Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 8.7.2010 10:11:26
|
|
|
|
tims
|
Evo, zarad njega sem pa jest začela gledat fuzbal in zarad njega sem začela navijat za Nizozemce
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 8.7.2010 10:12:52
|
|
|
|
metuljcek321
|
no, pa dajmo še eno nogometno: NOGOMET Dva stara možakarja, Franc in Ivan, sta sedela na klopci v parku in se med hranjenjem golobov - kot vsak dan - pogovarjala o nogometu. Franc se je obrnil k Ivanu in rekel:"Ali misliš, da imajo v nebesih tudi nogomet?" Ivan je za trenutek pomislil in odgovoril: "Ne vem, Franc. Ampak dajva se dogovoriti: Če jaz umrem prvi, se vrnem in ti povem. Če pa umreš prvi ti, se tudi ti vrneš, da mi poveš, če je v nebesih nogomet." Rokujeta se in na žalost se že v nekaj mesecih Franc uleže k zadnjemu počitku. Kmalu po tem je Ivan sedel na isti klopci v parku in hranil golobe, ko je zaslišal šepet: "Ivan ... Ivan ..." Ivan odgovori:"Franc! Si to ti?" "Ja, Ivan, jaz sem," zašepeta Francov duh. Še vedno presenečen Ivan vpraša: "No, ali imajo v nebesih nogomet?" "No," mu dogovori Franc,"imam dobro in slabo novico" "Prvo mi povej dobro novico,"reče Ivan. Franc mu odgovori:"No ... v nebesih imajo nogomet." Ivan je navdušen: "To je super! Katera novica bi bila lahko tako slaba, da bi uničila to?" Franc zavzdihne in zašepeta: "V petek igraš."
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2010 10:12:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2010 10:15:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2010 10:15:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 8.7.2010 10:15:38
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi evo, bejbe, dons se pa po men' "kure sprehajajo"... http://www.youtube.com/user/robbiewilliamsvideos?blend=1&ob=4 klele se ti bo pa metuljčica pridružila pomoje I LOOOOOOOVE ROBBIE WILLIAMS - grrrrrr
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 8.7.2010 10:17:51
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis metuljčica : sem pod mizo sam, da ti ni treba igrat, pa je vse ouki-douki
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 8.7.2010 10:19:15
|
|
|
|
tims
|
Populis, to je Patick Kluivert, nizozemski žogobrcar
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 8.7.2010 10:19:53
|
|
|
|
metuljcek321
|
Za rojstni dan januarja si torej zaželim tale CD Robbieja Williamsa - the greatest hits hvala, hvala
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2010 10:21:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2010 10:21:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 8.7.2010 10:22:10
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: populis metuljčica : sem pod mizo sam, da ti ni treba igrat, pa je vse ouki-douki Zdej si pa še mene pod mizo spravla .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2010 10:22:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 8.7.2010 10:24:46
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: populis metuljčica : sem pod mizo sam, da ti ni treba igrat, pa je vse ouki-douki babe, čist ste črne
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 8.7.2010 10:25:32
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Za rojstni dan januarja si torej zaželim tale CD Robbieja Williamsa - the greatest hits hvala, hvala jaz tudi zdaj o temle berem... ich auch... samo ne za RD, takoj ko bo!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 8.7.2010 10:33:12
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: tims Populis, to je Patick Kluivert, nizozemski žogobrcar kjut fante, pa mož ve da zarad tele čokoladke fuzbal gledaš Psssssst
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2010 10:35:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 8.7.2010 10:36:29
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: populis metuljčica : sem pod mizo sam, da ti ni treba igrat, pa je vse ouki-douki Zdej si pa še mene pod mizo spravla . Uuuuuuuuuuuuu dones ti je hitro potegnilo
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 8.7.2010 10:41:40
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Za rojstni dan januarja si torej zaželim tale CD Robbieja Williamsa - the greatest hits hvala, hvala jaz tudi zdaj o temle berem... ich auch... samo ne za RD, takoj ko bo!!!!!!!!!!!!!!! Jawohl
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2010 10:42:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 8.7.2010 10:42:23
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims http://www.youtube.com/watch?v=Vml2xJi5BWE Za vse "Robijeve" fenice. Sicer že zlajnano, ampak vseeno lepo bejbi, nikol zlajnano...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2010 10:42:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 8.7.2010 10:44:39
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: tims http://www.youtube.com/watch?v=Vml2xJi5BWE Za vse "Robijeve" fenice. Sicer že zlajnano, ampak vseeno lepo bejbi, nikol zlajnano... Sem naredila popravek.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Družinski sestanek - Družinske novoletne z...S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......