lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28 spanje- archie jaz spim pol na boku in pol na trebuhu običajno,na hrbtu ni šans da spim.Zato imam probleme.Pa zdaj sem se nekam navadla. Lepe preglede želim,da boste zvedele kaj zanimivega in lepega.A 3 pregled za tokso ste že imele? Meni bo verjetno v torek dal napotnico za kri. lillchy a robotski sesalnik si dobila.In si zadovoljna z njim? tejči, ja, zakon je! je še moj dragi tok navdušen, da razmišlja zdaj o robotski kosilnici pleničke- za novorojenčka mislim, da sem mela pamperskein kasneje fixies. to pa zato, ker imajo najmehkejši rob, da ga lahko prepogneš pod popkom. drugač mi pa pamperske fuuul smrdijo. tudi muellerjeve, vse ostale so pa itaq katastrofa kasneje in še vedno pravim, da so muellerjevke zakon izabelina- jeeee, čestitam! pridna punca! pa super za šmirglanje in barvanje jst sem v prvi prešmirglala in prebarvala komplet pohištvo za tavelki frajli srečanje,- uživajte maksimalno, načvekajte se, jaz sem včeri dobila zeleno luč za morje, tko da morči here we come! tpmc- naš robotek je pa Štef krči so pa normalni. pij magnezijeve šumeče tabletke, pa bo boljš. če pa se krči stopnjujejo in trajajo več kot uro, pa se pejdi pokazat ninibo- luštn se mata kdaj pa prideta v slo? jaz se že ful veselim najine kavice teodora- oooo, to pa ni nič luštn. ampak, saj samo še malo, pa dobiš svoj zakladek! a si bla na polikliniki? ker oni imajo točno pred vrati za odvzem (ne v ta veliki čakalnici) rezervirane tapicirane in malo bolj udobne stole za uuu, marelična marmelada- moja najljubša! nenka- jaz sem bla v prvi en teden pred porodom na Velki planini. smo jo prehodli po dolgem in počes in to sredi zime. nazaj so se naši sankali, jaz pa s sedežnico sej mogoče se je pa zato Luka potem prej rodil, ker ga je sedežnica prerukala jaz mam kritično , pa se lahko gibljem, le poslušati moram telo. tudi celo vežo sem prebarvala, res pa ne v dveh dneh, ampak sem rabila več kot teden dni mala- uživajte na morju! drugače pri nas pestro 100/h. včeraj sem mela G in se je odločila, da pridem v ponedeljek po inekcijo za pljučka. malo sem vesela, ker se bom počutila bolj varna, malo me je pa strah kakšnih komplikacij. Luka ima v ponedeljek kontrolo pri moji bivši pediatrinji in upam, da bo ok, ker je bil včeraj že skoraj brez vročine oz. mu je sama padla. potem pa mi ga starši expresno pripeljejo v Lj, da gremo peljat aparatek na servis, ker nekaj nagaja . v torek grem še enkrat po inekcijo, zvečer pa jo mahnemo proti piranu pa ne morem povedat, kok že komi čakam, da vidim mojga škratka. se mi kar solze ulijejo, ko samo pomislim nanj. je res kriza 14 dni, pa čeprav vem, da on uživa kolikor lahko pa še malo bolj katrinka- 20.7. imam UZ v porodnišnici v 4.nadstropju. če se ti da, mi malo napiši, kako poteka postopek s tole inekcijo, kam jo dajo, a naredijo prej še UZ.. pa a mogoče veš, zakaj si ti potem morala biti še nekaj ur notri, ker meni je G rekla, da grem koj domov? nič. kavico sem spila, zdej je pa spet polno planov še zadnji šoping za morje, še po nekaj cunjic zame, pa k steklarju, potem pa domov naprej omare šraufat in pospravljat. sej enkrat pa bo uživajte!