|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
28.6.2010 9:33:42   
sasadejan
anju - ja tale lepotec, ki ga imam v avatarju je v mojem trbuščku user posted image . Sam da je bila slika narejena že na nuhalni ampak je tako lepo ratala user posted image . Sedaj na morfologiji pa ni nobena tako lepo ratala user posted image .

mami_1979 - čestitam za princesko user posted image

lija30 - dobrodošla med oktobrkami user posted image . Kako lepo, da prihajajo še nove. Kok se bomo drenale v porodnišnici user posted image . Bi bilo pa prav fino, da bi si delila sobo s katero iz med vas user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
28.6.2010 10:45:04   
Pokora
Jutro!

Da se malo pohvalim kako zdrav zajtrk sem imela danes. Sem jedla borovnice, maline in češnjeuser posted image  Sicer taole ni prav za dolgo zaleglo, tako da bo zdaj sledil še malce bolj kalorični zajtrkuser posted image

Anju, a ti nas vse mal dražiš s telimi jurčki, a? Pa niso to že letošnji?

Lija30 dobrodošlauser posted image

Kopanje v bazenu - meni so ga G toplo odsvetovali. Ker tam baje kar mrgoli enih bakterij, ki lahko konec koncev tudi sprožijo prezgodnji porod (zaradi vnetja ki ga fašeš).

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
28.6.2010 10:49:00   
Najki
anju yummy!

midva sva probala narest puncko po unem receptu, da so moska semenceca mocnejsa, zenska pa vzdrzljivejsa. ce delas puncko, moras probat ene 2 dni pred ovulacijo, ker moska semenceca odmrejo do ovulacije, zenska pa vzdrzijo in je potem vecja sansa oploditve z njimi. sam itak nisem vedela tocne ovulacije in sva mal zblefirala. za fantka pa med ovulacijo vsake 2 dni al neki tazga. sam itak nic ni zihr =].

lija dobrodosla user posted image

sasadejan ful je dobr ratala slikica. taka za v katalog user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
28.6.2010 10:55:26   
sasadejan
Pokora - Zelo dober zajterk user posted image . Jaz bi tudi jedla maline, pa full mi ribez diši. Bom šla kar po službi v nabavo, mjami user posted image .

Najki - ja res je za v kakšno knjigo ali katalog. Je tudi ginekologinja rekla, da ne more verjet, da je tako lepo ratalo. Sam to je bilo, ker je bil takart še dokaj miren, sedaj ga sploh nebi mogla ulovit, k ima skoz same žurke v trebuščku user posted image .

< Sporočilo je popravil sasadejan -- 28.6.2010 11:00:35 >

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
28.6.2010 11:36:56   
anju
hej!

ja, seveda so letošnji jurčki! moj je nor:))

Najki sej sm vedla tole glede moških in ženskih semenčic, zato sem vedla da bo fantek, takoj potem, če se bo le prijelo. in ko bova delala punčko (... ko/če ...) naju bo znanost pustila na cedilu:)
in so mi danes spet potrdili da ne more nič odpastiuser posted image ima 780g, miga non stop in UZ je spet pokazal PDP 9.10. tako da navijamo za 10. naslednji pregled čez 5t 2.8.

sasadejan
se mi je zdel miken za zdej, slikca je čudovita.

lija30 še ena 11.10. user posted image

zdej pa še k zobarci!

Neposredna povezava do sporočila: 3255
28.6.2010 13:45:34   
tinaaleks
Dan!

Prvi dan v službi po dopustu-KAOS! Preveč dela, ker ti pustijo polno mizo in potem samo sediš in delaš, na koncu ugotoviš, da nisi vstal že 4 ure. Vstaneš in ne boli križ! Jupi!

Drugače pa: morje je bilo super, čeprav je bil ta teden malo bolj mrzel. Smo vseeno uživali.

Pozdravljene nove!

Sploh ne vem kaj naj vam napišem, ker sem čist ven padla user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
28.6.2010 13:48:57   
pixieM
Pozdravljene user posted image !

Danes je spet en lep dan. Zame se je začel šele zdaj user posted image . Sem bila pri zobozdravniku. Ne vprašat kakšne muke!!! Mi je očitno sčistil kanale in zaprl zob. Potem me je hotel poslati na slikanje in mu žal ni uspelo! user posted image Tako da majabar - če ti lahko postavim eno strokovno vprašanje. Na računu imam napisano zdravljenje gangrene?! Kaj bi to pomenilo? Po mojih izkušnjah je bilo to le čiščenje kanalov?!user posted image
anju - letošnji jurčki?! Ne morem verjet!!! Jaz sem celo v petek malce pobrskala okrog vikenda in našla kar nekaj lisičk. Ampak le na enem delu, nikjer drugje jih še ni. In v soboto smo jedli zelenjavno juho z lisičkami, poleg pa palačinke z nutelo. Njami! In zato mi tile jurčki nikakor ne gredo v račun user posted image .
lija - dobrodošla! Iii, vedno več nas je!
sasadejan - res imaš lep avatar!
Nič, danes bom preživela delavno. Morem še pomiti tla (sem bila prelena med vikendom) in zlikat perilo. Jutri grem na drug konec Slovenije pozdravit sošolko s faksa, ker se že 5 let nisva videle! V sredo pa morfologija... Komaj čakam in srčno upam, da bo vse ok.
Uživajte na sončku!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
28.6.2010 14:22:52   
tybysy
Tudi jaz sem s pregleda. Madona, sem se prestrašila. Zjutraj sem imela glukozni test, potem pa še pregled. Pravi G, da bomo srček poslušali. Mi prisloni tisto čudo čisto nekam spodaj in srčka ni user posted image Jaz smotka pa tudi nisem rekla, da čustim brce veliko bolj visoko - okoli popka. Vpraša, če čutim gibe - čutim, še eno uro prej sem jih, ko sem spila tisti cuker. No, bomo pa na UZ pogledali. In vidimo ta malo, kako veselo maha, srček tudi bije. Ne vem, zakaj ni še malo višje poskusil. Saj bi si lahko mislil, da je tam okoli popka user posted image Je rekel, da ponavadi bolj spodaj utrip ujame, jaz pa očitno visoko nosim. Kakorkoli - vse v redu. Upam, da me ne bodo poklicali zaradi sladkorja.
Naslednji pregled
imam 26.7.
Še dva tedna delam, potem pa dopust user posted image

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
28.6.2010 14:39:23   
jana84
a hitro vas pozdravim pol pa letim kosilo kuhat...Sem stalno v nekem laufanju, zdejo smo bli 4 dni na vikendu - čiščenje po beljenje je res fenomenalno user posted image Ampak je pa zdej fulll lepo.

Drugače se midva z user posted image  počutva fajn, kako ne saj je mamica stalno v gibanju...

Zdej porihtam še sezname in pol pa letim...Me bo bolj malo tukaj tako da ne me kregat...
čau

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
28.6.2010 14:40:59   
sasadejan
Jana a ti katera pomaga s seznamo, da ne boš mislila, da si ga dolžna samo ti urejati in se ubadati z njim?

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
28.6.2010 14:48:27   
jana84
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3261
28.6.2010 14:56:42   
jana84

user posted image

Pdp, Nick, Starost, Kraj bivanja, Zaporedna user posted imageuser posted image doma, Brcike, Srček, Spol, Kje bomo rodile, Naslednji pregled

28.9.2010
Smarnca 29 let Mozirje 2.user posted imageuser posted image   user posted image  user posted image  user posted image  Celje 

30.9.2010
Binabina 25 let Celje 2 user posted image  user posted image
Tinaaleks 27 let Ljubljana 2 user posted imageuser posted image  user posted image  user posted image Postojna NP 23.7.  

1.10.2010

2.10.2010
Tinda 28 let 1.user posted image
Inna79 30 let 1.user posted image  user posted image
Bičkauser posted imageuser posted image  user posted image

3.10.2010
Arual2006 33 let Celje 2.user posted image 1 user posted image  user posted image user posted image
GretaGarbo 28 let 4.user posted image 1 user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   NP 13.7.
Rose85 24 let 1.user posted image  user posted image  user posted image   user posted image NP 30.6.  
Born*to*be*wild 21 let Dobrepolje 1.user posted image   user posted image  user posted image user posted image Kiara NP 13.7.

4.10.2010
3x mami 27 let Obala 3.user posted image 2 user posted image   user posted image  user posted image   user posted image Postojna NP 4.8.
Pikab84 26 let Primorska 1.user posted image    user posted image  user posted image  user posted image Postojna
Filisa 28 let Maribor 1.user posted image  user posted image  user posted image user posted image Brina Maribor NP 8.7.

5.10.2010

6.10.2010
Kolumbo 32 let 3.user posted image 2 user posted image   user posted image user posted image NP 28.6.
Nejaja 23 let Koroška 1.user posted image  user posted image
Lencica 2.user posted image  user posted image  user posted image
Kpmk 26 let Celje 2 user posted image 1 user posted image  user posted image  user posted image
Beka77 25 let 1.user posted image    user posted image  user posted image   user posted image NP 9.7.

7.10.2010

8.10.2010
Mamica30

9.10.2010

10.10.2010
Bibaleze1
Zinchy
22 let Kranj 1.user posted image   user posted image   user posted image  user posted image  Mai Peter  NP 30.6., 28.7.

11.10.2010
Anju
29 let Primorska 2.user posted image 1 user posted image  user posted image  user posted image user posted image Postojna NP 2.8.  
Nejkec 1. user posted image    user posted image  user posted image  user posted image NP 12.7.
Mojcaya 26 let 1.user posted image   user posted image   user posted image user posted image Ptuj
Samantka 24 let  Štajerska 1.user posted image    user posted image user posted image  Maribor   NP 27.7.
melami
lija30  1.user posted image
Melita73 ?user posted image 1 user posted image  

12.10.2010
Pikica1111
25 let
tinula

13.10.2010
Katra55
3.user posted image 1 user posted image  user posted image   user posted image  NP 1.7.  
SM10 33 let 5.user posted image 1 user posted image   user posted image   user posted image  NP 10.8.
Snežakinja  user posted image  user posted image user posted image   NP 28.6.

14.10.2010
Zojika80
Ptuj 2.user posted image 1 user posted image  user posted image

15.10.2010
Krokar 31 let 2.user posted image 1 user posted image
Rokipoki
? user posted image 1 user posted image

16.10.2010
mamamajča Štajerska ? user posted image  1 user posted image   user posted image Ptuj
pokora 35 let 5 user posted image  1 user posted image   user posted image user posted image  NP 2.7.

17.10.2010
Caroline1
Ljubljana  user posted image  user posted image   user posted image user posted image  Slovenj Gradec NP 19.7.  
Žan07

18.10.2010
Tybysy
 36 let  1.user posted image user posted image  user posted image user posted image Novo Mesto, Ljubljana NP 26.7. 
S*
33 let 2.user posted image  user posted image   user posted image   NP 28.7.

19.10.2010
Ninka21

20.10.2010
Ejla
29 let 2.user posted image 1 user posted image  user posted image
bt08 2.user posted image 1 user posted image
nova.mami.81 1.user posted image  user posted image

21.10.2010
missD
2.user posted image    user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   user posted image user posted image  NP 28.6., 7.7., 14.7.

22.10.2010
Sasadejan
25 let Domžale 1.user posted image   user posted image  user posted image user posted image Mark  NP 7.7.
blancica

23.10.2010
Janaja
26 let 3.user posted image 2 user posted image   user posted image user posted image

24.10.2010
Zana21
4.user posted image
M&A
34 let Ljubljana 5.user posted image 2 user posted image  user posted image  user posted image   user posted image NP 9.7.

25.10.2010
Anau
Nika1
Domžale 2.user posted image 1 user posted image   user posted image   user posted image   Postojna NP 26.7., 26.8.
Najki 29 let Ljubljana 2.user posted image 1 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image NP 13.7.
Orhideja80 29 let Ljubljana 1.user posted image   user posted image user posted image   user posted image NP 7.7., 9.7. 3D

26.10.2010
2ursae
32 let Ljubljana 3 user posted image 2 user posted image   user posted image  user posted image   user posted image Ljubljana
Kodrana 25 let Dolenjska 3.user posted image 1 user posted image  user posted image

27.10.2010
Polmaja
37 let 2.user posted image user posted image  user posted image user posted image Bor 
Bloom1 36 let 8.user posted image 5 user posted image   user posted image  user posted image user posted image
Roberta69 28 let Ljubljana 2.user posted image 1 user posted image  user posted image  user posted image user posted image   Ljubljana
Tina078 31 let Ljubljana 2.user posted image
Alicia84 26 let 1.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  NP 19.7.

28.10.2010
Luna_25
25 let 1.user posted image  user posted image   user posted image user posted image Novo Mesto 
čebeli
3.user posted image 1 user posted image   user posted image  user posted image
Urshy78
32 let Ljubljana 1.user posted image user posted image   user posted image user posted image Ljubljana NP 17.8.
Mami_1979
30 let 5.user posted image 4 user posted image   user posted image  user posted image user posted image  Celje NP 2.8.
Marjetica21 user posted image

29.10.2010
Jana84 25 let Primorska 4.user posted image 1user posted image   user posted image   user posted image  user posted image Šempeter NP 8.7.
BRinME 26 let S. Primorska 1.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Šempeter   NP 19.7.
Orto2 ? user posted image 1 user posted image  user posted image
Majabar 28 let Ljubljana 1. user posted image  user posted image   user posted image user posted image Kolumbija

30.10.2010

31.10.2010
PixieM
26 let Koroška 1.user posted image  user posted image   user posted image user posted image Slovenj Gradec NP 30.6. morfologija

XX.10.2010
Anja83 1.user posted image

1.11.2010
Strippy Ljubljana 1.user posted image

user posted image      user posted image
user posted image     user posted image
user posted image      user posted image

user posted image
Od nas so se žal poslovile user posted image user posted image
Anonimna **** user posted image
Ticamica user posted image
Jekica user posted image
Himbauser posted image
Pikicamala user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
28.6.2010 14:58:17   
jana84
sasadejan, saj ni take panike s seznamom...Samo malo bolj poredko bom jaz tukaj čvekala...Enkrat na teden pa bom verjetno prsopihala nekako do računalnika oziroma do ineterneta...

Tako, zdaj pa narest eno zeloooo zdravo kosilo: cvrte ribje palčke in ovcrt mlad krompir...mljask, mljask...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
28.6.2010 15:53:31   
filisa
dobrodošla lija30!

anju - čudoviti jurčki! Jaz bi jih tud  user posted image

sasadejan - na nuhalni še dobiš celega otročička na sliko, zdaj pa več nočejo celi na sliko user posted image . Midva sva na morfo. dobila slikco obraza, ki ga prekriva popkovnica in marsikdo ni vedel, kaj prikazuje... Sva pa ugotovila, da ima nosek čisto partnerjev user posted image .

Jaz sem danes vstopila v 27. t - če prav razumem, sem zdaj že v 3. tromesečju user posted image  Kakorkoli že, glavno, da sva jaz in user posted image  vredu!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
28.6.2010 17:12:10   
missD
ojla :)

sem si vzela ta podaljšan vikend za svoj in sva šla z mojim novopečenim možekom malo na morje :)
ni lepšega kot brezdelje cel dan user posted image

danes sem imela pregled pri svojem G. dobila napotnico za glukozni test, na hitro sem videla moja dva srčka kako se premetavata.

naslednji pregled imam 2.8. (pri svojem G, vsi ostali pregledi pa se pridejo na vrsto)
takrat bom tudi dobila al napotnico ali pa že kar injekcijo za razvoj pljučk.

buši pridno raste, tudi plodovnice imata dovolj.

sedaj pa ju grem naprej razvajat, že cel dan iščeta pozornost user posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
28.6.2010 17:40:52   
Najki
Meni so ful vsec rajzgerji, pa se par kosar jih lohk najdes na enem travniku user posted image . So mi celo bolj vsec od jurckov.

http://www.gobe.si/slike/Lactarius_salmonicolor.jpg

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
   [Brisano sporočilo]
28.6.2010 18:03:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Najki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3267
28.6.2010 19:06:06   
samantka
Hojla!

Vam moram sporočiti, da sem dobro opravila test, že imam protitelesca za vodene koze in mi ni bilo potrebno nazaj v bolnišnico. Sem bila tako vesela.

Super, da ste vse fajn, mene že malo dihanje matra in spanje, sicer pa se dobro počutim. Za kilce se več nič ne sekiram, samo da bo otroček zdrav, bom že potem shujšala, saj sem zelo trmasta. Do 25 tedna sem jih pridelala 10. Morda katero potolažim. user posted image Imam zdrav apetit user posted image .

Lp!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
28.6.2010 20:17:30   
Pokora
Super Samantka!!!user posted image
Drugače nas je pa tuki se mi zdi, kar nekaj z zdravim apetitom user posted image . Jaz sem nekje prebrala da majo tiste mamice ki so pretirano suhe v nosečnosti (se premalo zredijo) potem velikokrat predebele otroke - in jaz moram poskrbeti da naša punčka ne bo imela težav z debelostjo, ter temu primerno jemuser posted image  user posted image  user posted image

Jaz sem tudi danes imela pregled. Mi 10. poteče bolniška, pa me je sestra od osebne zdravnice klicala da nej prinesem potrdilo od G, da to uredita, ker gresta drug teden na dopust. Tako sem dones fehtala če lahko namesto v petek pridem na pregled kar danes.

Z našo punčko je vse ok, maternica je še vedno malo nizko, ker zelo nizko nosim, je pa prav tako kot pri tebi Tybysy iskla srček s tisto napravco in ker ga ni našel, sva šla na ultrazvok. Pa sem mu na stolu rekla, da je mala ravno brcnila, pa se je hotel vseeno prepričat če je s srčkom vse okuser posted image . Sem ga tudi vprašala če imam še vedno prepoved vožnje, pa mi je rekel da jo bom imela do koncauser posted image  Sem pa pozabila vprašati kako je s sladkorjemuser posted image  Ali lahko kako same opazimo če imamo povečan sladkor? Jaz sem namreč že 10 let čez mejo ko se naj bi začel preverjati, tako da je čisto možno da bi imela povečanega. Ga moram nujno vprašati čez en mesec!
NP imam 26.7.

Kolumbo, me zanima, to je ata verjetno baliral silažo? Sem se ravno danes, ko sem se vračala iz pregleda (so na travniku balirali) spraševala zakaj vsi samo še te bale delajo in zakaj noben več ne shranjuje sena klasično. Ta silaža tako smrdi...

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
28.6.2010 20:48:54   
samantka
Hej Pokorca,

zakaj pa imaš prepoved vožnjeuser posted image

Če tisto s kilami drži, pol bo naša punčka prava manekenka, ko mamica tako pridno je. user posted image

Glede cukra pa res ne vem. Jaz sem stara 24, pa sem tudi bila na pregledu, po 25 letu pa tako menda vsem nosečkam preventivno naredijo, tako da nič bat. Pa če imaš povečan sladkor, te takoj pokličejo, zato če ti ni nič omenil, ga sigurno nimaš, kajti mislim, da moraš imeti potem dietno prehrano. Takšna praksa je vsaj pri moji gin.

Silaža: verjetno je to lažje, ni potrebno tako dolgo sušiti, pa še bolj kakovostno je, ker ni vse izsušeno, imajo krave več mleka in ni treba spravljat pod streho, se lahko kar na travniku pusti. Tako je vsaj v naših krajih, tako pravijo kmetje, kar fajn to prakticirajo.

Lp!

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
   [Brisano sporočilo]
28.6.2010 21:34:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu samantka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3271
28.6.2010 22:17:13   
2ursae
jana, če boš še kaj telovadila s seznamom, sem videla, da vpisuješ tudi imena: imeli bomo Lučko user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
29.6.2010 6:55:42   
tinaaleks
Jutro!

Jaz v službi, neprespana, ker zadnje čase slabo spim (upam da ne bo tako naslednje 3 mesece), otrok pa je tudi prišel nazaj na svoj ritem in se zbuja ob 5 (na morju smo lahko vsaj potegnili do 6.30).

Upam da bo danes malo bolj umirjen dan v službi.

Drugače pa vse ok, veselo brcamo in samo še čakamo kdaj zaključimo s službo.user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
29.6.2010 8:05:34   
3x mami
jutro!

lija30, dobrodosla!
mami_1979, cestitke za puncko!!
Najki, cimprej pozdravi glezenj!

priznam, da mi je tale podaljsan vikend zelo pasal. moj skoraj prehlad je minil (dovolj, da ni klime v blizini user posted image ), mali pridno brca. vceraj sem imela dan tekanja po uradih, drugace pa je minilo mirno. dnevna pocasi napreduje - prve roke beleza so ze gor.
no, in cisto postanem zivcna ob vedno bolj pogostih komentarjih, kako ogromna sem (kako ogromen trebuh imam) in kako mislim rast se do poroda user posted image aaah, dobro, bo ze....

lep dan vsem!

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
29.6.2010 8:19:45   
mami_1979
Hvala vsem za čestitke!

Brcike naše punce so tako nežne, da kar verjet ne morem,.. Fantje so bili vsaj 3x bolj aktivni
anju
Nismo nič kaj računali za punčko,.. Ta matematika nas je že 4x pustila na cediluuser posted image .
Še vedno ne morem dojet, da je res. Upam, da se ni zmotila,..

Ima katera izkušnje z tem, da bi na UZ rekli, da je punčka, potem bi bil pa fantek?
Sicer me pa drži, da bi šla nekaj roza cotk kupit, ker imam vse modro, zeleno itd, pri štirih fantih se veliko nabereuser posted image
Moj pravi, naj počakam, na zadnji UZ (čez 10tednov, ki ga je treba plačatuser posted image ), da če bo potem rekla, da je punčka, pa se lahko zapodim v trgovineuser posted image Skoraj 100% sem, da ga ne bom poslušalauser posted image
kolumbo, samantka

tudi jst imam super apetit, kar preveč,.. moj user posted image me kar naprej heca, da če sem žogico pojedlauser posted image , oktobra bom pa tako verjetno že taka, kot nasedli kituser posted image
Pokora
moja G je rekla, da naredijo test za sladkorno bolezen okrog 25 tedna. Imam že napotnico, za laboratorij. Vzamejo kri, nato spiješ glukozo, čez kakšno uro, pa ti zopet vzamejo kri. Nič hudega.

< Sporočilo je popravil mami_1979 -- 29.6.2010 8:26:22 >

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......