Božička09
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca v Lj., ampak prej nisem šla na noben posvet tja; je pa res, da pri 1. sem bila doma še, ko so bili popadki že pol ure na 4-5 min, pri drugem se mi je pa tako voda vlila, da še dobro, da sem bila v kopalnici, ker je bilo toliko, da je teklo v sifon na tleh, pa še potem sem kar precej brisač prepojila , ampak ko sem prišla tja, so videli, da je glavica v kanalu in sploh nisem prosila, ampak sem kar rekla, da bom do konca hodila po hodniku...in sem skrata vsi plani, kaj vse bom jaz tam delala so ostali v oblačku je pa itak fajn, da poznaš vsaj vse opcije in da če drugega ne, omeniš to v sprejemni oz ko te peljejo na britje, klistir,... Aja, no pa saj to je super, si doma, delaš kar ti paše in v porodnišnici samo še porodiš deteta Jaz sem razumela, da so v porodnišnici ignorirali vse tvoje želje Aja, ko smo že pri britju ... Itak se ne morem več sama depilirat, morda bo pa moj rešen vsaj enega depiliranja na ta račun Ojoj tannya, upam, da bo kmalu bolje. Kriza, če si alergična na pike ...
< Sporočilo je popravil Božička09 -- 9.7.2010 16:17:29 >