|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
29.6.2010 12:10:13   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Ajvy počivajuser posted image

ma ja ...hvala...sej sm...po mojem se mi je malo nabralo..pa še ta vročina...
hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
29.6.2010 12:10:19   
Urša08
kolumbo ma ti si res turbouser posted image user posted image user posted image user posted image dej ne pozabi mal počivatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
29.6.2010 12:13:23   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ajvy počivaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image glede morčija se strinjam s tabo. Je lepo vedt da me nimate za eno tako mamo k se noče ločit od otroka, sam Žigec je le še tok micen. Nejc že sam vse pove, res uživa če gre kam z babi in dedijem in ga je potem tud lažje "dat" k vidiš da je to zanj nekaj lepega, uživancijauser posted image . Še mojga prepričam pa bo. Sej sem za kompromis da pridemo po Nejca in smo še par dni skupaj, da bosta lahko še z Žigcom uživala.

lepo si to napisala....in se popolnoma strinjam...in če ti smem po pravici povedat, zame to sploh ni diskutabilna tema...in se ne bi premaknila niti  za milimeter.....Tisa ne govori....velikokrat sama ne ve kaj ji paše...in ne ..sploh pa ne v tujino...

Tko da si čist ok....ne sekiraj se...ti itak najbolj veš, k si največ časa z njim....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
29.6.2010 12:14:24   
Ajvy

Deja čestitke za nov avto, naj vam služi in seveda super za dopustekuser posted image user posted image user posted image user posted image čim bolj ga izkoristite

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se kar podpišem....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
29.6.2010 12:15:04   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

ajvy......ne pregoret.......počivaj malouser posted image user posted image user posted image

hvala user posted image user posted image user posted image user posted image za skrb

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4905
29.6.2010 12:17:07   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Deja čestitke za nov avto, naj vam služi in seveda super za dopustekuser posted image user posted image user posted image user posted image čim bolj ga izkoristite

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se kar podpišem....

tudi moj podpisuser posted image user posted image user posted image user posted image srečno vožnjo!user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4906
29.6.2010 12:18:37   
Čebel@

čebel@ super za uživanje na zraku s Hanouser posted image user posted image user posted image Meni danes kar manjka jutranji sprehodek.
ja samo je tam ob 10.00 na sonču že vroče ko pri norcihuser posted image .....jutri gre pa Hana z dedijem in babico dopoldan v šopinguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
29.6.2010 12:20:32   
Urša08
Ajvy si me opogumila da vztrajam pri svojemuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4908
29.6.2010 12:21:45   
Urša08
čebel@ ja vročina se je začela, tkole poleti sem pa vesela da tamaledva zgodaj vstajata in smo že ob 8 zunaj ko še pašeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4909
29.6.2010 12:50:41   
Ajvy

Ajvy si me opogumila da vztrajam pri svojemuser posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
29.6.2010 12:51:10   
Ajvy

čebel@ super za uživanje na zraku s Hanouser posted image user posted image user posted image Meni danes kar manjka jutranji sprehodek.
ja samo je tam ob 10.00 na sonču že vroče ko pri norcihuser posted image .....jutri gre pa Hana z dedijem in babico dopoldan v šopinguser posted image user posted image user posted image

sam res...matr še vstanem ne dobr..se že kopam....v lastnem znoju....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4911
   [Brisano sporočilo]
29.6.2010 12:57:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4912
29.6.2010 13:05:26   
sjmm

Sjmm vidm d rabš mene za šoping...bosta mele obe s Saško u pol urce kopalke kupleneuser posted image

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! A MAŠ CAJT???????????????

DONS SM BLA SAM U INTERSPORTU...SEJ BI ENE 2 KR BLE...SAM HLAČKE SO OGROMNEuser posted image user posted image user posted image user posted image UPAM, DA NIMAM TOOOKŠNO RIT???!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 4913
   [Brisano sporočilo]
29.6.2010 13:35:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 4914
29.6.2010 14:41:24   
sjmm
SMO ŠOPING ŽE V ZALOGE SPRAVL....ma me je moj čist neki nasekiral...je tečn dons k sam user posted image ...pa sva ga zjutri čist pri miru pustila, da se je naspal...sej je pršu že ob 3h..mislm d sm jz bol dežurala k on...sam jz morm bit zjutri pač k rožca in vse imet u glav...deci...in še 1x deci

ajvy...veliko počitka v hladu ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

deja....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za avto.........srečno vožnjo!!!

uf, sm že zdele neki zdelana

mali je sam 1 uro spal  k nama je že u avtu zadrnjohal...sm ga sam prenesla

zdej je bil pa laaaaččččnnnnnnn....pojedel cel krožnik brokolijeve kremne juhe s kroglicama, zdej se pa z grozdjem baše

pol mau kasnej bojo ša špageti s paradajzki in tuno

pol mamo pa eno ljubenico...da se malo oladimo....moj itak bog ve kdaj pride..k ma ob 5h še eno čiščenje ene ordinacije...ma, kva čmo....user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 4915
29.6.2010 14:43:01   
sjmm

SJMM DOMAČA NALOGAuser posted image ......najprej si tlele poglej kaj majo, pol pa jutr pridm na Rudnik
http://www.lisca.com/index.php?page=kopalke&lang=si_SI&local=si

http://www.triumph.com/si/sl/23.html

kolumbo...sej te nočm utrujat...ti morš kje u hladu počivat...ne pa z mano po štacunah lutat...no, sej morm najprej vidt...kak plan ma moj za ju3....sej veš...nkol ne vešuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 4916
29.6.2010 14:47:40   
sjmm

Dan

Deja luštn avtouser posted image user posted image user posted image user posted image , srečno vožjo in čim več prevoženih kilometrov.

Cote za ta teden popeglane in pošlihtane........za Majkla ugotavlam d bi rabla še ene troje kratke hlače, take čist kratke poletne tanke......sm dons u Mercatoru vzela spet eno "pižamo", ker edin pri poletnih pižamah so v komletu take kratke hlače, da so čist na izi.user posted image .....zanč mi je ena od svakinj obljubljala fuuuul poletne robe......sm dobila eno fuuul veliko vrečo, not pa trenerke 104, ki jih je že to zimo nosiluser posted image user posted image user posted image ......za Roksota cot za izvoz, mal mu je vse skpi preveliko, ker je bil Majkl 3 kile težji in je mel po večini vse 92, Roksi pa še kr u 80ki skačeuser posted image .

Urša ne sekeri se kaj pravi žlata.......jst osebno bi sicer mela fuuuu manj dela, če bi šel Rokso na dopust, ker je veliko bolj zahteven otrok , kot je bil in je Maj...ampak no way......že zarad vrtca sm se čist sekerala, ker je šel 2 meseca prej , kot Majuser posted image .  Učeri mi je njegova vzgojiteljica rekla, da taaako nori s tistimi poganjlački, da ga še ta veliki ne dohajajouser posted image .......je pa trenutno v fazi besede na iiiiiiii AMPAK samo mamiiiiiiiii in BABIIIIIIuser posted image ...moja mati čist blažena, Šime pa ljubosumen do daskeuser posted image

ajde grem zrezke panirat, Šime si je zaželel pohanje,,,pa mal bučk pa na vrh mal sirčka.......študerač, če lm skočt po zeleno solato in vrečke za v skrinjo sm pozabila kupt.......čaučy

kolumbo...glede navadnih bombažnih kratkih hlačk...jz sm 3 v paketu kupla u mothercare...če ti kej pomaga

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 4917
29.6.2010 14:57:55   
Urša08
Žiga se mi zdi skoz slabiuser posted image . Sem klicala p sam so dons izjemoma dopoldan delali tko da ga peljem jutri če ne bo nč boljše. Je bil revček čist name napopan, sedaj pa trenutno spi na kavču, Nejc je pa tud zraven omagal. Grem mal pospravt ker mi prej ni nč uspelouser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4918
29.6.2010 17:18:51   
Katjusa

Žiga se mi zdi skoz slabiuser posted image . Sem klicala p sam so dons izjemoma dopoldan delali tko da ga peljem jutri če ne bo nč boljše. Je bil revček čist name napopan, sedaj pa trenutno spi na kavču, Nejc je pa tud zraven omagal. Grem mal pospravt ker mi prej ni nč uspelouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da bo ju3 že OK

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4919
29.6.2010 18:12:55   
Deja
Migrena.........user posted image user posted image user posted image user posted image

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4920
29.6.2010 20:26:59   
Čebel@
čer

sem šla prej iz službeuser posted image user posted image user posted image ....jutri sem pa zjutrajuser posted image

zdele je moj govoril z enim prijateljem,ki bo zbiral € za sobotno poroko(en drug kolega se ženi) in krst obenem in je prišel z idejo na dan,da naj bi poberali po 100€ na par-men se je kar megla naredila...a ni to full?????user posted image

prebrala sem vas,samo sem si zapomnila le,da Žigec in Deja rabita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 4921
29.6.2010 20:39:18   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

Migrena.........user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 4922
29.6.2010 20:39:51   
sjmm

čer

sem šla prej iz službeuser posted image user posted image user posted image ....jutri sem pa zjutrajuser posted image

zdele je moj govoril z enim prijateljem,ki bo zbiral € za sobotno poroko(en drug kolega se ženi) in krst obenem in je prišel z idejo na dan,da naj bi poberali po 100€ na par-men se je kar megla naredila...a ni to full?????user posted image

prebrala sem vas,samo sem si zapomnila le,da Žigec in Deja rabita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

men se zdi VELIK!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4923
29.6.2010 20:49:35   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

čer

men se zdi VELIK!!

meni tudiuser posted image .....sej sploh ne vem ,po kok se zbira za poroko prijateljev?user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4924
29.6.2010 21:21:19   
Deja

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

čer

men se zdi VELIK!!

meni tudiuser posted image .....sej sploh ne vem ,po kok se zbira za poroko prijateljev?user posted image

ko smo za 1.maj šli na ohcet, ženil se je kolega, sva dala 100€. sem bankovec dala v bel okvir za sliko. to pa potem v škatlo zraven pa 2kile bonbonov, da je trajalo kar nekaj časa da je prišel do okvirja...

aja hvala za pikepoke.... uspešno prebolela migreno...sva bla z Žigcem sama doma, pa mi je bilo še tolko bolj hudo... pa mi cca pol ure manjka... user posted image je bil Žiga zraven mene na kavču, pa gledal risanke - je točno vedel da nekaj ne štima....

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?