Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:04:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ni hudo. Meni ni blo, no. Lahko pa grem s tabo. fulll bi imela,pa se že par let spravljam
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:05:22
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, kje je mitnica jaz ne vem ampak pridem kak si me pa zdaj nasmejala s kom ali s čim?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:06:18
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Meni pa je šel piercing v popek po 2 letih. Juheeeej, sem prišparala 40€, za ponovno luknjo Upam, da mi čimprej Pero odgovori kdaj bo imel cajt da mi tatoo obnovi, pol pa sem kot nova jaz pa bi se dala tetovirat...gre kera z mano....me je strahhhhhhhhhhhhhh ma daj stara, lče sem se jaz dala, ko mam nizki prag bolečine pa še na takem mestu pol ...se boš še ti.- Če pa si 2 rodila Tasa, kje imaš tatoo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:06:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kak to, da si moraš obnovit? kaj si mela onega za 5 let? jaz sem fanica tatoo-jev . Sem ga dobla od mame za 18.rojstni dan. ne, ne imam trajnega. Samo mi je že po mescu dni zbledel ful. In takrat ko bi morala nazaj nisem šla, ker sem zvedela da sem noseča. Katy a enega imaš? Kaj pa ? Jaz mam metuljčka... http://i175.photobucket.com/albums/w150/aliciapatchett/Tattoo/ButterflyTattooedited.jpg takega.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:07:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Meni pa je šel piercing v popek po 2 letih. Juheeeej, sem prišparala 40€, za ponovno luknjo Upam, da mi čimprej Pero odgovori kdaj bo imel cajt da mi tatoo obnovi, pol pa sem kot nova jaz pa bi se dala tetovirat...gre kera z mano....me je strahhhhhhhhhhhhhh ma daj stara, lče sem se jaz dala, ko mam nizki prag bolečine pa še na takem mestu pol ...se boš še ti.- Če pa si 2 rodila ma mene to vse boli,dvomim da me to ne bi....kolegica je rekla da ni nič...edino barva malo zapeče ...kje ga ima tasa?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:07:58
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz sem fanica tatoo-jev . Sem ga dobla od mame za 18.rojstni dan. bravo mami ja, bravo saj ji v bistvu ni kaj dosti preostalo, ker sem že pri 15.letih jamrala o tatuju, pa pri 16. sem delat začela, tak da... bi si ga pač sama plačala no, ampak moja mami je zakon.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:08:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Tasa, kje imaš tatoo? imam ga na... hmm, saj sploh ne vem kak ti naj povem ker ne vem kiri del je to. Imam ga tam, ko slepič boli oz. bolj doli
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:09:34
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kak to, da si moraš obnovit? kaj si mela onega za 5 let? jaz sem fanica tatoo-jev . Sem ga dobla od mame za 18.rojstni dan. ne, ne imam trajnega. Samo mi je že po mescu dni zbledel ful. In takrat ko bi morala nazaj nisem šla, ker sem zvedela da sem noseča. Katy a enega imaš? Kaj pa ? lep je. jaz imam škorpijona. Bom pogledala, če imam kako sliko, pa jo prilimam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:09:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Tasa, kje imaš tatoo? imam ga na... hmm, saj sploh ne vem kak ti naj povem ker ne vem kiri del je to. Imam ga tam, ko slepič boli oz. bolj doli aja jaz bi ga na nogi spodaj nad stopalom imela...samo je kost tam ...pa na vratu mi je super
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:10:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kak to, da si moraš obnovit? kaj si mela onega za 5 let? jaz sem fanica tatoo-jev . Sem ga dobla od mame za 18.rojstni dan. ne, ne imam trajnega. Samo mi je že po mescu dni zbledel ful. In takrat ko bi morala nazaj nisem šla, ker sem zvedela da sem noseča. Katy a enega imaš? Kaj pa ? lep je. jaz imam škorpijona. Bom pogledala, če imam kako sliko, pa jo prilimam. dajte mi rečt...jaz bi imela neko kitajsko al pa arabsko črko.Pa bi predtem rada pomen teh črk...kje se to da videt oz. izvedet...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:10:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma mene to vse boli,dvomim da me to ne bi....kolegica je rekla da ni nič...edino barva malo zapeče ...kje ga ima tasa? jaz mam ČB ker je tud na netu bil ČB Jaz sem sliko sama cuj prnesla oz.kolegica jo je, jaz sem pol naenkrat dobila preblisk da se bom tetovirala. In sem ga vprašala, če ma kaj prosto še v tekočem tednu (in sem tak vedela, če bo reko da ne, da se tak nebom šla) pa je reko da si sam po malco skoči, da naj 5.minut počakam,. Aaaaaa, pol pa mi druga ni preostalo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:11:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Tasa, kje imaš tatoo? imam ga na... hmm, saj sploh ne vem kak ti naj povem ker ne vem kiri del je to. Imam ga tam, ko slepič boli oz. bolj doli aja jaz bi ga na nogi spodaj nad stopalom imela...samo je kost tam ...pa na vratu mi je super na kosti baje boli, tak mi je kolegica rekla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:11:47
|
|
|
|
arabela*
|
jupi...mojemu še ni gsm cinglal,kar pomeni da je jutri in danes pop.doma ..prav paše malo....da lahko pol šibamo v baumax...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:12:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma mene to vse boli,dvomim da me to ne bi....kolegica je rekla da ni nič...edino barva malo zapeče ...kje ga ima tasa? jaz mam ČB ker je tud na netu bil ČB Jaz sem sliko sama cuj prnesla oz.kolegica jo je, jaz sem pol naenkrat dobila preblisk da se bom tetovirala. In sem ga vprašala, če ma kaj prosto še v tekočem tednu (in sem tak vedela, če bo reko da ne, da se tak nebom šla) pa je reko da si sam po malco skoči, da naj 5.minut počakam,. Aaaaaa, pol pa mi druga ni preostalo. ja tako je prav jaz bi tud ČB imela
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:12:41
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 ...kje je Lešnik?? lahko je v sladoledu, čokoladi, pecivu...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:13:14
|
|
|
|
botrca
|
Kako dobro testeninsko solato sem si naredila, njami. Ful osvežilna je.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:13:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m na kosti baje boli, tak mi je kolegica rekla kaj pa na vratu?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:13:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Vprašaš kakega arabca?? eh...preveč vprašanj
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:14:03
|
|
|
|
arabela*
|
grem perilo vun obesit...da mi prej sonce ne zaide
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:14:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa bi se dala tetovirat...gre kera z mano....me je strahhhhhhhhhhhhhh ne hvala, to ni zame...grem rajši rodit še 1x
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:15:03
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, kje je mitnica jaz ne vem ampak pridem kak si me pa zdaj nasmejala s kom ali s čim? glavno, da prideš pa ni važno kam
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:15:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kako dobro testeninsko solato sem si naredila, njami. Ful osvežilna je. jaz pa mam sam govejo župo z knedli in solato - murke+paradajz za jest.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?