|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
28.6.2010 11:51:17   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: ela24

IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

Ojla!

Kako ste se imele mariborčanke na srečanju? V prihodnje se priporočam, da tudi mene povabiteuser posted image  Bom mogla bit bolj ažurna da vas zvoham kdaj gresteuser posted image  Komaj čakam, da vas vidim in vaše male junake.

Opica sej sem te klicala pa ne znas dvignit telefonauser posted image user posted image user posted image

Ja, če sm pa kinknila poleg malega, imela telefon na tiho, kot ponavadi, potem pa čisto pozabila na tvoj klicuser posted image  Danes sm nekaj štrkala po telefonu in sm se spomnila. Tako, da za drugič bom pa bolj pozorna, ker bi vas res rada videlauser posted image
Moram še samo pogruntat, kako se bom do mb pripeljala, ker ga ne morem spredaj vozit, ker se ne da airbag izklopit, samega pa ga ne upam pustit od zadajuser posted image  Tako, da sm čisto nemobilna, če me možek ne vozi okoliuser posted image

Ela jaz ga tud spredaj ne morem vozit, pa ga komot zadaj peljem, mali tak vedno zaaja v avtu, drugac pa mas v BC taka ogledala za kupit da ga imas pod kontrolo,....

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
28.6.2010 13:40:09   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

morje: mislim da nam bo uspelo ta konec tednaa skočit dol na obalo. kateri hotel na slovenski obali mi priporočate? in obalne punce katera restavracija je ekstra dobra da skočimo na kosilo? didi5 mi je povedala za eno, tako je razlagala kako je v tej gostilni dobro, da vedno ko pomislim na slovensko obalo se zraven spomnim še da morem it tja jest user posted image

pasenje kravic: naš jih pase takrat ko spi na trebuhu in se zbudi in išče nekoga od človeških predstavnikov da ga že enkrat vzame v roke user posted image

zdigovanje glavice: če leži na hrbtu je ne dvinge gor, če pa ga držim pokončno pa že kar lepo drži glavico. verjetno me ne rabi skrbeti, ne?

JOj bebyloverka si me spomnila spet na hobotnico ispod peke, bi zdaj takoj dol user posted image :) St. Lucija ja. Jami. Bodo ti pa verjetno punce Prmorke znale bol povedat ja:)

pasenje kravic in zdigovanje glavice: enako kot pri babyloverki. Nasplošno se naša zelo rada nosi pokonci ali v sedečem položaju ker jo absolutno vse zanima. Tudi v avtu ali vozičku več ne zaspi veliko ampak samo okol gleda, da kaj slučajno ne zamudiuser posted image .

masiranje dlesni:
a to bi naj že delala? Mogoče pa zato naša mala nonstop nekaj opleta z jezikom pa si rokice v usta tiši. Pa slinit se je tudi začela precej. Eh smotana mama - nič ne kapira kaj ji hoče malecka povedat user posted image user posted image .

Oblačila: ja naša nosi od 62-68, ostalo je definitivno premalo. Sem ji pa pred 1 mesecem kupila te poletne kapica (al klobčki - saj ne vem), pa so ji že premale (1) tak da moram po novo zalogo. Itak pa ne vem več kako jo naj oblečem. Naša se v jajčki (nimamo košare na vozičku, ampak tako maLO večjo jajčko pol pa šprtni del) totalno preznoji, je ne upam več niti iz vozička dvignit. Ker jo je očitno že vetrček dobil in nonstop hrgoli - sploh zjutraj se mi zdi da ima polno šmrklov not. Ji pa vsako jutro zdaj aspiriram, pa vsaj 1x na dan še dam fiziološko. Ima katera še kak drug predlog da se rešimo.

In ko smo že pri vročini v jajčki....

šprtni voziček: ena je napisala, kdaj se lahko približno začne uporabljat (spet ne vem katera). Jaz bi jo tudi najraje v šprtnega dala. Hrbtni del se položi v naklon, ki ga itak priporočajo tudi za spanje (15% - ni če se ne motim). Če jo malo založim, mislim da bi moralo bit ok. Ker mi bo res zgorela v jajčki - posledično postane prava mala tečka (pa čeprav hodimo zdaj na sprehode al zgodaj zjutraj ali pa po 17.00 uri zvečer - ampak zdaj bo tudi zvečer precej soparno. Po 20.00 uri pa je ne bom na sprehode peljala, ker ima tak ritem spanja da se tu nekje kopamo, najemo in uspavamo). Midva bova danes popoldan verjetno športni del nastavila, pa bomo probali - še vedno lahko damo nazaj gor jajčko. Ker glavico že kar lepo drži - sem pa študirala da bi kupila to univerzalno zaščito za glavico - nisem pa prepričana da bo pasalo v naš voziček (jane slalom - sicer star 4 leta ker je izposojen). Sem pa na forumih brala, da dajejo tam od 3 meseca naprej (sploh pozimi, ker v tistih 5 slojih oblačil več v jajčke ne pašejo medvedki mali user posted image user posted image )

Naša je pa imela včeraj slab dan. Nikakor ni hotela čez dan spat!! Zjutraj sta bila z atijem na sprehodu 1,5 ure (je spala baje kvečjemu 15 min) pol je doma spala 0,5 ure. Popoldan smo špa šli na ekstra dolg sprehod do Ptuja (naredili smo cca. 10km) in je tudi spala kvečjemu tričetrt ure. Zvečer pa se je tako jokala, da še je nisva videla take. Cela se je trosila, nič je ni potolažilo. Ampak dvomim da bi zdaj nastopili kčki (stara je 2 meseca in pol) - jih do sedaj nismo imeli. Pa tudi kaka normalno in prdika nonstop user posted image user posted image user posted image user posted image . Ponoči je pa spala brez problemov , z zmesnim hranjenjem od 22.00 do 10.30 danes. Zdaj je zaspala okol 12.45. Očitno not spravlja. A pri vnetih ušeskih dobijo vročino? Eh panična sem ker nisem navajena. Upam da je nisva včeraj na sprehodu pregrela - ker je bila spet cela potna in tečka zadnje 0,5 ure sprehoda. Sva mislila da je lačna, ampak še pol 1 uro ni hotela jest.

Aaaalaaarm. Bežim :)

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
28.6.2010 14:09:06   
nincy29
uf končno imam doma mojega starega nikeca..mali je namreč zdaj 2 dni bil tako siten da si ni bil prav nič podoben..je pa bila luna ta vikend tako da zna to kaj vplivat.

pasenje kravic
..mali ful vzdiguje in kar že fanj drži glavico,ampak mu ni nevem kaj fanj.se mi iz trebuha kar hitro na hrbet prevali.še kateri mali to dela?

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
28.6.2010 14:13:30   
Anonimen
Punce, na hitro:

Izpit: pozitivenuser posted image user posted image user posted image

Slinjenje: jaooo, ko tak buldog jeuser posted image Slini se že od starosti treh tednov in to fuuul!user posted image Dlesni mu ne masiram, sploh prvi slišim za to.

menstruacija: je še ni na spregled. Kar naj počaka še kake pol letauser posted image user posted image

krči: mater, je bilo že skoraj ok, zdaj ga pa spet ful mučijouser posted image

Lep dan vsem.

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1104
28.6.2010 16:42:26   
didi5

Joooooj, pa kaj vaši otroci so tudi zadnje dni tak jokavi????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naši nič ne paše - ne ležat pod klovnčki (pa jih je imela ful rada), ne bit na rokah (5 min mir -jok), ne ležat brez navzočnosti atija ali mame. Nismo je navajeni take. Sicer danes že drugič spi - spanje danes ni problem niti ni bil ponoči, ampak ko je budna pa jok - tu pa tam nasmešek. Lula normalno - kaka normalno - prdi normalno - koa lepa - ni bledice niti rdečice. A mislite da je kaj narobe - al je samo polna luna kriva?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Midva sva že malo panična user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
28.6.2010 16:53:07   
nincy29
IZVIRNO SPOROČILO: didi5

Joooooj, pa kaj vaši otroci so tudi zadnje dni tak jokavi????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naši nič ne paše - ne ležat pod klovnčki (pa jih je imela ful rada), ne bit na rokah (5 min mir -jok), ne ležat brez navzočnosti atija ali mame. Nismo je navajeni take. Sicer danes že drugič spi - spanje danes ni problem niti ni bil ponoči, ampak ko je budna pa jok - tu pa tam nasmešek. Lula normalno - kaka normalno - prdi normalno - koa lepa - ni bledice niti rdečice. A mislite da je kaj narobe - al je samo polna luna kriva?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Midva sva že malo panična user posted image user posted image user posted image user posted image

naš je enak..danes je že precej bolje ampak 2 dni res obup..ok na rokah je bil rad..ampak samo na mojih..ko sem ga atiju dala da bi se mal odahnila jok takoj..more bit neki u zraku te dni

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
28.6.2010 17:39:47   
babyloverka
didi5 zadihaj in se pomiri user posted image  moj je tudi tečko tako da je kriva luna ali ozračje ali nekaj pač user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
28.6.2010 18:13:15   
Anonimen
Moj mali je EXTRA tečen. Ponoči se je zbudil vsakič, ko sva ga odložila v posteljico. Ko se zbudi kar takoj v jokuser posted image user posted image Še v avto je bil tečen danes, pa se ful rad vozi in ponavadi v eni minuti zaspi. V bistvu se že od včeraj zvečer non-stop cmera. Edino joška ga utiša.

Neposredna povezava do sporočila: 1108
28.6.2010 18:33:13   
amelie
Očitno naše juniorčke malo nosi luna. Žigec zadnje dni malo podaljšuje razmake med podoji in me je včeraj kar prestrašil, ko je po dveh urah od zadnjega hranjenja začel jokat in ni želel joške. Mi ni bilo nič jasno. Sem ga nesla en krog po stanovanju in je takoj zaspal. Danes isto, zdaj je že dve uri in pol od hranjenja in je začel jokat, ga dam na joško, nič boljše, ga začnem nosit, koma. user posted image  Škoda, da ne ve, da mi bo križ vsak čas počil. user posted image  Me prav zanima, koliko tehta. Jutri imamo posvetovalnico, tako da bomo videli. Dva dni že ni kakal, me skrbi, da ne bo jutri tam kaj ustvaril, ker mi ni jasno, kako ga bom sčistila user posted image  
Drugače pa je danes zjutraj odkril rokice user posted image  Zdaj pa si jih že ves dan ogleduje. Madona, kakšno odkritje user posted image  user posted image  Ful srčkano.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
28.6.2010 20:30:15   
ela24

Ojla!

Kako ste se imele mariborčanke na srečanju? V prihodnje se priporočam, da tudi mene povabiteuser posted image  Bom mogla bit bolj ažurna da vas zvoham kdaj gresteuser posted image  Komaj čakam, da vas vidim in vaše male junake.

Opica sej sem te klicala pa ne znas dvignit telefonauser posted image user posted image user posted image

Ja, če sm pa kinknila poleg malega, imela telefon na tiho, kot ponavadi, potem pa čisto pozabila na tvoj klicuser posted image  Danes sm nekaj štrkala po telefonu in sm se spomnila. Tako, da za drugič bom pa bolj pozorna, ker bi vas res rada videlauser posted image
Moram še samo pogruntat, kako se bom do mb pripeljala, ker ga ne morem spredaj vozit, ker se ne da airbag izklopit, samega pa ga ne upam pustit od zadajuser posted image  Tako, da sm čisto nemobilna, če me možek ne vozi okoliuser posted image

Ela jaz ga tud spredaj ne morem vozit, pa ga komot zadaj peljem, mali tak vedno zaaja v avtu, drugac pa mas v BC taka ogledala za kupit da ga imas pod kontrolo,....

To bi blo ja, če ne bi naš mali še med vsako vožnjo vklopo alarm. Če nam že uspe nekam prit, po poti nazaj bo skoraj 100% jok, ma ne jok, KRIČANJE in to tako da je celi rdeč, da še vdihnit nima časa. In pol sm pripopana na dom, ker me kar mine kam ituser posted image  Na čase sm zaradi tega, že kar malo depresivna, ker sem bila prej vedno ful leteča, zdaj pa skoz doma.

Joj, naš je tudi taki tečko že par dni. Da mi nič ni blo jasno, zdaj pa vidim, da se drugim tudi dogaja.. Zaspi mi edino na rokah, spi samo ob spremljavi fena danes. Sosedje si morajo mislit, da smo totalno zmešani, ker nam fen cele dneve laufauser posted image  Ne se čudit, to je pri nas pomirjevalno sredstvo številka 1!user posted image

Nekaj me zanima, a ve, katera če bučke napenjajo otroke? Jaz jih imam zelooo rada, ampak se mi zdi, da ga napenja, ampak ne vem če je to krivo, ker njega itak non stop napenja. No, saj malenkost je boljše. Ampak ne smem prehitro rečt, ker potem konkretno porcijo krčev pokasira, ko rečem da je boljšeuser posted image user posted image

Sm pa sedaj po porodu na čase tako tečna, da sm že sama sebi nadležna, kaj šele bogi moj. Pa si user posted image  včasih kar ne morem pomagat, da ne bi nekaj pizdilauser posted image  Kot da se ne morem kontrolirat. Ampak drugače do malega je vse okej, sm pa drugače do okolice zelo netolerantna, vse me motiuser posted image
Ne vem, če je to krivo, da sm res večinoma sama z njim, in nimam nekega časa da bi si malo odahnila, ali kaj mi jeuser posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
28.6.2010 20:33:54   
didi5

Mi smo pa danes šli kar k P. Čakali ko nori, ker je naša P. na dopustu. Valda mala tam pridna ko user posted image . No ugotovili smo, da ima rahlo virozico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Rahlo vneto grlo, nosek pa ima šmrkav že itak kak teden. Ampak baje nič hujšega, tudi zdravil nismo dobili razen sirup Capol preventivno če bi dobila vročino. Pa spiranje s fiziološko. Mi je pa rekla, naj kar ornk stisnem to ampulo (ne samo par kapljic) tako da lahko kar pri drugi nosnici ven špricne. Sicer sem se zraven zdaj še jaz jokala ampak v momentu je bilo veliko boljše in tudi aspirator več ni kaj dosti ven potegnil.

Verjetno je pa res še zraven kaka polna luna in smo tam :( Upam da bo bolje. Kakšni nasveti? Sicer pa je zdaj kar po dveh urah še zmazala 70 ml (pa dve uri nazaj 120ml) in zaspala ko top. Je očitno čisto izmučena revicauser posted image user posted image user posted image user posted image

Grem še jaz na cartanje, čeprav moj nekak ne kapča da mi ni glih do user posted image ko sem cela nervozna zaradi nje - pa mi nonstop po glavi leti če sem jaz kaj narobe nardila, pa da se ji ne poslabša, itd. Bo že.

Lahko nočko

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
28.6.2010 20:58:44   
amelie

Mi smo pa danes šli kar k P. Čakali ko nori, ker je naša P. na dopustu. Valda mala tam pridna ko user posted image . No ugotovili smo, da ima rahlo virozico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Rahlo vneto grlo, nosek pa ima šmrkav že itak kak teden. Ampak baje nič hujšega, tudi zdravil nismo dobili razen sirup Capol preventivno če bi dobila vročino. Pa spiranje s fiziološko. Mi je pa rekla, naj kar ornk stisnem to ampulo (ne samo par kapljic) tako da lahko kar pri drugi nosnici ven špricne. Sicer sem se zraven zdaj še jaz jokala ampak v momentu je bilo veliko boljše in tudi aspirator več ni kaj dosti ven potegnil.

Verjetno je pa res še zraven kaka polna luna in smo tam :( Upam da bo bolje. Kakšni nasveti? Sicer pa je zdaj kar po dveh urah še zmazala 70 ml (pa dve uri nazaj 120ml) in zaspala ko top. Je očitno čisto izmučena revicauser posted image user posted image user posted image user posted image

Grem še jaz na cartanje, čeprav moj nekak ne kapča da mi ni glih do user posted image ko sem cela nervozna zaradi nje - pa mi nonstop po glavi leti če sem jaz kaj narobe nardila, pa da se ji ne poslabša, itd. Bo že.

Lahko nočko

Predvsem se zavedaj, da ji s špricanjem fiziološke in aspiriranjem pomagaš. Jo čisto nič ne boli, samo navadit se mora. Bolelo pa bi, če bi se iz tega razvilo kakšno vnetje ušes. Tako da brez slabe vesti in joka, to delaš za njo. ;)

< Sporočilo je popravil amelie -- 28.6.2010 20:59:24 >

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
28.6.2010 21:03:06   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

Lahko nočko

Predvsem se zavedaj, da ji s špricanjem fiziološke in aspiriranjem pomagaš. Jo čisto nič ne boli, samo navadit se mora. Bolelo pa bi, če bi se iz tega razvilo kakšno vnetje ušes. Tako da brez slabe vesti in joka, to delaš za njo. ;)

Hvala amelie user posted image user posted image . Res se moram na to spomnit. Upam da so vaši zdravi:)

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
28.6.2010 22:33:00   
katy83

Sm pa sedaj po porodu na čase tako tečna, da sm že sama sebi nadležna, kaj šele bogi moj. Pa si user posted image  včasih kar ne morem pomagat, da ne bi nekaj pizdilauser posted image  Kot da se ne morem kontrolirat. Ampak drugače do malega je vse okej, sm pa drugače do okolice zelo netolerantna, vse me motiuser posted image
Ne vem, če je to krivo, da sm res večinoma sama z njim, in nimam nekega časa da bi si malo odahnila, ali kaj mi jeuser posted image

evo, meni se isto dogaja. tečna ko sto user posted image . Jamram, da sem non stop sama, ko pa je kdo z mano, pa sem tečna, pa zdirčna, pa tako kot ti praviš nimam kontrole.
no saj zdaj sem se malo k sebi vzela, pa se zmenla sama s sabouser posted image , da pač to nikam ne vodi, razčistila v glavi, pa upam da me bo držalo. Sicer pa so mi Mariborčanke rekla, da me bodo preteple, če se ne poboljšam, tak da bi blo fajn, da se k sebi spravim. user posted image

Ela, drži se, vzami si kaj časa za sebe, pusti se malo razvajat, pa imej v glavi, da bo boljše. user posted image

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
29.6.2010 6:33:13   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

evo, meni se isto dogaja. tečna ko sto user posted image . Jamram, da sem non stop sama, ko pa je kdo z mano, pa sem tečna, pa zdirčna, pa tako kot ti praviš nimam kontrole.
no saj zdaj sem se malo k sebi vzela, pa se zmenla sama s sabouser posted image , da pač to nikam ne vodi, razčistila v glavi, pa upam da me bo držalo. Sicer pa so mi Mariborčanke rekla, da me bodo preteple, če se ne poboljšam, tak da bi blo fajn, da se k sebi spravim. user posted image

Ela, drži se, vzami si kaj časa za sebe, pusti se malo razvajat, pa imej v glavi, da bo boljše. user posted image

Punci malo več ven med ljudi in si privoščit malo čveka čist za svojo dušo in bo,....ziher
A se dobimo v četrtek? Jaz mislim da bom šla na morje šele v petek, ma nism čist ziher,...
če pa ma kera dans čas, jaz mam dans cel dan fraj s tamalim, ker mojuser posted image   gre fušat, tak da bi se lahk dobile na kafeju????

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
29.6.2010 8:11:12   
amelie
Dobro jutro!
Midva greva čez eno uro v posvetovalnico. Me je bilo ful strah, da se bo tik pred odhodom pokakal ali celo morda tam, ker res ne vem, kaj bi naredila (nazadnje je kakal v nedeljo in se kar nabere robe v dveh dneh user posted image ), pa je malo prej napolnil plenico (in bodi), tako da strahu ni več. Pa siten tud ne bo, ker je olajšan user posted image

Moški ... Punce, zdaj je bla polna luna, normalno, da se kreše user posted image  Pri nama ni zdaj po porodu nič drugače kot prej, večino časa je super, pride pa dan, ko bi ga user posted image  user posted image  user posted image , in pride tud dan, ko bi on mene user posted image  user posted image  user posted image . Je pa dopust definitivno pomagal, ker ni blo treba kuhat, hitet, hodit v službo ... samo družili smo se in je reeeeees pasalo.
Wannabemommy, če se boste popoldne dobile, midva z veseljem prideva.

A ma še kater mulček/mulčica težave s temenci? Žiga je kot ena želvica po vrhu glave user posted image  Do zdaj sem ga mazala z mandljevim oljem in česala z glavničkom za temenca, ampak ni nič kaj dosti bolje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1116
29.6.2010 8:52:59   
babyloverka
hej babike user posted image

najprej didi5: srčno upam da bo kmalu bolje. in predvsem se zavedaj da nisi ti kriva, to se pač zgodi. jaz mislim da bo se zadeva hitro uredila in nikar se ne sekiraj preveč. user posted image

moj mali je pa bil včeraj taki sonček en del dneva, samo smejal se je, celo naglas se je zasmejal user posted image user posted image  zdaj pa tudi čebljari s svojim vrtiljakom nad posteljico user posted image

rabim nekaj nasvetov: glede morja me zanima: konec tedna bomo menda otroku pokazala lepote slovenske obale. kupila sem majhen čolnek v katerem ga lahko kopam in tudi vozim po morju. in če ga peljem po morju kaj mu naj oblečem da ga ne bo opeklo? itak da bo v bodiju in plenička, kaj pa rokice in nogice? kakšna ideja?

in jaz se menda lahko normalno kopam ali ne? sem imela probleme s šivi, jih še čutim, včasih so boleči. ginekolog na pregledu ni rekel nič posebnega, celo slončkanje je predlagal zato mislim da ni ovir za kopanje v morju, ne?

sem pa malo jezna sama na sebe, nisem malemu vredu nohtkov porezala, sem mu jih namreč ravno pa se mu je ob strani malo vnelo. sem se odločila da mu jih sedaj ne režem dokler se ne bo kje pokrampal user posted image

30.04.2010

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
29.6.2010 8:54:34   
babyloverka
amelie upam da se mali ne pokaka tam, če pa se bo pa se zavedaj da zdravstveno osebje tam dela z otroki in ve da se otroci lahko pošteno podelajo user posted image

30.04.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1118
29.6.2010 11:17:51   
katy83

Punci malo več ven med ljudi in si privoščit malo čveka čist za svojo dušo in bo,....ziher
A se dobimo v četrtek? Jaz mislim da bom šla na morje šele v petek, ma nism čist ziher,...
če pa ma kera dans čas, jaz mam dans cel dan fraj s tamalim, ker mojuser posted image   gre fušat, tak da bi se lahk dobile na kafeju????

jaz še ne vem kak bo v četrtek, ker bi moj dragi mogo bit fraj, pa smo rekli, da te ne bom šla na naše srečanje, da bomo vsaj malo skupajuser posted image , ampak ravno prej me je klical, da še ne ve če bo frajuser posted image
no, vam vsekakor javim kak pa kaj
danes sem sicer fraj, ampak mi ni se za vozit v Mb, ker grem jutri. Lahko pa prideš do mene?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1119
29.6.2010 11:50:56   
ela24

Saj vem, da mi to manjka..in to zelo! Ker sem bla prej vedno ful aktivna in zelo v gibanju, zdaj pa skoz doma in to večinoma sama, ker mojega ogromno ni doma. Če  bi le mali bil pridn v avtu bi se še upala kam spustit, zdaj pa nikakor. Pa še zaradi tega refluksa me je strah. Tak, da babike vabljene še kaj v moje kraje, ve ki ste bolj mobilneuser posted image
Zdaj sm bla ravno na sprehodu, in kaj mi mali frajer že par dni dela. Dere se v vozičku ker je zaspan, pol pa ga moram tak dolgo nosit na rokah da zaspi, pa ga pol dat v voziček drugače kriči v eno. Nimam pojma, kdaj se je to "razvado"user posted image  Pa jajčka isti šment, zadnjič smo mogli stat, ker je kričal pol pa mi je kinkno na rokah pa spal dalje v jajčki. Zgleda, da je tak sitn ko je zaspan, kak ga naj odvadim tega? Ker zdaj ga lepo vzamem ven in naredim po njegovem, ker ne vem kak ga naj pustim, da se dere do onemoglostiuser posted image

Jaz tudi komaj čakam, da gremo spet na morje, da bomo nekaj časa preživeli skupaj, pa kljub temu, da bomo mogli kuhatuser posted image  Saj če bi šli v hotel bi jaz tak bla skozi lačna, ker njemu vedno nekaj ne paše ko mama jeuser posted image  Jaz se hecam, da ve, da hoče met suho mamo. Bo še mogo kar en čas to delatuser posted image

Ste se že rešle tega nosečniškega trebuha? Moj vampek še kar je, nikamor se mu ne mudi... Sicer hujšam tak ne zarad dojenja, tistih par trebušnjakov pa še zdaleč zgleda ne bo dovoljuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1120
29.6.2010 12:10:38   
amelie
Evo, midva sva nazaj.
Za seznam: 2. posv. 6450 g, 62,5 cm, OG 42 cm. Saj ne vem, če se obseg glave piše na seznam? Se mi ne da it nazaj preverjat ...
Pediatrinja pravi, da se mali ne rabi tolk redit (1450 g je dobil) in naj mu podaljšam čas med podoji. Samo meni se zdi, da si je itak sam začel podaljševati, tako da bom še malo počakala, preden ga dam na dieto. Oz. dokler bo dojen, naj kar je, kolikor hoče ... user posted image  Razen če bi šel res v ekstreme, ampak trenutno je prav lušten user posted image  
Se je pa tako smejal tam, da smo bili vsi očarani. Pa nekaj je vneto razlagal, verjetno, da on ne bo šel na dieto, dokler mamica ne gre user posted image  Potem so mu pa popka čistili, ker se mu je naredil nekakšen ekcem, je pa vklopil sireeeeeeno user posted image  Pestro, v glavnem.
Ela, moj ima zadnje dni tud finto, da je siten pred spanjem. Ga dvignem, kaj naj ... user posted image  Potem pa v sekundi zaspi. Ja, trebuha pa imam tud za izvoz, da o celulitu ne govorim user posted image  Pa če bi blo res, da z dojenjem hujšaš, bi meni moralo kar letet dol, glede na to, kakšen požerušček je Žiga ...

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
29.6.2010 13:57:29   
babyloverka

Jaz tudi komaj čakam, da gremo spet na morje, da bomo nekaj časa preživeli skupaj, pa kljub temu, da bomo mogli kuhatuser posted image  Saj če bi šli v hotel bi jaz tak bla skozi lačna, ker njemu vedno nekaj ne paše ko mama jeuser posted image  Jaz se hecam, da ve, da hoče met suho mamo. Bo še mogo kar en čas to delatuser posted image

hja poznam touser posted image  odkar sem rodila lahko na prste obeh rok preštejem kolikokrat je spal ko smo imeli kosilo user posted image  pa ni važno ali zaspi eno uro prej ali deset_ minut prej, ko se reče mami jest je buden

< Sporočilo je popravil babyloverka -- 29.6.2010 14:01:39 >

30.04.2010

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
29.6.2010 14:10:43   
katy83

Ste se že rešle tega nosečniškega trebuha? Moj vampek še kar je, nikamor se mu ne mudi... Sicer hujšam tak ne zarad dojenja, tistih par trebušnjakov pa še zdaleč zgleda ne bo dovoljuser posted image

ah, jaz še mam 5kg več kot pred nosečnostjo, pa se mi zdi, da sem prava bajsa, no. Trebuh je bila edina stvar pred nosečnostjo na katerega sem bila ponosna, ker rit pa bedre itak sem vedno imela malo bolj obloženo, zdaj pa še je trebuh nikakvi. user posted image  Pa kak to dol spravit, če se vidi, da je sami špeh? Res nisem zadovoljna. Pa da o mojih zizah ne govorim. Prej sem imela 80B, zdaj pa... ne vem še sicer koliko imam, ampak pomoje full manj. Če se mi zdi, da so čisto male, pa take mehke, no. user posted image   Pa sploh nisem dolgo dojila. Kaj bi šele bilo, če bi? Pa da o mojih rokah ne govorim. Full dosti s kratkimi rokavi sploh gor ne dobim, ker mam predebele roke.
no, evo pa sem pojamralauser posted image  Je že boljše.
Saj vem, da se splača, pa da imam zdaj to kar sem si vedno želela, ampak mami bi rada še vseeno vsaj malo sexy zgledala. user posted image

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
29.6.2010 14:52:13   
nincy29
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

A ma še kater mulček/mulčica težave s temenci? Žiga je kot ena želvica po vrhu glave user posted image  Do zdaj sem ga mazala z mandljevim oljem in česala z glavničkom za temenca, ampak ni nič kaj dosti bolje user posted image

kupi tole http://www.lekarnar.com/izdelki/mustela-sampon-v-peni-za-temenico naš jih je ful imel in sem s tem težavo takoj odpravila.po tem ima tudi ful lepe in dišeče laske.

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
29.6.2010 15:41:03   
legenda_m
uzun, not, uzun, not, not, not, not, not pa kmal spet ven. sab simplex pomaga. kolik pa ni. sam še zmer to napenjanje ampak ful manj.

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.