glugluglu
|
oj jaz sem z eno nogo že na dopustu , čeprav imam še kar neko gužvo v službi, ker še vedno malo tudi nadomeščam, joj, pa stalno razmišljam kakšno fajn vreme imajo ta teden dopustniki (neboglasnica & co) RD: mi v petek še ne bomo praznovali, ampak samo tako minimalno, v soboto gremo na en drug piknik, v nedeljo pa pridejo moji starši, brat in ostalo ožje sorodstvo, bomo pekli na žaru, za ostale (prijatelje z otroki) pa sploh ne vem kdaj in, če nam bo uspelo še praznovati, ker vse skupaj pa prostorsko ne spravimo v našo rezidenco. Mogoče bomo za ostale naredli kasneje kakšen skupni žur še za Ninin RD. Za nedeljo imam že vse nabavljeno, razen mesa seveda, edino balončke moram še poiskat, ker imam nekje celo vrečo balonov spravljeno. Darilo:ene 14 dni nazaj smo mu kupili tistega traktorja od peg perego, sicer od sosede majčkeno rabljenega,ampak sem rekla, da je to kao za RD, samo, ker tako ne gre glih, ane , imam zanj že spravljeno škatlo lego kock duplo, (on pa to zelo rad sestavlja). Tianu je letos kar lahko kupiti, lego kocke, kakršnikoli avto, bager, ...To ima zelo rad in se kar zaigra. Nogice: sploh nisem gledala kakšen podplat ima, zadnje čase je rad bos in se ne sekiram preveč. Nogo ima pa št. 22 še vedno, edino fake crocsice tiste, ki so tudi v Massu sem mu probala št. 22 pa so mu bile premajhne, 23 pa niso imeli, ker smo bili v eni trgovini pri nas , ne v Lj.
|