|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj danes kuhate?
21.6.2010 17:18:44   
Katy78
Mi smo imeli pa ajdovo kašo z veliko zelenjave, ala rižota. Zraven pa piščanca, pečenega na soli. Tamali se je zraven skoraj zadavil, tako je hitel jesti. user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 401
21.6.2010 17:18:46   
Felicita
zjutrej je bil mlečni napitek za moč, potem paradižnik z mocarelo, zdele bo pa po popečena zelenjava po kitajsko z rezanci.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 402
   [Brisano sporočilo]
21.6.2010 22:36:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Felicita)
  Neposredna povezava do sporočila: 403
21.6.2010 22:45:19   
blak
mi smo imeli danes bučka day: pohane bučke, zelenjavna mineštrica, v kateri so prevladovale bučkeuser posted image , tenstane bučke. Ok, priznam, da sem slednje dala v skrinjo.

Jutri pa verjetno grška solata in koruzni kruh z zelišči.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 404
21.6.2010 22:46:11   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Je že katera delala polpete z blitvo?

Jst...njamiiiiiii!

Neposredna povezava do sporočila: 405
   [Brisano sporočilo]
21.6.2010 23:13:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Andromeda)
  Neposredna povezava do sporočila: 406
22.6.2010 0:26:14   
blak
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Kaj bučke imate že z vrta?

Japuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 407
22.6.2010 11:12:15   
muška
zelenjavna juha in pečeni luleki pa solata

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 408
22.6.2010 13:54:13   
ronja
Predvčerajšnjim pažgeti (špageti) s porovo in gobovo omakco (čista improvizacija, lubiju ej bilo ful všeč, verjetno zato, ekr ej bil njegov pridelek;), gobe sta prispevala tast in tašča, onadva veliko nabirata in vedno kaj najdetauser posted image .
Včeraj pa sem spekla kar pico z inčuni, zelenimi in črnimi olivami in več vrstami sira (da porabim ostanke).

Danes še pojma nimam, moram pogeldat, kaj sploh imamo - danes je dan za trgovino, tako da navadno ni nič več v hladilniku... Mislim, da je še en brokoli, torej verjetno brokolijevo nekaj.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 409
22.6.2010 14:01:57   
sanasan
zelenjavno - mesna enolončnica: jagenjčkova rebrca + kup sveže zelenjave z maminega vrtauser posted image + nekaj zmrznjene zelenjave (delam čistko v zmrzovalni) + za zgostitev pa še 2 pesti riža in 2 krompirja
sem mislila, da bo še za jutri, pa je moški del družine vse zmazaluser posted image

CARPE DIEM!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 410
22.6.2010 14:04:19   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

pažgeti (špageti)

ne pa ne! pižgeti se reče! user posted image user posted image user posted image

dans spet ena svaštara solata... paradižnik, paprika, kumare, popečene bučke, mocarela, šunka, redkvice, cottage cheese, olivno olje, balzamični kis.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 411
22.6.2010 14:05:21   
baguSka
goveja juhca z domacimi rezanci + musaka po domace user posted image  za sladico oz malck kasneje pa se domaca orehova poticka..

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 412
22.6.2010 14:17:02   
ronja
ne pa ne! pižgeti se reče!

kaj boš ti učila cigana krast?user posted image Pažgeti in pikauser posted image . Ampak parmezan pa presenetljivo ni partizan, kot je bil pri naju z lubijem, se vidi, da niso več moderni. Zdaj ej moderno "kdor ne skače, ni slovenc" - so se zadnjič učili pri starejši v vrtcuuser posted image , sva skor umrla od smeha, ko je vsa ponosna pokazala, kaj so se naučili!

Jaz bi nekaj enostavnega iz brokolija, orčetijev se mi ne da delat... Kake ideje?

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 413
22.6.2010 14:30:12   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

ne pa ne! pižgeti se reče!

kaj boš ti učila cigana krast?user posted image Pažgeti in pikauser posted image . Ampak parmezan pa presenetljivo ni partizan, kot je bil pri naju z lubijem, se vidi, da niso več moderni.

ne, pižgeti so, najboljši s kepčkom (nesklanjana oblika: kepček ali kepač) user posted image sicer je pa pri nas tamala blazno rada jedla 'burek' - ribez, direkt z grmička... sploh ne vem od kje je to dvoje pobrala in povezala.

kaj pa kremna juhca iz brokolija? kej takega: http://www.kulinarika.net/recepti/3375/juhe-in-zakuhe/brokolijeva-kremna-juha-s-krompirjem/ pa kej sladkega čez?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 414
23.6.2010 12:36:23   
Saša27
Danes imava za kosilo goveji golaž v kruhovih skodelicah

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 415
23.6.2010 20:22:01   
ronja
Špinača z orehi in domači pan gallego (nek španski kruh s semeni).

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 416
25.6.2010 21:39:35   
constanca

pastetke z omako iz nadzemne kolerabe in gob pa rizov narastek.

Jutri bo pa lecina kajzarska pitauser posted image , ker imam malo vec casa. Me prav zanima kaj bo ratalo

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 417
25.6.2010 22:10:58   
luan
Danes smo imeli pečenega fazana in mladi krompirček in zeleno solato.Za posladek pa sveže borovnice.
Jutri pa bom lahko vse dopoldne pacala, tako da bo za kosilo gamsji golaž in ajdovi žganci.

Temni šolni mraka odstopicajo v gosjem redu slabih šal, da luč razuma odvesla v morje modrih ogledal.

(odgovor članu constanca)
Neposredna povezava do sporočila: 418
28.6.2010 11:30:30   
ronja
Felicita, sem ti pozabla povedat, da sem izkoristila tvojo idejo o kremni brokolijevi juhici zadnjičuser posted image . Hvala, pasalo.

Sicer smo bili čez podaljšan vikend pri dediju in je on kuhal oz. pekel na žaru meso in zelenjavo (v petek), v soboto pa njoke (kupljene, seveda), rostbif in gobovo omakico. No, v nedeljo smo šli pa ven jest, je mel dosti kuhanjauser posted image . jedli smo kalamare na žaru in pomfriuser posted image , ker pa se od gostilniške hrane in porcij ne naješ bogvekako, sem doma skuhala še mlečni riž (imamo ogromno mleka za porabit...)

Sicer pa nisem čisto lenarila v ned. zvečer, ko smo prišli domov in sem naredila zasnove za 4 sladolede. Ti so bili ravno taki, da je treba nekaj pokuhat oz. povret, da se tekočina zgosti in zmanjša volumen in potem to ohladiš, dodaš ostale sestavine in potem zamrzneš.

Tako da danes bom končala te sladolede: kivijev sorbet, žafranov kulfi s pomarančno vodico (iz pomarančnih cvetov) - to bom naredila v lučkah, da bosta malidve meli spet nek fajn sladoled na palčkah, potem pa še limonin šerbet s pinjencem in pa bezgov sladoled s kandiranimi vijolicami (tudi domače;).

Za kosilo bojo pa bučkini zvitki s skutnim nadevom, zapečeni v pečici, zraven pa kak ajurvedski riž, verjetno.

kot bi rekla Lejla: to je to.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 419
28.6.2010 11:31:40   
ronja
Jutri bo pa lecina kajzarska pitauser posted image , ker imam malo vec casa. Me prav zanima kaj bo ratalo

opa, a to una "moja"?user posted image Sem vesela, če bo kdo probal, poročaj, kako ti bo všeč.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 420
28.6.2010 11:36:10   
Saša27
Danes "ostanki" včerajšnjega žara ter solata iz makarončkov ali pa mlada rdeča pesa (po želji), za ju3 pa bom pripravila filano papriko in pire.

< Sporočilo je popravil Saša27 -- 28.6.2010 11:37:23 >

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 421
29.6.2010 13:40:25   
constanca

ja, pita z leco je pozela pohvalo. Dragi cisto navdusen.
Malo sem kolicine zmanjsala, ker pri nas sva samo dva na GHuser posted image , pa se kar prvic delam, raje bolj previdno. No, zdaj bo veckrat na jedilniku. Aja, pa krompir sem vzela navaden in ga zmesala s korenckom, da je malo barve dobil. Pa vzorcek od vilic tudi ni manjkal.user posted image

Ronja, hvala za recept!

Danes smo imeli pa zelenjavno minestro pa specle s sirom.

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 422
29.6.2010 13:54:55   
sanasan
včeraj: mešana solata (paradižnik, kumara, zelena solata, mocarela, tuna)
danes: zelenjavni čufti (zelenjava, začimbe, ovseni kosmiči) v paradižnikovai omaki + riž
jutri predvidoma kumare s smetano + pire krompir + solata

CARPE DIEM!

Neposredna povezava do sporočila: 423
29.6.2010 14:20:24   
ronja
ja, pita z leco je pozela pohvalo. Dragi cisto navdusen.

Super - saj veš: ljubezen gre skozi želodecuser posted image .

Danes bo pa sprednja kozličkova noga, mlad krompir in zelenjava (bučke in korenje) v pečici, pa solata in sladoled.

Neposredna povezava do sporočila: 424
2.7.2010 14:50:10   
ronja
Predvčerajšnjim so bile najprej testenine s paradižnikom, potem pa še blitva s krompirjem, vse skup še popraženo na olivnem olju s česnom in ribe (moli), pečeni v ponvi.

Včeraj sem najprej pogrela špinačno juhico iz zmrzovalnika, potem pa propisno naredila pšenične tortille, fižolov pire, tašča je prispevala pačene zmrznjene paprike in solato, lubi je naribal sir in narezal paradižnik in to smo jedli.

Danes bo rizibizi, omakica iz mladega mini korenčka in verjetno lečni polpeti zraven.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?