|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
28.6.2010 19:15:35   
BarbiG
Punce, mene tud ne bo jutri, ker me tale vročina preveč daje in je predlagana ura res prepozna. Mi bo spet slabo, pa ful bom otekla. Ne rečem, če bi blo bl zgodi, npr. ob 9-tih, pa tud lokacija je lohk druga - takšna senčna, pol z veseljem pridem. user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 476
28.6.2010 19:28:47   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: FoxyLady

cukica-ČESTITKE ZAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Želim ti čim bolj mirno nosečnost.

Se podpišem,
Hermy1

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 477
28.6.2010 20:14:02   
Teta M
Cukica: user posted image user posted image user posted image ,sedaj pa lepo uživaj v nosečnosti in čim manj skrbi.....

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 478
29.6.2010 7:40:29   
bit
Dobro jutro,

kako vidim da ste še vse 2v1 oz. 3v1. lepo lepo.

Kako je bilo na morčku,... krasno.. sam morje je bilo pa ledeno hladno...do kolen sem prišla brrrr.

Zup2 ...ej Antonio je car....njami dobre kalamare.... Bit je sardelce  na žaru jedla ...user posted image

vidim da se že o datumih pooroda mente.... jeb..... tko hitro je minilo.user posted image Fargi in BarbiG...lepo da sta počakaleuser posted image

Cukica...čestitke... uživaj v nosečnosti....sedaj bo vse O.k.user posted image

Hermič.....  a veš da sva pol že medve na vrsti...khmmmuser posted image

no eno ledeno kavo..ker se danes ne dobimo.

user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 479
29.6.2010 7:52:27   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: bit

Dobro jutro,
vidim da se že o datumih pooroda mente.... jeb..... tko hitro je minilo.user posted image Fargi in BarbiG...lepo da sta počakaleuser posted image

Hermič.....  a veš da sva pol že medve na vrsti...khmmmuser posted image

no eno ledeno kavo..ker se danes ne dobimo.

Jutro Bitka (in seveda tudi ostale, ko prilezete iz posteljice),

res bo pasala ledena kavica, ko bom uredila tista jajca user posted image !!

Madonciš, Bitka, noben izgovor več nama ne bo pomagal...vrsta je pa vrsta!! Mene tud že mal stiska...prej je blo vedno tko,...da saj je še čas...zdaj ga je pa z vsakim dnem manj...ma jest bi bila še kar mal noseča user posted image !!!!
Grem dat še kri, potem pa proti Kranju!

Mejte se lepo user posted image , ne prevroče!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 480
29.6.2010 8:10:27   
Urshy78
dobro jutro želim user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 481
29.6.2010 8:49:43   
Teta M
Jutro user posted image !

No jaz pa sedaj k splošni zdravnici po bolniški list za mesec junij in da spiše za komisijo za prihodnji mesec.
Potem pa sem naročena h kozmetičarki...joj..komaj čakam to razvajanje, 2 uri čsitega užitka,ker vmes ko imaš obloge na obrazu,ti še zmasira roke ,noge,......skratka uživancija na višku...user posted image

Lep pozdravček vsem....

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 482
29.6.2010 12:12:27   
Fargesia
sem s pregleda...ctg reaktiven, enkrat so popadki skočili (do približno) 100, pol pa tam okol 20. MV je še dolg, ampak zmehčan, odprta sem 2 cm. zdej pa čičamo in čakamo.user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 483
29.6.2010 12:46:37   
BarbiG
O madona Fargi, bomo v roku dveh dneh dihale. Tole bo pa šlo hitro pri tebi. No, pa še vrstnega reda se bove držale, ker zgleda jst ne bom nič prehitevala. user posted image Ti na ZS pošljem mojo telefonsko, da ne boš imela izgovora, da mi nisi mogla javit. user posted image

Bit, pa ne mi rečt, da je morje tako mrzlo. Pa sej so u luft že ornk temperature. Ampak važno, da si uživala. A v petek bi šlo, da bi se dobile? Bom rabila mal dekoncentracije, ker sem vsak dan bolj na trnih, ker grem v petek po datum za CR po UZ-ju. Vsaj ne bom o neumnostih razmišljala. user posted image Mi je pa vseeno kje, sam da je hladovina. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 484
29.6.2010 15:03:50   
bit
Fargi...ja super...a pol smo že v nizkem štartu z dihanjem....user posted image lepo lepo

BarbiG.. ja morje je mrzlo kot hudič...meni ni potegnlo...samo otroci so bili v morju...pootem veš da ne pretiravamuser posted image
lahko se dobimo na Kodeljevem sam v klubu ..tam je boljša senca.

Sedaj sem z babjega klepeta Zup2 pa mala Zupka in Bitka.... kok je pridkana čebelica mala... jst bi tut tko pridnega otročka mela...4 ure je spala.... zlato malo...
Zup2  ti pa kar žariš od srečeuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 485
29.6.2010 15:04:35   
jona klara
evo mene iz pregleda, slišala srček, uz ni bilo.Kri in voda okej, naslednji pregled imam 27.7-4.pregled

fargi- držim pesti in bomo dihale, srečno

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 486
29.6.2010 15:39:24   
zup2
O Bitka hvala lepa user posted image . Ti pa tudi super izgledaš in si prav lepa srečka nosečka user posted image . Ne boš verjela, ampak Hana zopet spi user posted image !

Fargi a bomo kmalu dihali....juhej user posted image . Jaz sem bila z dvema cm že v porodni user posted image .
Barbi ravno danes sva se z Bitko pogovarjali kako ste ve tri pupe pridne in tako dolgo 3v1 user posted image . Veseli se petka saj boš izvedela kdaj spoznaš svoji čebelici.

Drugače pa danes častim eno tortico, ker ravno praznujem okroglo obletnico. Sem pa za RD dobila najlepše darilo....mojo Hano user posted image .

user posted image

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 487
29.6.2010 16:23:31   
Teta M
Fargi: ja bravo, me smo s tabo, z dihanjem ali pa samo v mislih....vsaka po svojih močeh....user posted image , no samo tako naprej, pa bo vajina pikica vsak čas z vama....user posted image

Zup: ja hvala lepa za tortico in seveda VSE NAJBOLJŠE!!!!! Tudi jaz sem si za moj 35.r.dan letos podarila na nek način naše dete, saj sem tisti dan imela punkcijo, 25.12. ko imam rok, bo pa že dve leti od najine zaroke..user posted image ...nekaj je v teh številkah.....
Jona: bravo za srčeka in za tvoje dobro stanje....samo tako naprej in čim manj skrbi...user posted image
Barbi: no za Fargi si pa že ti na vrsti....in v petek izvemo kdaj bo to....iiiiiiii.....

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 488
29.6.2010 16:54:09   
Fargesia
zupka, vse najboljše!!! user posted image

jaz bom pa naše dete dobila za 28-tko.user posted image (upam da ne glih na rd, ampak mal prej)

mene skos po malo črviči...menda pomaga sprehod, tak da čakam večer, da se shladi in greva z mojim mal okol.user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 489
29.6.2010 17:07:28   
BarbiG
Zup, vse najboljše in ja Hana je res najlepše možno darilo. user posted image user posted image user posted image  user posted image

Fargi, to bo to. Jutri boš že mami. Se že jst fejst veselim. Zvečer bosta pa verjetno lahko šla na sprehod kar do P. Direkt v porodno. Kar se hoje tiče res pomaga, še najbolj hoja po stopnicah.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 490
29.6.2010 17:11:43   
lučka 25
Fargi, mislim da bo kmalu akcija. Ti kar pojdi lepo na sprehod. No, še malo zdrži, da bo dete julijsko, tako kot si želiš. Komaj čakam, da bomo dihali.user posted image  user posted image  user posted image

Barbi, za tebe pa sem tudi vesela, da sta pupi tako pridni in še kar na varnem v tvojem trebuhu. Želim ti pa še, da bo porod potekal brez zapletov in tistih črnih cenarijev, ki so ti jih dali za možnost ne bo. Ampak, dihal bomo pa vseeno kmalu. user posted image  user posted image  user posted image

Vsem ostalim pa želi, da vas ta vročina ne bo preveč dajala, da naj vam nosečnost še naprej poteka kar se da lepo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 491
29.6.2010 17:36:17   
IVYY
Pozdravljene punce,
mislim, da je že čas, da malo poklepetam tudi z vami. Sem nova nosečka po icsi postpopku, test
sem delala prejšnji torek in je bil pozitiven. Z nekaterimi se že poznamo user posted image

Ker pa me nekaj skrbi, mi je Bebiii priporočila, naj se obrnem na vas.
Že kar nekaj dni me ful špika v maternici in včeraj so se pojavili tudi krči, podobnim menstruacijskim.
Včeraj me je tako šraufalo in krčlo, da sem na koncu šla do ginekologa, ker me je bilo ful strah.
Videla se je ena gestacijska vrečka velika 16 mm in rumeno telesce, srček pa se še ni videl, ker je še prezgodaj. Sem namreč šele 5 tednov noseča.
Ginekolog mi je predpisal počitek do naslednje kontrole, ki jo imam 5.7.
Sem se pa kar precej pomirila, ko sem videla tisto pikico v mojem trebuhuuser posted image

Danes me tudi krči, enkrat bolj, enkrat manj. Izcedkov razen prometriuma pa
nimam.

Ali ste tudi vi dajale podobne izkušnje in je na koncu bilo vse v redu?

Hvala!

Pozdravček

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 492
29.6.2010 17:39:44   
Fargesia
IVYY, najprej čestitke!!!user posted image user posted image user posted image za srček je pa res še prezgodaj.

mene je dobro črvičilo, pa desni jajčnik bolel, pa itak občutek kot da se bo vsak čas ulilo...tak da je pomoje to vse normalno.

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 493
29.6.2010 18:34:49   
IVYY
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

IVYY, najprej čestitke!!!user posted image user posted image user posted image za srček je pa res še prezgodaj.

mene je dobro črvičilo, pa desni jajčnik bolel, pa itak občutek kot da se bo vsak čas ulilo...tak da je pomoje to vse normalno.

hvala za odgovor!

Vidim, da te le še malo loči od najlepšega trenutka v življenju: POSTATI MAMA !
Tudi jaz bom dihala s tabouser posted image

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 494
29.6.2010 18:37:33   
BarbiG
Ivvy, kot ti je že Fargi napisala. Tile krči so nekaj običajnega v prvem trimesečju. Nekatere punce so jemale Buscopan, ki jim je te krče omilil. Tako da, če imaš kakšen Buscopan doma, ga kar vzemi, drugače pa pojdi po recept k svojemu osebnemu zdravniku. Na GK LJ ti dajo po pozitivnem krvnem testu papir, s katerim greš do svojega osebnega zdravnika, da ti napiše recept za Buscopan. Za srček pa je definitivno še prezgodaj. Je pa že to veliko, da se je videl rumenjakov mehurček in GV. To je dober znak.

Drugače pa čestitke za user posted image user posted image . Želim ti mirno nosečnost in seveda, dobrodošla med nami.

< Sporočilo je popravil BarbiG -- 29.6.2010 18:38:28 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 495
29.6.2010 19:02:21   
Urshy78
Fargesia, še malo, še malo...user posted image

Jonči, super za pregled in da je vse ok user posted image

zup, vse najboljšeeee! user posted image

Ivvy, dobrodošla med nami user posted image res sem vesela, da te bom lahko spremljala na tej temi. pa čestitke za pikico user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 496
29.6.2010 20:31:05   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: zup2
O Bitka hvala lepa user posted image . Ti pa tudi super izgledaš in si prav lepa srečka nosečka user posted image . Ne boš verjela, ampak Hana zopet spi user posted imageSem kar fovš Bitki, ki vaju je videla user posted image !!
Fargi a bomo kmalu dihali....juhej user posted image . O,  ne morem verjet, da se je začelo zares...jaz že diham...veliko vadim, ker imam polno lažnih, tako, da bom dobra pomoč user posted image !!
Barbi ravno danes sva se z Bitko pogovarjali kako ste ve tri pupe pridne in tako dolgo 3v1 user posted image . Veseli se petka saj boš izvedela kdaj spoznaš svoji čebelici. Res so dobre...punce, kaj pa drugega user posted image !!

Drugače pa danes častim eno tortico, ker ravno praznujem okroglo obletnico. Sem pa za RD dobila najlepše darilo....mojo Hano user posted imagePrisrčne čestitke...jaz ti bom zaželela samo še polno zdravja, ker ostalo imaš vse! Lepo praznuj, pa spij še za naju kaj!! 

Lep dan vsem skupaj!

Takole mi je lažje,...saj veste leta, pa nosečnost, pa vročina...user posted image  user posted image  user posted image

Jonči, super za pregled in da je vse ok user posted image

Ivvy, dobrodošla med nami user posted image  , pa čestitke za pikico user posted image !

V glavnem jaz bi vas tudi rada videla user posted image , ampak ne vem, kako bo kaj zneslo. Zdej moram še dva dni urejat ena jajca po sodišču, nato pa (če bo vse po sreči) gremo na morje user posted image  user posted image  user posted image . Je pa to pri nas vedno tako, da se ve šele tisti dan, ko pride, kako in kaj user posted image ....ker so pri nas plani bolj zato, da se lahko tik pred zdajci spremenijo user posted image .

Moram pa še mal moji dve princeski pohvalit (da ne bomo samo o "tamali")...ena ima za jeseni samo še en težji izpit, druga je danes zadnjega težkega (kemija) naredila z osem in ima praktično že pogoje. Le še enega bednega "javno zdravje ozr. socialna medicina" morata obe naredit user posted image  user posted image  user posted image . In kdo si ne bi potem želel še en take bejbe user posted image ??? 

Lep večer še naprej vsem!

p.s.: Fargi, "uspešno" sprehajanje!! 

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 497
29.6.2010 21:02:30   
Fargesia
ooo, hermy, pridni sta tvoji taveliki!!!user posted image user posted image user posted image

jst bi vas tud rada vidla, sam ne bo šlo...diham pa tud jaz že, ker me skos po malo črviči.user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 498
29.6.2010 21:31:55   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

...diham pa tud jaz že, ker me skos po malo črviči.user posted image

ooooooooooooo lepo lepo.... a bomo dihali ...user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 499
29.6.2010 21:42:06   
lučka 25
iiuuuuuuuuu iiuuuuu iiiuuu,....jaz že diham Fargi user posted image

IVZZ, jaz sem mela tud te krče. Sem jemala kar magnezijeve šumeče talete. Pa je tudi pomagalo. In to vse do 7 mescov nosečnosti, ker potem so me pa krči po nogah dajali, pa mi je tudi pomagalo. Pa čestitam za pikico, si na zelooo dobri poti.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Noseča med božičnimi prazniki: 5 prednosti
Saj veste, da imajo nosečnice zelo občutljiv okus za hrano? No, med prazniki to seveda pomeni, da boste ob vseh tistih s...
Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?