|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.7.2010 21:12:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3576
   RE: Oktobrčki 2006-6
5.7.2010 22:57:14   
frrrr
o sivkamivka, kako ekspresnega fanta imate user posted image super za vse ok. naj bo tut bili v mejah normale. in veselo crkljanje doma vam želim. uživajte maksimalno!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
6.7.2010 8:30:02   
Lu
Jutro!

sivkamivka tako nekako je bilo tudi pri meni. Samo, da smo imeli čas še za klistir in itd....

In kako ste drugače? Men je tok vroče, za znoret user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
6.7.2010 8:56:15   
Maxica
O Sivkamivka, super porodna zgodba, tako bi človek brž šel še ene parkrat rodit. user posted image  Obilo uživanja in certanja vam želim, jaz sem tudi komaj čakala, da pridem domov. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
   [Brisano sporočilo]
6.7.2010 9:02:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3580
   [Brisano sporočilo]
6.7.2010 16:27:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3581
   [Brisano sporočilo]
6.7.2010 16:27:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3582
6.7.2010 16:42:46   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

user posted image

lepi...si dokončala fantka za blaža vidimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3583
   [Brisano sporočilo]
6.7.2010 17:36:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3584
7.7.2010 1:22:02   
frrrr
sivkamivka - kolk je lep user posted image vsi trije ste luštni!

naša tamala imela dans (ok. včeraj) sistematiko. cepljena spet ni bila, ker neki kašlja. ima pa manekenske mere. 69cm in 7610g. ko so ji vzeli kri, pa niti pisknila ni, lepo zraven gledala in se tetki smejala.

fant ima pa probleme z nočnimi morami. danes se je menda v vrtcu jokaje zbudil, ga je metka stisnila. zvečer mi je rekel, da ga je strah zaspat, ker se mu bo spet grdo sanjalo. sva se mau pogovarjala, pa nisva prišla do kakšnega odkritja. sem šla potem po enga plišastega leva, kačo in zmaja. in vedno gremo v sanjah nekam na lepše. sem ga vprašala, če greva danes do babice na morje, pa je rekel, da se mu tam grdo sanja kako se naenkrat led naredi. zato je gardalandov zmajček prav prišel, ker bo ogenj bruhnil in stalil led.
sicer je imel v 10ih dneh morja 2 epizodi histeričnega joka, kriljenja z rokami in nogami, oči pa seveda široko odprte dokler se zares ne zbudi. včeraj ponoči pa se je 3x obrnil k meni in mau zacmevkal. prav budna sem bila, ko ga je streslo in je stegnil roke proti meni, a ni bilo epizode. kaj se to fantu nekaj živega sanja user posted image
ima kateri od vaših tut podobne prebliske?
na srečo imamo jutri psihološki pregled pri treh letih in bomo mau povprašali. osebna zdravnica je rekla, da je od treh let dalje to normalno.

zdaj grem pa dalje spat... nočko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3585
7.7.2010 8:11:48   
piskot
morgen.

pitanje za izkušene mame.

mi smo zdaj končno poskusili odstraniti nočno plenico. pa je šlo prvi dan super, drugi dan polulan, tretji dan spet fajn, pa pol spet polulan. vmes mu je še ati enkrat rekel da še ni dovolj star za brez plenice (valjda zjutraj ves tečen ko je moral otroka in posteljo preoblečt) in potem je tisti večer šel tamali spat pa je rekel, danes se bom polulal. in se je res. itak. no ampak problem je v tem, da je celo noč suh. polula se vedno takrat ko se prebuja. v tistih 30 sekundah preden se do konca predrami. zdaj pa ne vem a ga čem še zezat s tem, al mu naj dam plenico nazaj, pa ponovi čez pol leta. danes na primer se je pa ponoči ob 3h zbudil, šel sam lulat in se zjutraj zbudil suh. če ga midva ponoči zbudiva, sploh noče lulat, ker pravi da ga ne tišči. a je imela katera podobne izkušnje?

sivkamivka kaksna kičasta porodna zgodba user posted image . super. uživajte še naprej.

frrr martin večkrat govori o groznih sanjah. sanja se mu ena muzika, ki jo zna zapet, tko "tam ta tam" in je vedno ista in zdaj že dobro poznam kadarkoli to zapoje, vem da je iz sanj. menda da to muziko igra en fantek, ki ima samo glavo, nima rok, ne nog. kitaro ima na glavi in igra nanjo. aja pa na steni visi. mislim ... scary do konca. pojma nimam od kod mu to, ampak vedno opisuje iste sanje. in največkrat se mu sanjajo če spi v svoji postelji. jih je pa že tako navajen, da ga nič več ne prestrašijo, samo pove da mu grejo na živce.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
7.7.2010 8:43:40   
Lu
Ojla!

Frrr pri nas je Maja zelo močno sanjala, otepala z rokami, jokala, brcala....Je ni bilo za pomirit. Ampak je minilo.

Kuki mi smo se kar dolgo časa borili s tem. Ampak jaz sem ga zbujala zvečer in še ponoči, da sva šla lulat , ga tudi ˝ni lulalo˝, ko pa sem dala hlače dol, ga postavila pred WC je pa lulal.

Drugače pa stanje pri nas kar ok. Včerajšnja ohladitev mi je dala novega zagona. Vročina me zdaj res ubija user posted image Danes grem z babami malo ven. Gremo v Botra na Vrhniko na večerjo. Imajo super hrano user posted image Za oblečt skoraj, da nimam nič več in komaj spet čakam morje, da bom sam v kopalkah user posted image

Šibam delat.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
   [Brisano sporočilo]
7.7.2010 11:06:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3588
7.7.2010 11:09:59   
*anč*
oj!

sivkamivka
  res super porod! takih smo vsi veseli user posted image . pa lepa slikica!

frrrr take more je mel moj brat. smo rabli par minut, da smo ga zbudili. je gledal in krilil in kričal kot bi ga s kože dajali, ampak je tako kot pri lu minilo.

piskot  jst mislim, da tako velik fant ne rabi več plenice. hvali ga, ko bo suh, da kako je velik fant itd.! parkrat se bo še polulal pol bo pa mir. sej smo meli vsi take scene user posted image .

pikapolona mi mamo tut ranjenca. si je v nedeljo razrezal stopalo z glažuno od pirovske flaše user posted image , vsi smo hodili bosi, on jo je pa našel. je blo kr grozno, kri je lila, sam se je nasrečo hitro ustavila. zdej pa vsak dan nogico previjamo.

držte pesti zame dans pa jutr, grem še na 2 brezvezna izpita, snov je za user posted image , tko da mi bo sreča prav pršla, ker sem odkar mam pogoje čist počitniško razpoložena user posted image .

lep dan vsem, malim in velikim!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
   [Brisano sporočilo]
7.7.2010 11:34:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3590
7.7.2010 12:48:44   
Lu

vam moram povedat še, kaj je blaž odgovoril, ko sem ga vpašala, če bo probal mleko: ne, mami, jaz imam raje bio mleko user posted image nimam pojma, kje je ta izraz pobral

potem me je pa zvečer še vprašal, če imam jaz tudi kakšno tako obleko kot tista testa na lotu (po TV). on bi očitno mamico v večernih oblekah user posted image

user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 3591
7.7.2010 18:27:39   
frrrr
hvala za odgovore... je že osebna zdravnica rekla, da te nočne more same po sebi izginejo. danes pa še psihologinja. je dala neko literaturo, moerm še prebrat. menda je to posledica razvoja in se ne da s čim preprečit. sem mogla povprašat, če vam je znano... pa vidim, da je in res pol samo mine. hvala lu in *anč*.

piskot - ene muske iz otroških sanj, ki so mi bile zelo grozne in so se mi pojavljale, se js še zdaj spomnem user posted image
plenice mu js ne bi več nazaj dajala. mi tamauga enkrat ponoči peljemo na wc. možu je večkrat jokcal, da ga ne tišči in ne bo lulal. men pa mogoče enkrat. js mu čist potiho govorim v uho, ko ga nesem proti wcu... zdaj greva pa lulat, pol boš pa tolk fino spal, ko bo mehur prazen. ga postavim pred wc in mu rečem naj naštima luleka in mali opravi. aja, pa samo na hodniku imava luč, v wcu je ne prižigam. mož pa obvezno luč prižge in ga zgleda to ziiritira.

dans bil divji dan. tamau imel najprej na pediatrični par testov. so mu segrevali prst 6 minut, kar je bilo menda zoprno. pol je imel pa eno pleničko pol ure gor povito, da vidijo kk se poti. sred noči sva mu mogla na rito prilepit lepilni trak in zjutraj na stekelce nalepit. pa drekec pekec smo jim nesli.
potem je imel pa še psihologinjo. midve s tamalo sva pa mogle lulanje odnest v laboratorij, ker včeraj mimo vrečke v plenico steklo. in smo potem skupaj prišli domov. kr skoz neki okol dohterjev user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3592
   [Brisano sporočilo]
7.7.2010 21:18:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 3593
   [Brisano sporočilo]
8.7.2010 10:39:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3594
8.7.2010 11:49:08   
Lu
sivkamivka kaj dete spi? user posted image

Meni pa grejo živčki od včeraj, danes naprej user posted image user posted image Imam že sive lase, gube,.... user posted image user posted image Komaj čakam dopust, da se prah poleže. Res.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 3595
   [Brisano sporočilo]
8.7.2010 11:52:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3596
8.7.2010 12:24:13   
frrrr
evo, prebrala. gre za night terrors in ne za nočne more. grdih sanj in nočnih mor se otrok takoj po prebujenju spomne in so ponavadi odraz kakšnega dogodka. pri night terrors pa otrok zgleda buden, vendar spi in se po prebujenju ničesar ne spomne. traja lahko do 20 minut. po tem je otrok zelo utrujen, sicer pa naj ne bi bilo tolk grozno kot izgleda. vesoljci nas preučujejo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3597
8.7.2010 16:38:54   
*anč*
frrrr to bo to, ja. moj brat se ni čist nč spomnu, ko smo ga zbudili. sam je bil mal starejši od jaše. upam, da se vam rita hitro porihta.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
8.7.2010 17:12:30   
Lu

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

sivkamivka kaj dete spi? user posted image

Meni pa grejo živčki od včeraj, danes naprej user posted image user posted image Imam že sive lase, gube,.... user posted image user posted image Komaj čakam dopust, da se prah poleže. Res.

ja, zaspal je okrog deset_ih, je bila patronažna na obisku, to ga pa vedno utrudi. jaz sem tudi že odspala kitico. čakam kuharja, da mi skuha kosilo user posted image

lu, ne razumem, kaj si hotela povedati. gubice in sivi lasje? naravni okras vsake mamice user posted image

sivkamivka govorila sem o moji šlužbi, ... so me včeraj iztirili do kraja....user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 3599
8.7.2010 17:18:46   
Renesme**
lep pozdrav...

sivkamivka- nč nisi mer povedala od Svita, jaz pa zmeraj tak firbecuser posted image

lu- mene so na pošti razjezili, so priporočeno pismo vročili napačnemuuser posted image  in zdaj tega pisma ni, jaz bom mogla pa v najslabšem primeru denar krit iz svojega žepa, ker so bili poslani računi za parkiranje in zdaj mi ne morejo potnih nalogov naredit....mah kr neki....

No, je bil pa zame danes zadnji delovni dan, vsaj na terenuuser posted image , vročina me je ubijala, vožnja v takem še bolj, mali je zgleda spet malo manjši in moram počivatuser posted image . Tako da zdej samo še papirej pošlihtam in me de septembra niuser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.