Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Almera, to je pa čist res - evo, od naju dobi kolo-poganjalčka - itak ga moram še 1x s prozornim lakom preštrihnt, pa mi bo očitno glih te dni ratalo. Zdaj sem ga štrihnla na močno rdečo in zeleno - je spicy hot. Oooo, Alanis, kje se pa skrivaš, bejba? Holy **** za takšen odziv na rd, no ... to me razkuri - gre za en stavek, za osebni odnos, za pozornost, za občutek, da malček nekaj pomeni in velja. Mene to čist ven vrže, če nekdo nima tega čuta. Meni je to neznano in IZJEMNO težko sprejmem nekoga, ki je tak. No, vsaj spomnili so se, pa čeprav preko moža. Bolje išta nego ništa. Pri takih ljudeh moraš biti že z majhnim zadovoljen, ni druge. IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi skratka, bejba... brezveze... vem, da boli, vsako leto te bo... samo manj se boš s tem obremenjevala, boljše se boš počutila... važno, da ste vi 4 skupaj, da ste zdravi, se imate radi... ste družina zase... možu pa niti ne omenjaj, povej nam ali komu drugemu, da ti bo lažje... izredno lepo napisano! podpišem se podpišem še jaz ... familije so, kakršne so, spreminjati jih ne moremo. Meni je tudi žal za koga, da nimamo stikov, ampak če sami ne pokažejo želje po druženju, se pa tudi ne bom na trepalnice metala. Glavno da imamo naše družinice in druženje julijk!