ela24
|
IZVIRNO SPOROČILO: amelie Evo, midva sva nazaj. Za seznam: 2. posv. 6450 g, 62,5 cm, OG 42 cm. Saj ne vem, če se obseg glave piše na seznam? Se mi ne da it nazaj preverjat ... Pediatrinja pravi, da se mali ne rabi tolk redit (1450 g je dobil) in naj mu podaljšam čas med podoji. Samo meni se zdi, da si je itak sam začel podaljševati, tako da bom še malo počakala, preden ga dam na dieto. Oz. dokler bo dojen, naj kar je, kolikor hoče ... Razen če bi šel res v ekstreme, ampak trenutno je prav lušten Se je pa tako smejal tam, da smo bili vsi očarani. Pa nekaj je vneto razlagal, verjetno, da on ne bo šel na dieto, dokler mamica ne gre Potem so mu pa popka čistili, ker se mu je naredil nekakšen ekcem, je pa vklopil sireeeeeeno Pestro, v glavnem. Ela, moj ima zadnje dni tud finto, da je siten pred spanjem. Ga dvignem, kaj naj ... Potem pa v sekundi zaspi. Ja, trebuha pa imam tud za izvoz, da o celulitu ne govorim Pa če bi blo res, da z dojenjem hujšaš, bi meni moralo kar letet dol, glede na to, kakšen požerušček je Žiga ... O vaš dečko pa je že pravi korenjak. Da ga ne boš res, ki na kako dieto dajala! Še nisi slišala da dojeni otroci niso nikoli predebeli. Moraš vedet, da se je že rodil večji, moja nečakinja je bila ful dolgo dojena in res zelooo okrogla in so skozi nekaj zdravniki pametovali, ko pa je začela hodit, pa je vse ven zlaufala, zdaj pa je čisto ok. Še celo življenje se bo lahko obremenjeval z dietami, ki tudi niso več samo ženska stvar, tak,da ne ga zdaj revčeka s tem mučit Moj je res zelo tečn pred spanjem, tak da ga moram nosit. In po možnosti če je na sprehodu vzet ven iz vozička uspavat in gremo dalje mislim ej Mene je tudi kar strah, kak bojo to prsi po dojenju, glede na to da mali skoz na meni visi. Se bom po moje kar razjokala... o tem pa, da bi hujšal, če dojiš, pa tudi ne vem nič, vsaj pri meni ni tako. Pa niti ne jem nekaj sladkarij, tu pa tam, niti da bi ful jedla, ma kg stojijo Trebuh pa je tak katastrofa, strije (mimogrede jezna sm ko ris da jih v nosečnosti nisem imela in sm jih med porodom ful dobila ), odvečni špeh. Enodelne kopalke prihajam ali pa še boljše, potapljaška obleka prihajam Zdaj pa moram it rešit hudo situacijo, plenica po zvoku sodeč zelo polna
|