Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:47:04
|
|
|
|
marta82
|
Sami a pri vas bazen še dela al so ga že zaprli?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:48:01
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 ..edino v rave ipd. se težko vživim. No to pa tudi jaz zelo težko prebavlajm. jaz ga sploh ne ko ne znate uživat Pa taka uživancija... gremo enkrat na en parti....skupaj ...boš vidla filinge A brez prepovedanih substanc te sploh spustijo noter? To sem se pa tudi vedno spraševala.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:51:04
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Ne gane me, ne gane me, srce ja kakor kamen... ta pa mi je všeč zlajnana ampak s bleščečim nasmehom izvajalca
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:52:40
|
|
|
|
botrca
|
Jaz tudi grem spat. Nočko
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:54:04
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Sami a pri vas bazen še dela al so ga že zaprli? Ne dela .Sem prebrala nekje,da je naprodaj,samo kupca ni.. Pa da punce vržimo dnar skupaj pa nabavimo bazen. Pred tremi leti sva se z dragim kar dosti hodila tja kopat. Je bilo tak fajn, ker ni bilo gužve.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:56:05
|
|
|
|
ly117
|
Nočko matcar in botrca.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:56:30
|
|
|
|
ly117
|
Sami tak blizu si doma?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 23:02:58
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Sami a pri vas bazen še dela al so ga že zaprli? Ne dela .Sem prebrala nekje,da je naprodaj,samo kupca ni.. Pa da punce vržimo dnar skupaj pa nabavimo bazen. Pred tremi leti sva se z dragim kar dosti hodila tja kopat. Je bilo tak fajn, ker ni bilo gužve. Če verjameš ali ne ,niti enkrat se nisem kopala v tem bazenu Sedaj,ko bi mi najbolj pasalo zaradi otrok,pa ga ni več.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 23:08:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sami tak blizu si doma? Blizu česa misliš? Fabrike s papirjem.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 23:11:04
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 ..edino v rave ipd. se težko vživim. No to pa tudi jaz zelo težko prebavlajm. jaz ga sploh ne ko ne znate uživat Pa taka uživancija... gremo enkrat na en parti....skupaj ...boš vidla filinge A brez prepovedanih substanc te sploh spustijo noter? To sem se pa tudi vedno spraševala. Uf,madona.Komaj sem prebrala vse...Da niste ve na kaksnih substancah trenutno ??? Aja drugace pa glede tega.Bila na dostih partyih amapk nikol vsaj pri meni ni bilo nicesar drugega kot alkohol. Pa sem se ob sedmih zjutraj migala na puno ...je pa drugace dost tega prisotnega ja....Vse je odvisno od posameznika in se mi zdi posplosevanje ena velika napaka. Cakam,da mali zraste pa greva rejvat skup Fotr pa na Tiestota,je cist nor na njega.Za mene pa je to premila varianta Drugace pa sem hin in grem spat pocas...V ponedeljek zacnem zopet studirat za moj izpit...Pa instrukcije...mah bo ze...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 23:14:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sami tak blizu si doma? Blizu česa misliš? Fabrike s papirjem. Jap,ko odprem v spalnici okno,imam rave v živo...čujem kak stroji v fabriki ružijo Pa si že dolgo tam doma? Sprašujem zato, ker je bila tam doma ena moja sošolka.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 23:19:00
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Uf,madona.Komaj sem prebrala vse...Da niste ve na kaksnih substancah trenutno ??? Aja drugace pa glede tega.Bila na dostih partyih amapk nikol vsaj pri meni ni bilo nicesar drugega kot alkohol. Pa sem se ob sedmih zjutraj migala na puno ...je pa drugace dost tega prisotnega ja....Vse je odvisno od posameznika in se mi zdi posplosevanje ena velika napaka. Cakam,da mali zraste pa greva rejvat skup Fotr pa na Tiestota,je cist nor na njega.Za mene pa je to premila varianta Drugace pa sem hin in grem spat pocas...V ponedeljek zacnem zopet studirat za moj izpit...Pa instrukcije...mah bo ze... Veš,ko dobro premislim,imaš prav. Sicer poslušam res širok spekter glasbe,ampak rave mi res organsko ne sede, žal. Mislim,da moraš imeti za tako vrsto muzike eno prav posebno energijo,jaz je nimam.Si pa mojega malega z lahkoto predstavljam,da posluša nekaj takega,pa je komaj pet let star...hudiča,spet ste mi dale misliti
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 23:22:56
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sami tak blizu si doma? Blizu česa misliš? Fabrike s papirjem. Jap,ko odprem v spalnici okno,imam rave v živo...čujem kak stroji v fabriki ružijo Pa si že dolgo tam doma? Sprašujem zato, ker je bila tam doma ena moja sošolka. Katera,katera ,jo poznam??? Sicer sem pa tu peto leto,delala sem pa tu od leta '99,tak da kar poznam ljudi
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 23:26:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sami tak blizu si doma? Blizu česa misliš? Fabrike s papirjem. Jap,ko odprem v spalnici okno,imam rave v živo...čujem kak stroji v fabriki ružijo Pa si že dolgo tam doma? Sprašujem zato, ker je bila tam doma ena moja sošolka. Katera,katera ,jo poznam??? ne vem. Sicer sem pa tu peto leto,delala sem pa tu od leta ''99,tak da kar poznam ljudi No boma pa o tem več nasljednjič ko se vidima.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 3.7.2010 23:27:08 >
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 23:33:14
|
|
|
|
ly117
|
Sami te citiranje jezi? No saj mene je tudi malo.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 23:38:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sami te citiranje jezi? No saj mene je tudi malo. Totalno Pozna ura, pa to.. Bo jutri boljše.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Vrtec.пеперутка16Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?Ne hodi v vrtec, imam ga doma. (
38%)
Javni. (
50%)
Zasebni. (
0%)
Montessori. (
0%)
Waldorfski. (
12%)
Število vseh glasov: 8Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!