|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
10.7.2010 9:07:43   
ooooo
jutro...
no, pa še točno 1 mesec do PDP-ja... uf... smo blizu cilja user posted image

mayci, lenny hvala za informacije glede kengorujčka... bom pol raje razmislila o pestunji, če bom že kej od tega kupovala
ploha super darilo si dobila, lepšega verjetno nebi mogla user posted image

tinky upam da čevelj vseeno najdeš pa vse najboljše teotu user posted image

BK355 dobrodošla

žabica13
a kljub skrajšanem in zmehčanem MV se lahko kopaš? ker potem bi se tudi jaz šla... sem pozabla zadnjič G vprašat in se tu mantram doma v vročini, namesto it v morje zaplavat - pa sm z obale doma user posted image

nimanorwen
uživaj na kolpi pa vse ostale ki greste na more ali kakšen izlet tudi uživajte

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
10.7.2010 9:16:51   
žabica13
jutro user posted image upam da ste fajn spale

BK355 malo sem te včeraj spregledala, tako da dobrodošla med nami. Uživaj še naprej še v teh zadnjih tednih!

tinky čestitke Teotu in seveda tebi user posted image user posted image . Uživajte ta dan in jutrišnjega v bc-u. Ej od tvojega starši pa moj tata se sigurno poznajo, če ma iz bc-a nonote. Moja nona je tudi iz BC-A, zdej gor živi (oz. od 1980), prej sta pa zaradi službe okrog delala, nono je pa bric (oz. bil je, ker ga žal že 2 leti ni več). Sva bila pa pri Krki, mi je všeč ker je dosti borov za se v senčko dat, pa wc-ji in tuši zraven. Voda je bila kar ok, malo mrzla sicer.

nimanorwen ti pa uživaj na Kolpi! Greste v Griblje? Ej, kake babe znajo bit malo žleht včasih in buljijo ko teleta v nova vrata, če si samo malo drugačen. In dostikrat taki ljudje buljijo in opravljajo ker se raje drugih (ki jih sploh ne poznajo) lotevajo - mogoče jih je strah malo bolj sebe pogledat. Ker itak si lahko uštiman v nulo, navidezno prijazen...pa če v sebi nimaš neke srčnosti je vsaj za moje pojme vse prazno. In kakor tebe zaznavam preko postov sem 110% da bo imela zoja krasno in ful ljubečo mami. In to je edino kar šteje. To ostane za celo življenje user posted image . Tiste ki pa buljijo - klinc jih gleda user posted image

zdaj pa gas v LJ, hladilnik je prazen, znak za alarm v moji glavi! Pridne bodite in uživajte!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
10.7.2010 9:20:50   
žabica13
ooooo zadnjič sem G. vprašala če moram kaj ekstra upoštevat, pa mi ni dala kakih ekstra navodil. Mi je rekla samo v mejah normale vse počet. Upam, da ga nisem posrala, sicer je bil 2,5 MV še zadnjič tako da.... drugje povsod pazim, da ne hodim preveč, da ne user posted image in take stvari - samo kadar ga kaj poserjem me spodaj v medenici ali pa sramni kosti boli, včeraj me ni pa nič. Mogoče bolje da vprašaš svojo G, in če se lahko ti bo po moje prav fajn naredilo. Sploh ker imaš morje verjetno blizu.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
10.7.2010 10:07:31   
ooooo
žabica13 ziher ga nisi nič posrala, če se nebi smela kopat bi ti po moje povedali... mogoče sem samo jst malo panična... pa sploh ne vem kakšna je še dolžina mojga MV ker mi ga je nazadnje izmerla v 23. tednu... bom pa sigurno vprašala na naslednjem pregledu... nisem te hotla prestrašit... oprosti user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
10.7.2010 14:01:55   
uršula83
IZVIRNO SPOROČILO: nimanorwen

uršula83 - ej svaka ti čast, kako ti je ratal pridobit samo 3,5 kg????? bravo ej! jest se merkam na vseh koncih in krajih, pa bom pomoje na +20 na konc prstala ... dobra si, zaupej mi receptuser posted image
[quote/]

Uglaunem, sej pravim da po kg sm čist mal pridobila, ampak to sploh ni realno stanje, ker sm se kr fajn zredilal, bul ku u 1. nosečnosti.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
10.7.2010 14:35:48   
žabica13
ooooo ni panike user posted image Po moje če bi zgledalo da je kritično bi mi na zadnjem pregledu spet izmerila MV, pa dala kaka navodila, tako pa so bile njene besede le naj uživam user posted image ok! Pa po moje je kritično če se odpiraš, sam MV se po moje samo od kopanja ne more še dodatno zmehčat. Sem pa vprašala prijateljico, ki dela na ginekologiji za mnenje, za vsak slučaj, samo še čakam da mi odpiše. Bom še tebi poročala. Kje ste vse ostale čveke danes? Upam da uživate! Sem pa dobila zibko danes user posted image na posodo, pa še komplet posteljnine je že noter. Ker bom imela in posteljco in zibko v štartu. Zibko v dnevni, ki je v pritličju in poleg kuhinje, v teh dveh prostorih sem večino dneva. Posteljico bom pa imela za noč, v mansardi, ki je čez dan vroča ko pes, in še ful strme stopnice so do nje. Tako da ne bi ravno rada 100x na dan hodila gor pa dol.

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
10.7.2010 15:56:50   
kai1
dan

Smo včeraj prišli iz morja. Bilo je super, ampak zame žal prevroče. Moje2 bosta verjetno še šla za kak dan ali dva, jaz pa verjetno ne. Me zaradi vročine tako noge bolije kouser posted image , pa komaj diham na vročini. Raje sem doma, imam klimo, pa tekalno stezo, tako da se mirno lahko "sprehajam".

Moja2 sta šla sedaj na Podpeško jezero, jaz pa doma vas berem, ste se razgovorile, pa perem cunje ,...
Zauser posted image  imam vse pripravljeno, samo naslednji teden grem kupit še kozmetiko in vložke. Moj predragi pa še poeli sobico in preštriha posteljico.
Moram ga zelo pohvalituser posted image , saj me razume in me tudi vidi, da že zelo težko kaj veliko delam , zato veliko skrbi za malega, pa kosilo skuha, no pa po 2 letih me je presenetu in posesal ter pomil stanovanje.user posted image

Ploha, vse najboljšeuser posted image Maychi, vse naj naj tvojemu sinkuuser posted image

Lepka in BK355, dobrodošli

Zatekanje, v 1.user posted image  sem zatekala že v 7.m, sedaj pa bolj pazim kaj jem , izogibam se soli, in je precej bolje. pozna se tudi na kg. Verjetno mi pa tudi pomagajo kopresijske nogavice, ki jih nosim že kako leto po navodilu spec. 

user posted image , ko sva nazadnje me je začelo tako špikati, da sedaj še pomislim ne na to.

Limma, čuvaj se in poćivaj. Pij več vode.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
10.7.2010 16:10:35   
Aisha86
hej hej hej!! user posted image

No, zdej si bom pa še jst dala duška in se na dolgo izpričala...sploh, ker je moj s5 na tekmi (fuzbal) sam mi je oblubu, da bova potem okoli 18h šla mal se v morje vršt.

Torej, bla sem na pregledu in G mi spet ni NČ novga povedu...niti otroka mi ni zmeru, niti kolk kil ima, nč!?! Sam omenu mi je, da je plodovnica OK, kaj pa to zdej pomeni pa nimam pojma. In me tip naroči čez tri tedne, pa rečem, da takrat mam itak rok. In on meni nazaj "no, sej uredu, če ne rodiš prej, prideš na 3.8. kdr maš PDP in to bo to". Sam on je itak zdej do 19.8. na dopustu. Kaj ni glih zdej tko, da v zadnjem mesecu naj bi najbl spremljali nosečnost??
Aja, sem se potožla da otroček ni več tako aktiven in da me včasih malo zaskrbi, pa me je dau na CTG in zdej morm vsak teden na CTG hodt.

Potem sem šla dat še bris za streptokok B in so meli v porodnišnici celo ludnico (Postojna). Dohtarji tekali naokoli, da je ful porodov, da ni časa, eno punco so kr domov poslali, ker ima rok danes, pa so ji rekli nej pride naslednji dan rodit, da danes je strašna gužva!? user posted image

Potem sem opazovala par k je tm čaku za izpust iz porodnišnice z otročkom starim 4 dni...in vm povem da sem komi komi zadrževla solze k sm vidla kolk je to majhno in k sm razmišljala kolk ti lahko ena taka štručka spremeni lajf.
No, pa sej zadnje čase se itak zjočem za vsako malenkost. Še posebi če sm preveč zmatrana (preveč dela sm si pustila zdej za konec-likanje cunjic, kupovanje še zadnjih pripomočkov...).
In še ponoči zelo slabo spim, ker skos ful pijem in lulam pa za vsak deci k ga vnesem vase. Če mi ni treba delat kosila za dragega sem cel dan samo na sadju, ker edino to mi paše. Tko, da zdej iz prejšnjega pregleda sem se zredila samo za kilo. Kolk sm se zredila vsega skp bolš da ne povem, sam mogoče pa še katero opogumim, da zapiše svoje kile, da se mal potolažm, da nism edina, al kaj? user posted image torej, od začetka pa do zdej sm se razpujsala na 17kg. user posted image

NImanorwen - predlagam, da ko napišeš mal več sam označš besedilo in "copy"...potem če ti vse zbriše pa nazaj prpopaš.

Včeri sm bla na gorenjskem in tamal bratranc (star 4leta) hodi neki naokoli mene in me opazuje in potem reče: "kaj si pa ti pojedla, da imaš tako debel trebuh?" user posted image user posted image user posted image in mu v smehu rečem, da lubenico pa pride potem takoj zravn njegova mami (moja teta) in mu lepo razloži, da je noter en majhen dojenček in se je tamali kr ustrašu in mu nč več ni blo jasno, je pol kr stran šou. user posted image user posted image user posted image

No, to bi blo zaenx to...če se še kej spovnm pa bom pol že pripisala.

Pozdravček!

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
10.7.2010 16:24:07   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Aisha86

Torej, bla sem na pregledu in G mi spet ni NČ novga povedu...niti otroka mi ni zmeru, niti kolk kil ima, nč!?! 

Smoto jedan user posted image !! 

Dohtarji tekali naokoli, da je ful porodov, da ni časa, eno punco so kr domov poslali, ker ima rok danes, pa so ji rekli nej pride naslednji dan rodit, da danes je strašna gužva!? user posted image   No, tko, da pazite, kdaj boste šle rodit, zdej bodo skoz dopusti...user posted image

No, pa sej zadnje čase se itak zjočem za vsako malenkost.
Nič posebnega...mene ves čas hecajo,..."mami že spet joče" user posted image  

user posted image torej, od začetka pa do zdej sm se razpujsala na 17kg. user posted image Če ti je kaj v tolažbo,...jest sem se v prvi nosečnosti 25 kg...sej zdej nisem dosti boljša...+13 kg.

... in mu lepo razloži, da je noter en majhen dojenček in se je tamali kr ustrašu in mu nč več ni blo jasno, je pol kr stran šou. user posted image user posted image user posted image a zdej še pri 4 letih tega ne vedo user posted image ??? Men se je zdel, da sta pri teh že več vedle, kako pride do tega kot jaz user posted image !!

Ploha, vse najboljšeuser posted image Maychi, vse naj naj tvojemu sinkuuser posted image

Lepka in BK355, dobrodošli!!

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
10.7.2010 16:50:15   
žabica13
kai dobrodošla spet med nami in upam da si se kljub vročini imela fajn user posted image Pa lepo da ti možek pomaga! Moj ni tako priden in še vedno vztrajno pušča nogavice po tleh, in potem čakam da pride domov da mu težim da jih pobere, ker hočem da se sam navadi jih pobrat, ker jih jaz malo težje s tem trebuhom. Pa da ne govorim, ko sem mu zadnjič v omaro hotela zložit zlikane cunje. Ajajaj, kako sračje gnezdo ima noter - in zdej sm v dilemi a naj mu grem omaro pospravit, al čakam da sam pride do tega da na tak način ne bo najdu nič in bo vse zmečkano. Moški user posted image

aisha86 ups, potem pa moraš pazit kdaj boš šla rodit, če boš šla v postojno. Sploh zdaj ko jim nočejo po nnjihovo nadur plačevat. Bratranček se je pa mogoče ustrašu da si dojenčka pojedla user posted image pa se je raje umaknil. Sicer pa pri 4 letih verjetno nisi bila prva nosečka ki jo je kdaj videl.

Grem pečt neko pecivo zdej. Recept je ful, ful simpl, ko to naredi moja nona je ful dobro. Upam, da bo moje vsaj pol toliko dobro!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
10.7.2010 20:32:05   
mayci
Dober večer user posted image !

kai in hermy hvala za čestitke za našega fanta!user posted image

Danes bom zelo kratka in hitra, saj sem rahlo utrujena, ker smo imele punce (jaz, mami in sestra) nakupovalni dan in sem kooončno uspela kupit večino stvari za user posted image ! Sem toolk veselauser posted image , čerav sem zapravila toliko evrčkov, da raje niti pomislim ne na to....user posted image
Drug teden grem samo še v lekarno in v Baby center, mogoče še v Kik malo pokukat za kakšno majčko in hlačke, sicer pa imam vse.user posted image
Tudi torbo za v P sem si že na tričetrt pripravila, le modrček za dojenje se še suši...

Toliko za danes, pa se tipkamo jutri!

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
11.7.2010 9:34:44   
nimanorwen
Jutro moje souser posted image !

učer je biu kransn dan. naplaval smo se, gužva tku u izi, modrc al pa kej druzga mi ni počluser posted image  tk da uspešen dan zelo! sm jedla sm čist preveč ... zdele pa še h tašči na kosilo, pol pa še h eni septemberki na obisk, tk da mi fotranje ne uide user posted image
tinky - še tukaj - Teu vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image  lepo praznujte!
žabica13 - ja, v griblje smo šli, zmerej hodmo tja. ubistvu smo hodil ene 20 let usak let na vikend od enga župnika (ki naju je tut poroču, mene je pa še krstu pa najbrž bo zojo tut k je caruser posted image user posted image ) pol je pa on prodau in zadna 3 leta hodmo sm za kšn dan ... zdej smo se pa z novim lastnikom (tut župnikomuser posted image ) zmenil, da lhk hodmo, sm letos zame odpade, ker je frej sm še konc avgusta. tk da drug let kumej čakamuser posted image  drgač pa folk jah nemaš kej, zame so okol po domačem kraju govorl tutže, da sm satanist in nevem kaj še vse, ker se PAČ oblačim v črno z okusomuser posted image  ... tk da sm vsega hudga navajena. sm butast se pa človeku useen zdi. pa ful dobr za zibko! dej kšno slikco gor, da vidmouser posted image
aisha86 - svetujem ti, da zamenjaš g po tej nosečnosti. k to je kr neki, d ati nč ne poveuser posted image  moj priljubljeni izrek je - z lato po bučiuser posted image  glede kil sva pa na istem, sm jebi ga, kaj pa čmouser posted image  mi je glih učer mami v tanovem zdravju kazala vaje za trebuh, baje so full dobre in ne preveč zahtevne in jih lhk prec začneš delat ... ubistvu so za to trebušno mišico, k je zdej najbl na udaru. poglej si, jest sm si, da se psihično prpravm, da se bom tega pol lotila (ful sovražim šport razn pilatesa in teka).
mayci - ful dobr za šoping!user posted image user posted image takile družinsko-ženski šopingi so super poživljajoča zadeva, aneuser posted image user posted image

lepo se imejte, počivejte!

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
11.7.2010 9:54:15   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: nimanorwen

Jutro moje souser posted image !

učer je biu kransn dan. naplaval smo se, gužva tku u izi, modrc al pa kej druzga mi ni počluser posted image  tk da uspešen dan zelo! sm jedla sm čist preveč ...
(ful sovražim šport razn pilatesa in teka).

lepo se imejte, počivejte!

Jutro,
nimanorwen, kot vidiš te ubogam in počivam (beri tapkam po laptopu user posted image )...

super za krasen dan,...to z modrcem te čist razumem,...men je tolk premajhen, da mi skoz ven uhajajo...pol pa "tamale" dve ves čas..."mami j...ti ven gledajo" user posted image  user posted image  user posted image !! 

No, jest pa še teka ne prenesem...bolj kolesarjenje, ki mi sedaj res manjka...pilates je pa zakon...prejšnji teden sem šla zadnjič...ker mi je zdaj pa res preveč vroče user posted image !! pa še moj je rekel, da naj malo pa le počijem.
Le eno je križ,...tam se ves čas učiš dihat v prsni koš...(na pilates hodim zadnja štiri leta), zdaj naj bi pa spet dihala drugače...enostavno ne znam v trebuh...bom mela križ prav dihat med popadki user posted image  user posted image  user posted image .
Sicer imam še mesec, da to natreniram, tako, da poskušam bit pridna!

Lepo nedeljo vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 3263
11.7.2010 9:56:44   
žabica13
jutro punce!

mayci
super za nakupe, zdaj samo še čakaš lahko na detece user posted image

nimanorwen super za včerajšnji dan user posted image in pridne tvoje kopalke user posted image pa uživaj danes na kosilu pri tašči in potem naprej.

sliko zibko na žalost še ne morem dat, ker mi moj predragi dragi še zdaj ni naredu prostora zanjo in še ni sestavljena user posted image sva od včeraj zvečer prav faj skregana zaradi tega. Ga prosim, prosim, prosim (že par mesecev), potem že malo zatežim...in mi reče da kaj paniko delam, da saj mam še cel mesec cajta. Grrrrrrrrrrrrrrrrr............... zdej sem pa huda na njega, on ma mene pa za tečno. Ma bo že minilo, če ni hujšega... Samo dela nima več kot za en dan, to še sam prizna, samo za vse drugo je čas (sej dela ful, samo prioritet pa očitno ne zna postavit) in če bi lahko bi šla sama to narest, samo enega starega tapisona žal sama ne morem ven dat, pa njegove pisalne mize tudi ne morem prestavit.

Neposredna povezava do sporočila: 3264
11.7.2010 10:06:37   
ooooo
dobro jutro...

žabica13
imaš prav, dokler se MV odpira nebi smolo bit panike... tako da res mi je žal če sem zagnala brezvezno paniko... ma sm smotana user posted image

aisha86 šele na pdp imaš pregled? sej ne moreš verjet... še dobro da imaš ctgje... sicer je za znoret da te na koncu nič ne kontrolirajo...

kai1
no, samo da si se imela super na morju, kljub vročini
mayci user posted image za nakupe...

nimanorwen fajn da si preživela lep sobotni dan... pa folk res govori svašta okoli... samo da si pa satanist je pa močna user posted image

no, jst sm se pa odločla da si drugi teden privoščim masažo hrbta ker ne morem več živet... imam en vozel ki boooli ko user posted image ko sedim... pa imam tudi ostale mišice otrdele... no sej je itak logično... po 3h mescih ležanja sm začela malo več migat, s tako povečano težo in spremenjenim težiščem... je za razumet da so ble mišice preobremenjene.. in to treba zdej strokovno rešit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3265
11.7.2010 10:15:57   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: žabica13

sliko zibko na žalost še ne morem dat, ker mi moj predragi dragi še zdaj ni naredu prostora zanjo in še ni sestavljena user posted image sva od včeraj zvečer prav faj skregana zaradi tega.

Sej vem, da te jezi...pa ne bo nič bolje, če boš težila!
Mi nimamo še niti posteljice, niti previjalke (še kupljene ne)...pa sem čisto mirno rekla: "sicer boste pa potem imeli še kakšne tri dni časa, da vse uredite, če ne bo prej"...pa se mi zdi, da ga je na ta način bolj prpa (da bi bil za vse sam odgovoren), kot pa če težim...tako, da mislim, da ta teden bo.
Se mi zdi, da nas kar malo hormončki dajejo, pa mal že strah user posted image !
Vse bo pravočasno, boš videla,...če pa ne bo...bo pa že uredil brez skrbi!

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
11.7.2010 10:28:08   
žabica13

hermy to maš popolnoma prav, da se brez teženja včasih bolje skozi pride. Zdej sem se 3 tedne "na špagci" držala, da bi ja vse na lepo mu rekla, še mojo mizo sem mu hotela odstopit (začasno) ddokler si placa za svojo ne uredi - (pri nama je en kup miz, računalnikov, tiskalnikov ki zasedajo prostor, ker moj ima doma pisarno, jaz mu pa malo pomagam, ki jo je zdaj nazadnje kar v dnevno prestavil in to sva že od decembra dogovorjena da gre to ven) . Včeraj mi je šlo čez rob ker mi je obljubil da bo res šel na mojo mizo začasno in potem v miru dokončal nov plac za pisarno (je pa še za 2 meseca dela, ker sam dela)- včeraj pa ga je nekaj pičilo da hoče najprej dokončat plac za pisarno preden bo mizo odstarnil. Potem so se pa vsi alarmi v glavi mi prižgali. Ker vem koliko je še dela preden dokonča, nima ne napeljav še, ne izolacije, .... Saj v končni fazi si tudi jaz mislim, če ne drugače bo tiste 3 dni ko bom jaz v bolnici pač cel čas preurejal, če se prej ne bo zmigal, samo s temi hormončki bi jaz že takoooo rada imela posteljico postavljeno, pa oblečeno, ....

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
11.7.2010 20:07:56   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: žabica13

samo s temi hormončki bi jaz že takoooo rada imela posteljico postavljeno, pa oblečeno, ....

Sej te razumem...tud jest user posted image  user posted image  user posted image !!!

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
11.7.2010 20:41:06   
mayci
Dober večer!

nimanorwen, lepo, da si uživala ob Kolpi in da je tvoja kopalna oprava zdržala!user posted image
Ja, prav super je bilo, ko smo bile same babnice v šopingu, res paše, ker je to prava redkost.user posted image

žabica13, upam, da se te tvoj končno "usmili" in že pospravi stvari in postavi zibko.user posted image Točno vem, kako se počutiš, ker tudi jaz zadnje dni na polno "gnezdim" in hočem imeti vse do pike lepo pripravljeno...user posted image

Danes smo imeli res pester dan, smo praznovali rojstni dan našega fantička in smo imeli celo popoldne obiske. Bilo je pa luštno, čeprav je v naši mansardici postalo neskončno vroče, ker nas je bilo malo več v stanovanju (pozno popoldan je bilo 29 stopinj..). Jaz imam še vseeno raje, da mi je malo vroče, kot pa da me zebe...user posted image

Toliko zaenkrat, pa se tipkamo jutri! user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
11.7.2010 21:13:07   
žabica13
Punce malo prej sem dobila sms:

11.7. ob 18.56 je na svet prihitela Ana, težka 2310 g. LP, solis[/b]

[b]Drage avgustovke očitno se je začelo zares! Draga Solis, čestitke ob rojstvu tvoje male Ane, in upam da bosta obe čimprej doma!

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
11.7.2010 21:19:45   
hermy1
O, iskrene čestitke mamici in očku!!!

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
11.7.2010 21:22:05   
žabica13
user posted image

user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
11.7.2010 21:25:05   
mayci
OMG user posted image , očitno bo šlo počasi zares...

ČESTITKE ZA PRINCESKO ANO, SOLIS!!! user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
11.7.2010 21:25:37   
sky77
solis čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
11.7.2010 21:27:53   
kai1
SOLIS, ISKRENE ČESTITKE ZA MALO ANOuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?