|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
9.7.2010 13:22:04   
texx
Zdravo.

Vsem hvala za tako lepo dobrodošlico na forumu.

Ko vas berem vidim, da nisem sama, da se nam kar pojavljajo ista vprašanja, skoraj iste težave...
No jaz imam sedaj še samo eno več (zraven nosečnosti), ker se konec meseca z mojim poročiva, tako da sedaj urejam še to.

Naslednji ponedeljek imam pregled za sladkorno, upam, da je vse ok.
Sicer vsake toliko začutim hudo utrujenost, samo spat pa ne morem. Pijem tudi sirup železa, ker mi železa že od začetka nosečnosti primanjkuje.
Danes sem pa šla v lekarno tudi po šumeče tablete Ca+Mg, ker me ponoči pogosto zgrabijo krči. Baje pomaga, upam da res. Pa mi je v lekarni hotela prvo prodat samo Mg tablete, češ saj to skupaj s Ca pa rabiš šele proti koncu nosečnosti. Ji rečem, no saj sem sedaj že v sedmem mesecu in ni mogla verjet. Vsi mi pravijo, da imam zelo majhen trebuh za ta čas. Meni pa se zdi, da tako zelo raste. Skoz se tudi mažem, ker me koža zelo srbi.

NiNiBo če boš slučajno živela na obali, ti jo z veseljem razkažem. Čeprav še niti sama vsega ne poznam, sem namreč tukaj 3 leta. Živela sem na Ptuju, potem v LJ, nato pa sva se z mojim selila na obalo. In tukaj bova ostala, je najbolj fajn!

Lepo se imejte, uživajte.
t.

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
9.7.2010 13:40:55   
Anonimen
texx štajerka si? kak dobro user posted image
mene tut poroka še čaka... sej bo user posted image
glede trebuha pa ti povem tole... šla sem za sedem kil gor in se mi sploh ne pozna preveč user posted image tak kot sama praviš, kod da nisem v sedmem mesecu... izgleda, da mi vse dete poje, ker ona pa je za 14 dni spredaj po velikosti in teži hehe user posted image

teodora nič sekirat glede službe... za moške se hitro kaj najde user posted image
glede cukra pa super... privošči si oring kosilo dans user posted image

luna: morala se boš odjaviti iz borze ja... ampak to narediš par dni preden nastošiš v porodniško, sploh če ti borza plačuje obv. zdravstv. zav.

jogi: sem že enkrat rekla, da najboljš it pogledat več ponudb... jaz se bom verjetno odločla kar za z vzmetnicami, kupila pa ga bom verjetno kar v Ikei v Graz-u... gremo drug teden v soboto v avstrijo pogledat mal in po jogi če bo cena prava... moj je reko da bi nej stal slabih 40 eur... ni pa vedel če so prave mere user posted image
pri nas pa jogiji stanejo cirka 70 eur... no se najde kak cenejš tut user posted image

(odgovor članu texx)
  Neposredna povezava do sporočila: 3177
9.7.2010 14:34:15   
katrinka
uuufff ste cveke .. danes mi ne uspe nic pokomentirat...
na srecanje pridem,mala bi bla loh pri ociju a jo bom s sabo vzela da je na zraku...bo pa ziher nagaja lumpa moja...se vidimouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
9.7.2010 14:43:41   
nenka7
no super, potem sva dve, ki sigurno prideva na srečanje - jaz in katrinka.

sva šla z mojim sedajle na sprehod, pa se moj trebuh kar ne počuti dobro. čist mi otrdi in boleč je. mogoče samo zaradi vročine, mogoče tudi, ker sem skoraj kronično že utrujena...

jogi sem se jaz odločila za enega, ki ima prevleko proti pršicam in je edini, stane v BC 80€ tak da ne bom več iskala. itak mi ni jasno, kaj sploh še kej potrebujem, ko mal na glas razmišljam, pa moj zavija z očmi. včasih sem kar jezna nanj, nej pa sam vse nabavi in to definitivno pravočasno, ker nikoli ne veš ali te bo prehitelo ali ne... ampak to sploh ni opcija, časa je še skor eno leto po njegovem mnenju... grrrrr user posted image dedci!!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
9.7.2010 15:25:35   
Božička09
A bo katera napisala porodni načrt?

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
9.7.2010 15:30:42   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09

Sem že resno razmišljala o tem ja... Čeprav,... Ko prideš enkrat v P gre lahko vse mimo tvojega načrta, ker ni izvedljiv pol pa znoriš!!! (vsaj jaz bi/bom) Ali pa, da ga sploh ne upoštevajo, kar je še huje. user posted image  Skratka, ne vem še, če se bom odločla za pisanje. Sem sicer bolj za, pa tudi, če ga bo samo moj vido doma. Bo vsaj vedo kakšne so moje želje, ko jih jaz na porodni mizi ne bom mogla več izrazit.user posted image  

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

Neposredna povezava do sporočila: 3181
9.7.2010 15:39:34   
Božička09
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

IZVIRNO SPOROČILO: Božička09

Sem že resno razmišljala o tem ja... Čeprav,... Ko prideš enkrat v P gre lahko vse mimo tvojega načrta, ker ni izvedljiv pol pa znoriš!!! (vsaj jaz bi/bom) Ali pa, da ga sploh ne upoštevajo, kar je še huje. user posted image  Skratka, ne vem še, če se bom odločla za pisanje. Sem sicer bolj za, pa tudi, če ga bo samo moj vido doma. Bo vsaj vedo kakšne so moje želje, ko jih jaz na porodni mizi ne bom mogla več izrazit.user posted image  

Se strinjam. Moj ga bo tudi dobil v predogled, pred natisnem izvode za P.  Ja, lahko se zgodi, da gre na koncu vse v franže, ampak, če že v naprej vedno, da ne želiš, nevem, zdravil za pospeševanje poroda, da bi se rad med prvo porodno dobo prosto gibal in rojeval v položaju, kot ti paše, si verjetno v prenosti. Ko greš na ogled P prineseš načrt s seboj, pa vidiš odzive - če so negativni, vzviženi ali kakorkoli drugače neprijetni, se še vedno lahko menja porodnišnico :)

Jaz itak upam, da mi bo uspelo biti čim dlje časa doma, bomo videli.

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
9.7.2010 15:40:39   
Božička09
O joj, se opravičujem za vse zgornje slovnične napake. Groza user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3183
9.7.2010 15:45:39   
bambinca
porodnega načrta jaz ne bom delala, ker do sedaj obakrat ni imelo veze, kaj sem hotela, tako da...

srečanje- sem se spomnila, da je danes in sem šla ob pol enih kosit travo, da mi potem ne bi blo treba oz, da bo moj frej in bo lahko čuval mulcauser posted image user posted image user posted image , ampak mi zdej tolk otrdeva trebuh...upam, da hitro mine

teodora žal mi je zaradi vajinih služb!

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
9.7.2010 15:49:53   
Božička09
Bambinca, kje pa si rojevala? user posted image

---

Vsem, ki ga boste pisale, bo morda v pomoč knjiga 'Moj porodni načrt', avtor dr. Marsden Wagner.

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
9.7.2010 15:55:09   
bambinca
v Lj., ampak prej nisem šla na noben posvet tja; je pa res, da pri 1. sem bila doma še, ko so bili popadki že pol ure na 4-5 min, pri drugem se mi je pa tako voda vlila, da še dobro, da sem bila v kopalnici, ker je bilo toliko, da je teklo v sifon na tleh, pa še potem sem kar precej brisač prepojilauser posted image user posted image user posted image , ampak ko sem prišla tja, so videli, da je glavica v kanalu in sploh nisem prosila, ampak sem kar rekla, da bom do konca hodila po hodniku...in semuser posted image user posted image user posted image skrata vsi plani, kaj vse bom jaz tam delala so ostali v oblačkuuser posted image

je pa itak fajn, da poznaš vsaj vse opcije in da če drugega ne, omeniš to v sprejemni oz ko te peljejo na britje, klistir,...

< Sporočilo je popravil bambinca -- 9.7.2010 15:56:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 3186
9.7.2010 15:58:14   
tannya
Hej, punce
Na hitro se javljam, ker me je pičila čebela in mi je noga neverjetno otekla. Me bodo zdaj peljali do zdravnika. Tako me na srečanje žal ne bo.
Uživajte še zame.

Neposredna povezava do sporočila: 3187
9.7.2010 16:16:52   
Božička09
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

v Lj., ampak prej nisem šla na noben posvet tja; je pa res, da pri 1. sem bila doma še, ko so bili popadki že pol ure na 4-5 min, pri drugem se mi je pa tako voda vlila, da še dobro, da sem bila v kopalnici, ker je bilo toliko, da je teklo v sifon na tleh, pa še potem sem kar precej brisač prepojilauser posted image user posted image user posted image , ampak ko sem prišla tja, so videli, da je glavica v kanalu in sploh nisem prosila, ampak sem kar rekla, da bom do konca hodila po hodniku...in semuser posted image user posted image user posted image skrata vsi plani, kaj vse bom jaz tam delala so ostali v oblačkuuser posted image

je pa itak fajn, da poznaš vsaj vse opcije in da če drugega ne, omeniš to v sprejemni oz ko te peljejo na britje, klistir,...

Aja, no pa saj to je super, si doma, delaš kar ti paše in v porodnišnici samo še porodiš deteta user posted image  Jaz sem razumela, da so v porodnišnici ignorirali vse tvoje želje user posted image  Aja, ko smo že pri britju ... Itak se ne morem več sama depilirat, morda bo pa moj rešen vsaj enega depiliranja na ta račun  user posted image  user posted image  user posted image

Ojoj tannya, upam, da bo kmalu bolje. Kriza, če si alergična na pike ... user posted image

< Sporočilo je popravil Božička09 -- 9.7.2010 16:17:29 >

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
9.7.2010 16:19:05   
bambinca
ne, niso me ignorirali...britje pa...no ja, ne morem se ravno pohvalit s kako hudo lepo obliko, je pa definitivno umetniško in unikatno hahaha

Neposredna povezava do sporočila: 3189
9.7.2010 16:29:06   
sanje2
porodni načrt:  tudi ne bom delala, ker se potem itak vse drugače dogaja, pa še dihat ne morš tako kot bi rat, vsaj jaz nisem mogla,...

britje: že kar en čas ne vidim spodnjega dela, tako da pred ogledalo in kolkor gre pač gre,... naslednjič bo možek frizuro delal,... drugače pa se pri prvem porodu nisem sama obrila (ni šlo) no in so me tam v porodnišnici, pa tudi ni bilo nič hudega.

dekleta moja, kako pa kajuser posted image user posted image user posted image še lahko, oz vam še je? mi smo še kar aktivni, sam redkeje kot običajno? ha ha sem radovedna kajne?

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
9.7.2010 16:36:46   
Božička09
Sanje2, recimo, da bi moj večkrat kot jaz, ne vem, trenutno se mi ne ljubi kaj preveč sploh začeti, tako da se ponavadi on spravi k akciji in si vzame čas, potem pa valda tudi meni zapaše, pa je user posted image

Je pa res, da mi določeni položaji ne pašejo več najbolje.

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
9.7.2010 16:38:42   
bambinca
mene kar ima, da bi user posted image , ampak se  kar bojim, ker pri 2. smo malo preden mi je odtekla voda in me je strah, da ne bi kaj pospešila...no, so pa druge metodeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
9.7.2010 16:47:46   
bambinca
evo Zalcy, naložila sem par fotk v album...sem v vsej svoji lepotiuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bambinca -- 9.7.2010 16:58:34 >

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
9.7.2010 17:02:00   
Lenca78
Punce mene tud žal danes ne bo dobim mamo za čez vikend domov iz bolnice tako da naslednjič pa uživejte maximalno. Lp

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
9.7.2010 17:14:52   
bambinca
da ne boste vse skenslale

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
9.7.2010 17:26:49   
Anonimen
glede user posted image se pa moram mal pohvalit jaz user posted image
mi je lih pred par dnevi rekel moj... seveda po slončkanju... Da dlje ko sem noseča, večji trebuh ko mam, bolj sem divja. še dobro, da nima slabega srca haha user posted image

tut jaz sem tista, ki jo čebelji pik pobere lahk, tak da se res še bolj pazim kot pa lani user posted image

britje: do zdaj je še šlo, ampak bom nekako vesela, če se bo moj počasi loto tega user posted image itak da nimam posebnih želj, sam da jih ni tam, sem se že preveč navadla hehe user posted image

(odgovor članu bambinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3196
9.7.2010 18:01:23   
Klemcy
banbinca zelo lepe slikce.user posted image Velik in lep je tvoj buši. user posted image

Mi user posted image  zelo malo. Jaz bi ravno takrat, ko moj dela in ga ni, zvečer ali pa zjutraj, ko bi pa lahko, pa imam te grozne bolečine v trebuhu. Danes me boli trebuh že cel dan, vse mi že potiska navzdol. Mislim pa tudi, da se je že obrnila, saj so zdaj brcike kar visoko zgoraj pri rebrih.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
9.7.2010 18:52:49   
mala2001
Sm huda..... danes som pripeljali previjalno mizo iz sposoje.... groza!!! Ne posodim več ene stvari. Sicer ni moja, je od svakinje, ampak ji jo je kupil moj mož, ko je rodila prvega otroka.... v glavnem je bla pr enih na posoji in so vrnili tako umazano, js ne vem kako so lahk oblekce za otroka not mel.... za skozlat.... da ne govorim da je previjalna podloga vsa strgana (ne vem, če so jo oni, al se je že pri savkinji strgala pri drugem user posted image , js sem ji jo vrnila v brezhibnem stanju).

Tako da moram zdej to temeljito oprat in novo podlogo kupit. Res da je dala previjalna že nekaj frocov skoz, ampak mene bi bilo sram nekomu nekaj sposojenega v takem stanju vrnit.

Pa bo šlo spet 20€ adijo....user posted image

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
9.7.2010 19:01:13   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

papirji za porodniško...danes šla na CSD in zrhitala v minutki. Je bila res prijazna referentka in sva vse uštimali, tako kot je treba.

srečanje
....uživajte in načvekajte se še zame!

teodora...škoda za tvojga, da je ostal brez službe, upam da vama to vseeno ne bo prestavljalo prevelikega fin. bremena in da bosta hitro našla boljši službi.

5tra8....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE!!!! Jaz imam tud prvega sinka februačka (2006) Pa upam,da bo zdaj vse OK in da donosiš zdravo detece!

slikice trebuščka....hvala za lepe komentarje user posted image . Če si hočte pa še kaj veš pogledat pa kliknite na njegovo spletno stran www.matickuder.com in pejte tm "za stranke" in odtipkajte geslo "tinna". Komaj čakam da še fotošuting z možem naredimouser posted image . Te slike z Anejem so mi fantastične!
.

ej hudo dobre fotke so. O tem sem tudi jaz razmišlala.
Kolk pa tale kej računa? user posted image Lahko na ZS :)

hvala punce za ćestitke user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
9.7.2010 19:19:39   
tejči28
bambinca sem vidla tvoje slike.Kaki veliiiki in lepi trebušček imaš.user posted image user posted image

user posted image - moj bi skozi,jaz pa tak vsaki drugi,,tretji dan mi čisto zadošča,pa še to samo v določenih pozah,kjer se pritiska kaj na trebuh ni šans.user posted image

uživajte na srečanju.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?