Tulipan12
|
Pozdravljene, punce! Imela sem tehnicne tezave na RR, ki so mi jih koncno odpravili , pa lahko malo pocvekam Tasika12, mogoce sva bili sosolki v vrtcu Sem tudi jaz vesela, da si od tu, pa moje starosti No NS je ze nekaj casa za mano, cakala sem le se na DHT in izvidi so ok! V cetrtek mi je moja G delala malo bolj podroben UZ pregled, taksen kot je morfologija, naslednji pregled imam 9.8., morfologijo 20.8. Spol se baje ze lepo vidi, vendar mi2 spet noceva vedet kaj je, ker v 1. tdi nisva vedela in ne znam opisat magicnega trenutka, ko rodis in ti povejo, da si dobil ali ! Res noro! Ceprav imam obcutek, da bo , pa glede na to, da so mi ze 2x rekli, da se spol lepo vidi (pri se NE vidi ) in ko pogledam filmcek od NS tudi vidim nekaj kar prvic nisem... AMPAK ginekologi se non-stop motijo in ne vidim razloga, da se jaz ne bi Obcutek tesnobe: v prvi sem tudi jaz imela taksne obcutke tu in tam, pa zadnji mesec, ko me je mucila totalna nespecnost, me je bilo strah vsega (ce bom temu kos, ce bo vse OK, kaksen bo porod...), ampak to je ocitno normalno. Jaz vedno recem, da nismo zastonj nosece 9 mesecev, da mati narava ze ve, zakaj je toliko potrebno, da se zenska fizicno in psihicno pripravi na novo, drugacno zivljenje! V tej N, teh obcutkov se zaenkrat nimam, verjetno nimam casa poleg sluzbe in turbobaby-ja Mi pa ta N bistveno hitreje mineva kot prejsnja, ki sem jo stela kar po dnevih, se mi zdi Joj, kolko sem nakloftala , upam, da se da kateri sploh toliko brat!
|