nenka7
|
ninibo, midva imava tudi v lj T2, ampak ne vem kolk je bilo komplicirano, sem se samo priselila k možu, tako da to je urejal on sam in mislim da ni bilo večjih težav... za mobilni telefon pa ne vem, odvisno od potreb, ki jih boš imela, se ti splača mal na njihovih net straneh pobrskati, kakšne pakete ponujajo in kaj ti potrebuješ, ter posledično cena. jaz imam službenega, ampak prej, ko sem imela svojega, sem imela mobitel, ker so imeli vsi moji mobitel in logično imaš takšnega, kot imajo tisti, ki jih največ kličeš, tako da malo se pozanimaj. aja, pa drugače ima mož simobil in bi jiz imela vseeno mobitel, koliko se pa z možem pogovarjaš sploh?? nič, pogovarjaš se s kolegicami in mamo in sestrami, te imajo pa mobitel, tako da nebi zamenjala zato, ker ima on simobil... izabelina, jaz sem se odločila za nakup racmank, sem kar precej prebrala o teh pleničkah, pa se mi je zdel najboljši nakup, pa še slovenski proizvod je, čeprav nekatere pohvalijo tudi druge, ampak so kar podobne, tako da sem izbrala slovenske. koliko jih pa kupiš je pa odvisno malo od tega, ali imaš sušilni stroj ali ne. jaz sem imela najprej namen kupit sušilca za plenice, pa sem se premislila, ker sicer ga ne potrebujeva in bom raje kako plenico več kupila... drugače pa imam jaz namen kupit 4 nočne pleničke in nekje 15 dnevnih. da pereš kot je gromska rekla, na 1,5-2 dneva, toliko jih moraš imeti, pa da se ti pozimi posušijo, ker nočne se sušijo dlje, menda se bambuske pa sploh dolgo sušijo, ampak zaenkrat se nisem še za nobeno takšno odločila, čeprav menda bolje vpijajo. splača se ti malo po forumu prebrati o izkušnjah tistih, ki jih imajo... evo še net strani, če ti bo kaj pomagalo. http://www.mama.si/forum/index.php?topic=37803.345 http://pepentke.forumotion.com/splosna-debata-o-plenikah-f4/zakaj-ste-se-odloili-za-uporabo-pralnih-plenik-t19.htm je pa pralnih pleničk res veliko, samo nekatere so še vedno na pol umetne, nekatere kar precej prepustijo itd itd... odločitev je na strani mamice, ti pa lahko povem, da so v BC presenetljivo najnižje cene racmank, sem bila čisto presenečena. sicer ne veliko, pa vseeno sem pričakovala, da bodo cenejše na njihovi uradni net strani, pa niso. v tosami so čisto iste cene kot na net strani, to sem tudi preverila. se tipa mogoče splača mal na bolhi slediti, ker jih dostikrat kakšna mamica prodaja, ker ugotovi, da to ni zanjo... ok, zdej sem se mal razpisala, pa pišem brez izkušenj, jaz samo upam, da nam bo šlo, čeprav me tako kot gromsko vsi postrani gledajo, če sem normalna, če se mi bo to dalo itd itd kr neki no... če ima pa katera še izkušnje, naj jih pa deli z nami prosim
|