|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
9.7.2010 7:50:40   
5ra8
pozdravljene moje bivše septembrke

sporočam vam, da smo kar hitro nalulali user posted image  po SS v februarju, in smo pristali v februarkah 2011. ironija, a? user posted image

Vidim, da se imate super. Še malo še malo pa boste imele v naročju svoje pikce. Si ne predstavljam sebe sedaj da bi bila v 7 mesecu.

Upam da se imate lepo...velikrat pridem pokukat vašo temo.

Držite pesti v torek, ko imam prvi pregled user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
9.7.2010 7:54:15   
malecka_mateja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 5ra8user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vso srečo sedaj. ti se kr oglasi. jaz mam prrvorojenko februarja in je prav fajn. čestitke še enkratuser posted image user posted image user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
9.7.2010 8:18:01   
tannya
5ra8, super lepa novička. user posted image user posted image user posted image Lepo nosečnost ti želim in le pridi nas še kaj pogledat.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
9.7.2010 8:18:58   
Anonimen
5ra8 iskrene čestitke!!! in seveda imaš moje pesti! user posted image

(odgovor članu tannya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3154
9.7.2010 8:37:53   
archie
5ra8: iiiiiiiiiiiii bravo, bravo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image cestitam!!! veliko srece na pregledu in upam, da bo tokrat vse ok!!!! Februarcki so zakon!! (tudi jaz in moj moz sva februarcka user posted image ). 

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
9.7.2010 8:38:42   
5ra8
jaz sem tudi februarka user posted image user posted image user posted image

PDP 21.02, moj RD 22.02 user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
9.7.2010 9:15:50   
nenka7
jeeej, danes pa čolnarna in tivoli... user posted image  user posted image  user posted image

punce, jaz sem tako zelo utrujena, pa mislim, da res zna biti, da zaradi slabokrvnosti in pomanjkanja železa. ima še katera te težave? bi se jih rada znebila, pa ne vem kako. jemljem nek sirup čist natur, sem si ga kupila, pa včasih še kako tableto, vse železo, pa se danes zjutraj ne spomnim, da bi mi ura zvonila!!! katastrofa sem, popoldan sem čist fertig že...

archie se dobiva v tivoliju kot zmenjeno 10 do šestih? upam, da se bomo našle, pa da ne bo tam preveč kakih komarcov, k je zraven vode, priporočam kak autan na kožo, čeprav upam, da ne bo panike...

pa klimo so nam montirali včeraj user posted image  seveda je moj ljubi mož takoj na 20 stopinj naštimal, sem ga vprašala, če je normalen, al naju s tamalim samo misli prehladit user posted image  user posted image  pa je takoj popravil potem na 25... he he...

ninibo, kdaj prideta potem v slovenijo? ko boš imela vseljeno in zrihtano, sporoči, pa se dobimo na kaki pijački, da še tebe spoznamo! aja, kam se pa selita zdej, na kateri konec? da ne bo sedaj to MB, me smo pa iz LJ user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
9.7.2010 9:22:52   
archie
nenka7, ja, ja ita da velja za danes!! user posted image user posted image 10 do sestih pred unim menda grdim kipom, ki ga moram se najti user posted image user posted image

vreme: meni je pa trenutno fuuuuuul zakon poletje!! Cez noc mrzlo (in se cela hisa zraci), cez dan pa pocasi temperature narascajo, ampak ko sonce zaide je pa spet hitro hladno!! user posted image meni je najtezje prenasat tisto vrocino, ko se tudi ponoci ne shladi po 20 stopinj in je ze ob 9h zjutraj takoj 25 stopinj user posted image

opazam pa, da tudi mene malo muci utrujenost, da takrat zaspim za kaksnih 30 min in potem je bolje. in opazam, da nekatera dela opravljam vedno tezje user posted image recimo vceraj sem komaj plela na vrtu user posted image . sem kar brez sape ostajala, kljub temu, da imam majhen trebuh. sem potem malo improvizirala s polozaji in vmes sem si vzela pavzo in je slo... user posted image

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
9.7.2010 9:55:06   
katrinka
mala2001 - super za pregled..jah,pogrebi so zal taki,vazn da si si opomoglauser posted image

5ra8 - cestitke...ful sm vesela zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

ninibo - samo res,kam v slo se pa selitauser posted image

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
9.7.2010 10:01:30   
sanje2
pozdravček user posted image !

5ra8: čestitam, sigurno bo zaj vse ok, sem se kar na sebe spolnila, kakšno navdušenje je bilo takrat, ko sem po ss in operaciji zanosila. drži se in pazi na svojo pikico.

joj kako se bližamo septembru, ni dolgo tega ko smo se vpisovale na ta forum in bile polne bojazni za naše male pikice. no zaj pa veselo brcajo in nas opominjajo da si moramo mal odpočit.

hej, kaj ste si že nabavile flaške, kakšne boste imele,?
mene mika da bi tokrat imela firmo MAM, sem pri prvi imela AVENT pa nisem bila preveč zadovoljna - no saj mala je jedla iz njih, samo kaj ko so točile ko hodič!

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
9.7.2010 10:28:32   
Anonimen
jutro!!!

sploh se ne morem naspat danes... mi manjka še od včeraj user posted image

5tra8 iskrene čestitke, zdaj pa lepo naravnost do februarja user posted image

mala2001: za 4 dni ti prehiteva? moj za celih dobrih 14 dni user posted image
hvala bogu nimam nobene sladkorne pa nič, torej al bo malo pohitel in bom padla v začetek septembra, al pa bo velik user posted image

od včerajšnjega pregleda, ko sem vidla, da mam drugi datum pdp-ja na 4. 9., se mi je ponoči spet posledično sanjalo, da mi je odtekla voda in kao pričela rojevat... dobro da sem se potem zbudla... bolelo pa me ni nič... ko bi bil v resnici tak porod hehe user posted image
a se je še kateri sanjalo kaj podobnega že?

(odgovor članu sanje2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3161
9.7.2010 10:30:49   
Anonimen
aja... skleroza me tut še daje... user posted image

sanje2: jaz sem kupila dve aventovi steklenički v dm... neka nova preizvodnja, dude bi naj pomagale proti krčem... no nise bile tak hudo drage, tak da bom videla kako bo... so namreč cenejše ble ko v pikapolonci user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3162
9.7.2010 11:07:18   
Božička09
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

pozdravljene moje bivše septembrke

sporočam vam, da smo kar hitro nalulali user posted image  po SS v februarju, in smo pristali v februarkah 2011. ironija, a? user posted image

Vidim, da se imate super. Še malo še malo pa boste imele v naročju svoje pikce. Si ne predstavljam sebe sedaj da bi bila v 7 mesecu.

Upam da se imate lepo...velikrat pridem pokukat vašo temo.

Držite pesti v torek, ko imam prvi pregled user posted image

Oooooo 5ra8 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Ja super, ful ful lepo slišati user posted image

Držimo pesti in tačke, da bo tokrat vse bp in boš februarja pestovala malo štručko user posted image

Joj, jaz kar jokam user posted image , drek pa ti hormoni user posted image

Lenca, tile dohtarji so za en ... Kaj si to sploh lahko dovolijo???

laliela: jaz sem že pred časom sanjala, da sem rodila v sedmem mesecu. No, zaenkrat je še vse tako, kot mora biti, je pa tudi moj sanjal, da je dete rojeno - ampak pazi to, v posteljici je bila še vedno v mehurju in tekočini user posted image

Oh ja, še devet tednov. O joj user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
9.7.2010 11:33:31   
luna2010
Pozdravljene souser posted image ,
da se malo javim.Bolj berem kot pišem ampak OK.Mi lepo napredujemo, buši raste,kile se nabirajo,noge zatekajo...

Hotla sem samo nekaj vprašat : glede na to da je čas urejanja papirologijeuser posted image ,nič kaj prijetno.
oddala sem že obrazec za paketek in imam že odobrenga tako da lahka lepo naročimuser posted image .
zanima pa me vsepovsod piše da moreš za porodnisko oddat 60 dni pred rokom.A to pomeni da malo kasnej nemoreš ,no kak teden kasneje.A glih more bit odano 60 dni pred?
Mogoče je malo brezvezno vprašanje ampak sem misla to konc drugega tedna urejat imam pa dans recimo 60 dni pred PDP.pa še očetovstvo morma podpisat,pa n jegov dopust zrihtat ...
A je kira iz Velenja?Kje se tam ureja očetovstvo?
Bom pa tak uprašala na kiri občini se ureja očetovski dopust in podpisuje očetovstvo tam kjer je oče prijavljen ali mati otroka?
Nisma prijavljena na istem naslovu!Živeli bomo pa tam kjer je oče prijavljen.
Pa glede na to da sem na zavodu prijavljena a se morem odjavit z zavoda.se mi zdi da sem tuki nek to prebrala.
Sej pri drugem user posted image  bo verjetno vse malo lažje zdej sem pač novinka.Urejanje 1000000 papirjev pa mislim da nikoli ni fajn.user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
                                  TKO NEKAK SE POČUTIM KO MOREM LETAT PA SPAŠEVAT KO BUTEC

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
9.7.2010 11:49:10   
Anonimen
hehe... user posted image
tak ti to pač je s papirji user posted image
meni je na csd sama rekla, da naj prinesem konc julija ali pa v začetku avgusta, kar je pa zagotovo manj kot 60 dni user posted image
je pa od ustanove do ustanove odvisno... glede očetovstva pa so men rekli, da to lahk komot urejam po rojstvu otroka direkt na matičnem uradu in tak bom tut naredla, ker mi ni dvakrat za letat naokrog user posted image
drugače pa sem jaz tut prvič vc tem šmornu... ampak sem že pred dvema mesecema šla kar do njih povprašat in sem že takrat dobila napotke in papirje user posted image

božička brez zamere, ampak bi želela biti v sanjah tvojega dragega, da bi videla kako je to izgledalo user posted image
kot ribica v bućki al pa v vrečki hehe user posted image
eh bom rajš utihnila naprej, ker moja domišljija nima meja user posted image

(odgovor članu luna2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 3165
9.7.2010 11:58:35   
Božička09
IZVIRNO SPOROČILO: laliela

božička brez zamere, ampak bi želela biti v sanjah tvojega dragega, da bi videla kako je to izgledalo user posted image
kot ribica v bućki al pa v vrečki hehe user posted image
eh bom rajš utihnila naprej, ker moja domišljija nima meja user posted image

Pojma nimam user posted image  user posted image  user posted image

Punce, sem našla eno ful fletno stran z igračami, smao so cene malo khm ...

http://www.carobni-svet.si/

Papirji: urejaš jih lahko od 60-30 dni pred PD user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
9.7.2010 12:46:36   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: archie

5ra8: iiiiiiiiiiiii bravo, bravo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image cestitam!!! veliko srece na pregledu in upam, da bo tokrat vse ok!!!! Februarcki so zakon!! (tudi jaz in moj moz sva februarcka user posted image ). 

In jaz in moj tudi user posted image . Pa smo imeli en tak 'mini' plan, da bi bil tudi pikec takrat, ampak smo seveda neskončno veseli, da je 'kar ratalo' že toliko mesecev prej. No, bo pa naslednji, hehe.

Drugače pa sporočam, da imamo polno hišo pleničk. Včeraj dobila multipack iz UK in danes še iz Idrije. Zdaj pa rabimo samo še malo rito, da jo zavijemo v tole puhasto reč.

Sicer pa je bil včerajšnji dan dokaj zanimiv. Po 'hudem' rezultatu prvega cuker testa, je včerajšnji 'ta dolg' dal čisto drugačne rezultate. Je po triurnem 'mučenju' doktorca rekla, da tako lepih številk ni videla že dolgo časa. In evo, en teden panike za brez veze. No pa itak sem vesela da je na koncu tako.

Manj ugodna 'zanimivost' včerajšnjega dne pa je, da je moj ostal brez službe. user posted image In zdaj sva oba na 'sončni'. Pa saj se je že nekaj časa dogajalo v to smer, ampak vseeno še kar upaš da ne boš ravno ti tisti. Po drugi strani pa bo sedaj končno čas za pospešeno gradnjo, saj te zadnje mesece nisva naredila praktično nič. Pa zdaj me bo tudi nehalo skrbet, da ne bi imela časa narest previjalne mize-omare, ker zdaj čas zares ne bo mogel bit več izgovor.

Hvala NiNiBo za podatke glede nahrbtnika. Definitivno tudi pri nas nabavimo nekaj takega, pa bomo vendar s tem nakupom še kak mesec počakali.

No, je pa sedaj zares naslednji 'doktorski' projekt jogi za posteljico. Sem že prejšnji dan malo spraševala, pa niste bile nič zgovorne... Če se da kateri kaj napisat, bi bila vesela.

Evola. Zdaj pa kuhat kosilo. Joooooooooooj kako sem vesela, da ga lahko naredim po svoje in ne po točno določeni gramski tabelci. Pa sočustvujem s tabo Tannya...

Lep dan in zanimiv večer vsem ki boste raziskovale Tivoli! Jaz to rundo preskočim, ker sva bila z mojim že prej nekaj zmenjena.

T.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
9.7.2010 12:48:42   
Božička09
IZVIRNO SPOROČILO: archie

nenka7, ja, ja ita da velja za danes!! user posted image user posted image 10 do sestih pred unim menda grdim kipom, ki ga moram se najti user posted image user posted image

Archie, ne moreš ga zgrešiti, ker se z avto zaletiš direktno vanj, ko zaviješ v Tivoli. Je prva stvar, ki jo vidiš - na levi parkirišče, na desni parkirišče, vmes pa ta skulptura alikarkoližeje user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
9.7.2010 12:49:06   
Klemcy
5ra8 suuuuupeeeeer! So ti naše iskrene želje, da čimprej spoet zagledaš plusek, pomagaleuser posted image user posted image user posted image
Tokrat boš pa tudi ti izkusila kako je prit do konca. Želim ti veliko sreče in veselja!!! user posted image user posted image user posted image

steklenička- jaz sem dobila 2 steklenički od MAM od kolegice in sta skoraj nerabljeni, skupaj s črpalko. Tako da upam, da se bo vredu obnesla. Kolegica pravi, da so super!

v MB - včeraj smo imeli predavanje o EA. Predavala je anesteziologinja, ki je sorodnica mojga fanta, tako da mi je itak že prej ful priporočala, da se odločim za to in seveda mi bo kateter tut ona vstavla in bla ves čas z mano user posted image  Res sem vesela, ker si res ne želim v porodni sobi kakšnih tečnih in neprijaznih babic! Je bila katera Mariborčanka včeraj tam? Jaz sem zaradi dopusta zamudila torkovo in sredino predavanje user posted image  , ampak bom zdaj redno hodila user posted image  

Ja danes pa niti moj user posted image  ni nič spal, saj sem celo noč metala noge na njega. Obračala sem se vsakih 5 minut in zdelo se mi je da rabim posteljo v velikosti 3m x 3m!!! Če bo šlo tako dalje, se bo revež kaj kmalu preselil na kavč v dnevno user posted image  Ampak hvala bogu me ful razume!

Papirji - jaz grem v ponedeljek vse rihtat na csd in to mi je nekaj najbolj groznega, sploh pa v taki vročini! Upam, da ne bom rabla miljonkrat nazaj hodit, ker ponavadi si non stop nekaj zmišljujejo kaj vse ti še fali!

Aja, na dopustu v Italiji sem opazila, da tam sploh ni nosečnic! Niti ene!!! Vse ženske imajo popolne postave, suhe, zrihtane, oh in sploh. Po vseh mestih, kjer sem bila, sem med tako množico edina s trebuhom šetkala. Le na morju, sem na plaži opazila kakšne 3, pa še te so bile seveda turistke. user posted image  Folk tam dela samo za kariero, če pa že imajo otroke, pa po moje sam enga.

Neposredna povezava do sporočila: 3169
9.7.2010 12:50:58   
nenka7
katrinka, še velja danes?? da ne bom samo obrnila k nobene ne bo... 

Neposredna povezava do sporočila: 3170
9.7.2010 12:52:11   
Božička09
Teodora, čestitke za cukr user posted image  user posted image  user posted image  Hvala bogu, si zdaj brez skrbi.

Pralne pleničke: tiste, ki jih že imate doma, je sušilec nujen ali s eda brez, kako hitro se zadeve posušijo?

Srečanje: Lepo se imejte, ja. Bom mislila na vas in na lep dan, ki ga bom do 19h še gledala skozi izložbeno okno user posted image  Drug teden pa hvala bogu, delam dopoldne, potem pa dopust. Sploh ne vem, kam čas beži user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3171
9.7.2010 12:55:29   
tinkatonka
papirji za porodniško...danes šla na CSD in zrhitala v minutki. Je bila res prijazna referentka in sva vse uštimali, tako kot je treba.

srečanje
....uživajte in načvekajte se še zame!

teodora...škoda za tvojga, da je ostal brez službe, upam da vama to vseeno ne bo prestavljalo prevelikega fin. bremena in da bosta hitro našla boljši službi.

5tra8....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE!!!! Jaz imam tud prvega sinka februačka (2006) Pa upam,da bo zdaj vse OK in da donosiš zdravo detece!

slikice trebuščka....hvala za lepe komentarje user posted image . Če si hočte pa še kaj veš pogledat pa kliknite na njegovo spletno stran www.matickuder.com in pejte tm "za stranke" in odtipkajte geslo "tinna". Komaj čakam da še fotošuting z možem naredimouser posted image . Te slike z Anejem so mi fantastične!
.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 9.7.2010 12:59:34 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
9.7.2010 12:56:22   
archie
Srecanje: jaz upam, da mi danes vseeno uspe priti v Lj. Vceraj smo nasega najmlajsega psa peljali pod nujno k vetu in je bilo potem cez noc bolje. Danes je kazalo super, ko je pa pojedel svoj obrok, je pa spet vse zbruhal... ocitno bo moral iti danes nazaj, da mu dajo infuzijo (je se mladic in 16h brez hrane ga je precej izcrpalo)... nenka7, sporocim, ce pridem.

Teodora: wiiiiii, super za plenicke!!! Kaksen si narocila iz Idrije?!
Skoda za sluzbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in cestitam za cukr test!! user posted image dober tek!! user posted image user posted image

Klemcy, sem videla slike iz Ita na FB. Fuuuuul so lepe slikeuser posted image . verjamem, da ti vrocina ni bila vsec (tudi meni na splosno ni). Midva sva imela namen iti lani na Korziko, ampak to ze med prvomajskimi. Ker kasneje do septembra mene vse kaj je juznega od Novega Mesta ne vidi user posted image user posted image (je namrec prevroce).

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
9.7.2010 12:56:28   
Božička09
IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy

Ja danes pa niti moj user posted image  ni nič spal, saj sem celo noč metala noge na njega. Obračala sem se vsakih 5 minut in zdelo se mi je da rabim posteljo v velikosti 3m x 3m!!! Če bo šlo tako dalje, se bo revež kaj kmalu preselil na kavč v dnevno user posted image  Ampak hvala bogu me ful razume!

Pri nas je isto, bogi revež ... user posted image  Če pa že ne lezem nanj, se pa zbudi skoraj vsakič, ko se obračam iz enega boka na drugega, ker je to cel podvig in potem, ko končno zaspi nazaj, telovadim, ker je treba lulat user posted image  Ne vem, od kje imam toliko tekočine v sebi user posted image  user posted image  user posted image

Prejle sem pojedla en cel konkreten, fajn pekoč, falafel sendvič, pa imam še vedno občutek, da je brezno v želodcu. Svašta. Ponavadi ga komaj zmažem user posted image

Teodora: saj upam, da nama bo vseeno zneslo na kavo preden rodiva, ampak daj mi vseeno povej kar zdaj, si Sleepy Wrap tudi nabavila?

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
9.7.2010 13:15:22   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

jaz sem tudi februarka user posted image user posted image user posted image

PDP 21.02, moj RD 22.02 user posted image user posted image

Velikokrat sem se spomnila nate in upala, da vama uspe. Zato, sem sedaj zelo vesela, da sta uspela. Veliko veselja z nosečnostjo. user posted image  Pa zdravo detece februarja ti želim.

Klemcy:
v MB -  Je bila katera Mariborčanka včeraj tam?

Jaz sem bla vse 3 dni na predavanjih. user posted image  Včerajšnja tema je bila zanimiva ja, ampak še zaj se nisem odločila ali ja ali ne...

< Sporočilo je popravil Natalija28 -- 9.7.2010 13:18:27 >

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?