|
RE: Dolenjke, 3,. del 1.7.2010 18:20:12
|
|
|
|
rea27
|
hej hej evo..še jaz malo poročam. Čeprav vidim, da pridete sem gor res na vsake kvatre... Pri nas je tako, malo kaotično ampak luuškano. Sicer vse tiste, ki že imate več otrok veste kako je to..Prav lušno. Ko gledaš starejšega otroka, pa ga primerjaš z mlajšim, pa se spominjaš kako je bilo prej, kako je sedaj, kaj je bilo drugače in v čem sta si podobna... Imamo sicer krčke..no, ja..ne morem rečt, da so krčki, so tapravi prekleti hudobni krči!!! Res, je kar ubogi naš mali Mark Ian, ves plav v obraz, ko ga napadejo. Tako, da nam na žalost tudi Antiflat kaj dosti ne pomaga..Morda za kako uro, dve.Potem pa dam še malo probiotikov, pa je še za kako uro...hja..to nam je resnično najtežje. Se tolažimo, da bo trajalo le prve tri mesece..No, vsaj pri Evi je bilo tako... drugače pa: na morju smo se imeli krasno, ni še gužve, je lepo mirno, par turistov, morje krasno, čisto, sicer malo mrzloo za naše malčke..Eva recimo ni kazala nobenega navdušenja nad morjem..hmmm..Je pa res, da je imelo le dobrih 20-21 stopinj Celzija. Tako, dojimo se še vedno, sicer tudi ogrooommno polivamo, tako da sem mislila, da je refluks, pa me je pediater pomiril, da če bi bil R, potem ne bi dobil ene kile v enem mesecu. Tako, da je sedaj naš mali miš težak že 4500 g!!!! Je pa krasen dečko. Ko ga ne matrajo krči je resnično priden... tako, drage moje...Kako ste kaj ve? Kaj počenjate, kam se odpravljate na morje? Kdaj bo kak novi Zemljan prišel k Dolenjkam v vas? če bo katera za next pa sporočite...meni se je že nabralo par stvari.... papa
|