|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI
26.6.2010 20:05:58   
Anonimen
Hvala loremi! Me je strah, da bi pokazal pozitivno, pa bi bilo to zaradi utrogestana. Jaz pa bi se veselila in potem bila žalostna, ker bi bil rezultat lažen.

(odgovor članu loremi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1526
27.6.2010 2:33:25   
gospodarica
drage moje,žal se nisem morala oglasiti prej,ampak to zdaj sploh ni pomembno,važno je,da vam sporočim stanje!!!
moja menstruacija se žal ni ustavila.danes,oziroma včeraj ( res pišem malo pozno) sem imela gromozanske krče,mislila sem,da mi bo jajčnike utrgalo,trajali so samo dopoldan...potem se je vse skupaj umirilo,krčev ni več,menstruacije pa je zmeraj manj.
malo me skrbi,ker je moja menstruacija zelo čudna.ni tako velike krvavitve kot zmeraj,poleg tega pa je menstrualna kri zelo svetlo rdeče barve,že skoraj roza....mislite,da je kaj narobe???
aja test sem delala točno 14 dni po et,je bil rezultat en velik minususer posted image

tako,da moja zgodba je končana.....

za vse,ki trepetate resnično držim pesti,da se vsaj vam nasmehne srečauser posted image

bebii - mislim,oziroma vem, da je za test malo prezgodaj,počakaj še vsaj minimalno tri,štiri dni in ga potem ponovi.držim pesti zate.

jaz pa sem tako utrujena,da grem zdaj v vodoraven položaj...pa lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
27.6.2010 8:54:50   
upanje81
Punce,
jaz sem pa danes zgooodaj zjutraj zagledala, kar še nikoli v življenju nisem user posted image user posted image user posted image . Sploh ne dohajam, midva sva presrečna.
Danes sem 13. dan po et, a je kakšna možnost, da bi bla še kakšna posledica stopke? Pa delala sem Baby check, a je dost zanesljiv? Jaz vedno delam Baby check in še nikoli ni blo dveh črtic.

gospodarica žal mi je, da ni uspelo, drži se...
anonimna a si nardila test?
Zarjaa kako kaže pri tebi, vidim, da imaš test en dan pred mano.

Vsem, ki čakate ali pa ste v postopku pa želim srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
27.6.2010 9:00:32   
Rakica_80
Jutrouser posted image
Pri meni je še vse belo, v bistvu je vse kot je bilo, test sem se odločila, da ne bom delala, ker če ima za priteč, se bo vedelo na čem sem, če ne bom raje počakala na moj rojstni dan, ki bo v petek, upam, da vsaj mene razveseli na ta dan, če nisem mojo mamo moglauser posted image
Sensi, želim ti uspešen postopekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kar se pa tiče takih žensk, vse smo si drugačne, res je to grozno za nas, ampak za njih ne, nimaš kaj, jaz ti svetujem, da se ne obremenjuješ še za take stvari, saj imamo že dovolj svojih problemov. Kar se pa tiče hrane, tudi jaz rada jem čevapčiče,pizze,...sadja zelo malo, zato pa spijem včasih kakšen vitaminuser posted image
Te pa popolnoma dobro razumem, kako se počutiš, ker sem bila na istem kot tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vso srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aninimna
, utrogestan nima veze s testom, ti ga kr narediuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gospodaricauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image [sm=smiley31.gif
Ne skrbi za user posted image nič ni narobe, če pa v slučaju imaš hude bolečine, se pa hodi pokazat na UZ. Vso srečo v naprej ti želim in vedi, da nas čaka en angelček nekje, samo včasih moramo biti zelo vztrajne, pač enim rata v prvo drugim pa kot sama po sebi vidiš da enostavno moramo dajati več postopkov skozi, bodi mi dobro, zjoči se in zberi dovolj moči za nov postopekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja jaz vem, da sem delala prehitro test, ampak vseeno pravim, da bi mi digitalni test že lahko pokazal pozitiven test, če bi kaj bilo, ker ti testi so zelo občutljivi že na zelo nizek nosečniški hormon, ampak OK, bomo še malo počakaliuser posted image
Lepo nedeljouser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
27.6.2010 9:02:38   
Anonimen
Jutro,
jaz sem tudi test delala včeraj zvečer CB pa je pokazal lepi plusek. Tak da upam da je to to.

(odgovor članu upanje81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1530
27.6.2010 9:04:21   
pikachu
čestitam

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
27.6.2010 9:09:11   
Rakica_80
Uauuuuuu super novička Upanje81, iskrene čestitkeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si pa res danes polešala nam dan, največ pa sebi, uživaj v nosečnosti in verjemi, tvojim magičnimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jupiiiiiiiiuser posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
27.6.2010 9:12:26   
Rakica_80
Anonimna, tudi tebi iskrene čestitkeuser posted image , pa to je re supeeeercauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zarjaa, lepa moja, upam, da imaš že pri sebi testek z debelim plusom, držim močno močno pesti zate, jutri pa obvezno javi lepo novičkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1533
27.6.2010 12:46:51   
IVYY
upanje81 in anonimna ČESTITKE!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Zdaj pa čimbolj mirno dočakajte prvi ultrazvok.

gospodarica user posted image user posted image user posted image user posted image ... vse besede so odveč... drži se in vedi, da boš tudi ti kmalu zagledala plus !!!

Mene je včeraj cel dal skozi špikalo, da sem postala kar precej zaskrbljena. Pa vem, da je to špikanje znak, da se maternica širi,ampak kaj ko ne morem, da me ne bi skrbelo.
Sem enkrat prebrala na RR, da je hujše čakanje do  prvega ultrazvoka kot 14 dni do testa. Pa se mi zdi, da to še kako drži.

Kako se držite ostale nosečke?

Zarjaa... zdaj si ti na vrsti za lulanje. Držim pesti za močen plus!!!

Bebiii... ti pa še malo počakaj z lulanjem !!! Jaz še zmeraj močno držim pesti zate !!!

En velik objem vsem !!!!

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

Neposredna povezava do sporočila: 1534
27.6.2010 13:14:34   
zarjaa
pa je konec krajšega dopusta in s tem vsega lepegauser posted image user posted image user posted image user posted image

točno na 12.dan so me nehale bolet prsi in se mi je pojavilo malček rjavega izcedka, in ker je bil na 13. dan še vedno prisoten, sem naredila test CB (ki ga sploh nisem nameravala delat, razen v primeru izcedkov) in je pokazal minususer posted image user posted image user posted image  Tako da zdaj čakam to user posted image , da se že enkrat vlije, čeprav nič ne kaže na to. Rjav izcedek je še vedno prisoten, sicer ga je malo, prsi so polne, vendar čisto nič ne bolijo, vsake toliko me malček špikne v trebuhu, ma običajnih znakov user posted image  od nikjer???? Zdaj me bo še zezalauser posted image user posted image user posted image  V glavnem, res sem bila prepričana, da bo ratalo in da bom kooončno pričakala ta user posted image . Jutri imam krvni test, ma nima smisla, da hodim, čeprav moj vztraja, da grem. On pravi, da dokler se ne vlije ni še nič dokončnega, jaz pa sem sigurna, da ne bo nič, ker na 13. dan po et je slika že realna!!!!

Hvala vsem, ki ste držale pesti zame...BEBIII, lepo prosim, da nam daš v kratkem ti NAJLEPŠO NOVICOuser posted image user posted image user posted image

upanje 81 in anonimna iskrene čestitke, lepo čuvajta svojeuser posted image user posted image  vseh 9 mesecev user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
27.6.2010 13:16:42   
zarjaa
gospodarica  žal mi je, en močen objem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
27.6.2010 16:18:44   
Rakica_80
Zarjaa, ti kr hodi jutri na krvni, ker boš tam zvedela na čem si, če imaš izcedke, še ne pomeni, da ti ni uspelo, lahko da je en odšel,....nikoli ne veš, zato ti priporočam, da se odpraviš jutri v LJ.
Držim pestke zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IVYY, mogoče bi bilo dobro, da greš na uni forum Nosečnost-IVF/ICSI in tam malo povprašaš o teh krčih ki praviš, tam ti bojo najbolj znale pomagat, vem pa da nekatere pijejo Buscopan, za oblažitev krčev in špikanja, sej bo minilo, ti mi lepo uživaj in se sprostiuser posted image RTIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Cukica, jutri ti želim, da zagledaš 2user posted image user posted image user posted image
Pokliči me, ko končašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
28.6.2010 11:39:35   
Rakica_80
Zarjaa, mislim nateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1538
28.6.2010 11:47:00   
Rakica_80
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AKTUALNO

Ponedeljek, 28.06.
skuštrana suzi - UZ
TittyK - UZ

Ponedeljek, 05.07.
sensi - posvet

OBJEMČKI 
user posted image user posted image  womanpolice, Amelia, mateja_goljev, Rielka, aja12, mavrica72, golobica82, klavirka,gospodarica user posted image user posted image  

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

zarjaa greje user posted image user posted image  test 28.06.
upanje81 greje user posted image user posted image  test 29.06.
BEBIII greje user posted image user posted image  test 05.07.

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image     

• spominčica (3. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • Registrirana(1.ICSI,MB)
  • Klavirka (3. ICSI, GKLJ) 
  • Womanpolice (4.ICSI, MB, dr. Reljič)
  • BEBIII (3. ICSI, GK LJ)
  • spomladančica (IVF, GKLJ)
  • IVYY (3.ICSI, PO, dr. REŠ )
  • Cukica (GKLJ, zamrznjenčki )
  • zarjaa (1. IVF, GKLJ, dr. Pintar )
  • FoxyLady (3. IVF)
  • JEŠA (IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • HANYBANY (IVF, GKLJ)
  • skuštrana suzi (3.ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Rielka (1.IVF, GKLJ)
  • golobica82 (1.IVF, PO, dr. Merlo)
  • aja12 (2. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • anci banci (zamrznjenčki, dr.Reš, akcija v avgustu)
  • Aljonka (4. ICSI, akcija v avgustu)
  • upanje81 (mild protokol)
  • julija30 (2.IVF, MB)
  • TittyK (IVF)
  • športnica (2. IVF, MB, akcija avgust)
  • gopodarica (5. ICSI, GKLJ)
  • nanika1 (2.IVF, akcija avgust)
user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           

• Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • vrtnica.m ( 3.IMSI/ICSI, GKLJ, dr. Bokal, postopek v oktobru) 
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Miklarom ( zamrznjenčki, MB) 
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr. Drobnič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • skuštrana suzi (3. ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Športnica ( IVF, MB ) 
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)  
  • Urshy78 (2. IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Buska (3. ICSI, PO, dr. Reš)  
  • šopka (3. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (2. IVF, dr. Reš)
  • mausikaa (dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • honey (2. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • jona klara (2. IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Teja K (dr. Reš)
  • aja12 (2. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Mina83 (1. IVF, GKLJ)
  • latka (1. ICSI, MB, dr. Gavrič)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit, hektorina

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE MAJ   user posted image

Špica84 user posted image  (LJ)
Honey user posted image  (LJ)
FoxyLady user posted image  (LJ)

user posted image   NOVE NOSEČKE JUNIJ   user posted image
Cukica user posted image  (LJ)
JEŠA user posted image  (LJ)
palcica_ user posted image  (LJ)
Registrirana user posted image  (MB)
IVYY user posted image  (PO)
upanje81 user posted image   (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
28.6.2010 11:49:09   
Rakica_80
SS in TittyK, lepo opravite na UZuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1540
28.6.2010 12:06:02   
cukica
Punce mamo en srček sicer je možnost.da je še en nekje,ampak sem vesela za tega enega. Smo v 8 t in smo veliki 14 mm,...

Srečna bodoča mamica in očka se vam zahvaljujeta za vse besede in pozitvne misli,pestke,....

Neposredna povezava do sporočila: 1541
28.6.2010 13:06:41   
Rakica_80
Cukica, še tukaj iskrene čestitke za srčekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
28.6.2010 13:44:46   
jona klara
upanje 81-še tukaj iskrene čestitke za user posted image aliuser posted image , pa srečno jutri na beti.user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

Neposredna povezava do sporočila: 1543
28.6.2010 14:53:38   
zarjaa
krvni test potrdil, da ni uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

držim pesti za tiste, ki še čakate oz. ste v postopku

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
28.6.2010 15:42:09   
bibk
Cukica, čestitke, pa srečno do konca in pol še naprej .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
28.6.2010 15:43:20   
bibk
Zarjaa ... žal mi je da ni uspelo, najbrž ti je groza, ampak ni kaj tako je treba glavo gor in si dat korajžo za naslednji postopek!!!! 

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
28.6.2010 17:30:35   
sensi
loremi,bebi......hvala za razumevanje,kako lepo je brat, da negdo,ki te še nikoli ni videl točno ve kako prazno in ne močno se počutiš.
Bebi saj mam jaz tudi rada vso to piz...rij sam pazim, da se ne pregrešim prevečkrat pa en koš vitaminčkov sem že pojedla in me dr. vedno nazadnje ko grem čez vrata še mal piči s temi kg, ta ti jih ma pa 25kg preveč in hop je že noseča.Ampak kaj čmo glavo gor in gremo dalje in upam, da me bo čim manj "kokoši", ki razmišljajop na tak in podoben način, da jim je pa nosečnost prišla dva meseca prezgodaj, ker si želijo po horoskopu bika in ne ribe.....obkrožalo.
No kakor koli že upam da mi ta ponedeljek nosi dobre novice,v bistvu mi je dr. rekel naj ga v pon. pokličem in se dogovoriva kr po tel., sam jaz sem se odločila, da grem kr k njemu, ker ko ga pokličem se mu vedno nekam mudi in me bolj na hitro odpravi.V pon. se bom pa kr utaborila pred vrati in ne mrdam ispred njih dokler me ne sprejme.
Vsem, ki je ratalouser posted image user posted image user posted image , čuvajte ta zaklad in srečno.
Vsem pa,ki nam ni pa držim pesti, da bo poletje in jesen naša in bo kmalu pravi baby booooooom, tu na forumu.

Noseča z dvojčki po naravni poti in enkrat IVF,žal se je oboje končalo nesrečno.

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
28.6.2010 19:51:33   
upanje81
Hvala vsem za čestitke, komaj čakam, da opravim jutri krvni test.
Cukica super za srčka srečno še naprej.
Vsem, ki jim ni uspelo pa en velik objem. Zapomite si vse se enkrat povrne in vse to trplenje in bolečina bosta prej ali slej za vse prerasla v neizmerno srečo in zadovoljstvo.

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
29.6.2010 6:27:10   
Anonimen
Jutro.

Gospodarica, žal mi je zate!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upanje, čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo nosečnost ti želim!!

zarja, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

cukica, čestitke za user posted image !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj si pa lahko malo oddahneš!

titty, ful lepo te je blo spoznat včeraj!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1549
29.6.2010 6:27:49   
Anonimen
Aja, sem pozabila povedat.. Poleg suprefacta imam sedaj še puregon. Naslednji UZ je 7.7.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?