|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 6.del
29.6.2010 14:08:39   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

majuska... a potem kuriš še lanski dopust?... kdaj pa ta glavni pade?
jaz... delno ok... je 3. dan... jutri mora bit že ok... tako je ponavadi... user posted image user posted image user posted image

no jaz sem pa "obisk" fasala, ko sem prišla domov user posted image

Oooooooooooooooo me že šraufa, naslednja sem pol jaz na vrsti čez kak teden .

moja pride v petek user posted image

ma NE NO!!!!!!!!!!!!!... za vse tri user posted image

p.s. sem zračunala, jaz jo bom imela glih na morju... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!... pa to ni panika, samo zaradi glavobola mi je šit... imam pa jutri zjutraj dr., da vidim kuga bo rekla...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
29.6.2010 14:09:42   
3jeMi
aja, populis... a nisi rekla, da greš spat? user posted image

p.s. uživajta danes... pa, da ne bo kakšnega potresa na kakem čudnem koncu lj.? user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
29.6.2010 14:58:17   
Majuska

p.s. uživajta danes... pa, da ne bo kakšnega potresa na kakem čudnem koncu lj.? user posted image

pr nas zihr ne user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
   [Brisano sporočilo]
29.6.2010 20:13:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4204
29.6.2010 21:17:04   
Inigo
Inigo pa mojitota pijeeeeeeeeeeeeeeee! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
   [Brisano sporočilo]
29.6.2010 21:57:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4206
   [Brisano sporočilo]
29.6.2010 21:59:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4207
   [Brisano sporočilo]
29.6.2010 22:01:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4208
29.6.2010 22:03:26   
glugluglu
oj
jaz sem z eno nogo že na dopustuuser posted image , čeprav imam še kar neko gužvo v službi, ker še vedno malo tudi nadomeščam, joj, pa stalno razmišljam kakšno fajn vreme imajo ta teden dopustnikiuser posted image (neboglasnica & co)

RD: mi v petek še ne bomo praznovali, ampak samo tako minimalno, v soboto gremo na en drug piknik, v nedeljo pa pridejo moji starši, brat in ostalo ožje sorodstvo, bomo pekli na žaru, za ostale (prijatelje z otroki) pa sploh ne vem kdaj in, če nam bo uspelo še praznovati, ker vse skupaj pa prostorsko ne spravimo v našo rezidenco. Mogoče bomo za ostale naredli kasneje kakšen skupni žur še za Ninin RD.
Za nedeljo imam že vse nabavljeno, razen mesa seveda, edino balončke moram še poiskat, ker imam nekje celo vrečo balonov spravljeno.
Darilo:ene 14 dni nazaj smo mu kupili tistega traktorja od peg perego, sicer od sosede majčkeno rabljenega,ampak sem rekla, da je to kao za RD, samo, ker tako ne gre glih, aneuser posted image , imam zanj že spravljeno škatlo lego kock duplo, (on pa to zelo rad sestavlja). Tianu je letos kar lahko kupiti, lego kocke, kakršnikoli avto, bager, ...To ima zelo rad in se kar zaigra.

Nogice: sploh nisem gledala kakšen podplat ima, zadnje čase je rad bos in se ne sekiram preveč. Nogo ima pa št. 22 še vedno, edino fake crocsice tiste, ki so tudi v Massu sem mu probala št. 22 pa so mu bile premajhne, 23 pa niso imeli, ker smo bili v eni trgovini pri nas , ne v Lj.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
29.6.2010 22:04:54   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

Sem hotla že zadnjič vprašat-- kako je s stopalci pr vaših mulčkih? Imajo še ravno (kot platfus) ali se jim že dela lok. Naš ima čist ravno....user posted image

pri nas je tudi še vse ravno... user posted image

naš ma pa že mal lok. mogoče je odvisno od velikosti nogice... naš ma 23 zdj. sam Lan ma kr vlko feetiko, ne? user posted image

26 ima že.

o madonca, tolk bo naš imel ko bo star ene 4 leta ali pa še večuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4210
   [Brisano sporočilo]
29.6.2010 22:05:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4211
   [Brisano sporočilo]
29.6.2010 22:19:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4212
29.6.2010 22:22:24   
nanka
Naša ima št. noge 21, če ima pa lok pa nisem preverila, ampak je tudi zelo rada bosa, ali pa v Masovih croksih, samo so ji preveliki, ker imajo samo od 22 naprej.

Ja dopustnice imajo pa res krasno vreme, jaz sem bolj do morja skeptična, ker iama rada toplo morje, zato pa gremo na dopust konec avgusta.

Neposredna povezava do sporočila: 4213
29.6.2010 22:25:27   
nanka
Natka in Zoja sta že dobili svoji darili in sicer vsaka en avto Plasmacar in ju vozita vsak dan. Praznovanja bom pa tudi združila dva po dva, eno praznovanje bo okoli 17.7., drugo pa tam nekje v začetku avgusta in to piknik na vrtu. Ima pa moj čez 14 dni 40, pa sva se osločila da nič ne komplicirava, žar piknik, dve torti spečem in to je to. Aja Zoja dobi še uhane za rojstni dan ( to že ta teden, ker ji moram medicinske zamenjat) pa smo lepo zaključili.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
   [Brisano sporočilo]
29.6.2010 22:27:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4215
29.6.2010 22:27:49   
glugluglu

Jaz nimam ideje kaj naj Lanu kupimo... Avti ga ne zanimajo kaj dosti, kock ima dovolj, lončov in posodic - ki so mu najbolj IN pa tudi cel zaboj. Vse ostalo mu je zanimivo 3 minute.
Obstajajo še kakšne zadeve za sestavljat in da so primerne za njega?

razne PUZZLE variante, malo večjih dimenzij

Neposredna povezava do sporočila: 4216
30.6.2010 7:01:24   
Majuska
Jutro,

evo moja fanta sta na poti k babi, jaz se vračam v posteljo ... je tole preveč nehumana ura zame user posted image

Pridne bodite!

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
30.6.2010 7:58:14   
tims
Dobro jutro!!

Pa smo spet tukiuser posted image . Še 10 dni pa na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Darila - kaj pa kakšne knjigice? S mi zdi, da jih imajo zdej že tako izbiro, da je noro. Naša ima rada npr: Medo Jaka..... Jih imamo kar nekaj doma. Al pa kakšne lesene like,za ustavljat (ala puzzle).

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
   [Brisano sporočilo]
30.6.2010 8:13:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4219
   [Brisano sporočilo]
30.6.2010 8:32:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4220
   [Brisano sporočilo]
30.6.2010 8:33:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4221
30.6.2010 8:34:03   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: populis

Jutro!

Ne boste verjele, Lara je prenočila pri babiki in dedijuuser posted image user posted image user posted image , sicer ne vem če je že pokonc, ni babi nič klicala, kakšna je bila noč.

Drugač pa nič bat zarad potresov iz našik koncev, sva tud ena kekca , namesto da bi uživala v dvoje sva šla klet in garažo pospravljat , ker to drugače skupaj ne moreva user posted image user posted image user posted image in potem zaspala vsak na svojem kavču pred Tv jem

nanka: jaz imam ene te kao kroksice iz Deichmana št 22, pa so Lariki premajhni, če hočeš ti jih posodim, lahko da bodo Natki prav.

bravo Laraaaaaaaa! eh, zihr je spala ko ubita in še zdaj drema user posted image

jst sm tut Brinu včerej krokse kupla. original. ker sem mela en popust iz Hervisa in sm jih pol dobla za 15€. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4222
30.6.2010 8:36:15   
tims
Bravo Larauser posted image user posted image user posted image . Populis, bosta pa naslednjič izkoristila večer zase, ko se bo Lara spet čuvala. Zdej, ko vidita, da je vse ok, lahko večkrat ponovita vajouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4223
   [Brisano sporočilo]
30.6.2010 8:41:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4224
   [Brisano sporočilo]
30.6.2010 8:50:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?