|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.7.2010 9:58:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 476
   RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del
9.7.2010 10:00:31   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Alanis - najlažje je res reči - ne se sekirat, ampak je res težko. Jaz tudi ne razumem, zakaj vedno samo mi2 za vsak RD vse povabiva, pa pogostiva, pri njih pa nič. Svak in svakinja sta v teh letih za njune RD v zadnjih 7 letih povabila 2x, zdaj ima nečakinja 1.rd, pa potem nas sprašujejo, kaj naj naredijo - ja, pa saj ima vajin otrko rd. Eh, potem se pač skušam prepričat, da če tega nimaš v sebi, pač teh stavri ne počneš. Po naši strani smo imeli vedno družinske RD, pa Božič in Veliko noč in seveda tudi jaz nadaljujem s to tradicijo. Po moževi strani pa pač temu ni tako.
Sedaj imaš svojo družino, in samo to je važno, vsi ostali pa lahko pridejo ali grejo kot želijo

indeed za zeleno, indeed za roza

težke teme, res težke, moram rečt

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 477
9.7.2010 10:03:17   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Alanis - najlažje je res reči - ne se sekirat, ampak je res težko. Jaz tudi ne razumem, zakaj vedno samo mi2 za vsak RD vse povabiva, pa pogostiva, pri njih pa nič. Svak in svakinja sta v teh letih za njune RD v zadnjih 7 letih povabila 2x, zdaj ima nečakinja 1.rd, pa potem nas sprašujejo, kaj naj naredijo - ja, pa saj ima vajin otrko rd. Eh, potem se pač skušam prepričat, da če tega nimaš v sebi, pač teh stavri ne počneš. Po naši strani smo imeli vedno družinske RD, pa Božič in Veliko noč in seveda tudi jaz nadaljujem s to tradicijo. Po moževi strani pa pač temu ni tako.
Sedaj imaš svojo družino, in samo to je važno, vsi ostali pa lahko pridejo ali grejo kot želijo

indeed za zeleno, indeed za roza

težke teme, res težke, moram rečt

Se podpišem.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 478
9.7.2010 10:05:30   
metuljcek321
hi, hi, populis, a vidiš, iste reči sva poštrihali

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 479
   [Brisano sporočilo]
9.7.2010 10:12:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 480
   [Brisano sporočilo]
9.7.2010 10:14:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 481
   [Brisano sporočilo]
9.7.2010 10:19:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 482
9.7.2010 10:27:04   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: populis

user posted image user posted image user posted image user posted image jao 3 ure sem pokonc pa sem si že 3 vložke xxl zamenjala, ful mi uliva majko milo.

ja, julka, kaj bomo s tabo naredile user posted image .... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 483
9.7.2010 10:30:45   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Almera, to je pa čist res - evo, od naju dobi kolo-poganjalčka - itak ga moram še 1x s prozornim lakom preštrihnt, pa mi bo očitno glih te dni ratalo. Zdaj sem ga štrihnla na močno rdečo in zeleno - je spicy hot.

Oooo, Alanis, kje se pa skrivaš, bejba? Holy **** za takšen odziv na rd, no ... to me razkuri - gre za en stavek, za osebni odnos, za pozornost, za občutek, da malček nekaj pomeni in velja. Mene to čist ven vrže, če nekdo nima tega čuta. Meni je to neznano in IZJEMNO težko sprejmem nekoga, ki je tak. No, vsaj spomnili so se, pa čeprav preko moža. Bolje išta nego ništa. Pri takih ljudeh moraš biti že z majhnim zadovoljen, ni druge.

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

skratka, bejba... brezveze... vem, da boli, vsako leto te bo... samo manj se boš s tem obremenjevala, boljše se boš počutila... važno, da ste vi 4 skupaj, da ste zdravi, se imate radi... ste družina zase... možu pa niti ne omenjaj, povej nam ali komu drugemu, da ti bo lažje... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

izredno lepo napisano!

podpišem

se podpišem še jaz ... familije so, kakršne so, spreminjati jih ne moremo. Meni je tudi žal za koga, da nimamo stikov, ampak če sami ne pokažejo želje po druženju, se pa tudi ne bom na trepalnice metala.

Glavno da imamo naše družinice in druženje julijk! user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 484
9.7.2010 10:31:27   
Majuska

user posted image user posted image user posted image user posted image jao 3 ure sem pokonc pa sem si že 3 vložke xxl zamenjala, ful mi uliva majko milo.

takle sem jaz imela prva 2 dneva ... se je ulivalo k pr norcih, meni ni bilo nič jasno user posted image

populis user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 485
   [Brisano sporočilo]
9.7.2010 10:36:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 486
   [Brisano sporočilo]
9.7.2010 10:36:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 487
   [Brisano sporočilo]
9.7.2010 10:37:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 488
   [Brisano sporočilo]
9.7.2010 10:39:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 489
9.7.2010 10:47:20   
3jeMi

Sem se že zasmislila nad dejstvom ,da smo v bistvu tle na RR, ful bolj povezane, kot pa v določenih primerih z svojo družino.

ej, to sem pa jaz včeraj pomislila, ko me je znanka v ZOO vprašala, če smo to z vrtecem in sem ji rekla, da ne, da teli otroci so vsi julijski in da smo forumovke... je takoj rekla, a z ringaraje, kako lepo... se mi zdi, da so se ji kar učke zarosile (verjetno je že prišla malo poškilit k nam user posted image user posted image user posted image )... pa meni tudi... sem šla včeraj tudi gledat, da smo edine tule, ki furamo že 7. del... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 490
9.7.2010 10:52:51   
3jeMi
amm... kje pa je rebeca? mojcek je tudi rekla, da se ji bo počasi umirilo v službi?
za nanko pa vem, da gredo jutri na saher tortico za dva dni user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 491
   [Brisano sporočilo]
9.7.2010 10:57:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 492
   [Brisano sporočilo]
9.7.2010 10:59:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 493
   [Brisano sporočilo]
9.7.2010 10:59:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 494
   [Brisano sporočilo]
9.7.2010 11:06:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 495
   [Brisano sporočilo]
9.7.2010 11:16:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 496
9.7.2010 11:31:20   
tims

No tole sem še hotel dodati. Jaz recimo z svojim bratom nisem skregana samo stik sva izgubial leta nazaj, ko sem živela še s prejšnjim tipom. Vedno se sicer vidimo za ta večje praznike in rojstne dneve, kličemo se pa ne po telefonu, razan kadar kdo kaj rabi, na žalost. Oni recimo tudi mame (najine) ne kličejo zeloooooooooooo pogosto, medve se slišiva vsak dan, oni so pa locirano samo na njene (starši bratove žene), ker imajo kmetijo in jim hodijo pomagat. Mi je žal, ker ima Lara tam bratranca in sestrično, ko se vidijo sta oba čist navdušena nad Lariko in jim je težko ko gredo narazen.

Sem se že zasmislila nad dejstvom ,da smo v bistvu tle na RR, ful bolj povezane, kot pa v določenih primerih z svojo družino.

Tuki se pa midve zelo ujemava. Na žalostuser posted image . Sicer je pri nas bil prepir vmes. Jaz s svojim bratom nimam stikov že cca.15 let. Ne vem kje živi, kaj dela, tudi z mamo jih nimata.... Skratka, ko me kdo vpraša kok nas je v familiji, se velikrat zgodi, da rečem, da imam dve sestri. Z bratom sva se ene tri leta nazaj vidla, pa sva šla en mim druzga, kot da se ne poznava. Žalostno.

Neposredna povezava do sporočila: 497
9.7.2010 11:42:56   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Tuki se pa midve zelo ujemava. Na žalostuser posted image . Sicer je pri nas bil prepir vmes. Jaz s svojim bratom nimam stikov že cca.15 let. Ne vem kje živi, kaj dela, tudi z mamo jih nimata.... Skratka, ko me kdo vpraša kok nas je v familiji, se velikrat zgodi, da rečem, da imam dve sestri. Z bratom sva se ene tri leta nazaj vidla, pa sva šla en mim druzga, kot da se ne poznava. Žalostno.

pri meni je tudi tako, samo je ene 6 let manj... vem kje je, malo vem kaj se z njim in njegovo družino dogaja, če bi ga srečala, bi ga pozdravila, čeprav vem, da mi ne bi odzdravil... točno pa vem kdaj ga bom zagotovo srečala in bo hotel govorit z mano... samo takrat pa z mano ne bo imel lahkega pogovora user posted image ...

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 498
   [Brisano sporočilo]
9.7.2010 11:44:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 499
9.7.2010 11:54:54   
neboglasnica

Še tole, ko sem včeraj napisala zaradi zamujanja / zamika menstruacije, približevanje mene. Glede na to da imam M od 10 leta pomeni da jo imam že 24 let, reden ciklus, in da reproduktivna doba traja nek omejen čas, sem pomislila da je morda to začetek počasi približujčega konca reproduktivnega obdobja.

Pobožne želje... Saj veš kaj pravijo, prej ko jo dobiš, kasneje jo izgubiš. Ja ja, ni pravice...

Glavno da imamo naše družinice in druženje julijk!

Ja, saj pravijo, da si žlahte ne moreš sam izbrat, prijatelje pa.

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

amm... kje pa je rebeca? mojcek je tudi rekla, da se ji bo počasi umirilo v službi?
za nanko pa vem, da gredo jutri na saher tortico za dva dni

So šli že včeraj.. Čakam na mms, kako daje glavo v krokodilovo žrelo.

Tims: v Iani nisem potem nič našla za Tima, žal.. So imeli samo velike cifre.

Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......