mami_1979
|
Hvala vsem za čestitke! Brcike naše punce so tako nežne, da kar verjet ne morem,.. Fantje so bili vsaj 3x bolj aktivni anju Nismo nič kaj računali za punčko,.. Ta matematika nas je že 4x pustila na cedilu . Še vedno ne morem dojet, da je res. Upam, da se ni zmotila,.. Ima katera izkušnje z tem, da bi na UZ rekli, da je punčka, potem bi bil pa fantek? Sicer me pa drži, da bi šla nekaj roza cotk kupit, ker imam vse modro, zeleno itd, pri štirih fantih se veliko nabere Moj pravi, naj počakam, na zadnji UZ (čez 10tednov, ki ga je treba plačat ), da če bo potem rekla, da je punčka, pa se lahko zapodim v trgovine . Skoraj 100% sem, da ga ne bom poslušala kolumbo, samantka tudi jst imam super apetit, kar preveč,.. moj me kar naprej heca, da če sem žogico pojedla , oktobra bom pa tako verjetno že taka, kot nasedli kit Pokora moja G je rekla, da naredijo test za sladkorno bolezen okrog 25 tedna. Imam že napotnico, za laboratorij. Vzamejo kri, nato spiješ glukozo, čez kakšno uro, pa ti zopet vzamejo kri. Nič hudega.
< Sporočilo je popravil mami_1979 -- 29.6.2010 8:26:22 >
|