M&A
|
Hej, pozdravljene punce! Evo mene z dopusta, pa še čist frišno s pregleda! Tokrat le pritisk, tehtanje, poslušanje srčka, urin. Oba/obe sva OK. Naslednji pregled (UZ) imam že 29.7., ker je avgusta moja G na dopustu. Mali(-a) živahno brca, seveda najraje takrat, ko bi jaz spala Joj, kar nekako ne verjamem, da naj bi bila , je prevelika možnost napake, ko napovejo punčko. Bomo videli na naslednjem pregledu, zaenkrat izbirava obe imeni (to bo še težka pot, obakrat sva se odločila le kaka 2-3 tedna preden sem rodila). Na morju je bilo super, doživeli pa smo ogromna temperaturna nihanja: prvih par dni sem spala v trenerki, tudi dopoldne smo bili vsi še v trenerkah, no popoldne se je že dalo kopat. Naslednjih par dni je bilo super, glih prav - do 30 st. Zadnje dni pa je zakurilo 100 na uro, nobenega vetra, morje mlakuža... Sem bila kar mal boga, začela sem zatekat, tako da sem le ležala v senci v viseči mreži in to je bilo to. Mulčka pa kot da ni 34 st., vsa naspidirana Je pa plavanje ful pomagalo mojemu išiasu, tudi blazina, ki jo je moj dragi izbral, je bila super, tako da sem zdaj kot prerojena (no, ne bom se prehitro preveč pohvalila, je pa občutno boljše). Zdaj me spet čaka moja skladovnica knjig, prvič v življenju študiram na kavču (prej vedno za pisalno mizo), da imam noge gor in omilim zatekanje. Ful pazim, da hrano čimmanj solim (smo bili še pred dopustom na eni družinski žurki in je bila hrana obupno slana, jaz pa naslednji dan + 1kg!). No, se beremo in tipkamo. Čestitke vsem za uspešne preglede, lepe trebuščke, tiste na pa uživajte!
|