tims
|
Dobro jutro, Nina se je tud dons ob pol šestih odločila, da je konc spanja . Zdej pa jo še kakšne pol ure pustim, pa spat. Sem pa sama z malimi, ker je moj šel pomagat svojmu bratu neki na bajto delat. Sploh mi ni jasn, kaj čmo počet. Pa še grlo me boli. Upam, da ne bo kakšna angina. Itak mam manijo, da jo vedno fašem po najhujši vročini. Rebeca, Populis, čist štekam kar se risanja tiče. Kakšnega polža, pa rožico še znam narisat, pol se pa moja umetnost konča Umpa, ti povej Lukcu, da se je Nodi preoblekel Flower, eh, kaj boš pucala, rajš počivi Majuska, uživajte v ZOO, pa uživajte tud če ne boste šli tja Populis, upam, da se boste kaj fajnega spomnil za dons počet. Pa napiš kaj ste se odločil, mogoče dobim kakšno idejo Almera, upam da bo Bor kmalu ok . Si ga kar predstavlam, kako šlata tiste kipce . Pa res smešno, da je otrokom sam tisti del tako zanimiv Nanka, super za lep izlet . Jap, jest tudi Almero občudujem, da se vozijo po unmu koncu. No, vse. Men je tok slabo na ovinkih, da imam oči kar obrnjene ko se zaustavimo . Aurora, uživajte na poroki . Sestrična bo imela pa res vroč dan za poroko. Hmmm, kaj še? Aha. Vse najboljše Matija za drugo svečko Še kaj? Mislim da ne. Grem se družit z otrokoma . Lepo se imejte in uživajte v soboti
|