Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 2.7.2010 20:31:53
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Braaaaaaaaaaaaaad Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit - mnjam, mnjam, mnjam ... pa še mal mnjam. In kaka svetska imena imajo bratje - Samuel & Tristan - to se meni tko dopade, res, pa mami Isabel ... Jooooj, konc me bo, kva je lep, ej .... grrrrr, mijav! gospa doktor, dajte si no obrisat sline in lužo, ki se je naredila pod nogami ...
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 2.7.2010 20:38:03
|
|
|
|
metuljcek321
|
hvala, hvala, pesmico sem nakucala v šoli, pa potem slikco mucka v darilni škatli našla, podpisala naše malčke, dala v čestitko/zahvalo (mucek, ki se ven potegne in nastane maska, pa štrikce imaš, da si jo lahko daš okoli glave - k za pusta) ... ma, je fino izpadlo ... itak smo vsi po vrsti jokali, vzgojiteljici sta bli tko ganjeni, da ni blo res ... kar čudili in čudili sta se ... da smo d best starši, da pri vzgojiteljičini mami, ki je bila ulala let ravnateljica tega vrtca, česa takega, kar se gremo mi, niso doživeli - kolk uh in ah ... ma, enkraten občutek, prav zares ... I'm happy about it! bravo mi za dobro organizacijo drugač je pa danes Anjo čakalo vrtečvsko darilo za rd - vam poškljocam in pokažem next week ... kartonast sonček, žarki so iz rumenega papirja izstriženi obrisi rok muckov, potem pa risbica vsakega na okroglem kartonu, vse povezano z razcepkami - ma, bom sliknla soon (aja, moj foto še kar popravljajo - po moje bom dobila raketo ) zdej si grem pa še mal oči spočit na mojmu Bradu ... spakiran imamo, jutri via morček ... jupi mejte se
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 2.7.2010 20:38:27
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Braaaaaaaaaaaaaad Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit - mnjam, mnjam, mnjam ... pa še mal mnjam. In kaka svetska imena imajo bratje - Samuel & Tristan - to se meni tko dopade, res, pa mami Isabel ... Jooooj, konc me bo, kva je lep, ej .... grrrrr, mijav! gospa doktor, dajte si no obrisat sline in lužo, ki se je naredila pod nogami ... maš krpo?
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2010 20:47:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2010 21:03:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2010 21:05:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 2.7.2010 21:07:39
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 maš krpo? ti jih je že zmanjkalo?? izvoli
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 2.7.2010 21:09:52
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis metuljčica; ti ga mal seka, a? Uživaj ob B.P, jaz še kr ostajam hladna ob njegovi pojavi . tudi jaz ti ga prepuščam metuljčica ... jaz imam trenutno drugo veselje
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2010 21:21:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 2.7.2010 21:23:03
|
|
|
|
Majuska
|
ajajajaj ...
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2010 21:34:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2010 21:37:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2010 21:41:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 2.7.2010 21:46:20
|
|
|
|
tims
|
Čer, a ni to forum "Otrok"? Dons je kr neki drugih debat tuki gor . Brazilka, pa potresi, pa fuzbal .... BTW, 3jeMi skačem od veselja, da gre Nizozemska naprej So mi zelo pr srcu. Metuljčica, mi smo bli pa dons pri enem malem Tristanu na roj. dnevu . Se pa lepo bere, da ste vzgojiteljice tako lepo presenetili Lejla zate in zelo lepo da si se oglasila. Kar se pa čestitk tiče, pa sreča, da nas je Glu mal podrezala, drugače bi bolj slabo kazalo Pa koš za malega Iva. Glu, lepo da nam nisi zamerila . Super, da se je Tian pustil postrišt . Še kakšno fotko, da vidimo spremembo Auroraa, a je mel pol Pušenjak kar prov, kaj? No, ampak preživela si . Zdej bi pa tud jest šla . Ste me čist skurle. Sploh Populis, k obljublja ognjemet . Pa kar se Brad Pitta tiče, sva kar na istem. Tud mi nekak ne potegne . Grem gledat s kom bojo Nizozemci igral.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 2.7.2010 21:50:27
|
|
|
|
tims
|
Rebeca, dons pa same lepe novice . Res sem vesela, da ni bilo nobene zastrupitve, da ste zdaj ok in tudi da je dedi že boljše. Super . A pa pri ostalih otrocih je tudi šlo za virus al je bila pri njih zastrupitev?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 2.7.2010 21:56:54
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ majuska...alexander rybak...a? kaj je zdaj z njim, ti je všeč tako al njegova glasba al zato, ker ima tako ime, kot tvoj sine, al si čist fanica eurosonga...al kaj je zdaj to, h? ime je zgolj dodaten plus ma kaj vem, zadnjič enkrat sem se spomnila nanj in malo pobrskala po netu, ugotovila da je mulc hudo nadarjen, no, pa starša sta glasbenika, ni čudno, da je stopil na to pot ... kar se mene tiče, ima fascinantno muziko, raznoliko, kar ni značilno za tako mlade ljudi. Pa še simpatičen je, en mal me na mojega malega svaka spominja Ej me veseli, da ste pri vas bolje. Da ni bila kaka viroza kot z mano takrat v aprilu, ko je tudi mojega položilo, pa tasta in taščo ... glavno, da je mimo
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2010 21:59:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 2.7.2010 22:01:07
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Zdej bi pa tud jest šla . Ste me čist skurle. Sploh Populis, k obljublja ognjemet . Pa kar se Brad Pitta tiče, sva kar na istem. Tud mi nekak ne potegne . ma jst imam ognjemete že zdaj, sploh ne rabim brazilke
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2010 22:03:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2010 22:04:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2010 22:04:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2010 22:08:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 2.7.2010 22:10:55
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims Zdej bi pa tud jest šla . Ste me čist skurle. Sploh Populis, k obljublja ognjemet . Pa kar se Brad Pitta tiče, sva kar na istem. Tud mi nekak ne potegne . ma jst imam ognjemete že zdaj, sploh ne rabim brazilke Ker smo dons bli na roj. dnevu, smo kar pozn prišli domov. Je tamala šla v pojstlo šele ob petnajst čez devet. Ker jo nisem nič slišala, mi je bilo jasno, da je zaspala. Grem vseeno mal prečekerat in sem mela kaj vidt. Gospodična si je slekla pižamco in spala samo v plenički
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 2.7.2010 22:12:24
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis tims probi, slabše definitvno ne more bit Tole se bi pa lahko zelo dvoumno bralo: ko da si ti mojga testirala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2010 22:21:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
ali ste prevarali svojega partnerjaSparkda (
17%)
ne (
61%)
to je nekaj najgršega (
6%)
nikoli ne bi to naredil (
14%)
razmišljam o tem (
2%)
Število vseh glasov: 355Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!