|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
2.7.2010 23:00:31   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Pa v bistvu mi je vseeno,kdo od teh dveh bo šou naprej.Mene bolj ju3 zanima,kaj bojo Nemci pa Argentinci skvačkali.user posted image user posted image user posted image

Eno veliko pregrinjalo za nogometno igrišče. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ta pa je dobra!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
2.7.2010 23:01:51   
matcar
Stara,kaj pa to zaj????user posted image user posted image user posted image Gana gre naprej!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
2.7.2010 23:01:55   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Pa v bistvu mi je vseeno,kdo od teh dveh bo šou naprej.Mene bolj ju3 zanima,kaj bojo Nemci pa Argentinci skvačkali.user posted image user posted image user posted image

Eno veliko pregrinjalo za nogometno igrišče. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ta pa je dobra!

user posted image user posted image  

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
2.7.2010 23:02:37   
arabela*

Stara,kaj pa to zaj????user posted image user posted image user posted image Gana gre naprej!

user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
2.7.2010 23:02:49   
matcar

Pa kak je lahko sfalo,butl črni????user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
2.7.2010 23:03:20   
arabela*
grem si enga nažgat....že cel dan nisemuser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
2.7.2010 23:03:54   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

grem si enga nažgat....že cel dan nisemuser posted image user posted image
Jaz sem si ga tudi zaj!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
2.7.2010 23:16:42   
matcar
Sem rekla,da bo Urugvaj šou v finale.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
2.7.2010 23:16:51   
arabela*
majke jim...user posted image ....urugvaj...ne ganauser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
2.7.2010 23:17:05   
matcar
Nič,grem spat!
Nočko!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
2.7.2010 23:17:53   
arabela*
user posted image user posted image user posted image user posted image nočkauser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
3.7.2010 8:09:50   
Sacherca
Pijem kavico,mali gleda kriz kraz potem pa ven user posted image

Dobro jutrouser posted image

Sem zelela prilepiti kaksno slikico ampak ne gre...Kako ve nalepite sliko v odgovore??

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
3.7.2010 8:20:07   
botrca
Dobro jutrouser posted image

mi smo že od 6.40 pokonci. Po hiši sem tudi že vse naredla ko še ni tako vroče, samo še posesat moram. Jan je že tudi zajtrkoval in zdaj gleda ringarajo na pop tv. Midva pa pijeva kavo oz. jaz, ker mož jo je že spil.
Danes je mož doma in ne rabim kuhat, ker bo meso pekel zunaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
3.7.2010 8:22:06   
botrca
Včeraj mi je bilo ful fajn pri naši "tortici" user posted image . Hvala za kavico in klepet. Sacherca bilo te je lepo spoznat, imaš lepo igrišče in ful fajn za otroke, da ne rabiš letat non stop za njimi. 

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
3.7.2010 8:24:25   
botrca
Danes bo tudi sončno in vroče in se bomo doma v bazenu kopali oz. Jan se bo, jaz se bom sončila in dala mozak na pašo user posted image . Popoldan pa mogoče gremo pod Pohorje se z gondolo peljat. 

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
3.7.2010 8:29:21   
arabela*
jutrouser posted image

Mi pa od pol osme auf.....me je kofe čakal,spila....počvekala...
danes bom lepo sama,moj je ravnokar odšel v austrijo, deklice pa gresta v varstvo malo...jaz pauser posted image ...vse po malemuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
3.7.2010 8:30:38   
botrca
Sami0804 tudi tebe je bilo lepo spoznat in moram ti rečt, da si ful fajn ženska s katero se da normalno pogovarjat.
Koala tebe je po dolgem času tudi bilo lepo videti in s tabo poklepetat. Pridruži se nam večkrat, zdaj ko je poletje. Pozimi me bolj štrajkamouser posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
3.7.2010 8:30:47   
arabela*
pozna koga kje na morju, ki oddaja apartmaje al p sobo...?  bi spičli  za par dni, pa še ne vem kamuser posted image ...imam sicer eno znanko v Puli...ampak mi nekak tja ni za ituser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
3.7.2010 8:31:15   
botrca

...jaz pauser posted image

na relax user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
3.7.2010 8:32:11   
botrca

pozna koga kje na morju, ki oddaja apartmaje al p sobo...?  bi spičli  za par dni, pa še ne vem kamuser posted image ...imam sicer eno znanko v Puli...ampak mi nekak tja ni za ituser posted image

Žal ne poznam nobenega...Pula mi je pa čist ok. Zakaj nočeš tja?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
3.7.2010 8:33:29   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Žal ne poznam nobenega...Pula mi je pa čist ok. Zakaj nočeš tja?

ma ni mi všeč pula...bi nekam drugamuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
3.7.2010 8:37:00   
botrca
Rina22 glede krsta: Mi smo ga imeli ko je Jan imel 4,5 mesece in ni bilo nič posebnega oz. bilo je v najožjem krogu: mi trije, moja in njegova starša, moja oma in sestrina tašča in tast in sestrina družina...moja sestra je bila botrca. Šli smo v cerkev, nato v restavracijo na kosilo. Stroškov niti nisva imela, ker je torto plačala botrca, kosilo so si pa razdelili na 3 dele: botrca, moja in njegova starša user posted image . Imeli smo svojo torto. Kar se pa tiče daril, noben ne dobi darila razen krščenca.
Ker pa boste imeli še 1. r.d. bo daril toliko več, na tortico pa napišeš za krst in 1. r.d. pa je to vse. Ne se preveč obremenjevat, ker nima smisla. Če hočeš najožja žlahta in to je to. Če ne greste v gostilno, pa si naredite piknik. Mi smo za Janov 1. r.d. tudi povabili najožjo žlahto in praznovali v pizzeriji. Imeli svojo torto in to je to. Joj, al sem se razpisalauser posted image .

< Sporočilo je popravil botrca -- 3.7.2010 8:39:38 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
3.7.2010 8:37:52   
botrca

najprej se odloči kam bi šlauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
3.7.2010 8:41:42   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

najprej se odloči kam bi šlauser posted image

glej vseeno nekam pač bi se zapeljaliuser posted image ....nimam striktnih želja....tak pač sem misla,če kdo kje kaj slučajno puzna......drugače pa bomo tak nekaj poiskali.....user posted image .....če bi bilo po mojem,bi tak šla v portorož,ker je najbližjeuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
3.7.2010 8:44:15   
botrca
Tako je zgledala torta za krst:

user posted image

Tako pa za 1. roj. dan:

user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?