|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
5.7.2010 17:31:44   
3Sonček3
Ja Jessy bučke sm skuhala ene 15 minut so vrele.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
5.7.2010 19:21:14   
Tjasa27
preživeti celo popoldne s taščo - neprecenljivo user posted image user posted image user posted image  mašina sem tako zmatrana, k bi imela pet otrok ne samo enega user posted image . sem pa polna novih nasvetov, kot naprimer (spet) duda - otrok ne more zaspat ker mu mama ne da dude (mimogrede že 5 mesecev mu jo zavzeto tlačim notri in on jo še bolj vztrajno pljuva ven), da bodo kmal zobki, ker si prst tlači notri ..... najbolj zabavno pa je bilo ko je bani že na pol zaspal in ga je seveda začela žnarat in se je prebudil in je seveda nadaljne dve uri tečnaril... ampak kaj čmo.... jz dobim kr sive lase in po moje bom pri tridesetih že čisto siva... sem možu do nadalnjega prepovedala da naju pusti same, če noče da se prehitro postaram.

zoey - jz mam tud enga joškota doma user posted image user posted image user posted image  ne zaspi in ne zaspi in sem tud že skoraj izčrpala svoje ideje. lahko bi si jih malo izmenjale user posted image  zadnjič je urban npr zaspal tisti moment ko so naši pozvonili pri vratih. zvonec ga je zazibal v sen hahahahha

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
5.7.2010 20:37:45   
Jessy
Zoey, sem mislila, da je tvoj Joško zato, ker ima rad joško! user posted image user posted image user posted image
Drgač pa upam, da nimaš tetra plenic za podlogo, ko ga previjaš, ker jih je enostavno škoda! Jaz imam kar podloge za enkratno uporabo in ko se zapacka ali polula (kar mu že res dolgo ni uspelo), roma kar v smeti.
Sem prepričana, da bosta tudi s slikami zadovoljna, če sta bila že brez slik. user posted image

Kljukec bi bil zame idealen od 16h naprej, ker prej je absolutno prevroče (še ob 16h je). Drugače pa je iz moje strani fizično izvedljivo od 14.30 dalje.

3Soncek3, hvala za recept! Sem mislila, da si kaj novega pogruntala, pa vidim, da nisi. user posted image  Bom sprobala tudi jaz!

Tjasa27, joj, kako jaz vedno, ko preberem, da pišeš o baniju, pomislim na zajčka. user posted image user posted image  Upam, da ne zameriš! V bistvu sem najprej mislila, da mu je Bani ime, kar mi je bilo čudno, saj sem vedno mislila, da je Urban. No, potem sem pomislila, da ga kličeš ljubkovalno bani, kot zajček, no in kot se za blondinko spodobi, da rabi zelooooo dolgo časa, da pride do rešitve, če sploh, sem ugotovila, da je okrajšano ljubkovalno ime Urban. user posted image  ....in zdaj je blondinka pametna....user posted image user posted image user posted image
To o taščinem pametovanju mi je še kako znano. Sicer se je moja umirila, ker je vso svojo modrost izlila name že pri Neji, se ji pa kljub temu še kdaj utrne kaka zamisel, ki jo modro preslišim ali vljudno obrazložim.

Moj dečko je že v mižulah enih 15 minut. Je prej celo namakal nožice v Nejinem bazenu. Bi šel kar plavat z njo. user posted image

< Sporočilo je popravil Jessy -- 5.7.2010 20:38:47 >

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
5.7.2010 22:39:40   
Tjasa27
jessy - sem se narežala do solz user posted image user posted image user posted image user posted image  resno. prav polepšala si mi večer user posted image user posted image user posted image  jz sploh nisem pomislila da je bani - zajček user posted image user posted image  komaj čakam da te spoznam.

jz bi v sredo čimprej ker imam pol eno tridesetletnico ampak če bo ostalim kul okoli 16 bo tudi meni.

lahko nočko

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
6.7.2010 7:46:14   
Jessy
Jutro!

Midva že robaniva tle naokrog! user posted image

Tjasa27, tisti bani je mišljeno kot "piši kao što govoriš", a ne! Drgač je bunny. user posted image user posted image user posted image  Saj veš - blondinka! user posted image

Kaj boste danes počele?

Za jutri je meni vseeno! Znese mi štartat od doma ob 14h, kar pomeni, da sem 14.30 lahko tam.

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
6.7.2010 13:31:11   
girl79
tjaša27- ja popoldnevi (ali pa tudi dopoldnevi) s taščami so res neprecenljivi user posted image user posted image user posted image ...ko gremo mi k mojemu domov, ponavadi pride še njegova babica na obisk in potem je naša Neža po njunem mnenju najbolj bogi dojenček na svetu, ker vsakič ko da rokico v usta modrujeta da jo zobki dajejo (in to modrujeta že 3 mesece, pa še vedno nič od zobkov!!!), vsakič ko malo zajamra to pomeni da jo boli buši, vsakič ko zazeha to po njunem pomeni da je taaaaako grozno zaspana revica (no mamica že ve, da je zehanje samo zavarivanje protivnikauser posted image user posted image user posted image in običajno spolh ne pomeni da je zaspana)...v glavnem sem se tudi naučila da ob raznih nasvetih pokimam, pol se pa itak sama odločim kaj se meni zdi pametno od teh nasvetov, kaj pa ne...

Sicer pa sploh ne vem kaj je z mojim otrokom, kar naenkrat nič več ne joka preden zaspi, zdajle sem jo dala v igralni center in je kar sama zaspala, včeraj je celo 2x sama od sebe zaspala, enkrat v igralnem centru in enkrat na kavču....prej je bilo pa vedno potrebno nošenje, pa še je jokala preden je zaspala (če je pa nisi nosil je pa jokala še toliko bolj)....no jaz uživam v mojem nenavadno pridnem otroku in samo upam da jo bo to čim dlje ali pa celo trajno držalo user posted image user posted image user posted image

jessy- kje pa se kupijo te podloge za enkratno uporabo...se mi zdijo super rešitev

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
6.7.2010 13:59:20   
Tjasa27
jessy - hotla sem rečt da nisem sploh pomislila da bi bil bani lahko zajček, drugače pa sem razumela kaj si mislila, čeprav sem blond user posted image user posted image user posted image user posted image

girl - mah te tašče ja. upam da jo naslednjič čim kasnej vidim. drugač pa te podloge se kupijo v milerju pa po moje jih imajo tudi v dm. super, da boš mobilna.

drugače pa jutri kljukec ob 14 30 (tako smo se nekak uskladili z zoey in pikanogavičko). vabljene.

vrooooočeeee

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
6.7.2010 14:00:44   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: girl79

tjaša27- ja popoldnevi (ali pa tudi dopoldnevi) s taščami so res neprecenljivi user posted image user posted image user posted image ...ko gremo mi k mojemu domov, ponavadi pride še njegova babica na obisk in potem je naša Neža po njunem mnenju najbolj bogi dojenček na svetu, ker vsakič ko da rokico v usta modrujeta da jo zobki dajejo (in to modrujeta že 3 mesece, pa še vedno nič od zobkov!!!), vsakič ko malo zajamra to pomeni da jo boli buši, vsakič ko zazeha to po njunem pomeni da je taaaaako grozno zaspana revica (no mamica že ve, da je zehanje samo zavarivanje protivnikauser posted image user posted image user posted image in običajno spolh ne pomeni da je zaspana)...v glavnem sem se tudi naučila da ob raznih nasvetih pokimam, pol se pa itak sama odločim kaj se meni zdi pametno od teh nasvetov, kaj pa ne...

To je pa kot da bi brala moje misli!!! user posted image user posted image user posted image

jessy- kje pa se kupijo te podloge za enkratno uporabo...se mi zdijo super rešitev

Podloge dobiš v vsaki lekarni, čeprav so meni bolj všeč iz Mullerja, ker so kvadratne oblike in točno pašejo na previjalno podlogo, tisto ta veliko! Uuuu, še dobro, da si me zdaj spomnila, da mojemu naročim, ker gre ravno v Ljubljano, da mi prinese, saj nimam nobene več, edino tisto na previjalni.
V glavnem....iz lekarne so pravokotne oblike in jo moram na eni strani spodvihat, čeprav tudi to ni tako strašno težko, da se ne bi dalo. user posted image  Ampak, če imam možnost, da kupim točno mero, jo pač bom, a ne. user posted image  

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
6.7.2010 14:02:37   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27

jessy - hotla sem rečt da nisem sploh pomislila da bi bil bani lahko zajček, drugače pa sem razumela kaj si mislila, čeprav sem blond user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma ne me zezat!!! user posted image  A tudi ti? user posted image user posted image user posted image user posted image  Bom jutri preverila! user posted image

drugače pa jutri kljukec ob 14 30 (tako smo se nekak uskladili z zoey in pikanogavičko). vabljene.

I'll be there!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
6.7.2010 14:07:29   
Tjasa27
ja jessy, sem taka z narastkom user posted image user posted image user posted image  čakam da mi ga sonce posvetli user posted image user posted image  ker se mi ne ljubi it k frizerju. barvo pa vedno pozabim kupit.

se vidimo jutri. pa vaju bom končno spoznala user posted image

a bodo spet sami fantje jutri na kavici tako kot danes????? 

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
6.7.2010 14:09:21   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: girl79

Sicer pa sploh ne vem kaj je z mojim otrokom, kar naenkrat nič več ne joka preden zaspi, zdajle sem jo dala v igralni center in je kar sama zaspala, včeraj je celo 2x sama od sebe zaspala, enkrat v igralnem centru in enkrat na kavču....prej je bilo pa vedno potrebno nošenje, pa še je jokala preden je zaspala (če je pa nisi nosil je pa jokala še toliko bolj)....no jaz uživam v mojem nenavadno pridnem otroku in samo upam da jo bo to čim dlje ali pa celo trajno držalo user posted image user posted image user posted image

Ti povem rešitev? Prej je jokala zato, ker si jo dajala spat, ko še ni bila zaspana ali pa, ko je bila že preveč utrujena. To sem jaz isto počela, do pred kratkim. Ko sem ga začela opazovati, kdaj postaja utrujen, kar je približno z enakimi intervali, sem problem jokanja takoj rešila. In zdaj je luštno! user posted image

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
6.7.2010 14:10:22   
Jessy

ja jessy, sem taka z narastkom user posted image user posted image user posted image  čakam da mi ga sonce posvetli user posted image user posted image  ker se mi ne ljubi it k frizerju. barvo pa vedno pozabim kupit.

se vidimo jutri. pa vaju bom končno spoznala user posted image

a bodo spet sami fantje jutri na kavici tako kot danes????? 

Tudi jaz ga imam! Narastek, namreč! user posted image user posted image user posted image
to se bo res zanimivo srečat!!! user posted image  
Ena punca bo sigurno - moja Neja! user posted image

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
6.7.2010 14:11:18   
Jessy
Pri nas se pripravlja na nevihto! Vse je črno in grmi.....grrrrrr.....user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
6.7.2010 14:12:57   
Jessy
Tiste, ki že dajete gosto hrano, me zanima, koliko vam jo pojedo? Meni do 70 ml, več nikakor noče. Včasih ga potem še podojim, včasih pa ne. user posted image  Saj vem, da je še zgodaj, ampak mal bi rada neke okvire dobila. Od prve je minilo že preveč časa in sem pozabila.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
6.7.2010 14:50:31   
plamen
Hello bejbike!

Naš junak je zaspal od neutrudnega čvekanja s štirimi fantiuser posted image in sedaj premleva k James Bond, ziher kake pomembne informacije, k smo jih mame preslišale. Še dobro smo ujele tole vreme, pri nas tudi že ščije. Popoldne dobimo obiske in upam, da bo ob 18h jasno in suho, ker drgač moram notr pospravtuser posted image , pa se mi ne da.

Upam, da še 1h spi, da bom lohk Talente v belem pogledalauser posted image - skromne želje malih mam.

Oh punce, jaz tašče nimam (žal), mam pa njeno mamo. Kar pomeni da je 80let in še vedno stare navade. Že prej mi je včas živce nakravžlala (k bi se še na laseh kaj poznaluser posted image ), zdaj pa skoz, a je to normaln da tko rokco drži, a je to normaln da tko dela. Maljonkrat sem ji že povedala za to požiranje nazaj, pa ona še vedno paniko dela, pa tko k ste rekle, k joka so črvički, k daje rokce v usta grda mama ni dala jest (o razvoju otroka raj ne razlagam), k je zadnjič ugotovila da palček roma v usta je bla čist oh in sploh kako ga je ona tut cuzala,... Ah ja, saj se razumemo neuser posted image

Se moram pa pohvalit, da smo danes spali od 21h do 6:30, sem 2x dihanje preverjalauser posted image . Upam, da se bom lohk še naprej hvalila, držte pestkeuser posted image .

Drgač ste že kar pridne z GH, jaz vas bom avgusta zasula z vprašanji, z rižkom pred spanjem pa začnemo po 4 mesecu, ker zdaj itam AR mleko dobi. Tako da še malo, pa bomo tam, še celih 7 dniuser posted image .

Punce naj dežek malo ohladi, potem pa spet sonček, sam da ta sparina mine!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
6.7.2010 21:25:36   
zoey
Moj mali Joras že skoraj eno uro spi, pa se je tudi že 2x zbudil user posted image 1. je fotkotov telefon cingljal, da bi še mrtvega v luft vrgel user posted image , 2. pa neznani razlog joka. Joško bi bil pa res lahko tudi zato, ker ima rad joški, ampak ni user posted image
Danes smo bratile 5 mulčkov in je bilo zelo lušno. Samo prisežem, da so fantje krivi za dež, ne mame user posted image In kot da ne bi bilo dovolj eno basanje s tortico, je še user posted image uvozil nekaj domov, škoda se pa ne sme delat, tako da bo še bolj voda zastajala user posted image Pa še ju3 me čaka kljukčeva, mmmm user posted image Če bo pa ju3 spet kaka beda od popoldanskega vremena, se pa še pokličemo, drugače pa velja 14.30 user posted image
Jessy - ofkors uporabljam tetrice na previjalni, dans mi je 2 osral user posted image Ampak to so izjeme, drugače res nimam veliko dela z njimi, me ne gane, če še kako v stroj vržem. Une iz Milerja imam pa zunaj za na ležalnik, ko malo rito luftava. In so res samo za enkratno user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
7.7.2010 8:54:03   
Jessy
Mislim, da bo vredu vreme. Drgač se pa slišimo. user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
7.7.2010 9:35:57   
Jessy
Takole...mladiček je v posteljici za njegovo prvo spanje. Sem včeraj bila pozorna, kolikokrat mi spi podnevi in sem ugotovila, da 3-4x. Zdaj zdrži buden po 2 uri ali 2,5 ure, potem pa obvezno spanje, s tem, da prvo in zadnje dnevno spanje je najkrajše, nekje okrog 1 ure. Okrog poldneva pa potegne po 2-3 ure v kosu.
Tudi noči so se nam izboljšale. Zaspi ob 20h, prvič papca ob 2h, nato zaspi do 6h, ko je spet lakota, nato še zaspi in okrog 7.30 vstaneva.
Današnje blato je bilo tudi prvič gosto in se ni nič razmazalo naokrog! user posted image  user posted image

Včeraj so mu kar naenkrat postale zanimive nogice. Jih je toliko časa vlekel v usta, da si je sezul nogavičke in potem raje nogavičke cucal, ker je bilo treba manj truda za to. user posted image

Gosto hrano imava trenutno jabolko. Včeraj sem mu ga pol skuhala, pol pa surovega zmiksala v kašico. Je tako lepo jedel. Nič ga ni treslo, kot ga pri korenju. user posted image  Mu bom korenje raje v jabolko dala, bo najbrž okusnejše.user posted image

No, takole...moje poročanje je končano.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
   [Brisano sporočilo]
7.7.2010 14:55:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1844
7.7.2010 19:06:23   
branka28

MARČKI 2010                             3m                         4m               5 m
28.01 Tjasa27     Urban         
              2445 g    46 cm                                       7880 g   64  cm    8300 g     

11.02.W.W.         Oskar          

2840 g     49 cm      5700g 62 cm             6000g 65 cm

20.02. Valen        Valentina    
              2620 g     45 cm

21.02.Čmrlika      Luka           
              3080 g     49 cm      5950 g   60,5 cm

22.02. sara2007 Zara           
              4500 g     55 cm

23.02  3Sonček3  Sanja         

2060 g     43 cm      4800 g  54,5 cm

24.02  Jassika      Oskar         
              3215 g     50 cm      5700 g   59  cm

25.02  Lakaya      Tara            
              2910 g     51 cm      6300 g   61  cm

27.02 rožca26      Ela              

3380 g     52 cm

28.02  7lina7        Luka           
              3100 g     51 cm      6000 g  60,5 cm

02.03 Jessy         Tobija         
              3550 g     54 cm      6750 g  62,5 cm

03.03 lorelaj        Mina

04.03 girl79         Neža           

3020 g     51 cm     6280 g   63  cm

05.03 Lenči_        Maruša        

4060 g     52 cm     7400 g   62  cm

6.3.
     Balka         Ema                                            
             2850 g      52 cm     4200 g   56 cm

09.03 zoey          Arne            

3610 g     53 cm     6080 g  64,6 cm

10.03 lucika         Evan            

4520 g     55 cm     6900 g  65,6 cm

11.03 plamen      Tristan         

2800 g     50 cm     7100 g   62  cm

11.03 vekybel      Marsel          

3480 g     52 cm

15.03 nosečka24  Nejc            

3545 g     52 cm

16.03 NM              Nika           
              3680 g    53 cm      5920 g   60,5 cm

17.03 lunka1        Julia            

4080 g     55 cm     7000 g

18.03 Maja.Gal     Zoja            

2900 g     49 cm

19.03 *pupsa*     Lea            

4160 g     53 cm

20.03 branka28    Žanet          6580        61 cm

3530 g     51 cm

20.03 pikapolonica80 Alja       
              3050 g     50 cm        6200 g    66 cm 

22.03 ursa_p         Lan           
              3670 g     51 cm

22.03 t_anja         Ana            
              3880 g     54 cm        7280 g    64 cm

24.03 Lenčy          Aleks          
               3370 g     50 cm       6030 g    61 cm

26.03 Strumf         Matevž       

4480 g     54 cm       7200 g   63  cm

26.03 Zvezdici      Tija             
               3740 g     51 cm

31.03.Meti.v         Jan             
               3420 g     52 cm       6170 g   60  cm

TIA78          Nik                                             

6000 g   69   cm

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
7.7.2010 20:33:22   
3Sonček3
Mi smo bli pa danes na pregledu in nas je poslala k alergologu ker je prejšnjič mela rdeče in mal zatečeno, tko da se danes nismo cepli. Drgač mamo pr (mal več kot) 4. mescih 5800g in 59cm user posted image user posted image user posted image Pridni smo.

Js sm šla pa dns 2 modrostna zoba spult in sm nikakva, usa zatečena, lačna,... 2-3 dni pa bo bolš. Lepo se mejte grem počivat.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
7.7.2010 20:34:14   
3Sonček3

MARČKI 2010                             3m                         4m               5 m
28.01 Tjasa27     Urban         
              2445 g    46 cm                                       7880 g   64  cm    8300 g     

11.02.W.W.         Oskar          

2840 g     49 cm      5700g 62 cm             6000g 65 cm

2620 g     45 cm

21.02.Čmrlika      Luka           
              3080 g     49 cm      5950 g   60,5 cm

22.02. sara2007 Zara           
              4500 g     55 cm

23.02  3Sonček3  Sanja         

2060 g     43 cm      4800 g  54,5 cm     5800 g  59 cm

25.02  Lakaya      Tara            

27.02 rožca26      Ela              

3380 g     52 cm

3100 g     51 cm      6000 g  60,5 cm

6.3.
     Balka         Ema                                            

09.03 zoey          Arne            

3480 g     52 cm

15.03 nosečka24  Nejc            

3545 g     52 cm

18.03 Maja.Gal     Zoja            

2900 g     49 cm

19.03 *pupsa*     Lea            

4160 g     53 cm

20.03 branka28    Žanet         

3530 g     51 cm

22.03 ursa_p         Lan           
              3670 g     51 cm

22.03 t_anja         Ana            

26.03 Zvezdici      Tija             
               3740 g     51 cm

31.03.Meti.v         Jan             

TIA78          Nik                                             

6000 g   69   cm

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
7.7.2010 20:46:49   
7lina7

MARČKI 2010                             3m                         4m            
28.01 Tjasa27     Urban         
              2445 g    46 cm                                     7880 g   64  cm     
      5m    8500 g
11.02.W.W.         Oskar          

2840 g     49 cm      5700g 62 cm          6000g 65 cm

2620 g     45 cm

21.02.Čmrlika      Luka           
              3080 g     49 cm      5950 g  60,5cm

22.02. sara2007 Zara           
              4500 g     55 cm

23.02  3Sonček3  Sanja         

2060 g     43 cm      4800 g  54,5cm     5800 g  59 cm

25.02  Lakaya      Tara            

27.02 rožca26      Ela              

3380 g     52 cm

3100 g     51 cm      6000 g  60,5 cm    6950 g  65 cm 

6.3.
     Balka         Ema                                            

09.03 zoey          Arne            

3480 g     52 cm

15.03 nosečka24  Nejc            

3545 g     52 cm

18.03 Maja.Gal     Zoja            

2900 g     49 cm

19.03 *pupsa*     Lea            

4160 g     53 cm

20.03 branka28    Žanet         

3530 g     51 cm     6580 g      61 cm 

22.03 ursa_p         Lan           
              3670 g     51 cm

22.03 t_anja         Ana            

26.03 Zvezdici      Tija             
               3740 g     51 cm

31.03.Meti.v         Jan             

TIA78          Nik                                             

6000 g   69   cm

[/quote]

< Sporočilo je popravil 7lina7 -- 7.7.2010 20:49:20 >

Lin@

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
7.7.2010 20:59:13   
7lina7
takole..
danes sva opravila drugo cepljenje + rota vius cepivo !
no, tak brez posledic ni šlo kot prvič - mala tečka cel popoldan, pa rahlo povišana temperatura user posted image

sva pa zrastla za 4.5cm in se zredila za 950g ... pa mati misli,da ni dovolj mleka..user posted image user posted image

torej nove mere - 6950 g in 65 cm ! user posted image user posted image   zdaj vem,zakaj ga ne morem več stlačit v cote št.62!?!!user posted image

drugače pa berem vas redno,sam sem bolj lena pri pisanju.. user posted image

fajn se mejte na dopustih!!  mi gremo šele 31.7.  čeprav mi ni letos.. se še ne vidim v kopalkah user posted image user posted image user posted image

24 kg je šlo dol več pa tud ne.. še celih 14 kg bi rada dol dala pa leze po gramčkih..  ma, kak grm se bo že našel,da se skrijem za njim..pa Luki bo senca tud pasala!! user posted image

papcam fidival tabletke da ne izgubim glih vseh las... malo se je to misenje ustavilo.. user posted image

nič, mihec aja že celo uro jaz pa grem tud na uho- za spremembo 1x pred 24.00 (takrat večinoma pumpam, da prestanem noč kolko tolko suha!! user posted image  ) okrog 5 oz. 6h pa itak že jema

Lin@

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
7.7.2010 21:10:43   
tia78

MARČKI 2010                             3m                         4m            
28.01 Tjasa27     Urban         
              2445 g    46 cm                                     7880 g   64  cm     
      5m    8500 g
11.02.W.W.         Oskar          

2840 g     49 cm      5700g 62 cm          6000g 65 cm

2620 g     45 cm

21.02.Čmrlika      Luka           
              3080 g     49 cm      5950 g  60,5cm

22.02. sara2007 Zara           
              4500 g     55 cm

23.02  3Sonček3  Sanja         

2060 g     43 cm      4800 g  54,5cm     5800 g  59 cm

25.02  Lakaya      Tara            

27.02 rožca26      Ela              

3380 g     52 cm

3100 g     51 cm      6000 g  60,5 cm    6950 g  65 cm 

6.3.
     Balka         Ema                                            

09.03 zoey          Arne            

3480 g     52 cm

13.03. tia78          Nik                                             
                3700g       52 cm      6440 g  64 cm

15.03 nosečka24  Nejc            

3545 g     52 cm

18.03 Maja.Gal     Zoja            

2900 g     49 cm

19.03 *pupsa*     Lea            

4160 g     53 cm

20.03 branka28    Žanet         

3530 g     51 cm     6580 g      61 cm 

22.03 ursa_p         Lan           
              3670 g     51 cm

22.03 t_anja         Ana            

26.03 Zvezdici      Tija             
               3740 g     51 cm

31.03.Meti.v         Jan             

[/quote]
[/quote]

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi..... F. Lainšček

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?