|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
29.6.2010 14:08:27   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

IZVIRNO SPOROČILO: niwci

IZVIRNO SPOROČILO: bili83

Danes smo jedle korenčka in krompirčka, pa je spet pjedla par žličk, potem pa v tak jok, da je nisem mogla potolažt brez zize... Težka bo s to hrano...grrr

niwci, morda še preprosto ni pripravljena... naš bo drug teden star 5 mesecev, pa se žlički smeji in čim pride blizu ust se takoj obrne stran. potem pa v jok... ga ne mislim silit. bom pač čez nekaj časa spet probala...

Jst bi tudi še počakala, sam ko je tako fejst lačna in ji mleko ne zadosuje več in smo jedle že na 1h..

kaj pa če je vmes le žejna? ali vedno dolgo vleče? Mogoče pa poskok v rasti? Jaz bi z GH čakala čim dlje (no tudi sem), ampak če je pa res lakota, potem pa res nimaš kaj drugega kot začeti.

Se strinjam. Jst sem tudi mislila čakat. Sam ni šlo. Vmes je tudi žejna, ja, sam kaj ko noče pit. No včiraj se je le premaknilo naprej in je spila cela 2dl čaja. Mogoče pa zdaj bo. Z hrano pa je tako tako. Danes ni hotla pojest niti žličke, je kar ven pljuvala. Ma če sem že začela, bomo počasi nadaljevali... kaj riž in pašto tudi lahko že jejo?

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
29.6.2010 14:08:38   
niwci
paparica
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

juuuuuupi! Naredil!

user posted image jeeeeeeeeeeeeeeee

Čestitke!

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
29.6.2010 14:09:53   
Kati81
S paličnim ni nič narobe. sam pol kao je preveč zmiksano in zavračajo hrano v koščkih ko so starejši, sam men mali noče nič jest če je v koščkih in mu kar zmiksam, edino keks pa lepo gloda.
Ma sem zdej nekje prebrala da do 7 meseca naj bi se miksalo, pol pretlačlo z vilico in kasneje sam narezalo.
Bom jaz kar po občutku to delala.

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
29.6.2010 14:16:29   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

juuuuuupi! Naredil!

user posted image jeeeeeeeeeeeeeeee

user posted image user posted image user posted image Bravo, Kristjan user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

Neposredna povezava do sporočila: 3529
29.6.2010 14:16:58   
niwci
Kje pa kaj kupujete zelenjavo in sadje, tisto, kar nimate na vrtu? Predvsem me zanima, kje bi lahko dobila nešpricane jabolke. Doma imamo eno, ma to bo premalo...

Aha, zadnjič sem slišala, da za user posted image skuhajo večji obrok in dajo v skrinjo še za naprej, da ne kuhajo vsak dan po en krompirček, korenček,.... Kako so kaj vaše izkušnje? Jaz ji zdaj vsaki dan kuham, sam kaj ko poje samo po eno žlčko... Pol se pa jezim...hihhihi
Na vrh vsega imaš pa potem še vse cunje od korenčka, špinače,,... vsaki dan ribanje madežov in premalo bodijev, ker vse popljuva user posted image user posted image user posted image
vam morem povedat, da je neko čistilo iz Spina super. Namažeš, podrgneš, daš v stroj in pride bodi ven kot nov, tudi korenček gre lepo dol...

Koliko pa likate tiste ki nimate sušilcev. Moj se jezi, k v tej vročini likam in sprašuje ali je res potrebno vse likat... vsak dnan umaže po 2 bodija, ki jih ma po par ur na sebi. Tko je, nimaš kaj! user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
29.6.2010 14:18:53   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: protina

no sva dve pred rač.Midve se še tud dojive pa nas tako gleda,ko jemouser posted image .

Eh bom še počakala do 5.meseca in potem akcija.

lp

mi2 se sicer se več ne dojiva, sam enkrat zjutraj še, ampak tudi jaz bom še počakala....se mi še ne mudi...
čeprav tud tako gleda ko jemo...pa ji je moj dal malo (pikico) sladoleda na dudo, pa je skor dudo pojedla...

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
29.6.2010 14:19:46   
zvesta

Aha, zadnjič sem slišala, da za user posted image skuhajo večji obrok in dajo v skrinjo še za naprej, da ne kuhajo vsak dan po en krompirček, korenček,.... Kako so kaj vaše izkušnje? Jaz ji zdaj vsaki dan kuham, sam kaj ko poje samo po eno žlčko... Pol se pa jezim...hihhihi
Na vrh vsega imaš pa potem še vse cunje od korenčka, špinače,,... vsaki dan ribanje madežov in premalo bodijev, ker vse popljuva user posted image user posted image user posted image
vam morem povedat, da je neko čistilo iz Spina super. Namažeš, podrgneš, daš v stroj in pride bodi ven kot nov, tudi korenček gre lepo dol...

jaz sme pri Izaku najprej zamrzovala v posodicah za ledene kocke... vsako zelenjavo posebej, krompirja pa sploh ne... pol sme pa samo kocke ven kombinirala :)
ko je pa pojedle več, sme pa imela juhice v lončkih... zelenjavne, mesno zelenjavne... edino krompir sem zmeraj svež dodala...

HITRO povej katero je to čistilo in kej je Spin? a si mislila Eurospin?

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
29.6.2010 14:20:26   
mucica2

Koliko pa likate tiste ki nimate sušilcev. Moj se jezi, k v tej vročini likam in sprašuje ali je res potrebno vse likat... vsak dnan umaže po 2 bodija, ki jih ma po par ur na sebi. Tko je, nimaš kaj! user posted image

kako se pa reče čistilu?

jaz likam samo tetra plenice pa posteljnino, druga pa ne....na začetku sem vse zdej  pa več ne....pa nimamo sušilca

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
29.6.2010 14:50:06   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

jaz likam samo tetra plenice pa posteljnino, druga pa ne....na začetku sem vse zdej  pa več ne....pa nimamo sušilca

Jaz tudi ne likam več ničesar razen posteljnine in plenic, če se mi že ravno da user posted image user posted image user posted image .
Drugače mi pa Ariel lepo odstrani vse madeže ... no, bomo videli, kaj bo zdaj z vsem tem packanjem hrane user posted image .

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
29.6.2010 14:53:43   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2]

mi2 se sicer se več ne dojiva, sam enkrat zjutraj še, ampak tudi jaz bom še počakala....se mi še ne mudi...
čeprav tud tako gleda ko jemo...pa ji je moj dal malo (pikico) sladoleda na dudo, pa je skor dudo pojedla...

Midve se pa na polno dojiva ves ta čas in me je kar strah, kaj bo, ko bomo začeli res jest drugo hrano, da ne bo spet mastitis, zamašen vod in to ...
Naša je včeraj kar žvečila, ko je gledala atija, kako je jagode user posted image . Me je kar zamikalo, da bi ji dala jagodo, ampak s tem je menda dobro še počakat. Je pa rekla patronažna, da jabolko pa lahko kar tako damo... user posted image . Upam, da bo marala sadje, drugače se mi bo še zmešalo - to je moja osnovna hrana user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
29.6.2010 14:53:57   
niwci
Ja čistilo iz Eurospina user posted image Je na šprico od Dexal Scioglimacchia, 500ml pa stane neki čez 1E. Sam ko pošpricate, nesmete pustit, da se posuši na blagu, dejte namakat, če ne mislite prat še isti dan. Jaz tudi tako naredim, pol pa vržem u stroj. Jst sem ful zadovoljna z njim. Mi je mala s korenčkom zapacala dva talepša bodija in sem jih skoraj odpisala. Pol sta pa pršla iz stroja ku nova. Da o slinčkih ne niti govorim...

Zvesta hvala za namig z zamrzovanjem. Jaz sem tudi tako naredila. Krompir pa tudi jaz ne bi zamrzovala.

Dejte mi povedat kak je to riž za dojenčke? Sem šla gledat na to spletno stran paparica, pa ga omenjajo. A je to ta od Milupe?

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
29.6.2010 15:00:03   
punsha

Jaz tudi ne likam več ničesar razen posteljnine in plenic, če se mi že ravno da user posted image user posted image user posted image .
Drugače mi pa Ariel lepo odstrani vse madeže ... no, bomo videli, kaj bo zdaj z vsem tem packanjem hrane user posted image .

jaz se pa kar ubadam s tem likanjem, čeprav mi toliko bruha, da mi zadnje čase sploh ne uspe sproti likat in cunje kar sproti oblačim, ko se komaj posušijo. Uh, če bi na dan le 2 bodija zamenjala, to bi bila pa pravljica. Do sedajle sem že 4 majice dala za v pranje, vse pobruhano, kljub temu da ima ves čas slinček.

lara sedaj sem pa že iz kranja, tako da drugič kavica. Malo razmišljam, da bi šla jutri na Bled z malim - dopoldne. pa malo peš, pa na kako dekico...Če želiš se lahk pridružiš...al pa katerakoli user posted image seveda.

Miksanje hrane jaz sem mu na začetku le pretlačila z vilico in je zelo slabo jedel. Sedaj mu miksam in je veliko bolje. Meni se že tako zdi zelo velika sprememba za user posted image , ko začne jesti po žlički in to gosto hrano, zakaj bi ga še bolj matrala še s kakimi koščki. Saj se da lepo postopno, al kako?

Neposredna povezava do sporočila: 3537
29.6.2010 15:26:20   
vaney
likanje; ne likam skoraj nič, ker potem lahko cele dneve samo likam...edino boljše stvari, če so res preveč zmečkane, plenic, posteljnine, bodijev ipd. pa sploh ne, mi je škoda časa, pa čeprav imam likalno prešo in je zelo hitro zlikano...

pasiranje; jaz pasiram, za koščke je še čas

uvajanje GH; smo še vedno samo na sadju...bo že

lara, user posted image  za popravljenega popravcauser posted image

pranje oblek, flekov; našpricam z rumenim Megliom, podrgnem , vržem v stroj in ven pride kot novo (hrana, zemlja, trava...)

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
29.6.2010 15:29:05   
Lara73
punsha: jutri imamo vpis v srednjo šolo. Pa k očetu morm. V četrtek bi pa lohka.... 

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
29.6.2010 15:32:22   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

jaz sme pri Izaku najprej zamrzovala v posodicah za ledene kocke... vsako zelenjavo posebej, krompirja pa sploh ne... pol sme pa samo kocke ven kombinirala :)

kake posodice so to?

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
29.6.2010 15:41:03   
mucica2

aja glede plenic k jih dobimo, da vam povem postopek....dobimo 30 paketov plenic....vse naenkrat (kam jih bomo dal še ne vem, niti ne vem če bo šlo to vse v avto)....hvala bogu pa mi jih vsaj dostavijo do celja, se mi ni treba vozit v lj....in sicer si moram zbrat katere hočem pa koliko...zdej pa sem v dilemi...pomoč plisssss (svetujte): in sicer imajo 3 velikosti plenic S, M, L

S (4kg do 9kg)
M (9kg do 18 kg)
L (11kg do 23 kg)

koliko bi vi na mojem mestu katerih (aja s tem da mam še pampersk za ene dva meseca, je bla pa naša pred 12 dnevi težka 6810, porabim pa sedaj od 5 do 6 plenic na dan)?

hvala user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
29.6.2010 17:28:19   
lana08

lara sedaj sem pa že iz kranja, tako da drugič kavica. Malo razmišljam, da bi šla jutri na Bled z malim - dopoldne. pa malo peš, pa na kako dekico...Če želiš se lahk pridružiš...al pa katerakoli user posted image seveda.

Punsha sliši se dobro, jaz bi šla. Mi smo bili že v soboto. Peš okoli jezera, vmes pa dekica, dojenje, crkljanje, super je bilo.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
29.6.2010 17:42:17   
Kati81
mucica, jaz bi vzela nekaj paketov M, nekaj pa L, S po moje ne boš več rabila.

Riž - lahko jejo

Pašto/makarončke pa jaz kupim brez glutena.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
29.6.2010 19:18:22   
punsha

IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Punsha sliši se dobro, jaz bi šla. Mi smo bili že v soboto. Peš okoli jezera, vmes pa dekica, dojenje, crkljanje, super je bilo.

ja potem se pa lahko kaj zmeniva. Jaz sem mislila, da bi šla okoli pol 9 od doma. Kaj pa ti misliš? Pa se dobiva kar na Bledu al kako?

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
29.6.2010 19:19:06   
zvesta

kake posodice so to?

tiste, v katerij zmrzneš led... lahko tudi vrečke, samo težje not nabašeš... in ko zamrzne, vsipaš v eno vrečko ven in nazaj v skrinjo...pol pa vzameš ven toliko kock, kot jih potrebuješ...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
29.6.2010 20:35:41   
Tinca Malinca

kake posodice so to?

tiste, v katerij zmrzneš led... lahko tudi vrečke, samo težje not nabašeš... in ko zamrzne, vsipaš v eno vrečko ven in nazaj v skrinjo...pol pa vzameš ven toliko kock, kot jih potrebuješ...

To je res hudo dobra ideja, ker jaz zdaj kuham po EN korenček in mi ostane skoraj vse user posted image .
A to hrano lahko pustim v hladilniku in ji jo dam naslednji dan?

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
29.6.2010 20:36:40   
zvesta

kake posodice so to?

To je res hudo dobra ideja, ker jaz zdaj kuham po EN korenček in mi ostane skoraj vse user posted image .
A to hrano lahko pustim v hladilniku in ji jo dam naslednji dan?

po moje kak dan lahko...

Pomagajte:

Neposredna povezava do sporočila: 3547
29.6.2010 21:12:12   
Lara73

IZVIRNO SPOROČILO: julieb

Pa še to glede GH, naš pikec noče nobene hrane brez korenčka. V vse ga moram primešati, bo noro dobro videl ko bovelik user posted image .

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3548
29.6.2010 21:40:36   
lana08
Punsha nekaj prišlo vmes oz. sem pozabila user posted image . Kdaj drugič ok?

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
29.6.2010 21:57:07   
Smrketa13
IZVIRNO SPOROČILO: protina

hej!

no malo, da se javimo.Krst super izvedli-mala bila zeloooooooo pridna,zdaj pa iščemo lokacijo za dopust.Jaz sem za Umag.

smrketa kje v Umagu ste bili in kako si bila zadovoljna ?

pa jaz bi tud kopala v morju samo smo bili zadnje 3 leta na Pagu in ni tuša,se pravi neseš s sabo navadno vodo za splahnit?

jok...

Bli smo v Katoru, v apartmaju Polonesyia. Do plaže je kr blizu cca 4 min hoje. Prvi dan smo šli tja, kjer so tobogani. Naslednji dan pa v Stellamaris. Tm je ena lepa plaža za tamale, k so mini kamenčki. Edino voda je bla na začetku mal kalna, pol je v redu. Sicer ni blo glih pocen za 3 dni (2 noči) smo plačali 125 €. To pa verjetno zato, ker sva v petek direkt klicala na Hrvaško, nisva preko agencije.

Zdej k smo meli tega user posted image klopa, mu skos merim temperaturo. Dejte mi sam potrditi, k sem že mal pozabila. Kakor so meni rekli je pri novorojenčkih nihanje temperature za kakšno stopinjo, ker je še ne znajo uravnavati. Danes zjutraj jo je imel 37,2 pol čez dan je pa padla na 36,7. Verjetno ni panike...

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ime za fantka
metuljčica87

Katero vam je najlepše?

Jernej (22%)

Aljaž (46%)

Urban (31%)

Število vseh glasov: 302

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!