|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
8.7.2010 13:09:12   
3x mami
pixieM, ne sekriaj se, velik al majhen, vazno je to, kar je noter!

v prvo so mi tezili, da je premajhen (do 24t sem ga komot lahko skrila...), zdaj mi tezijo, da je prevelik. enim ni nikoli prav. ma me prav briga.
ja, mazi se, ampak odvisno od tvoje koze, kako bo na koncu. v prvo nisem imela strij (na trebuhu) skozi celo nosecnost. koza mi je cisto ''razpadla'' dva tedna pred porodom in na koncu je bil trebuh res globazen. sem se potem hecala, da ce bi rodila prej, ne bi imela nic. ampak je ze boljse tako. zdaj se pa ne sekiram, ce je kaka vec, je niti ne opazim user posted image
(ok, oprosti, tole ni bilo namenjeno, da te strasim. ampak sam tako - se pac zgodi, kaj cmo...)

< Sporočilo je popravil 3x mami -- 8.7.2010 13:10:13 >

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
8.7.2010 13:21:18   
pixieM
3x mami - saj me ne strašiš. Saj vem, da ne morem kaj pomagat, razen pogosto mazat z oljem. Ful mi je zanimivo, da me en teden boli trebuh (raztegovanje vezi), naslednji teden pa trebuh kar zraste user posted image . Tudi moji mamici se ni nič poznalo do 6.meseca, pa nima nič strij, ker je imela bolj malega bušija (pa je rodila 2x). Tako, da držim fige, da sem po njej user posted image .

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
8.7.2010 13:24:55   
Tiamo
pixie veš, nisme te hotla razžalostit, takoj menjam s teboj, tvoj trebuh vzamem, bodi srečna za majhneha trebuščka...napisala sem zato k sem ti fouš user posted image ....

Lepa si, men so taki trebuščki všeč. Moja prijateljica je rodila pred enim mesecem in je imela tak trebuh kot jaz zdajle, je pa rodila 3200g težkega zdravega fanta, tako da ene imajo velikega, druge majhnega, tretje srednjega....

Kar se tiče razpokanja pa imam 3x mami prav, čist je odvisno od kože, jaz sem prvič nisem nič mazala, ok mogoče enkrat na teden, pa tudi ene strije nisem dobila. Zdaj jih še nimam, upam ,da jih tudi ne bom imela. Prijatlejica ima pa šahovnico na trebuhu.

Meni kar zatekajo noge v nulo, pri prvi nosečnosti sem bila rekorderka v zatekanju nog. Pritisk imam uredu, uglavem prenizkega 95/60.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
8.7.2010 13:31:46   
Tiamo
evo mojga
user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
8.7.2010 13:43:02   
anju
Tiamo dobrodošla:) pa kaj se "pritožuješ"?! sj si skor ko pixieM!user posted image

pixieM saj vem, sem se hecala, ker sem starejša od tebe;)

Roberta69 ne nimam tistih modrčkov, jih pa nameravam pogledat, ko grem kaj v Lj BTC. mimogrede a je katera že bila v ljubljanskem mothercare-u. me zanima kak kaj imajo.
prvič sem imela liscin model modrčka (o, sm hotla prilepit link, pa ga nimajo več. škoda, bil mi je super in bi si ga kupila tudi tokrat.) zdaj sem kupila TAKEGA pa je tako tako. bom videla kako se bo obnesel med dojenjem.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
8.7.2010 13:44:09   
pixieM
Tiamo - Iii, kako je lep!!! user posted image user posted image user posted image Pa nisi me razžalostila! Jaz samo povem kakšno je stanje user posted image . Moj mi je namreč obljubil, da mi bo kupil majičko ''Moj ati je zakon'' v Popku. Mislite, da sem jo dobila? Pod nosom sem se obrisala. In njegov izgovor = pa saj imaš premalega bosija, da bi folk razumel, kaj hočeš z majičko povedat. Mislim, vsak izgovor je dober user posted image .

strije - jaz se pridno mažem z oljem vsak dan, ker se mi zdi, da imam zdaj v nosečnosti ful bolj suho kožo. Predvsem opažam to na obrazu, ko dobim prav ''lišaje'' suhe kože. Tako, da se res izdatno mažem. Povsod.

Drugače pa razen bolečega trebuha, ni krize. Včeraj me je spet bolel in sem prepričana, da je to zaradi prebave. Sem jedla same ''napihovalce'' te dni (cvetača, brokoli, fižol) in me je verjetno zato bolel. Ker dete je pa divje! Včasih imam občutek, da skače v trebuhu user posted image . Kako se butasto sliši, ampak je res. Tako kot bi skočil in potem z vso težo butnil od spodnji del trebuha. Se morem prav nasmejat, ko to občutim. Se mi zdi podoben občutek kot v Gradalandu na kakem vlaku smrti, ko ti obrača trebuh user posted image .

Joj, se mi zdi da samo jaz čepim na forumu in kar pišem in pišem. Ste me verjetno že site, tako, da se bom počasi spravila nekaj drugega delat.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
   Oktobrke 2010
8.7.2010 13:56:42   
mojcy3
Vau, ampak nekatere mate res luštne bušije, podobne mojemu.
Saj ga moram tud jaz poslikat, da bo ste vidle, da je enak.

Midva imava zdaj preveč dela z opremljanjem stanovanja, da bo vse pripravljeno ko bo user posted image prišla. Tudi mene vročina zelo neusteza, zato sem večinoma kar pod senčko in v hiši k je tko lepo hladno. Zvečer pa obvezno zračenje, pa seveda mazanje bušija. To mi fant dela vsak večer preden greva spat user posted image .

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
8.7.2010 14:00:49   
Tiamo
No, prvo se vam moram opravičit, ker vas še takole virtualno ne poznam, upam, da mi katera ne bo zamerila, ker se jaz velikokrat hecam....tako, ne me resno jemati. Aja pa že vnaprej se opravičujem zaradi slovničnih napak, upam, da ni kakšna občutljiva na to, ker hitro tipkam, vmes ponavadi še kak tel. klic opravim, sem priklopljena še na en računalnik, tako da sorry

Pixie za kazen naj ti tvoj kupi majčko MAMI JE ZAKON!!! Ti se kar maži, prav pridna si....

Glede modrcov za dojenje, vam lahko samo to povem, da sem si v prvi nosečnosti kupila 3, uporabila nisem niti enega, ker so mi čist mimo, sem imela navadne svoje. To pa zato, ker nimam velkih joškic in zdaj sem prav srečna, da imam običajne modrce polne user posted image no , pa tudi dojila nisem, ok 10 dni, tako, da vam priporočam, da se v nabavo podate kak mesec po porodu, ker lih niso poceni.

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
8.7.2010 14:19:31   
pixieM
Tiamo - tudi jaz sem bolj sorte za hece! Hec mora bit, si ne predstavlja bit skoz resna user posted image . In ja, zdaj ga bom prisilila, da mi kupi to drugo majičko user posted image .

modrčki - če vam kaj pomaga, jaz sem kupila zadnjič 2 v H&M za 20€ (10€ eden). So po 2 skupaj pakirani in 100% bombažni. Narejeni so kot te majičke in meni so zakon. Malo sta mi velika, ker sem vzela 75c, drugače nosim modrce 70c. Sem ful drobna v zgornjem delu telesa. Spodnji del je pa druga zgodba user posted image . Ampak sem zadovoljna.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
8.7.2010 15:58:02   
filisa
Pozdravljena Tiamo. No, saj tvoj trebušček meni tud ne deluje preveč user posted image , v primerjavi z mojim user posted image .

Na pregledu je bilo vse ok. Najina žaba (ki je že zdavnaj prerasla velikost žabe user posted image ) pridno raste in tehta že 1076g, kar točno ustreza PDP-ju. Leži še zmeraj počez, kar tud zelo dobro čutim - sploh kadar z glavo miga, se mi zdi kot da hoče ven s trebuščka user posted image . Gin. mi je dala tudi tabelo za štetje gibov in napotnico za CTG, če gibov ne bi bilo dovolj. Dala mi je tudi že napotnico za porod. Ostale že tud to imate?

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
8.7.2010 16:15:19   
majabar
Dobro jutro!

Včeraj sva zmontirala še drugo omaro. Parkirišče je skoraj končano, še nadstrešek rabi, da avokado ne bo poškodoval avta. Po avto greva pa popoldne. Potem bo pa kar izziv vožnja tu. Počasi se bom že znašla.
Antibiotiki gredo proti koncu. Ima pa infekcijo tudi moj dragi in jih je moral piti tudi on.
Mali pa ta trenutek močno močno brca tam na desni strani. Trebušček kar skace:).Jutri imamo ''Baby shower'', no, ne vem, kako se napise. Vse lokostrelke samo o tem govorijo. Midva poskrbiva za hrano (beri: meso, meso in meso), ostali program imajo čez one. Razne igrice, darila, ne vem. Nocem spraševati, se bom pustila presenetiti. Rada bi kaj spekla, a ne vem, če nama bo uspelo usposobiti pečico. V mislih imam odlične razpokane piskote in marmorni kolač.

< Sporočilo je popravil majabar -- 8.7.2010 16:17:37 >

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
8.7.2010 20:32:50   
sasadejan
 majabar  - full dobr kar baby shower boste imele. Nujno sporoči kako je bilo in kaj ste počeli.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
8.7.2010 20:57:22   
Najki
S kolegico sva bili pred leti jeseni v turisticnem naselju, ko so bili zasedeni samo 3 apartmaji... Lacnih komarjev pa miljone. Tako da sva jih kako sestino pokasirali, potem sva pa za not kupili mislim da Raid, tisti ki ga v vticnico vtaknes in ima steklenicko s tekocino in ni bilo vec niti enega v hisi. Za zunaj pa mogoce probaj jabolcni kis, proti klopom ze pomaga, mogoce tudi komarjem, sam pac smrdi. Pri meni sicer tudi rajsi pojejo dragega, tako da me, odkar sva skupaj, redko kateri napade user posted image .

Modrckov za dojenje vam ne priporocam zdaj kupovat, ce verjamete ali ne, ko bo mleko, bojo prsi se vecje kot zdaj... Pa se tako je da je prvih par tednov naval mleka in so ekstra polne, dokler se ponudba in poraba ne ujameta. Tko da je bols malo pocakat s tem. Rajsi si kak mehek bombazen brez kosti omislite, ko pa vidite kako gre z dojenjem, boste vedele tudi kaj rabite dokupit.

majabar a vidva sta se to na novo vselila in se rihtata hiso? Sem mislila, da je on ze nekaj imel in si se preselila k njemu. Kaksen avto dobis?

Dobrodosla Tiamo user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
8.7.2010 21:09:04   
majabar
Najki, živi v podnajemu. Zanj je bilo dovolj dobro, zame in za dojenčka bi pa rada uredila. Pred leti je bilo polno vlage in so zidovi recimo spodnjih 50cm zanič, barva nagubana, odpada. To je treba vse dol izbiti in na novo prepleskati. Bova pa tu še kakšna 3 leta, se splača urediti.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
8.7.2010 21:43:35   
missD
fjuuuu klepetuuuljeee, sploh vas ne dohajam!
ja buši kar pridno raste, čeprav zgleda majhen se meni zdi že precej ogromen glede na to da je bil včasih ravenuser posted image

komarji so me ali pa me je samo eden pičili 3x in to je to,...od takrat nikjer nič ne srbi.

modrcki za dojenje...zaenkrat jih se ne rabim, pomoje ne prodajajo tako majhnih stevilk,...sedaj poleti pa sploh najrajsi nosim take majcke kjer modrcka ne rabimuser posted image

dopusti - jaz letos ne grem nikamor (mogoce samo cez vikende) sem pa mogla hodit z mojimi veliko preveč let v izoli in zato zdej tam ne zdržim več kot 1 ali 2 noči. z dragim greva kdaj jadrat skupaj z njegovim očetom...ampak kakšne daljše relacije letos na žaaalost ne pridejo v poštev. 1. zaradi bolniške na kateri sem do konca avgusta in drugič ker rajši vidim da ni daleč do zdravnika oz bolnice.

strije - se mažem pridno vsak večer z Eucerinoim oljem, zaenkrat še nikjer ni strij. sam nej tko ostane do konca in še dlje pa bo vse ok user posted image

majabar ko končata proooosim pokaži kako zgleda okolica kjer živita, me res zanima

tudi midva se te dni končno seliva in od nedelje mi ne bo treba več prehodit 5 nadstropij do stanovanja - trenutno je to zame kar podvig... v 2. nadstropju se počutim kot da sem prišla na triglavuser posted image

uuu pa danes sem že naročila lupinici za user posted image user posted image ko pa se dokončno preseliva jima pa še opremim sobico.

se samo men zdi ali so ikeine posteljice nižje od teh, ki se dbijo v slo? pri vseh, ki sem jih videla v ikei se je treba močno sklonit, če hočeš otroka dobit ven. sama pa razmišljam o tejle posteljici LINK

se tudi pri vas vidi kako skačejo vaši malčki po trebuhu? sploh ni treba roke dat na trebuh, sej vse tako poskakuje da se vidiuser posted image

< Sporočilo je popravil missD -- 8.7.2010 21:44:36 >

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
8.7.2010 22:07:16   
sasadejan
missD -  moja sestrica ima pojsteljico iz ikee in  se da naštimati višina ležišča. Je ravno prava vršina. Pa še lepa je za tak denar kot je.

Na mojem trebuščku se tudi vidijo brce. Včasih je celo valovanje videti, ko se premika user posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
9.7.2010 8:27:23   
Tiamo
Jutro punce,

evo zadnji dan službe, potem pa dopust...

Trenutno iamm cel žur v trebuhu, kar poskakujem na stolu user posted image

Filisa, zakaj pa ti je dala G tabelo za štetje gibov in anapotnico? Imaš kake probleme? Jaz prvič slišim za to tabelo user posted image

Mi bomo uporabili posteljico, podedovano od ene prijateljice. V prvo sem kupila posteljico ta veliko 140*70, pa sem ugotovila, da sem jo reb BZ kupila, ker je moja princesa kar kmalu hotela sama vstati iz postelje. Zdaj mi je prijateljica dala posteljico 120*60, stranica se premika, kot tudi dno, kupim samo še jogi.

Te iz Ikeje so čist uredu, so nastavljive po višini, tako, da skalnjale se bomo v vsakem primeru, samo tam pri ene 8 mesecih otrokove starosti, k bo dno spuščeno čisto nizko...

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
9.7.2010 8:36:59   
3x mami
jutro!

modrcki za dojenje. se strinjam z Najki - zdaj preglejte ponudbo, tudi pomerite, nabavite pa potem, ko bo aktualno. sploh pri prvem je naval mleka lahko tak, da te cisto preseneti. jaz sem imela balone user posted image , potem pa se je pocasi stvar umirila. v drugo so bile prsi precej manjse. je pa res, od prve nosecnosti do zdaj, nisem v zivljenju nakupila toliko modrcev. majhne-velike-majhne-velike, en sam jo-jo delajo...

stetje gibov in potrdilo. filisa, kdaj pa imas naslednji pregled? a ni to mal zgodaj? vem, da to dajejo po 30t. tako tabelo kot napotnico za resilca.

Tiamo, to je ena taka tabela, ko delas gor krizce za vsak gib, ki ga cutis. ce se ne motim, zacnes ob 9h in stejes. nasteti jih moras vsaj 10. to je bolj za proti koncu, da si pozoren, kako otrok miga. ker ce ga en dan ne cutis, potem nekaj ni v redu. sam ne vem, zakaj bi dali to tako zgodaj.

posteljice. mislim, da so tiste iz ikee cisto v redu. vazno, da se da dno nastavit po visini.

urejanje. vidim, da smo kar zaposlene z urejanjem stanovanj user posted image moj me heca, da me dajejo hormoni (gnezditveni nagon), pa da ga zaradi tega zenem. naslednji teden greva se drugo rundo v ikeo (preostale omare za dnevno in omare za predsobo), ta vikend pa spet premikamo ene omare, belimo... se en mesec, pa mora biti koncano.

me je pa vceraj sodelavec presenetil in mi rekel, da mi bo dal en sportni trikolesnik, ki ga ne rabi (za vecje, ko ze sedijo), z velikimi kolesi. ravno takega sem gledala mal naokoli. na zacetku pa bo tale, ki ga ze imam, cisto v redu. tako da, super, sem prav vesela user posted image user posted image

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
9.7.2010 8:41:52   
Tiamo
3 x mami veš, no meni G nikoli ni omenil te tabele, še bolje, ker bi verjetno se samo napsihirala s temi križci...do zdajle pa še ni 9, je bilo sigurno 20 gibov...

3xmami super za takega sodelavca, jaz sem mojega trikolesnika posodila sosedi, ta ga je pa naprej posodila eni njeni znanki in zdaj ima una 100in en izgovor zakaj ga ne more pripeljat user posted image Kok mi gredo na živce taki ljudje...

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
9.7.2010 8:51:49   
3x mami
v prvo sem vestno pisala tiste krizce. po eni strani je v redu, ker postanes pozoren na aktivnost otroka (prej nisem bila tako), drugace pa ne vem, saj cutis, ce je kaj drugace kot druge dneve. v drugo nisem izpolnjevala, ker se je gospodicna vedno bolj poredko pretegovala, pa se to izven tistih ur, ko moras gledat. mi je bilo vazno, da je malo potrkala zjutraj in malo zvecer. zdaj mi je pa dovolj, da gledam trebuh, kake cudne oblike je sposoben prenesti user posted image

in ja, enim dajo, enim pa ne. mah, vazno da mal poslusas, ce in kako se kaj dogaja.

posojanje. jaz tudi ogromno posojam naokoli (med prijatelji, imam eno tako ''pot'', ko jih obleke in oprema delajo - zdaj so trije otroci v razmiku pol leta med vsakim, pa mesani spoli, in mal kombiniramo), ampak samo tem, ko jih poznam. sem samo enkrat posodila zibelko sorodnici enega sodelavca in mi je bilo tako neprijetno, ko sem jo morala terat za posteljnino (je prisegala, da je nisem dala, tako da se dobro, da sem stvar prej poslikala). tako da sem si rekla, nikoli vec. samo znanim.

kaj pa bos naredila zdaj, ti ga bo vrnila? kje bos drugace vozila otroka?

< Sporočilo je popravil 3x mami -- 9.7.2010 8:52:24 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
9.7.2010 8:58:19   
M&A
Hej, pozdravljene punce!

Evo mene z dopusta, pa še čist frišno s pregleda! Tokrat le pritisk, tehtanje, poslušanje srčka, urin. Oba/obe sva OK. Naslednji pregled (UZ) imam že 29.7., ker je avgusta moja G na dopustu. Mali(-a) živahno brca, seveda najraje takrat, ko bi jaz spala user posted image Joj, kar nekako ne verjamem, da naj bi bila user posted image , je prevelika možnost napake, ko napovejo punčko. Bomo videli na naslednjem pregledu, zaenkrat izbirava obe imeni (to bo še težka pot, obakrat sva se odločila le kaka 2-3 tedna preden sem rodila).

Na morju je bilo super, doživeli pa smo ogromna temperaturna nihanja: prvih par dni sem spala v trenerki, tudi dopoldne smo bili vsi še v trenerkah, no popoldne se je že dalo kopat. Naslednjih par dni je bilo super, glih prav - do 30 st. Zadnje dni pa je zakurilo 100 na uro, nobenega vetra, morje mlakuža... Sem bila kar mal boga, začela sem zatekat, tako da sem le ležala v senci v viseči mreži in to je bilo to. Mulčka pa kot da ni 34 st., vsa naspidirana user posted image Je pa plavanje ful pomagalo mojemu išiasu, tudi blazina, ki jo je moj dragi izbral, je bila super, tako da sem zdaj kot prerojena (no, ne bom se prehitro preveč pohvalila, je pa občutno boljše).    

Zdaj me spet čaka moja skladovnica knjig, prvič v življenju študiram na kavču (prej vedno za pisalno mizo), da imam noge gor in omilim zatekanje. Ful pazim, da hrano čimmanj solim (smo bili še pred dopustom na eni družinski žurki in je bila hrana obupno slana, jaz pa naslednji dan + 1kg!). 

No, se beremo in tipkamo. Čestitke vsem za uspešne preglede, lepe trebuščke, tiste na user posted image pa uživajte!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
9.7.2010 9:02:12   
Tiamo
3 x mama, res ne vem kaj naj naredim, ja to terjanje mi gre tok na jetra...matr za svojo stvar moraš skor na kolenih prosit, grrr.... Jaz sem se zdaj naučla, da ne posojam več, raje DAM, ŠENKAM, ampak tiste stvari za katere vem, da jih ne bom potrebovala ali jih pa imam dost, npr. oblekce.

Veš kaj bom naredila, sposodila si bom voziček, jaz bom zdaj prijateljice fehtala...

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
9.7.2010 9:26:21   
anju
evo zadnji dan službe, potem pa dopust...

jaaaa, js tuduser posted image

modrčki za dojenje ja, 3x mami, jo-jo-jajouser posted image  prav bojim se kaj bo ostalo po še enem dojenju. glede na dobro izkušnjo od prvič računam, da bom tudi tega v trebuščku uspešno dojila, bomo videli. sem si pa kupila 2 modrčka, ki ju mislim rabit za dojenje. verjetno mi ne bosta prav prve tedne (ali pač, ker kar debelo gledam svoje novo bogastvouser posted image ), bosta pa sigurno čez čas, toliko sem se navadilauser posted image  drugače pa zagotovo - počakat mleko, šele potem boste videle kako to zrase. uf, mam občutek, da bom spet kar šokirana:)

tabele za beleženje gibov so nam dali v šoli za starše. gibe se beleži po sklopih. se pravi se more vsaj 10x "prebudit". ampak ja, otroci so različni in važno je da mama spremlja spremembe. napotnico za v porodnišnico pa sem prvič dobila 1 teden pred rokomuser posted image

filisa velika žabauser posted image

M&A upam da se tudi jaz vrnem z morja prerojena.

majabar še eno user posted image  za vnetje, da se počasi vendar uredi.
lepo brat o vašem urejanju, mene še ni prijelo, mogoče ker sem imela 2 leti nazaj kar dosti frk okoli tega. kej malega pa še bom...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
9.7.2010 9:31:23   
pixieM
Pozdravljene user posted image !

Kako? Jaz sem danes čisto potolčena! Včeraj sva šle z vd taščo v šoping. Vse lepo in prav, iskale sma nekaj malce bolj elegantnega, ker imamo danes eno praznovanje in se je treba mal upedenat. Pa sem našla eno krasno oblekico (sicer ni nosečniška, ampak vseeno super lepo izgleda) čevlje bom pa že našla kakšne (sem prava baba kar se tiče čevljev, ker jih imam verjetno čez 50 parov user posted image - nekateri še niso bili nikoli obuti).
Potem sem pogledala še malo za perilo, ker se mi zdi, da me vsi modrci držijo. Sem našla par modrcev, grem v kabino, tam pa šok! Ko sem slekla svoj modrc, sem opazila, da je ena košarica mokra, druga pa ima ogromen rumen flek. In se le malo bolje pogledam in opazim, da puščam. Saj ne vem ali me je bilo tako sram (pa nihče ni ne videl in ne vedel za kaj se gre), ali je bil to samo šok, ker se mi telo spreminja, vendar jaz sem bila na robu solz! Naj poudarim, da bom prvič mami in nisem navajena takih sprememb telesa. Danes se mi vse skupaj zdi smešno, sem pa razočarana nad sabo, da sem tako odreagirala.

majabar - super, da dobita avto in da bosta poštimala stanovanje. Le pripopaj kakšno slikico, mi smo firbčne! user posted image Upam, da bo babyshower uspel, tudi meni so ga kolegice že obljubile! 

posojanje in sposojanje - mene so starši vedno učili, da si ne smem izposojat stvari, ker se lahko pokvarijo, jih uničiš,... In se tega držim še danes. Tudi jaz raje podarim kar je takšnega, da ne potrebujem več, ampak pososjam pa ne in tudi izposojam si ne stvari. Res me je strah, da bi kaj izposojenega uničil (po nesreči seveda) in potem raje malo šparam in kupim, če je že tako nujno.

posteljica - midva bova verjetno kupila kakšno pri Lip poljčane, zdaj so še nekaj znižane.

Zanzi bimbi proti komarjem - zdaj ga imajo tudi v BC. Včeraj v katalogu sem zasledila reklamo. Cena je pa ista kakor v Lekarni.

filisa  - user posted image user posted image user posted image za pregled. Je pa res že velik vaš user posted image .

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
9.7.2010 9:44:27   
3x mami
Tiamo, jaz bi na tvojem mestu lepo zahtevala svoje nazaj. prijazno in odlocno. zakaj bi rabila od drugih, ce imam svoje user posted image naj se lepo navadijo, da se je stvar sposojena, jo je treba cuvat in vrnit!

takole, sem spremenila svojo slikico. to je moj ogromen spicasti trebuh danes user posted image

mi pa imam kar trgovino s temi oblekami. vsakemu, ki posodi - si sposodi, je jasno, da na stvar pazi. se zgodi, da se kaka obleka pofleka, tudi meni se je, ampak se zgodi. jih ostane se veliko in sploh ni panike. stvari so zato, da se rabijo (in s casom tudi obrabijo).
posojam edino ne takih stvari, ko jih je tezko scistit (pumpica za mleko, lezalnik). kar se da oprat, pa kar. ampak samo med prijatelji!

pixieM, jaz bi se udi ustrasila na tvojem mestu, in reakcija ni nic grozna, ne skrbi. ja, cudne stvari se lahko zgodijo, ampak to pac pride. a ti je potem se kaj steklo ven? vidis, pravi cas za raziskavo ponudbe blazinic za modrc user posted image meni je puscalo samo po porodu, prvic ogromno (sem bila v trenutku mokra jaz, obleke, otrok, ce sem ga pestvala al pa zaspala zraven in postelja. v drugo je bilo tega skoraj nic. sem pa uporabljala blazinice od fixies in od tosame.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......