|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
9.7.2010 12:21:36   
BabyKitty
Nima veze kaj je... sam vedt hočm user posted image   če ne drugega, da lahko rečem mojmu najdražjemu če se kej jezi name "sine te hoče zbrcat"  ali pa "še ena je na moji strani" user posted image user posted image user posted image pa sej mogoče sem smešna pa trčena, ampak jst se kr mal pogovarjam z mojim bušijem  nima km zbežat in me more poslušat  in bi blo zlo fino če bi vedla, a mava ženske al moške teme  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
9.7.2010 12:29:21   
birdy
Tisto o materinskem nagonu glede spola... Pri men je enkrat falil, drugič se mi je dozdevalo prav, tretjič pa bomo vidli čez dva tedna. Mam močen občutek kaj bo, ampak ne bom povedala kaj mislm da mamuser posted image . Vsi ostali pa pravijo v nasprotju z mojim mišljenjem.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
9.7.2010 12:59:08   
zaljubljena23
Občutek kaj bo...Ko sem že govorila, da ga nimam...In evo, nekako me res vleče v to smer, da bo fantič..Tudi ko gledam po trgovinah z majhnimi oblačili me bolj potegne na fantovski oddelek kot na dekliškegauser posted image user posted image user posted image Me prav zanima ali imam prav ali se motim...Na žalost pa bomo tole zvedeli komaj avgusta, če bo vse po sreči...Namreč moj čas za morfologijo še ni, tako da vam puncam, ki jo kmalu imate, prav zavidam...Jaz pa še se bom morala načakati

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
9.7.2010 13:14:32   
aischa1
Pozdravljene souser posted image  tudi mene že malo zanima kaj bomo imeli v četrto vse povsod mi pride fantek tudi verižica na trebuhu pokaže fantka tako da bomo vidli vsi mi rečejo da bo še 4 punčka a niokoli se ne va lahko smo naštimali drugače.A po vseh teh problemih smo rekli važno da je zdravo

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
9.7.2010 13:22:35   
*Star*
Jaz mam pa čist občutek da bo punčka, ker sem enkrat sanjala punčko....user posted image
Bomo vidli a me moj občutek vara ali ne.

Kar se tiče nosečniških oblačil in bušija - BabyKitty, naj te ne skrbi, meni se je šele zadnji teden začel širit trebušček, zgleda da sva midve v tisti skupini, ki se ji ne pozna hitro. Tudi Strahova mi je na NS rekla, da se mi zihr ne bo še tko hmal vidlo.
Drugače pa sem že spomladi gledala ene nosečniške kavbojke v H&M in jih takrat še nisem kupla, ker seveda nisem rabla, zdaj pa si jih bom morala, ker me vse tišči. So pa čist navadne, čist ozke, kakršne mam sama najraje in ja - imajo tudi 34 in 36 številkouser posted image . Stanejo pa celih 15 eur (znižanje). Tko da te bodo zihr moje, za ostalo pa še vidimo...

Danes pa se grem malo razvajat - grem na nohtke, jutri pa me moj dragi pelje na morčkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
9.7.2010 13:25:26   
zaljubljena23
star uživaj na razvajanju user posted image user posted image

jaz sem šla ravno zdaj gledat še na RR-jev izračun o spolu otroka in mi po kitajski tabeli vrže ven punčko (glede na datum PDP-ja)user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4481
9.7.2010 14:46:03   
jona klara
tudi mene že firbec daje kaj bo....imam filing, da bo fant, samo po drugi strani pa nek občutek, da bo punčka- bomo vidli, samo da bo zdrav in donošen, v vsakem primeru moj največji zakladek.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

Neposredna povezava do sporočila: 4482
9.7.2010 14:59:46   
GITA14
sem s 3. pregleda vse ok imam še eno slikco, joj kak se mi zdi že velik, meril ga ni, kazal mi je rokice, dolge nogice, glava se mi zdi ogromna.
Imam pa 13.8 to je na petek 13 pregled oz. morfologijo.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
9.7.2010 16:38:31   
alma82
punce hvala vam user posted image

Arwenko tebi pa hvala, da si mi povedala, da se da to urediti urgentno user posted image
sem šla včeraj in je ne bi dobila pravočasno, ampak mi je pa rekla (tista teta na UE), da če grem danes (petek) pred 11 v Celje jo dobim še isti dan.
In sem bila zjutraj ob 8:30 v Celju in ob 12:00 sem dobila osebno user posted image
Tako da grem na pogreb user posted image

Ampak pri meni brez problemov očitno res ne gre.... user posted image  ... da povem:
na poti nazaj sva se z dragijem ustavila v Lj pri prijateljih in jaz sem še nekaj šarila po avtomobilu (moja vrata sem imela odprta) in sem pritisnila (po nesreči) gumb za zaklepanje vrat. In jaz talent ključa nisem dala v žep (sem ga pustila pri menjalniku) in vidim da gre en kolega proti meni in vsa vesela skočim iz avta, zaprem vrata .... in zaklenem avto user posted image  user posted image  .... notri pa: moja torbica, denar, dokumenti, MOBITELI.... user posted image  user posted image  
in sva ostala na cesti user posted image  
mene je bilo tako sram user posted image , potem me pa še začnejo vsi po vrsti hecat, da sem pa edina, ki je zaklenila ključe na daljinca v avto user posted image

Nč zdej se grem pa pakirat in pičimo na pot user posted image
Še enkrat vsem hvala user posted image  user posted image

... nisem vas pa imela časa brati user posted image . Vas bom v ponedeljek ko pridem nazaj
(malo sem pa vseeno zdaj pokukala kaj ste napisale user posted image  ...)

Gita čestitke za pregled

A ste pri spolih? Jaz komaj čakam da izvem kaj je, ampak samo zato, da vem kaj kupovat. Tako pa sem full omejena pri nakupih in  meni to ni všeč user posted image
Pa tako kot BabyKitty pravi, da vem kakšne teme usekat, ko se pogovarjam s pikico user posted image  . Tako ji pa samo ''bedarije'' razlagam kaj se okoli nje dogaja user posted image

Papa user posted image  moje

P.S.: pa brez izcedkov prosim user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
9.7.2010 16:44:21   
alma82
sem pozabla napisat, kako smo rešili avto in ključe user posted image  

HB moj zna na pamet cifro od svojega polbrata (živimo v isti hiši in je bil edini, ki je bil doma) in ga je poklical z druzga tel. in mu razlagal kje ima rezervni ključ da ga prinese.
In ker je bil cajt največjih gužv, smo ga čakali več kot dobro uro user posted image
in to poleg avta. Ker se jaz nisem hotela ločiti od vseh stvari, ki so kar klicale po vlomu v avto user posted image
Hočem rečt, da me je bilo strah pustiti vse tiste stvari v avtu na vidnem mestu ... in sva se zato skupaj kuhala na sončku user posted image
se me (naju) je en kolega usmilil in je skočil v trgovino po pijačo, da ne zdihidriram( -va) tam user posted image

Zdej pa letim pakirat.

papa

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
9.7.2010 17:17:13   
aischa1
Alma82 super,da si vse uredila da greš lahko na pogreb.
Glede izcedkov ki si napisala pa ti jaz ne morem zagotovit da jih ne bo pri meni ker me še naprej zafrkavajo a upam da bodo kmalu minili.
Ti pa se čuvaj na poti.

.

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
9.7.2010 21:10:34   
BabyKitty
alma82 konec dober vse dobro user posted image sam, da se je vse zrihtal user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
9.7.2010 23:18:53   
obcinarka
ojla... jaz sem nosila konfekcijo št. 34, pa sem v hm kupla kavbojke s pasom št. 38 sam zato, ker je bil kroj zloo ozek in se mi je 36. št. zdela res preozka, drgač pa še ene 3/4 pajkice, prav nosečniške kjer lahko kombiniram široke majice, tunike... vse skup je stalo 20 eur... se splača prečekirat... je pa res da bi glede na vročino imela še kakšno krilo!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
10.7.2010 0:14:18   
BabyKitty
Mah jst mislm sam ene ali dvoje hlače klasične kupt... ne mislim pretiravat... Poletje bom pa še preživela s svojimi user posted image pa še to kar bom kupla bom če se bo le dalo v "normalnih" trgovinah kupla user posted image kar pomeni, da jih bom lahko še potem nosila... je letos ravno sreča, da so elastični pasovi v modi user posted image

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
10.7.2010 7:38:34   
GITA14
alma super da si vse uredila, srečno potuj.

Neposredna povezava do sporočila: 4490
10.7.2010 7:45:57   
zaljubljena23
gita, super za uspešen pregled...

alma, HB da se je na koncu vse izteklo tako kot mora...

Nosečniška oblačila, očitno sem še edina, ki jih ni nabavilauser posted image user posted image

Aja, dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
10.7.2010 11:15:46   
tinca12
ojla user posted image

evo jaz še vedno doma, še vedno ne grem na morje in sploh ne vem kdaj bom šla.

Naj povem, da sem včeraj šla prvič po treh mesecih v službo.  Naj povem tudi, da sem se cel teden veselila tega da grem v službo, ker sem imela že poln kufer tega da sem non stop doma. No in pol se v četrtek zvečer uležem in seveda se mi pojavijo bolečine, take, ki jih sicer ne znam opisat, kot bi se vse raztegovalo. Sem rekla no vidiš super jutri grem po dolgem času v službo, pa imam že bolečine. Pa sem študirala ali to pomeni, da mi hoče povedati dojenček da naj ne hodim, no pa sem vseeno šla (kljub izcedkom - tak rumeni, ki sem jih imela cel četrtek). No da vam povem, da sem prvi dan v službi preživela, sicer so bile bolečine, take rahle, ter tudi izcedki so bili prisotni, še vedno rumeni. No potem, ko sem prišla domov, sem malo počila, tako, da bolečine so izginile, no ja ne čisto. Pa da vidimo kaj bo drug teden.

Zdaj pa še vprašanje, user posted image ali ste imele tudi vi kdaj te izcedke, take rumene barve? Ali mislite, da moram v ponedeljek poklicati svojo ginekologinjo in jo vprašati o teh svoji izcedkih, ali mislite da ne rabim zganjati panike?

No ja hvala za vaše nasvete in seveda izkušnje.

Neposredna povezava do sporočila: 4492
10.7.2010 11:43:49   
aischa1
Tinca12,da boš pol pomirjena je boljše,da pokjličeš ginekologinjo da te vsaj umiri,da je vse v redu.Jaz rumenih izcedkov nisem imela jaz imam rjave že ewn mesec in je zaenkrat vse v redu tako da bo tudi pri tebi.Kakšno delo pa delaš.,Ja telo ponavadi pove z bolečinami ča je kaj narobe oz da moreš poćivat.

(odgovor članu tinca12)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
10.7.2010 14:48:26   
tinca12
aischa1,

ja glede izcedkov, bom še malo počakala, kaj bo do ponedeljka oziroma čez teden, če ne bo nič drugače grem sigruno do ginekologinje. Sej so plačani za to, da nam povejo kaj se z nami dogaja.

Kakšno delo delam? Ja drugače sem v pisarni, tako, da kakšne fizične oziroma hude fizične obremenitve sicer nimam, vendar je pa zello stresna služba. Naj povem, da sem včeraj govorila s šefinjo, ki je že računala kdaj načeloma bom šla v porodniško. Ona računa, da bom jaz še cel september v službici. Joj pa bolj ko ji pripovedujem, da bomo videli kako bo, glede bolečin in vsega bolj ona računa, da bom še do konca septembra v službi.

No ja sej bomo videli kaj bo.

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
10.7.2010 16:40:40   
obcinarka
bolj kot berem tvojo ugodbo, sva si podobni.... glede izcedkov... prejšnji pondelek sm prišla ppo petih dneh dopusta-starega kot biblija v službo, pa že zjutraj bomba, stres, kar vrtelo se mi je... na wc pa me je skor kap, opazla izcedek, celo kapljice krvi.. skor me je kap... sm popoldne ležala. odmislila delo in sliužbo, pa se je umirilo.. sem pa naslednja dneva poklicala G, povedala, pa me je pomiril, ker je bilo to momentalno.. malo rumene izcedke imam tud jaz, v petek sem imela pregled, mu povedala, vendar mi je povedal da je to bolj kot ne prisotno, v kolkor bi ble prisotne bolečine ali tega več.. potem... drugače smo zdravi, začetek 17t, zgolj +1kg, počutje odlično, izvidi tudi krasni.. v 20t naslednjič delava cukr test in pa še za toksomoplazmo, ker tu sm pa žal negativna in morm pazit, pa UZ valjda.. sm bla včeri ful srečna ko sm vidla čmrlja, srček, roke, noge, vse...
služba... jaz sem povedala v 3. mesecu, takoj ko sm mela NS, ker delam delo, ki ga žal kar tako ni možno nadomestiti.. ( pa ne razumet da sm nenadomestljiva), ampak ker sm fit jim je samo po sebi umevno, da sm še tam in kaj vse še bom nardila... sicer imam sodelavko, ki pa samostojno mojega dela ne bo mogla prevzet.. in kje je moj letošnji dopust?? celih 30 dni še mam, rok 26.12, pa mislijo da bom do 20.11. v službi???
ampak ne se sekirat, to je njihov problem, verjemi...
no, sm se izkašljala, ker vidim da so tud drugje podobne fore..user posted image user posted image  

(odgovor članu tinca12)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
10.7.2010 16:54:37   
tasika12
Tinca, jaz bi na tvojem mestu sigurno poklicala ginekologinjo, da sem ziher oz da ti da kakšno zdravilo oz da te pregleda.
Jaz do nedavnega glede izcedkov nisem bila panična, dokler nisem bila v torek na AC, kjer sem srečala punco, katera je v lanskem letu zaradi izcedka žal izgubila otroka.
Imela je povečan izcedek, svojemu ginekologu povedala da je povečan, ampak on je rekel da je to normalno, in jo poslal domov, enkrat ji je dal neke svečke, ki niso pomagale. In nato se je vnetje tako razširilo, da ji je ponoči odtekla plodovnica, nakar je morala rodit.
Moram priznat da mi je bilo grozno ko sem to slišala, in da me je od tega dalje kar strah, tak da punce raje it k zdravniku nazaj, da se to pozdravi.
Res nočem strašit, ampak je pa res za bit previden.

lp Tasika

(odgovor članu tinca12)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
10.7.2010 17:56:57   
mag3
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

user posted image
 Datum, Nick:

JULIJ
13.07. - Arwenko
19.07. - lidik, zaljubljena23
20.07. - špica84, *Star*
21.07. - pinkalonca, tinca12, miskula
22.07. - mag3 
23.07. - simi27 
27.07. - jona klara, jona klara
29.07. - aischa1
30.07. - suziflo

AVGUST
12.08. - dangermouse 

13.08. - GITA14
18.08. - tinca12, ula77, maya1505 

SEPTEMBER
02.09. - alma82

user posted image

Datum, Nick

JULIJ
15.07. - BabyKitty

21.07. - miskula
22.07. - mag3  
29.07. - birdy

30.07. - KatyK79

AVGUST
04.08. -
mjavmjav, n a n i
12.08. - dangermouse
13.08. - GITA14
18.08. - tinca12, ula77, maya1505

SEPTEMBER
02.09. - alma82

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image                     

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
10.7.2010 18:03:28   
mag3
     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT.OTROK , SPOL , NASLEDNJI PREGLED(NP), NS, SRČEKuser posted image , SPOL, PREBIVALIŠČE

1.12.2010
user posted image **NiNa**, 29, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , user posted image , Gorenjska
user posted image  natasa.jurman, 26, 2user posted image , 1 user posted imageuser posted image , user posted image , Sevnica
user posted image  
thevenus, 1user posted image ,  user posted image
user posted image  Slavi83, 27, 3user posted image , 0user posted imageuser posted image , Lj

2.12.2010
user posted image miskula, 33, 1user posted image , 0user posted image , NP 21.7.2010 (UZ-morfologija), user posted image ,  user posted image
user posted image Anonimna, 2user posted image , 2user posted image , user posted image , Novo mesto
 user posted image *Jagodka, 29, 1user posted image , 0user posted imageuser posted image , user posted image , Lj

3.12.2010
user posted image  rubica, 31, 2user posted image , 1user posted image , user posted imageuser posted image , Lj

4.12.2010
5.12.2010
user posted image  Loona, 24, 1user posted image , 0user posted imageuser posted image , Lj
user posted image  birdy, 22, 3user posted image , 2user posted image , NP 29.7.2010 (UZ-morfologija), user posted image , user posted image , Smlednik
user posted image  Baby Kitty, 21, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.7.2010 (UZ-morfologija), user posted image , Kranj

6.12.2010
user posted image mag3, 33, 2user posted image , 1user posted image ,
NP 22.7.2010 (UZ-morfologija)user posted image , user posted image , Bela krajina
user posted image  marinci, 28
, 2user posted image , 1user posted imageuser posted image  user posted image , user posted image user posted image , Celje
user posted image Mjavmjav, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 4.8.2010 (UZ-morfologija), user posted image ,
user posted image , Vrhnika

7.12.2010
8.12.2010
user posted image   Jancci, 32, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , user posted image , Kr

9.12.2010
10.12.2010
user posted image   kattix, 21, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , Lj
user posted image  enček, 28, 1user posted image , 0user posted imageuser posted image , user posted image , Ce

11.12.2010

user posted image  
Čebelica11, 28, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , user posted image
user posted image  fuego, 29, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
user posted image KatyK79, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 30.7.2010 (UZ-morfologija)user posted image , user posted image , LJ
user posted image  n a n i, 30, 1user posted image , 0user posted image , NP 4.8.2010 (UZ-morfologija), user posted image , user posted image , Lj 

12.12.2010
user posted image  ManUr, 22, 1user posted image , user posted image ,user posted image ,  Mb
user posted image  xpetra

13.12.2010
 user posted image  MYown, 1user posted image , 0 user posted image , user posted image

14.12.2010 
user posted image  *srečka*, 32, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , Nm
 user posted image  *Star*, 25, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , user posted image , Lj
user posted image  **axa**, 25, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

15.12.2010

user posted image  
Lidik, 29, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , CE
user posted image  Mety1, 31, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , Gorenjska 
user posted image  urskaf, 29, 2user posted image , 1user posted image , Ce 

16.12.2010
user posted image  maya1505, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 18.8.2010 (UZ-morfologija), user posted image , Vrhnika

17.12.2010
user posted image  mamica00, 28, 3user posted image , 2user posted image , user posted image , Velenje
user posted image  buba88, 22, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

18.12.2010
user posted image  tasika12, 36, 3user posted image , 1user posted imageuser posted image , user posted image , Mb 
user posted image  jona klara, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 27.7.2010user posted image ,  user posted image

19.12.2010
user posted image  *Sava*, 31, 2user posted imageuser posted image , Lj

20.12.2010 

user posted image Frutiq, 32, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , NG 
user posted image  polari, 27, 2user posted image , 1user posted imageuser posted image , Ptuj

21.12.2010
user posted image levinja20, 20, 1user posted image , 0user posted image ,  user posted image
user posted image  misk2, 27, 1user posted image , 0user posted image

22.12.2010 
user posted image  twilight princess, user posted image
user posted image  DeVilla, 35, 3user posted image , 2user posted image , user posted image , user posted image , Gorenjska

23.12.2010
user posted image aprill, 25, 2user posted image , 1user posted imageuser posted image , user posted image , Tolmin 
user posted image zaljubljena23, 25, 2user posted image , 1user posted image , NP 19.7.2010, user posted image , user posted image , Ptuj-Rače 
user posted image  Tulipan12, 36, 2user posted image , 1user posted image , Mb

24.12.2010
user posted image  Pika555, 25, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , user posted image  
 user posted image  kar_ena, 25, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , Lj
user posted image  dangermouse, 32, 1user posted image , 0user posted image , NP 12.8.2010 (UZ-morfologija), user posted image
user posted image  tinca12, 1user posted image , 0user posted image , NP 21.7.2010, 18.8.2010 (UZ-morfologija), user posted image

25.12.2010 
 user posted image pinkalonca, 28, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , user posted image , Gorenjska
  user posted image  kepca, 2user posted image , 0user posted image , user posted image ,   user posted image  
user posted image  ula77, 33, 1user posted image , 0user posted image , NP 18.8.2010 (UZ-morfologija), user posted image , Posavje

26.12.2010
user posted image  obcinarka, 35, 1user posted image 

27.12.2010
 user posted image  simi27, 32, 2user posted image , 1user posted imageuser posted image , Litija 
user posted image  GITA14, 30, 1user posted image , 0user posted image , NP 13.8.2010 (UZ-morfologija), user posted image , user posted image

28.12.2010 
user posted image  KOLIBRI, 1user posted image , user posted image , user posted image
user posted image  alma82, 27, 2user posted image , 0user posted image , NP 2.9.2010 (UZ-morfologija), user posted imageuser posted image , Dolenjska

29.12.2010
user posted image  suziflo, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 30.7.2010, user posted image , user posted image , Mb

30.12.2010

31.12.2010
user posted image  špica84, 25, NP 20.7.2010, Lj

04.01.2011
user posted image  aischa1, 31, 5 user posted image 3 user posted image , NP 29.7.2010user posted image , user posted image , Koper

5.01.2011
user posted image  Arwenko, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 13.7.2010user posted image , Ce

SKUPAJ NAS JE SREČK user posted image
DECEMBERKE 2010: 61 !!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image  
Z nami so bile:

mića user posted image   user posted image
DIANE user posted image user posted image
Tajmi user posted image  user posted image  
Anabel85 user posted image  user posted image
xoxox user posted image  user posted image
*dotika* user posted image  user posted image
čmaja
 user posted image  user posted image
Tulipan13 user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK         SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

Še nekaj strani:
NOSEČNOST     

Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

nosečnost in delo

HOROSKOP

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
10.7.2010 19:01:46   
mag3
Ojla.

Tudi mene zeeelo zanima spol user posted image  in komaj čakam, (in upam da se bo videlo), na morfologijo. Še 12 dni. user posted image  
A je po tem UZ-morfo. še kaka možnost, da bi G pogledal za spol?? Imam pa nek občutek, da bo še ena punčka.
Drugač vse ok pr nas, še malo in bomo na polovici. user posted image  

Imam pa eno težavo, ki je sploh ne znam prav opisat, ampak občasno imam nek občutek tesnobe. Kot, da bi me nekaj morilo, AMPAK NE VEM KAJ BI TO BLO!! user posted image
Ima še katera podobno stvar ali ve kaj o tem ali je to normalno ali ..... user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
10.7.2010 19:33:40   
tasika12
Jaz dobim tak občutek tesnobe, v začetni fazi spanja, ko sanjam, da sem nekaj pozabila vzet (kakšno tableto al nekaj podobnega) in zaradi tega me full zgrabi panika da bo nekaj narobe, in potem se zbudim. To se mi je nekaj časa nazaj dogajalo redno, sedaj je že en teden bolje.
Tak da ne vem kaj to pomeni, kaka psiha mogoče?

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?