|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
8.7.2010 13:20:05   
simi27
miskula - user posted image super novica, iskrene čestitke! Zdaj pa veselo v nabavouser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
8.7.2010 13:45:51   
aischa1
Miskulauser posted image user posted image  super novica sedaj pa uživaj v nosečnosti.
Alma najprej sožalje.Super,da si se vsaj malo javila,da vem fda si vredu ti in tvoja pikica saj me je že skrbelo kje si in kako je s tabo.

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
8.7.2010 13:59:39   
miskula
Alma moje sožalje.user posted image

Hvala punce za vse čestitke. Kakšno olajšanje je te, sedaj vsaj normalno diham.
Ampak zdaj bi bla pa samo v trgovini in kupovala oblekce in opremo za našga sončka. Cel dan sam čekiran na netu za vozički, mater so dragi ( še dobr da nama ga bodo kupili naši). user posted image

Zaljubljena lepi nohtki.  Jaz sem jih tudi mela do nuhalne lepe, pol sem si pa vse pogrizla zaradi živčnosti. Upam da mi jih bo uspelo spravit v normalno stanje. user posted image

Aja morfologijo imam 21.7. user posted image

Sem vidla da bom jutri teden točno na polovici z nosečnostjo ( to gre pa res hitr), dlih zdaj bomo odštevale do PDP.

< Sporočilo je popravil miskula -- 8.7.2010 14:01:37 >

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
8.7.2010 15:17:58   
jona klara
alma- moje sožalje.user posted image user posted image user posted image

sem pa vesela, da je pikica okej.No do morfologije je še daleč, tudi jaz se še bom načakala, 27.7 navadni pregled, takrat bom 19. teden, potem pa ne vem kdaj me bodo dali na morfo, komaj že čakam na uz, da spet vidim mojega žabeka...user posted image ,sicer sem se pa že naročila na 3d uz imam 3.9 pri strahovi, raje se prej, ko potem bo spet gužva in problem za datume.

lep dan user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
8.7.2010 20:22:09   
zaljubljena23
miskula...hvala...Midve pa sva točno tri tedne razlike...Jaz že odštevam dneve, ko bom zaključila s četrtim mesecem N in vstopila v petega...Še nekaj dniuser posted image user posted image user posted image Full hitro mi beži čas v N...Se mi zdi, da je ravnokar kar smo zagledali plusek in že veselo korakamo proti polovički

Morfologija...Hja mi pa še se bomo načakali user posted image ...Na 3D pa še se nisem naročila...Še je časuser posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
8.7.2010 21:07:58   
BabyKitty
Čer punce!

Danes pa jaz postavljam eno malo zaskrbljeno vprašanje user posted image a mislite, da je normalno, da se mi pri skoraj 20. tednih še skoraj nič ne pozna trebušček... mene že kar malo skrbi... danes sem imela oprijeto majico in so vsi komentirali, kje imam trebuščka... in druščina od tašče ni verjela tašči, ko jim je rekla da bo čez nekaj mesecev babica user posted image in ker je bil pač piknik in na mizi samo domača svinjina, ki je seveda ne smem zaradi toksoplazmoze... so vsi komentirali kao da pazim na linijo... kar pomeni, da res niso verjeli user posted image in me je kar malo zaskrbelo... sej vem, da se verjetno bolj notri skriva... samo kaj pa če je kaj narobe... pa ne raste tako kot mora user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
8.7.2010 21:27:57   
Arwenko
BabyKitty jaz imam eno znanko, ki se ji do 8. meseca ni skoraj nič poznalo...tako da to pomoje ni merilo, kolegica moja, ki pa ima rok v začetku decembra pa je takšna kot da jo bo treba ravno v porodnišnico peljat.n 

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
9.7.2010 9:29:51   
Frutiq
Jutro!

Danes se pa ne da nobeni čvekat al kaj?

Petek je! JUUHHUU!user posted image Malo mi gre že na jetra hodit v službo, komaj čakam porodniškouser posted image .
Glede bušija: meni se mi zdi moj že tako velik, da ne vem kam bo zrastel do koncauser posted image
BabyKitty nič skrbet! Očitno si ena izmed tistih, ki se jim trebušček ne pozna tako. To je velikokrat pri bolj drobnih ženskah. Moja prijateljica je ful drobne postave in je imela v obeh nosečnostih zelo majhen buši, tako da kar nisi mogel verjet, da je že v 9. mesecu, pa je bilo z obemi otročki vse OK. Če dobor premisliš je bolje tako, kot pa da si že v 7. mesecu kot slonček in se komajda premikaš...user posted image

alma sožaljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
9.7.2010 10:04:21   
zaljubljena23
BabyKitty, očitno nosiš tvojega malčka od zadaj in se ti zato še ne pozna buši tako...Hja, kaj naj rečem, pri meni tudi niso opazne kaj vidne spremembe, se tolažim s tem, da bo potem kar naenkrat bum user posted image user posted image user posted image Boš videla, da bo še tudi tebi zrastel trebušček...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
9.7.2010 10:09:33   
BabyKitty
Punce hvala za tolažbo...sej vem, da nej bi bilo to drugače pri vsaki ženski... ampak zdej bi se pa že res mogl kej vidt no... Je pa res, da sva se z mojim piščančkom zmenila, da ne bom prov zlo debela user posted image zgleda da me kr uboga user posted image še 6 dni... pa bom pomirjena user posted image

Še malo pojokcam user posted image danes me tooooook boli vse... komi se premikam user posted image tako težko spim, ker kakorkoli se namestim me vse boli user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4460
9.7.2010 10:13:55   
ula77
Alma, sožalje.

BabyKitty,  nc skrbet, jaz  poznam tudi kup punc,pri katerih trebuščka skorajda ni bilo, pa so  imele lepe zdrave otročičke.
Vsaj hlač ni potrebno menjavat,  .....hm,tukaj  pa sledi vprašanje:

sem začetek 17. tedna in me stare hlače že nehumano tiščijo okrog trebuščka in ker še nisem zavila v trgovino  za bodoče srečnice in njihove srcke:
za koliko mesecev razpona so tiste hlače na široko elastiko, kakšne  ste kupile glede na to, da bomo imeli morda še 3 mesece poletnih, kdaj začne trebuh pospešeno rast......kje ste nakupovale, katero trg. priporočate........

Hmm, upam, da se bo kateri dalo odgovorit....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4461
9.7.2010 10:26:20   
BabyKitty
ula77 nevem kakšno konfekcijsko imaš sedaj, ampak ko sem sama malo gledala okoli za nove hlače sem bila kar malo zgrožena... Vse je bilo tako OGROMNO (h&m, c&a)... drugače imam številko tam nekje 36/38 in ko sem probala nosečniške hlače v tej številki sem plavala v hlačah user posted image seveda pa manjše številke nisem našla... Da krojev in modelov ne omenjam... ker sem se počutila kot, da bi kavbojke na tržnici kupovala... Edina trgovina, kjer je bilo začuda najceneje in še najlepše je bila Emporium... Imajo notri od bennetona nosečniško kolekcijo in majo zelo lepe stvari za ugodno ceno... Kavbojke so bile tam cca. 25-30 EUR (s 30% popustom)... Pa še naslednji teden se začnejo razprodaje, kar pomeni da bodo še malo povečali popust... Razne kepice, la vie ipd... so pa za moje pojme oderuhi... 80 EUR za navadne hlače, ki jih bom nosila 3 mesece... niti slučajno user posted image

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 9.7.2010 10:39:23 >

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
9.7.2010 10:40:57   
ula77
evo, točno te inf. iščem, ker sem trenutno mal v časovni stisiki, pa ne bi  rada odkrivala tople vode...., pa ker sem se izselila iz Lj, in se mi v tej vročini res ne da fijakat sem  ter tja.... 

Št. je 38-40 in sigurno tudi jaz ne bom dala 80€ za hlače......za  3 mesece že ne...kaj imajo v Babby cetrih tudi hlače ipd?
Hvala  za inf..

Neposredna povezava do sporočila: 4463
9.7.2010 10:48:32   
BabyKitty
Ja v Baby Centru sem samo ene hlače pogledala... take navadne čez kolena... res brez vezne so bile 60 EUR! Sem se obrnila in šla user posted image za primerjavo naj povem, da so v Mangotu zelo podobne če ne lepše 20 EUR... Sicer niso nosečniške ampak imajo pa čisto isti pas...

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
9.7.2010 10:48:36   
Arwenko
Jaz sem dala v H&M nazadnje za 3/4 hlače, ful fajne 12,50 eur, sem vzela dvojne, poleg tega sem vzela dvojne tanke lanene dolge, tiste so pa bile 30. Glede na model, ti morajo če se ne zrediš preveč hlače zdržat do konca, elastika je vsekakor dovolj raztegljiva za to. 

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
9.7.2010 10:59:15   
ula77
super, saj rabim kake lanene za čez poletje, kavbojke pa mal lepše,  da bodo zdržale do decembra....ko se bomo kepali....he he....user posted image user posted image user posted image

Hvala...Še  dobro da mi je zimski plašč širok....user posted image

Kaj pa Zara, ima nosečniško kolekcijo....  Vsaka inf.šteje, ker mi je nakupovanje res nočna mora...pa še za poroko avg. se moram  obleč.

Kako je s petami, še vztrajate v njih.....mene potem taaaako noge bolijo....user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
9.7.2010 10:59:43   
Frutiq
Jaz sem dala za dvojne hlače od LA VIE po 20 EUR. So bile znižane za 50%, ker so iz prejšnje sezone. user posted image Ene so 3/4, druge pa dolge črne. Drugače pa so št. od H&M res zelo velike in tudi meni še "ostajajo"-imam št.38. Mi je prijateljica posodila dvojne (ene lanene, druge take tanke bež), pa jih nosim samo če je res sila. Preden mi bojo prav bo že zima user posted image .

Kakorkoli se pa sedaj splača počakat na razprodajeuser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
9.7.2010 11:01:39   
Frutiq
Aja, pa še glede raztegljivosti: če imajo tisti širok elastični pas iz tekstila, bi ti morale zdržat do konca...

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
9.7.2010 11:11:54   
ula77
hvala za inf. grem mimo Lj v torek,tako da jih bom zadela....

Vsekakor pa tiste trgovine,  ki imajo sedaj pred-kaj-vem-kako znižanje, na  razprodajah nimajo bistveno drugače, le da je na plakatih -10% več,ker najdejo kake leve modele,ki nikamor ne grejo, pa jim ti višajo odstotek...vsaj  tako se ponavadi dela...

Škoda, ker ne bomo imele tistega veeelikega bušija poleti, ker te
nosečke so res lepe...

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
9.7.2010 11:34:41   
BabyKitty
ula77 še posebej more biti lepo v porodnišnici, ko je vroče ko user posted image  user posted image sem kar vesela, da bo december user posted image

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
9.7.2010 11:40:26   
ula77
haha, saj sem isti trenutek pomislila na to, pa kako jih sedaj vročina matra.....res je, v vsem drugem jim  ne zavidam.

Selila sem se dec. in me je mal strah, da bo takrat slabo vreme, pa viroze, pa da ne bova mogla se takoj vozičkat.....ah, vsake misli prihajajo...ampak ko bom  stisnila našo bebiko, bo verjetno to pozabljeno....user posted image user posted image

Tiste, ki že veste spol,a je kaj na tem, da mama  čuti,  kaj nosi?

Neposredna povezava do sporočila: 4471
9.7.2010 11:48:34   
BabyKitty
ula77 ti povem v četrtek user posted image meni se tko zdi da bo fantek... pa čeprav vse tabele kažejo punčko user posted image upam, da bo v četrtek G povedala in me odrešila muk user posted image

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
9.7.2010 11:54:23   
ula77
jaz sem v sredo vprašala, če se vidi, pa je rekel, da ne...(zač  17. ted.), je pa moj  G. znan po tem, da pred 6. mes. ne pove.
Čutim, da bo pob, čeprav si tega ne znam predstavljat, saj imava ime le za punčko...joj,komaj čakam, da ga-jo spoznava...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4473
9.7.2010 12:09:08   
BabyKitty
ula77 jaz imam morfologijo in je to ubistvu zadnji UZ... tko da mi more povedat! Če ne.... jojjj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
9.7.2010 12:15:16   
ula77
Veš da držim  pesti, da se bo baby prav obrnil in bosta z očkotom zvedela novičko....user posted image user posted image

a ni smešno, da si vse želimo le  zdravega user posted image , a jaz bi se vseeno lažje povezala z njim, če bi mu lahko rekla pikec ali pikica...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?