nenka7
|
jeeej, danes pa čolnarna in tivoli... punce, jaz sem tako zelo utrujena, pa mislim, da res zna biti, da zaradi slabokrvnosti in pomanjkanja železa. ima še katera te težave? bi se jih rada znebila, pa ne vem kako. jemljem nek sirup čist natur, sem si ga kupila, pa včasih še kako tableto, vse železo, pa se danes zjutraj ne spomnim, da bi mi ura zvonila!!! katastrofa sem, popoldan sem čist fertig že... archie se dobiva v tivoliju kot zmenjeno 10 do šestih? upam, da se bomo našle, pa da ne bo tam preveč kakih komarcov, k je zraven vode, priporočam kak autan na kožo, čeprav upam, da ne bo panike... pa klimo so nam montirali včeraj seveda je moj ljubi mož takoj na 20 stopinj naštimal, sem ga vprašala, če je normalen, al naju s tamalim samo misli prehladit pa je takoj popravil potem na 25... he he... ninibo, kdaj prideta potem v slovenijo? ko boš imela vseljeno in zrihtano, sporoči, pa se dobimo na kaki pijački, da še tebe spoznamo! aja, kam se pa selita zdej, na kateri konec? da ne bo sedaj to MB, me smo pa iz LJ
|