Aisha86
|
hej hej hej!! No, zdej si bom pa še jst dala duška in se na dolgo izpričala...sploh, ker je moj s5 na tekmi (fuzbal) sam mi je oblubu, da bova potem okoli 18h šla mal se v morje vršt. Torej, bla sem na pregledu in G mi spet ni NČ novga povedu...niti otroka mi ni zmeru, niti kolk kil ima, nč!?! Sam omenu mi je, da je plodovnica OK, kaj pa to zdej pomeni pa nimam pojma. In me tip naroči čez tri tedne, pa rečem, da takrat mam itak rok. In on meni nazaj "no, sej uredu, če ne rodiš prej, prideš na 3.8. kdr maš PDP in to bo to". Sam on je itak zdej do 19.8. na dopustu. Kaj ni glih zdej tko, da v zadnjem mesecu naj bi najbl spremljali nosečnost?? Aja, sem se potožla da otroček ni več tako aktiven in da me včasih malo zaskrbi, pa me je dau na CTG in zdej morm vsak teden na CTG hodt. Potem sem šla dat še bris za streptokok B in so meli v porodnišnici celo ludnico (Postojna). Dohtarji tekali naokoli, da je ful porodov, da ni časa, eno punco so kr domov poslali, ker ima rok danes, pa so ji rekli nej pride naslednji dan rodit, da danes je strašna gužva!? Potem sem opazovala par k je tm čaku za izpust iz porodnišnice z otročkom starim 4 dni...in vm povem da sem komi komi zadrževla solze k sm vidla kolk je to majhno in k sm razmišljala kolk ti lahko ena taka štručka spremeni lajf. No, pa sej zadnje čase se itak zjočem za vsako malenkost. Še posebi če sm preveč zmatrana (preveč dela sm si pustila zdej za konec-likanje cunjic, kupovanje še zadnjih pripomočkov...). In še ponoči zelo slabo spim, ker skos ful pijem in lulam pa za vsak deci k ga vnesem vase. Če mi ni treba delat kosila za dragega sem cel dan samo na sadju, ker edino to mi paše. Tko, da zdej iz prejšnjega pregleda sem se zredila samo za kilo. Kolk sm se zredila vsega skp bolš da ne povem, sam mogoče pa še katero opogumim, da zapiše svoje kile, da se mal potolažm, da nism edina, al kaj? torej, od začetka pa do zdej sm se razpujsala na 17kg. NImanorwen - predlagam, da ko napišeš mal več sam označš besedilo in "copy"...potem če ti vse zbriše pa nazaj prpopaš. Včeri sm bla na gorenjskem in tamal bratranc (star 4leta) hodi neki naokoli mene in me opazuje in potem reče: "kaj si pa ti pojedla, da imaš tako debel trebuh?" in mu v smehu rečem, da lubenico pa pride potem takoj zravn njegova mami (moja teta) in mu lepo razloži, da je noter en majhen dojenček in se je tamali kr ustrašu in mu nč več ni blo jasno, je pol kr stran šou. No, to bi blo zaenx to...če se še kej spovnm pa bom pol že pripisala. Pozdravček!
|