Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 29.6.2010 12:11:44
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims Preden Majuska postreže z zajtrkom, vam jest skuham eno mini , da se boste lažje zbudile in bolj čvekale, da ne bo tako kot včeraj Ojla, danes ste se pa načakale, kaj? Ste ostale virtualne tešče do poldneva, lahko greste še kri dat hec hec ... da boste lažje zdržale, medtem ko grem za kosilo poskrbet ... A dons nisi v službi? A si zrihtala pri zobarju? Vse ok? Nič ne poveš, sej veš da smo firbčne
< Sporočilo je popravil tims -- 29.6.2010 12:12:31 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 29.6.2010 12:21:45
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi kje pa je majuska? spi? bi z veseljem spala, ja ... vstala ob 5h, ob 6.30 sem imela že pregled, ob 8h sem bila na servisu, da smo napolnili klimo in so me prav lepo pocrkljali s čajem ... potlej sem šla pa mal populis težit, da ne pozabi, kako to zgleda zdaj sem končno doma, da kaj postorim - popoldne pa imamo sestanek staršev v vrtcu. Me prav zanima, kako bo Pa ker ste morale revčke tako čakati na zajtrk, vam zdajle postrežem še kosilo ...
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 29.6.2010 12:23:35
|
|
|
|
3jeMi
|
ooooooooooooo... AMA AMA!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 29.6.2010 12:25:47
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims A dons nisi v službi? A si zrihtala pri zobarju? Vse ok? Nič ne poveš, sej veš da smo firbčne Ne, še jutri sem doma, potlej grem spet delat. Menda sem že pogrešana Pri zobarju vse štima, do nadaljnega ne bo treba nič večjega delat. Upam. Ma saj ima moj dragi dovolj težav, ni treba da jih imam še jaz ... kje je pa metuljčica? 3jeVi, si danes kej bolš?
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 29.6.2010 12:31:51
|
|
|
|
3jeMi
|
majuska... a potem kuriš še lanski dopust?... kdaj pa ta glavni pade? jaz... delno ok... je 3. dan... jutri mora bit že ok... tako je ponavadi... tuhtam, da bi danes s tamalim zavila v ZOO... a že imajo kakšen normalen sladoled?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 29.6.2010 12:34:23
|
|
|
|
3jeMi
|
moram pa nekaj priznat... ponavadi nisem taka... samo čim bliže je julij, bolj me zvija v želodcu, tako kot, da bi imela tremo... ... skoz tuhtam kaj ušpičit malemu za RD, pa še oče ga ima dva dni za njim, kaj njemu ušpičit, itak ima vse... kr neki
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 29.6.2010 12:34:40
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska ...Pri zobarju vse štima, do nadaljnega ne bo treba nič večjega delat...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 29.6.2010 12:46:47
|
|
|
|
Inigo
|
js sm se odločla, da mišu kupim za RD legice. s kockami se ful rad igra. kupla bom cirkus al pa kmetijo al pa živalski vrt. rad ma živali in se mi zdi to kul. a je kul?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.6.2010 13:04:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.6.2010 13:06:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.6.2010 13:07:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 29.6.2010 13:09:38
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Inigo js sm se odločla, da mišu kupim za RD legice. s kockami se ful rad igra. kupla bom cirkus al pa kmetijo al pa živalski vrt. rad ma živali in se mi zdi to kul. a je kul? Seveda je kul, sam ne vem če to že sami znajo zlagat. Naš tatko je drugače Lego kocke hud fan, in se prepričuje da je Lara že dost velika za te štose. Saj ji je super, razmontira vse vrečke in gre stran, oči pa potem uživa:) ... drugo leto te bo pa že prepričeval, da je Lara zadost velika, da bi lahko imela kakšen super avtoček na daljinca... naš bi kupil že kar une legice... robot, ne vem kuga neki z enim računalničkom, in naj bi se premikala... za Lovra seveda... mulcu je pa samo to zanimivo, da s smetišnico kocke pospravlja nazaj v škatlo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.6.2010 13:09:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.6.2010 13:10:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 29.6.2010 13:10:32
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Inigo js sm se odločla, da mišu kupim za RD legice. s kockami se ful rad igra. kupla bom cirkus al pa kmetijo al pa živalski vrt. rad ma živali in se mi zdi to kul. a je kul? Seveda je kul, sam ne vem če to že sami znajo zlagat. Naš tatko je drugače Lego kocke hud fan, in se prepričuje da je Lara že dost velika za te štose. Saj ji je super, razmontira vse vrečke in gre stran, oči pa potem uživa:) Brin svašta skup namontira in skup sestavi. mamo teh duplo kr neki. nima pa nč tematskega.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.6.2010 13:12:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.6.2010 13:13:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.6.2010 13:15:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 29.6.2010 13:16:55
|
|
|
|
3jeMi
|
nič bejbe... grem jaz kuči polako, možda malo pjevajuči... še prej pa v DM... vem, da morem it po plenice, pa še neki... samo se ne spomnim kaj... res ne... no, tako... če bo katera okoli ZOO šarala, midva s tamalim bova verjetno tam... mejte se...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 29.6.2010 13:30:08
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis hehehe, tile naši fotri so tud eni zadetki, majke mi . Pride zadnjič z eno Lego vrečko domov pa prav: Larika lej kaj sem ti kupu. Jeeee superca, pol je pa sedela na tleh in škatlo trgala :S . Naš je pa pri Timu, ko je bil glih tok star, sestavu stezo za formulo z dvema avtomobilčkoma na daljinca, da bosta kao skupi dirkala. Ampak takoj, ko se je Tim česa dotaknil, je moj že skaku. "Ne, Timi, boš polomil, pazi Timi, kar pusti Timi" . In potem sem lepo na lep način povedala, da je Tim za to absolutno premajhen in naj pospravi. No. lansko leto sta pa potem skupaj dirkala .
< Sporočilo je popravil tims -- 29.6.2010 13:31:17 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 29.6.2010 13:31:44
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Inigo js sm se odločla, da mišu kupim za RD legice. s kockami se ful rad igra. kupla bom cirkus al pa kmetijo al pa živalski vrt. rad ma živali in se mi zdi to kul. a je kul? Seveda je kul, sam ne vem če to že sami znajo zlagat. Naš tatko je drugače Lego kocke hud fan, in se prepričuje da je Lara že dost velika za te štose. Saj ji je super, razmontira vse vrečke in gre stran, oči pa potem uživa:) ... drugo leto te bo pa že prepričeval, da je Lara zadost velika, da bi lahko imela kakšen super avtoček na daljinca... naš bi kupil že kar une legice... robot, ne vem kuga neki z enim računalničkom, in naj bi se premikala... za Lovra seveda... mulcu je pa samo to zanimivo, da s smetišnico kocke pospravlja nazaj v škatlo hehehe, tile naši fotri so tud eni zadetki, majke mi . Pride zadnjič z eno Lego vrečko domov pa prav: Larika lej kaj sem ti kupu. Jeeee superca, pol je pa sedela na tleh in škatlo trgala :S ahahaha! ta je dobra. pr nas je ravno obratno... bi mami to mela. sm se skos igrala z legicami... barbike pa vedno najprej postrigla na balin, pol pa nekje "pozabla"... sm bla vedn bl fantovske sorte...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 29.6.2010 13:32:27
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Še tole vam zaupam pl grem pa nič delat . Nimam kej za delat doma, vse je tipi topi pospravljeno, Lara je zaspala pri babici in sem sama doma, ko pride tatko domov se greva SAMA kopat na Kodeljca ali pa v Atlantis. Kosilo mi ni treba kuhat ker smo jedli pri babiki, ...............no nej se mi že skleda ubije . Spat bom šla ker sem ponoč premalo spala. auuuuuuuuuuuuuuuu, super to!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 29.6.2010 13:36:33
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi majuska... a potem kuriš še lanski dopust?... kdaj pa ta glavni pade? jaz... delno ok... je 3. dan... jutri mora bit že ok... tako je ponavadi... no jaz sem pa "obisk" fasala, ko sem prišla domov
|
|
[Brisano sporočilo] 29.6.2010 13:39:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 29.6.2010 13:51:10
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi majuska... a potem kuriš še lanski dopust?... kdaj pa ta glavni pade? jaz... delno ok... je 3. dan... jutri mora bit že ok... tako je ponavadi... no jaz sem pa "obisk" fasala, ko sem prišla domov Oooooooooooooooo me že šraufa, naslednja sem pol jaz na vrsti čez kak teden . moja pride v petek
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?