|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
10.7.2010 19:56:47   
mag3
Slavi kako je bilo na morfologiji??

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
10.7.2010 20:30:47   
Slavi83
Hej,
na morfologiji je blo ok, sicer smo kr hiter končal prbližno 10-15 min, sm misnla da bo dle trajal. Dobili bomo pikico ja punčka bo jupi. (kitajc pa prav da fantič; se je zmotu he he). Zaprta sm 30mm (dolžina MV-VAGINALNI PREGLED).
Bom pa mela 30.7. še enkrat morgologijo kar mi odgovarja.

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
10.7.2010 20:49:46   
mag3
Super. user posted image  Bravo za user posted image . user posted image

Kako to, da boš imela še enkrat morfologijo? In kaj vse ste pregledali z UZ? Se lepo vidi user posted image ??

(odgovor članu Slavi83)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
10.7.2010 20:58:34   
Slavi83
Pregleda čisto vse od srčka, želodec, mehur, ledvici, hrbtenico, glavo, rokici, nogici, velikost glavice, celotno dolžino...
Js bom mela še eno morfologijo preventivno ker sm mela v 1. nosečnosti oz plod policistični ledvici tko da to zdej pozorno spremlamo v 2. nos. sm se pa odprla v 23 tednu tko da merino MV. Tokrat je gin. pozorn na vse za razliko od prej.

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
10.7.2010 21:21:13   
aischa1
Super Slavi83 .za uspešno morfologijo. user posted image zauser posted image .Tej kitajci slabo napovedujejo spoluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Slavi83)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
10.7.2010 21:49:09   
BabyKitty
Čer punce!

Slavi83 čestitke za morfologijo in seveda za user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa še bolj komi čakam četrtek user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
11.7.2010 10:14:04   
jona klara
slavi 83- čestitke zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,kitajci pa niso ravn tapravi.Joj kje je še moja morfo, čez 2 tedna imam pregled in takrat zvem kdaj bo morfa.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
11.7.2010 10:44:13   
mag3
Meni Kitajc napoveduje user posted image , potemtakem bo user posted image . user posted image user posted image user posted image

Sicer si pa naaaaajbolj, kot ve vse, želim da bo DETE ZDRAVO!!!!!!

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
11.7.2010 11:20:10   
zaljubljena23
jona.klara jaz bom tudi komaj čez teden dni zvedela kdaj bom imela morfologijo, tako da nič bat, da boš sama ostala user posted image user posted image

Mag, jaz nimam takšnega občutka...Sem pa včeraj očitno malo preveč pretiravala in mi je vse dol tiščalo...Hb je danes vse ok, ampak očitno bomo res morali pazit, da ne bomo prevečkrat letali po stopnicah gor in dol...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
11.7.2010 12:58:28   
birdy
Mag, jst pa mam mal občutka tesnobe. Kr dnevno me kej zagrabi kako bom zmogla pa vse. Mene okol tegale dojenčka nonstop neki skrbi. Sej sem ful vesela da ga bom mela in vem da ga bo mela rada, sam iskren povedan tale dojenček pri nama ni bil planiran. Sem razmišljala o splavu in še zdej kdaj. Ne da bi ga šla zdej delat ampak v smislu zakaj ga nisem šla delat. Pač, prvi dve puncista še ful mejhni, mejhna razlika, moj ma pa tud službo tko, da je en teden popoldne in en teden dopoldne. In tisti popoldanski teden me je groza. Že prej je bilo težko, zdej pa še noseča, matra me tale nosečnost 100x bolj kot prvi dve...
Si pa mal premal napisala kaka tesnoba te daje. Ampak to je normalno, hormoni te mečejo, sej bo kul, pol po porodu ziheruser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
11.7.2010 18:21:06   
BabyKitty
Elow punce... Kaj počnete na tako grozno vroč dan?

Glede tesnobe se tudi meni zgodi ja... tak dvom, strah za čist brez veze in od kr nekje user posted image ampak mine... edino kar mi ostane je pa zelo slaba samozavest... Tak svaljk se počutm user posted image sem imela v otroštvu velke probleme s težo, sem bila kar debelušen otrok in sedaj ko se redim me je groza... mam kr mal travme glede tega, ker se res slabo spet počutim v svoji koži... in niti malo se ne počutim tista lepa nosečka, kot jih vidim v trgovskih centrih user posted image ampak še 4 mesce pa bo konc user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
11.7.2010 20:53:05   
maya1505
hy drage user posted image , vidim da nas je kar nekaj ki imamo težave-tudi jaz imam občutek da mi nekja manjka, da se ne morem sprostit, pa se ful veselim samo se mi zdi da sem vse skupaj malo drugače predstavljala - da bom vsak dan bolj cvetela da bom srečna kot nikoli pa da bom najlepša nosečka (zdej vsak gram vidim na sebi) mah očigledno so to hormoni user posted image .... upam da ta občutek kaj kmalu mine user posted image

pozdravček vsem pa sem tok vesela da lahko kje povem težavo in me nekdo razume user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
11.7.2010 22:27:57   
Tulipan12
Pozdravljene, punce!
Imela sem tehnicne tezave na RR, ki so mi jih koncno odpraviliuser posted image , pa lahko malo pocvekamuser posted image
Tasika12, mogoce sva bili sosolki v vrtcuuser posted image  Sem tudi jaz vesela, da si od tu, pa moje starostiuser posted image
No NS je ze nekaj casa za mano, cakala sem le se na DHT in izvidi so ok! V cetrtek mi je moja G delala malo bolj podroben UZ pregled, taksen kot je morfologija, naslednji pregled imam 9.8., morfologijo 20.8. Spol se baje ze lepo vidi, vendar mi2 spet noceva vedet kaj je, ker v 1.user posted image  tdi nisva vedela in ne znam opisat magicnega trenutka, ko rodis in ti povejo, da si dobil user posted image  ali user posted image ! Res noro! Ceprav imam obcutek, da bo user posted image , pa glede na to, da so mi ze 2x rekli, da se spol lepo vidi (pri user posted image  se NE vidiuser posted image ) in ko pogledam filmcek od NS tudi vidim nekaj kar prvic nisem... AMPAK ginekologi se non-stop motijo in ne vidim razloga, da se jaz ne biuser posted image

Obcutek tesnobe: v prvi user posted image  sem tudi jaz imela taksne obcutke tu in tam, pa zadnji mesec, ko me je mucila totalna nespecnost, me je bilo strah vsega (ce bom temu kos, ce bo vse OK, kaksen bo porod...), ampak to je ocitno normalno. Jaz vedno recem, da nismo zastonj nosece 9 mesecev, da mati narava ze ve, zakaj je toliko potrebno, da se zenska fizicno in psihicno pripravi na novo, drugacno zivljenje!
V tej N, teh obcutkov se zaenkrat nimam, verjetno nimam casa poleg sluzbe in turbobaby-jauser posted image user posted image  Mi pa ta N bistveno hitreje mineva kot prejsnja, ki sem jo stela kar po dnevih, se mi zdiuser posted image

Joj, kolko sem nakloftalauser posted image , upam, da se da kateri sploh toliko brat!

(odgovor članu maya1505)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
12.7.2010 8:04:36   
KOLIBRI
Dobro jutro punce, kako ste kaj? Vam je že kaj vroče? user posted image

Jaz sem danes noseča 16t4d in se počutim kot slon! user posted image  Trebušček je že lepo viden, pridobila pa sem kar nekje 4-5 kg!!! user posted image  Pa nimam občutka, da bi jedla kaj več. Vem, da bi morala biti vesela in v pričakovanju zaradi bebice, ampak jaz si prav nisem več všeč - kaj šele bo... Ko bi se zredila vsaj samo v trebuh, tako pa se mi zdi, da me je povsod malo več. Do konca bom gotovo dobila ohoho kg. user posted image

Kako pa je pri ostalih?

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
12.7.2010 8:52:23   
Arwenko
Dobro jutro. Jutri pa imam jaz tudi končno drugi pregled. user posted image
Najbrž bo tako samo poslušal utrip in na hitro rezultati laboratorija, to pa je tudi vse. Niti ne pričakujem, da bo delal UZ, tako da mislim da ne bom razočarana.

Glede kilogramov, moram potrkat, ampak k sreči sem še vedno na nuli in upam, da še kak mesec tako ostane, počutim se dobro, noge mi edino zatekajo.

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
12.7.2010 9:00:30   
*Star*
Jutrooooo moje sonosečke.

Danes je spet tko vročeeeee... Včeraj sva šla z mojim v trgovino in sm misla da bom v nezavest padla pa sem samo tistih par sekund po soncu hodila od trgovine do avtauser posted image  V soboto pa cel dan na morčku pa je blo vse v redu zgleda da odvisno od dneva..user posted image

Meni se tudi kilogrami kopičijo, samo mene to tok ne sekira, bolj se bojim strij.
Sem pa slišala da sem se polepšala odkar sem noseča - verjetno ravno zaradi pridobljenih kilogramov, k mam malo bolj zalita ličkauser posted image

Tesnoba - pri meni ni ravno prave tesnobe, ampak čeprav vem, da bom povila zdravo detece me kakšen teden tko matra da bo ja vse v redu z njim/njo, da bo zdravo.... Me je že prav travmiralo vse skupaj, počasi se pomirjam.

< Sporočilo je popravil *Star* -- 12.7.2010 9:02:10 >

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
12.7.2010 9:36:32   
pinkalonca
jst sm pa cel roman napisala pol mi je pa vse zbrisal user posted image

uglavnem tesnobnih občutkov (še) nimam, moji kg-ji so še vedno -1kg in tudi buši je še vedno enake velikosti pa sem 16t2d user posted image

super za preglede, kar tako naprej user posted image user posted image user posted image

sem vam pa mal fovš ker imate že morfologijo user posted image jst jo bom imela ful pozno, sploh če jo delajo med 20 in 24 tednom - 24 teden sem šele v septembru user posted image to se bom še načakalaaaaaaaaaa user posted image

vem, da sem še ful veliko pisala, pa se zdej ne spomnim več kaj user posted image uglavnem lepo bodite in preživite tale ponedeljek, spet je vročeeeeeeee user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
12.7.2010 9:40:05   
KatyK79
pozdravljene user posted image ,

no da se vam še jaz malo javim....danes sem imela 3. (izredni) pregled, zaradi hospitalizacije pred 1 tednom.
sicer ni bilo moje G vendar me je tudi nadomestna pregledala tako kot treba.
vglavnem, vse ok, sreček bije, MV vrat ok in seveda UZ user posted image ...je rekla MISLIM, da bo user posted image user posted image .
hm hm....jaz pa še kr mislim da bo user posted image glede na moje občutke in vse izračune.
no bomo počakali do morfologije konec meseca.

zdej sem pa spet v user posted image ,ker sem slišala in videl mojo pikico....kok lep občutek.

evo to, je to...spočita, polna energije se jutri vračam na delo ...ah sej kr paše jih spet malo med ljudi.user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
12.7.2010 10:24:31   
jona klara
čao!

katyK79- Čestitke, da je s pikijem vse okej, tudi jaz že komaj čakam morfologijo in uz da vidim bebija malo.Sicer pa je meni v prvih 3 mesecih nabilo kr neki kg kake 4,5,samo jaz sem bila na hormonih in IVF oploditvi.Sedaj se je pa ustavilo ampak verjetno ne za dolgo....user posted image , imam pa prsi ko umetne čist okrogle in napete.

Glede tesnobe še ni panikem, sem jo imela pred zanositvijo, ker sem si tako želela, sedaj je ok, to je res grozen občutek ki te spremlja in se ga ne moreš po svoji volji znebiti.

me pa zanima a že kaj gledate sobice in vozičke?  midva sva gledala voziček cam trikolesnik, ker sva bila skozi odločena za JANE REVERSE 2010, PA NAJU JE V ŽIVO FULL RAZOČARAL, KER JE FULL OZEK.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
12.7.2010 10:39:49   
*Star*
Punce, jaz verjetno drugi teden ne bom še imela morfologije, kajne?
Jutri namreč napolnim 18.teden, se pravi prihodnji torek bom imela komaj polnih 19. tednov?

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
12.7.2010 10:44:34   
Arwenko
Star, skoraj sigurno ne, najboljša morfologija je tam pri 22. tednih, tako da naslednji pregled računaj komaj. :)

Ja, mi gledamo vozičke, smo 90% za High Trecka od Bebeconfort, malo nas cena muči, ampak vse drugo nam ful ustreza.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
12.7.2010 10:52:33   
*Star*
Arwenko - saj to, samo potem mi je pa res dala čuden datum, zdaj sem imela med zadnjim pregledom in tem,ki me čaka v torek zelo velik premor, potem pa kar 2 na kupu.
Se vidi, da ni bilo moje G. Sicer je bila nadomestna tudi kar v redu, ampak se bolje počutim, če je moja. Pa še zelo me je bolelo, ko me je ta pregledovalauser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
12.7.2010 10:58:13   
Arwenko
Jaz imam jutri pregled, pa sem tudi imela ful premor, več kot 6 tednov...baje je boljše, da so zdaj na začetku večji premori, ker ti itak nima kaj delat, pa pol na koncu raje bolj pogosto, ko pa lahko 1 teden odloča. 

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
12.7.2010 11:23:52   
ula77
ola, user posted image !

Ko ste pri kg,jaz sem imela  v sredo pri 16  tednih pa  še mal +2kg, občutek imam, pa jih imam +10.user posted image user posted image
Trebušček raaaste, zize so ogromne, apetit na  višku, tudi vročina ga ne  zlomi, hehe......

A ste  že vse na vozičkih? Kakšne so  pa sploh cene za nek soliden primerek? 
Jaz si bom verjetno ta teden prve hlače kupla in prvega pajacka.....zelenega, pa kar bo, bo.....

morfologija pa je šele 18.8.,user posted image in sedaj se je dragi odločil, da on bi bil pa rad na porodu presenečen...user posted image ali user posted image . Kaj  zdaj?
A bom zdržala....da  mu do dec. ne  povem, če zvem?user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
12.7.2010 11:52:45   
aischa1
ojla moje souser posted image  pri nas je vroče in ne vem več kam se dat.Pri meni so kg še vedno isti kot so bli pred nosečnostjo trebušček raste tako da je vse ok in verjetno pikica uzame vse kar jaz pojem.čeprtav se mi ne da kaj dosti jest v tej vročini.Kaj vi kaj jeste da je osvežujoče in se da pojest jsast jem le še solato in sadje.

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?