|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 6.del
29.6.2010 12:11:44   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: tims
Preden Majuska postreže z zajtrkom, vam jest skuham eno mini user posted image , da se boste lažje zbudile in bolj čvekale, da ne bo tako kot včerajuser posted image

Ojla,

danes ste se pa načakale, kaj? Ste ostale virtualne tešče do poldneva, lahko greste še kri dat user posted image user posted image

hec hec ...

da boste lažje zdržale, medtem ko grem za kosilo poskrbet ...

A dons nisi v službi? A si zrihtala pri zobarju? Vse ok? Nič ne poveš, sej veš da smo firbčneuser posted image

< Sporočilo je popravil tims -- 29.6.2010 12:12:31 >

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
29.6.2010 12:21:45   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

kje pa je majuska? spi?

bi z veseljem spala, ja ... vstala ob 5h, ob 6.30 sem imela že pregled, ob 8h sem bila na servisu, da smo napolnili klimo in so me prav lepo pocrkljali s čajem ... potlej sem šla pa mal populis težit, da ne pozabi, kako to zgleda user posted image user posted image

zdaj sem končno doma, da kaj postorim - popoldne pa imamo sestanek staršev v vrtcu. Me prav zanima, kako bo user posted image

Pa ker ste morale revčke tako čakati na zajtrk, vam zdajle postrežem še kosilo ...

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
29.6.2010 12:23:35   
3jeMi
ooooooooooooo... AMA AMA!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
29.6.2010 12:25:47   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: tims

A dons nisi v službi? A si zrihtala pri zobarju? Vse ok? Nič ne poveš, sej veš da smo firbčneuser posted image

Ne, še jutri sem doma, potlej grem spet delat. Menda sem že pogrešana user posted image

Pri zobarju vse štima, do nadaljnega ne bo treba nič večjega delat. Upam. Ma saj ima moj dragi dovolj težav, ni treba da jih imam še jaz ... user posted image

kje je pa metuljčica?

3jeVi, si danes kej bolš?

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
29.6.2010 12:31:51   
3jeMi
majuska... a potem kuriš še lanski dopust?... kdaj pa ta glavni pade?
jaz... delno ok... je 3. dan... jutri mora bit že ok... tako je ponavadi... user posted image user posted image user posted image

tuhtam, da bi danes s tamalim zavila v ZOO... a že imajo kakšen normalen sladoled?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
29.6.2010 12:34:23   
3jeMi
moram pa nekaj priznat... ponavadi nisem taka... samo čim bliže je julij, bolj me zvija v želodcu, tako kot, da bi imela tremo... user posted image ... skoz tuhtam kaj ušpičit malemu za RD, pa še oče ga ima dva dni za njim, kaj njemu ušpičit, itak ima vse... kr neki user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
29.6.2010 12:34:40   
tims

...Pri zobarju vse štima, do nadaljnega ne bo treba nič večjega delat...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
29.6.2010 12:46:47   
Inigo
js sm se odločla, da mišu kupim za RD legice. s kockami se ful rad igra. kupla bom cirkus al pa kmetijo al pa živalski vrt. rad ma živali in se mi zdi to kul. a je kul?

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
   [Brisano sporočilo]
29.6.2010 13:04:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4184
   [Brisano sporočilo]
29.6.2010 13:06:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4185
   [Brisano sporočilo]
29.6.2010 13:07:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4186
29.6.2010 13:09:38   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

js sm se odločla, da mišu kupim za RD legice. s kockami se ful rad igra. kupla bom cirkus al pa kmetijo al pa živalski vrt. rad ma živali in se mi zdi to kul. a je kul?

Seveda je kul, sam ne vem če to že sami znajo zlagat. Naš tatko je drugače Lego kocke hud fan, in se prepričuje da je Lara že dost velika za te štose. Saj ji je super, razmontira vse vrečke in gre stran, oči pa potem uživa:)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... drugo leto te bo pa že prepričeval, da je Lara zadost velika, da bi lahko imela kakšen super avtoček na daljinca...

naš bi kupil že kar une legice... robot, ne vem kuga neki z enim računalničkom, in naj bi se premikala... za Lovra seveda... mulcu je pa samo to zanimivo, da s smetišnico kocke pospravlja nazaj v škatlo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4187
   [Brisano sporočilo]
29.6.2010 13:09:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4188
   [Brisano sporočilo]
29.6.2010 13:10:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4189
29.6.2010 13:10:32   
Inigo

Seveda je kul, sam ne vem če to že sami znajo zlagat. Naš tatko je drugače Lego kocke hud fan, in se prepričuje da je Lara že dost velika za te štose. Saj ji je super, razmontira vse vrečke in gre stran, oči pa potem uživa:)

Brin svašta skup namontira in skup sestavi. mamo teh duplo kr neki. nima pa nč tematskega.

Neposredna povezava do sporočila: 4190
   [Brisano sporočilo]
29.6.2010 13:12:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4191
   [Brisano sporočilo]
29.6.2010 13:13:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4192
   [Brisano sporočilo]
29.6.2010 13:15:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4193
29.6.2010 13:16:55   
3jeMi
nič bejbe... grem jaz kuči polako, možda malo pjevajuči... še prej pa v DM... vem, da morem it po plenice, pa še neki... samo se ne spomnim kaj... res ne...

no, tako... če bo katera okoli ZOO šarala, midva s tamalim bova verjetno tam... user posted image

mejte se...

Neposredna povezava do sporočila: 4194
29.6.2010 13:30:08   
tims

hehehe, tile naši fotri so tud eni zadetki, majke mi user posted image user posted image user posted image . Pride zadnjič z eno Lego vrečko domov pa prav: Larika lej kaj sem ti kupu. Jeeee superca, pol je pa sedela na tleh in škatlo trgala :S

user posted image user posted image user posted image . Naš je pa pri Timu, ko je bil glih tok star, sestavu stezo za formulo z dvema avtomobilčkoma na daljinca, da bosta kao skupi dirkala. Ampak takoj, ko se je Tim česa dotaknil, je moj že skaku. "Ne, Timi, boš polomil, pazi Timi, kar pusti Timi"user posted image user posted image user posted image . In potem sem lepo na lep način povedala, da je Tim za to absolutno premajhen in naj pospravi. No. lansko leto sta pa potem skupaj dirkalauser posted image .

< Sporočilo je popravil tims -- 29.6.2010 13:31:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 4195
29.6.2010 13:31:44   
Inigo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... drugo leto te bo pa že prepričeval, da je Lara zadost velika, da bi lahko imela kakšen super avtoček na daljinca...

naš bi kupil že kar une legice... robot, ne vem kuga neki z enim računalničkom, in naj bi se premikala... za Lovra seveda... mulcu je pa samo to zanimivo, da s smetišnico kocke pospravlja nazaj v škatlo user posted image

hehehe, tile naši fotri so tud eni zadetki, majke mi user posted image user posted image user posted image . Pride zadnjič z eno Lego vrečko domov pa prav: Larika lej kaj sem ti kupu. Jeeee superca, pol je pa sedela na tleh in škatlo trgala :S

ahahaha! ta je dobra. pr nas je ravno obratno... bi mami to mela. sm se skos igrala z legicami... barbike pa vedno najprej postrigla na balin, pol pa nekje "pozabla"... user posted image sm bla vedn bl fantovske sorte... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4196
29.6.2010 13:32:27   
Inigo

Še tole vam zaupam pl grem pa nič delat user posted image .

Nimam kej za delat doma, vse je tipi topi pospravljeno, Lara je zaspala pri babici in sem sama doma, ko pride tatko domov se greva SAMA kopat na Kodeljca ali pa v Atlantis. Kosilo mi ni treba kuhat ker smo jedli pri babiki, ...............no nej se mi že skleda ubije user posted image user posted image user posted image . Spat bom šla ker sem ponoč premalo spala.

auuuuuuuuuuuuuuuu, super to! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4197
29.6.2010 13:36:33   
Majuska

jaz... delno ok... je 3. dan... jutri mora bit že ok... tako je ponavadi... user posted image user posted image user posted image

no jaz sem pa "obisk" fasala, ko sem prišla domov user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
   [Brisano sporočilo]
29.6.2010 13:39:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4199
29.6.2010 13:51:10   
Inigo

no jaz sem pa "obisk" fasala, ko sem prišla domov user posted image

Oooooooooooooooo me že šraufa, naslednja sem pol jaz na vrsti čez kak teden .

moja pride v petek user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?