|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
13.7.2010 13:01:07   
jona klara
tudi mene ta vročina prav ubija, ni več res no.Že zjutraj imam čisto žgoče telo bi lahko gor jajce spekla.....
sem doma, v bolniški, ne vem kako bi sploh zdržala v službiuser posted image vse bomo prenesle samo, da pride v naš objem naša pikica, jaz pa si že tko jo želim videti, uz pa še kr nekaj časa ne bo, že razmišljam, da grem nekam samoplačniško, pa še spol me mika

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
13.7.2010 13:14:19   
ula77
pozdravljene user posted image !

Evo, še ena taka,ki jo vročina zdeluje....sem šla zdaj po mal futra v trgovino,pa seveda sladoleda zame, pa so me prve minute v avtu kar stopile....glavno sem prinesla do flata, paket Radenske se pa  bo še mal skuhal v veži,ker sedaj skoraj ne morem it ponj....bo že.
Sem za vikend potožla o vročini eni nosečki, ki ima čez 14 dni rok......kaj šele njim delauser posted image user posted image user posted image
Bomo pa decembra hodile okrog   v puloverju,a ne?user posted image user posted image user posted image

A je tudi vam G. izrecno prepovedal soncek?

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
13.7.2010 13:48:36   
KatyK79
ja tale vročina....danes sem prišla v službo in šele zdele vidm, da sploh nisem vedla da je tok vroče, ko sem bila doma....čez dan notri pozno popoldne pa na ležalniku, tako da res šele sedaj občutim tale pekel od vročine.
upam da držim do konca meseca - morja, potem ko se vrnem sredi avgusta bo pa že bolje, no ja upam!

ah punce še dobro da bomo rodile dec.!
bila sem samo en dan in eno noč v bolnici pa je bilo neznosno.

še en mesec potrpimo pa bo bolje!

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
13.7.2010 13:51:37   
betricija
jaz imam srečo da živim v bajti. no samo zgornji del bajte je najin in brez klime bi crknila. imam pa dva balkona in sem do predkratkim bila vsak dan 2 uri na balkonu in se nastavljala sončku, ker sem ful sončni tip. dež mi na psiho udarja. boljš je če si v senci, vendar jutranje sonce in večerni zahodi so samo dobrodošli za otroka da dobi dosti vitamina D. sončenja bi se pa izogibala. jaz vem, da bom letos bolj bela, dobr da sem bolj temnopolta, drugače sem pa bila zmeraj ful zagorela.

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
13.7.2010 13:53:18   
betricija
katy zakaj si bila v bolnici? zaradi krvavitev? jaz sem bila 1x na teden na urgenci pa me niso notr obdržal. sem se kar malo čudila. no je pa bolje doma kot v bolnici. sigurno

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
13.7.2010 14:56:05   
Arwenko
Jaz sem tudi danes imela pregled, ni bil čisto nič posebnega, ni mi delal UZ, niti ni srčka poslušal, me je pa vaginalno pregledal, maternični vrat in to, pa prekontroliral izvide krvi in urina, kar sem dala zadnjič. Skratka pri nas vse ok, nič posebnega, MV brez problema, edino na tokso sem negativna, moram malo pazit, da se kje sveže ne okužim.

Naslednji pregled je že morfologija in sicer 31.8.

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
13.7.2010 15:06:08   
jona klara
arwenko-bravouser posted image user posted image , tudi jaz sem na toxo neg.,tako, da moramo zelo paziti in umivati sadje, zelenjavo,bla bla.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
13.7.2010 15:10:13   
betricija
pri nas je pa spet kot na sodni dan. veter piha, dežuje. palmo ki jo imam v loncu mi je že čez balkon vrglo, ker še ni ograje. groza
zdaje pa še bliskat začel. grem jaz odklop narediti
uživajte

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
13.7.2010 15:34:39   
zaljubljena23
ena je govorila, da komisijo dobiš domov, samo če jo naroči delodajalec...Ampak koliko je meni znano je tako samo prvi mesec, ko si v breme firme...Potem ko padeš na breme države pa pošiljajo sami kontrole domov...Je pa vse odvisno kako imaš napisano v kartoteki...

arwenko, vidim, da si padla v moj klub...Tole še se bomo načakale na morfologijo..Drugače pa sem jaz tudi neg an tokso...

Vročina...Sedim in evo, samo voda me obliva...Jao...Najraje bi naga hodila, pa mislim, da še tole ne bi bilo dovoljuser posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 4559
13.7.2010 15:35:28   
zaljubljena23
betricija, pri nas pa ga sonce peče...Se je nekaj pripravljalo k nevihti pa je vse šlo mimouser posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
13.7.2010 15:43:17   
Arwenko
zaljubljena ja, bo trajalo še nekaj časa, sicer bi morala imet en teden prej, ampak takrat sva načeloma na dopustu, pa saj bo v 22. tednu morfo, to je čisto kul se mi zdi. Hvala bogu imam angel sound za tačas user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4561
13.7.2010 19:56:30   
zaljubljena23
arwenko, ravno pravi čas bo...Tudi mene firbec mantra kakšen datum za morfologijo bom dobila v ponedeljek...Ziher tam okrog 20...Tako sta se do zdaj gibala oba pregleda, kar bo tudi nekje v 22-tednu N...

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
13.7.2010 20:11:23   
BabyKitty
Jst pa še 2x prespim pa mam morfologijo user posted image se moram malo pohvalit user posted image drugače pa tudi mene muči tale vročina, pa še tako grozno zatekam v roke in noge, da sem mogla prstan pospraviti v omaro, pa še to sem ga komaj spravila iz prsta, čeprav mi je bil prej skor malo velik... Na stare salonarčke pa lahko pozabim user posted image samo še natikači user posted image vglavnem groooza user posted image

Pa še komarji me vidijo kot tarčo za BONUS 3000 točk, če me napadejo user posted image vidijo, da imam 50% več krvi kot ostali doma user posted image sem čisto popikana... samo po rokah cca. 10 pikov user posted image

Je pa moj najdražji v nedeljo prvič začutil brciko... wiiiii user posted image

Vglavnem še 2 dniiii !!!!! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4563
14.7.2010 7:45:41   
lidik
dobro jutro. Kako ste? user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
14.7.2010 8:18:41   
KatyK79
jutro punce,

kok pašejo tele temperature zjutraj ane.....mmmm.

betricija - v bolnici sem bila zaradi hudih bolečin spodaj. najprej sem bila na urgenci in ker je bilo videti vse ok oz. ker niso ugotovili zvroka bolečine so me pridržali na opazovanju.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
14.7.2010 8:19:50   
Jancci
O bejbe!!

Berem, da vas vročina matra, .... pozimi bomo pa jamrale, da nas zebe.  Takle mamo. user posted image

Jest sem pa tok vesela, da mi ni več slabo, da lahko okol bluzim, hodim lepo v službo, popoldan sem s tamalo in uživamo 100 na uro. Junija smo bili 14 dni v Mehiki in smo se imel super. Naslednji dopust pa bo kampiranje nekje v drugi polovici avgusta. Pol pa še malo delat in bo že spet dopust in potem že porodniška... men gre ful hitro tole.

Na pregledu me je G sicer malo nap... da premalo pijem, ker imam konjsko kri, ampak se zdej malo bolj tudim. Pa še magnezij sem včeraj kupila in zdej še to pijem. Morfologijo imam pa 4.8. Za spol ne bom vprašala, ker mi je čist vseen, samo da bo vse ok!!! Pa tko fino je bilo prvič, ko sem rodila in bila po 20ih urah matranja vsa srečna da je konec, sem samo spraševala, če je z otrokom vse ok in je šele po nekaj minutah babca vprašala če naju nič spol ne zanima. V bistvu sem čist pozabila na to, samo zanimal me je če je vse ok!! In potem jo je ona v rokah držala in okrog obrnila pa je bil tak fajn občutek da sam vidš katerega spola je otrok. Sva oba jokala....

Glede na to, da je bilo prvič grozno rojevat, se bom zdaj že vnaprej zmenila za ultivo oz. epiduralno, da imajo pripravljeno, če se bo spet kaj zataknilo, da jih ne prosim 5 ur da mi nekaj dajo. Sej nisem občutljiva, ampak kar je pa preveč je pa preveč. user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
14.7.2010 8:33:47   
betricija
Dobro jutro vsem.
zaenkrat še sveže zunaj, potem pa bo spet vroče. pa še bolj bo vroče do konca tedna user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
14.7.2010 9:16:58   
KatyK79
jancci - ne nas strašit glede poroda no user posted image

punce a še spite na bušiju oz. če še lahko?

meni je to najboljša poza za pančanje, samo se mi zadnje čase zdi da ni več ok, da me tišči, pol se pa ful bojim da s tem škodim moji lubiki. tko da se navajam na bok user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4568
14.7.2010 9:22:16   
aischa1
KatyK79 na trebuhu lahko spiš dokler ti paše ker je tvoja pikica zaščitena.user posted image In se ji ne bo nič zgodilo tako da spi na trebuhu doklere lahko ker ti povem,da potem ne boš mogla več.

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
14.7.2010 9:23:01   
Arwenko
Jaz veliko večino spim na hrbtu, mi najbolj paše, deloma pa na boku. Na trebuhu nisem pa res skoraj nikoli spala.
Razmišljam pa, da bi si nabavila tisto blazino za ob telesu, za spanje na boku, a ve katera kje bi to dobila?

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
14.7.2010 9:26:40   
pinkalonca
hej punce, spet bo vroč dan user posted image pri nas je včeraj le malo porosilo ni to je blo to user posted image

KatyK79 jst ne morm spat na bušiju že ene 3 mesece user posted image že zelo kmalu mi je kar slabo ratalo če sem se ulegla na trebuh...

BabyKitty bravo za brcikoooooo user posted image user posted image user posted image

nič grem služit dinarčke pa da bo čimprej ura 15:30 da grem domov user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
14.7.2010 9:33:21   
Jancci
jancci - ne nas strašit glede poroda no user posted image

Ka pa vem.. jest sem bila prvič ful hrabra.. kaj babe jamrajo, to bomo pa že zdržal.. pa bi komot zdržala nekaj ur, ampak 20 je pa tumač!

En teden po roku so mi ob 9ih zjutraj dali neko tabletko za mehčanje vratu, ker je bilo vse trdo, od 20ih zvečer pa do 7ih zjutraj sem imela popadke vsake 3 minute.  Voda mi je odtekla ob 4ih ponoči. Ob 7ih zjutraj sem bila 9 cm odprta, potem pa se je nekje zataknila in sem rodila šele ob 16ih popoldan. Tolk časa takih bolečin je pa res preveč. Šele ob 12ih so mi prinesli ultivo.. sem jih prosila 5 ur skupaj. Ko je šla mimo tistega vratu sploh ni bilo problem rodit, je bila v treh minutah zunaj.

Tak da jest pravim da ni važno kok boli ampak kolk časa traja!!! Naj vam (nam) vsem čim hitreje mine!!!! user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
14.7.2010 10:04:26   
obcinarka
ojla, jaz ne spim ravno ne na trebuhu, če kej vmes počivam, potem mi ta poza paše ampak kratkoročno, drugače pa zdej prakticiram bok... pa mi paše.... me pa noge bolijo.. zvečer. pa sm šele 17t.. pa gibljem se tud nooooooooooo... a ma ktera nasvet kaj pomaga??.. masaža, dvignjene noge, kaj pa vem??
user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
14.7.2010 10:07:04   
obcinarka
oooooooooooo.. čestitke za brciko... ne bit huda, ne bom šla čekirat nazaj, ampak v kterem tednu pa si??? in ja kako je to zgledalo??? občutek..
jaz vem da sm še najbrž prezgodnja... pa komiiiiiiiiiiiiiiii čakam.. user posted image user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
14.7.2010 10:14:10   
BabyKitty
Brcike sama čutim že od 17-18. tedna nekje... V 20. tednu, pa jih je začutil tudi moj najdražji... wiiii user posted image

Drugače pa vidiš pri skoraj vseh tedne nosečnosti, če se zapelješ z miško čez nick (nad zvezdicam user posted image )

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?