|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 9.7.2010 20:59:19
|
|
|
|
nanka
|
Dober večer, mi smo doma, preživeli 1 dan in pol Dunaja, bilo je še kar lepo, ampak mene Dunaj ne vidi več. Včeraj ob 12 smo odpotovali, parkirali avto v parkirno hišo, se vsedli na U ban in poiskali stanovanje. Potem smo jo ucvrli v mestni park, btw vse trgovine v centru se zaprejo ob 18 uri in odprejo ob 10, tako da smo zvečer obdelali samo mestni park, videli en vagon, oziroma ne videli same orto pokrite in zakrite muslimnke ( samo oči so jim gledale iz črnih plaht, jaz sem se pa v kratkih hlačah kuhala kot rak) en kup čudnih in čisto drugačnih ljudi. Potem smo šli spat, Natka je prespala brez plenice in brez polulane postelje, ker sem plenico pozabila doma, danes zjutraj ob 8 pa smo jo mahnili v cesarjevo rezidenco in ZOO. Počutim se kod da smo bili od doma odsotni en teden. Park in palača čudovita, res vredna ogleda, park nepredstavljivo čudovit, ZOO pa no ja nič posebnega. Ne preveč velik, tudi naš ni nič slab, sem pričakovala več od njega. Aja pa pijače ne moreš kupiti pred 10, čeprav se vrt odpre ob 9. Skratka, ob 12.30 smo komaj čakali da smo se vsedli v avto in jo mahnili proti domu, home sweet home. Ugotovila sem, da takšen dopust ni zame, zame je še vedno morje, plaža, senčka in noge v luft. Almera jaz nisem popotnik, priznam, edina dobra stvar ki me je presenetia je U ban. Zdaj pa noge v luft in počivat, imam občutek kot da smo bili odsotni en teden.
|
|
|