kenya
|
Čestitke novim mamicam . Fargesia, upam, da te ne mučijo preveč in tudi ti že cartaš . TopsiT, upam da tudi ti čimprej dobiš v roke svojo štručko Anajrim, mogoče se jim še ti pridružiš, da se mal okrepi število fantkov DanielaNeli, meni je tudi že dva dni tako čudno slabo. Predvsem proti večeru mi rata prav grozno. Si moram še en aparat za merjenje pritiska od mame sposodit, da vidim, če me ne zafrkava, čeprav imam drugače tudi jaz ves čas nizkega. Mah, kaj čmo, pri meni je sigurno že emšo mal kriv za tele težave Jaz sem končno vse nabavla za v porodnišnico, samo še nastavke pa dudo dam v torbo. Pa dodatno sem še en paket mrežastih hlač dala notri. Hvala bogu imam še zalogo doma od prej, pa še svakinja mi jih je nekaj dala. Tko,da za prvo silo bo. Arruba, glede rasti nog, ti pa iz lastnih izkušenj lahko povem, da so meni zrastla stopala po dveh porodih. Vsaj za pol številke. Tako da odvisno od modela, moram včasih kakšno št. večjo kupit. Ampak jaz sem majhna in sem imela že prej št. 39, tako da potem 40 izgleda, kot bi imela plavutke na nogah Buškolinka, tista bolečina bi lahko bil popadek, če je trajalo nekje 50 sekund. Tolko naj bi trajali pravi popadki, lažnji pa manj. Vsako pomoj šraufa nekje drugje. Recimo, meni še nikoli popadki niso segali v križ, kot pri nekaterih, ampak res samo v predelu maternice. Itak pa če imaš danes pregled, ti bodo tam povedali. streptokok b...ugotavljam, da sem ena izmed redkih ki se nisem testirala. In zdaj se bom počasi začela sekirat da se nisem . No, ampak zaupam da bodo v lj. že opazli, če bi bilo karkoli narobe. No, zdej pa kuhinja kliče...oz. mali dve da je treba it kuhat .