ela24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ela24 Sm pa sedaj po porodu na čase tako tečna, da sm že sama sebi nadležna, kaj šele bogi moj. Pa si včasih kar ne morem pomagat, da ne bi nekaj pizdila Kot da se ne morem kontrolirat. Ampak drugače do malega je vse okej, sm pa drugače do okolice zelo netolerantna, vse me moti Ne vem, če je to krivo, da sm res večinoma sama z njim, in nimam nekega časa da bi si malo odahnila, ali kaj mi je evo, meni se isto dogaja. tečna ko sto . Jamram, da sem non stop sama, ko pa je kdo z mano, pa sem tečna, pa zdirčna, pa tako kot ti praviš nimam kontrole. no saj zdaj sem se malo k sebi vzela, pa se zmenla sama s sabo , da pač to nikam ne vodi, razčistila v glavi, pa upam da me bo držalo. Sicer pa so mi Mariborčanke rekla, da me bodo preteple, če se ne poboljšam, tak da bi blo fajn, da se k sebi spravim. Ela, drži se, vzami si kaj časa za sebe, pusti se malo razvajat, pa imej v glavi, da bo boljše. Punci malo več ven med ljudi in si privoščit malo čveka čist za svojo dušo in bo,....ziher A se dobimo v četrtek? Jaz mislim da bom šla na morje šele v petek, ma nism čist ziher,... če pa ma kera dans čas, jaz mam dans cel dan fraj s tamalim, ker moj gre fušat, tak da bi se lahk dobile na kafeju???? Saj vem, da mi to manjka..in to zelo! Ker sem bla prej vedno ful aktivna in zelo v gibanju, zdaj pa skoz doma in to večinoma sama, ker mojega ogromno ni doma. Če bi le mali bil pridn v avtu bi se še upala kam spustit, zdaj pa nikakor. Pa še zaradi tega refluksa me je strah. Tak, da babike vabljene še kaj v moje kraje, ve ki ste bolj mobilne Zdaj sm bla ravno na sprehodu, in kaj mi mali frajer že par dni dela. Dere se v vozičku ker je zaspan, pol pa ga moram tak dolgo nosit na rokah da zaspi, pa ga pol dat v voziček drugače kriči v eno. Nimam pojma, kdaj se je to "razvado" Pa jajčka isti šment, zadnjič smo mogli stat, ker je kričal pol pa mi je kinkno na rokah pa spal dalje v jajčki. Zgleda, da je tak sitn ko je zaspan, kak ga naj odvadim tega? Ker zdaj ga lepo vzamem ven in naredim po njegovem, ker ne vem kak ga naj pustim, da se dere do onemoglosti Jaz tudi komaj čakam, da gremo spet na morje, da bomo nekaj časa preživeli skupaj, pa kljub temu, da bomo mogli kuhat Saj če bi šli v hotel bi jaz tak bla skozi lačna, ker njemu vedno nekaj ne paše ko mama je Jaz se hecam, da ve, da hoče met suho mamo. Bo še mogo kar en čas to delat Ste se že rešle tega nosečniškega trebuha? Moj vampek še kar je, nikamor se mu ne mudi... Sicer hujšam tak ne zarad dojenja, tistih par trebušnjakov pa še zdaleč zgleda ne bo dovolj
|