Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 23:01:38
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 ja midva z mojim sma tudi bila na bojni nogi včeraj, zgleda da polna luna dela svoje Pol sma pa midva verjetno čudna,ker se že dva dni nisma nič skregala... jutri je nov dan... Ne kliči hudiča
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 23:02:19
|
|
|
|
botrca
|
Komaj še gledam. Grem proti spalnici. Dorečite za kavo, pa se jutri tipkamo naprej.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 23:05:19
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zaj pa še moj raport. Najprej šiht v kafani,pridem domu,me ded razkuri v nulo,da je malo falilo,da se nisem obrnila pa šla nekam do drugega šihta.Pridem v Lidla,me tota naša kvazi namestnica(dnevna izmenovodja)dr a celih pet ur v glavo.Tak,da če bi mi še kaki zoinla,bi jo točno v 3 pm poslala.Po koncu pa še vedno skadimo enega skupaj,pa se k meni obrne,pa mi reče:Kaj VI pa se ne menite z nami?Jaz pa nazaj.Ne vem.Pr a !!!!!Pol, pa pridem domu,pa še ded spet v mene začne lajat! kera je bla? Eno samo možnost ti dam,da ugibaš. blontna kura z roza pramenom Čestitke!!!! Zadeli ste prvo nagrado! kaj pa je nagrada? da nikoli več ne delam z njo? kaj te je dala za prvo blagajno? Ja,itak.Kak pa drugače? Če ona nima cajta za nič....bla...bla... mene je ko sem bila prvič na blagajni po pol ure pustila samo! hvala bogu je bila tu Tasa ( še enkrat hvala), da mi je pomagala, ker je njej vse težko. V sredo pa sma mele srnje, ker ni za mano preštelea denarja pa sem ji dala 10eur premalo ko mi je menjavala drobiž! valda sem mela pri obračunu 10 eur viška, pa ko je ugotovila kaj sma naredili sem ji samo rekla da sma obe zajebali, pa je bla tiho ko rit!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 23:05:35
|
|
|
|
matcar
|
Nočko,Botrca!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 23:05:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Da vas malo potolažim s totimi letami.Jaz sem tudi pri 28-ih rodila-Maksa,Saš-a pri 29-ih,ta 4-tega pa bom pri 31-h.Tak sem se odločla.Aja,Leo pa pri 21-ih. Te bi že zaj lahko bil na poti,al se motim...teoretično mislim. Ne,bom drugo leto komaj tolko.Okoli decembra ga mam v planu začet delat. ti pa tvoji plani...raje se prepusti toku....
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 23:07:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 mene je ko sem bila prvič na blagajni po pol ure pustila samo! hvala bogu je bila tu Tasa ( še enkrat hvala), da mi je pomagala, ker je njej vse težko. V sredo pa sma mele srnje, ker ni za mano preštelea denarja pa sem ji dala 10eur premalo ko mi je menjavala drobiž! valda sem mela pri obračunu 10 eur viška, pa ko je ugotovila kaj sma naredili sem ji samo rekla da sma obe zajebali, pa je bla tiho ko rit!!! Mene pa je danes kuj durh nekaj zaj....vala.Pa Fato sem špilala,pol pa mi na koncu reče,da sem kao vse naspol naredla,pa da ma ona samo 2 roki.Jaz pa njej nazaj,da jaz tudi.Pa je bla tiho,ni komentirala.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 23:08:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Da vas malo potolažim s totimi letami.Jaz sem tudi pri 28-ih rodila-Maksa,Saš-a pri 29-ih,ta 4-tega pa bom pri 31-h.Tak sem se odločla.Aja,Leo pa pri 21-ih. Te bi že zaj lahko bil na poti,al se motim...teoretično mislim. Ne,bom drugo leto komaj tolko.Okoli decembra ga mam v planu začet delat. ti pa tvoji plani...raje se prepusti toku.... Nimam kaj,ker mi je tak usojeno.Jaz bi že zaj lahko bla,pa nazaj štopam.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 23:09:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Komaj še gledam. Grem proti spalnici. Dorečite za kavo, pa se jutri tipkamo naprej. zaspanka...ne boš moža čakala?.....
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 23:10:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Komaj še gledam. Grem proti spalnici. Dorečite za kavo, pa se jutri tipkamo naprej. zaspanka...ne boš moža čakala?..... Kaka si!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 23:10:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Fato sem špilala,pol pa mi na koncu reče,da sem kao vse naspol naredla,pa da ma ona samo 2 roki.Jaz pa njej nazaj,da jaz tudi.Pa je bla tiho,ni komentirala.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 23:10:49
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 mene je ko sem bila prvič na blagajni po pol ure pustila samo! hvala bogu je bila tu Tasa ( še enkrat hvala), da mi je pomagala, ker je njej vse težko. V sredo pa sma mele srnje, ker ni za mano preštelea denarja pa sem ji dala 10eur premalo ko mi je menjavala drobiž! valda sem mela pri obračunu 10 eur viška, pa ko je ugotovila kaj sma naredili sem ji samo rekla da sma obe zajebali, pa je bla tiho ko rit!!! Mene pa je danes kuj durh nekaj zaj....vala.Pa Fato sem špilala,pol pa mi na koncu reče,da sem kao vse naspol naredla,pa da ma ona samo 2 roki.Jaz pa njej nazaj,da jaz tudi.Pa je bla tiho,ni komentirala. Hm,blondno rozasti zmaj v Lidlu?Moram otroke peljat tja,da vidijo to čudo
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 23:11:10
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 mene je ko sem bila prvič na blagajni po pol ure pustila samo! hvala bogu je bila tu Tasa ( še enkrat hvala), da mi je pomagala, ker je njej vse težko. V sredo pa sma mele srnje, ker ni za mano preštelea denarja pa sem ji dala 10eur premalo ko mi je menjavala drobiž! valda sem mela pri obračunu 10 eur viška, pa ko je ugotovila kaj sma naredili sem ji samo rekla da sma obe zajebali, pa je bla tiho ko rit!!! Mene pa je danes kuj durh nekaj zaj....vala.Pa Fato sem špilala,pol pa mi na koncu reče,da sem kao vse naspol naredla,pa da ma ona samo 2 roki.Jaz pa njej nazaj,da jaz tudi.Pa je bla tiho,ni komentirala. ja saj ma non stop pripombe! meni tudi vedno naroči sto stvari, ko jih tak ne moreš nardit! pa mi je zadnjič rekla, da ona ni tak slaba drugače, samo da se včasih malo zadere!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 23:12:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 mene je ko sem bila prvič na blagajni po pol ure pustila samo! hvala bogu je bila tu Tasa ( še enkrat hvala), da mi je pomagala, ker je njej vse težko. V sredo pa sma mele srnje, ker ni za mano preštelea denarja pa sem ji dala 10eur premalo ko mi je menjavala drobiž! valda sem mela pri obračunu 10 eur viška, pa ko je ugotovila kaj sma naredili sem ji samo rekla da sma obe zajebali, pa je bla tiho ko rit!!! Mene pa je danes kuj durh nekaj zaj....vala.Pa Fato sem špilala,pol pa mi na koncu reče,da sem kao vse naspol naredla,pa da ma ona samo 2 roki.Jaz pa njej nazaj,da jaz tudi.Pa je bla tiho,ni komentirala. Hm,blondno rozasti zmaj v Lidlu?Moram otroke peljat tja,da vidijo to čudo jaz bi tud rada vidla...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 23:13:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 samo da se včasih malo zadere! ti pa ji reči,da tud nisi slabo,samo da ti včasih živc spusti in mahneš pošteno
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 23:13:11
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 mene je ko sem bila prvič na blagajni po pol ure pustila samo! hvala bogu je bila tu Tasa ( še enkrat hvala), da mi je pomagala, ker je njej vse težko. V sredo pa sma mele srnje, ker ni za mano preštelea denarja pa sem ji dala 10eur premalo ko mi je menjavala drobiž! valda sem mela pri obračunu 10 eur viška, pa ko je ugotovila kaj sma naredili sem ji samo rekla da sma obe zajebali, pa je bla tiho ko rit!!! Mene pa je danes kuj durh nekaj zaj....vala.Pa Fato sem špilala,pol pa mi na koncu reče,da sem kao vse naspol naredla,pa da ma ona samo 2 roki.Jaz pa njej nazaj,da jaz tudi.Pa je bla tiho,ni komentirala. Hm,blondno rozasti zmaj v Lidlu?Moram otroke peljat tja,da vidijo to čudo ja zmaj, ki se ima za nekaj več, zna pa za en drek kaj!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 23:14:17
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 samo da se včasih malo zadere! ti pa ji reči,da tud nisi slabo,samo da ti včasih živc spusti in mahneš pošteno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 23:16:17
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 samo da se včasih malo zadere! ti pa ji reči,da tud nisi slabo,samo da ti včasih živc spusti in mahneš pošteno Al pa,da imaš slušno napako,tvoje uhe registrirajo samo normalne decibele
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 23:17:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Al pa,da imaš slušno napako,tvoje uhe registrirajo samo normalne decibele
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 23:19:43
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 samo da se včasih malo zadere! ti pa ji reči,da tud nisi slabo,samo da ti včasih živc spusti in mahneš pošteno Al pa,da imaš slušno napako,tvoje uhe registrirajo samo normalne decibele saj na mene se še zaenkrat ni zdrla, tak da še ne vem kak je ko zmaj poveča decibele
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 23:22:04
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Komaj še gledam. Grem proti spalnici. Dorečite za kavo, pa se jutri tipkamo naprej. nočko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 23:23:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 mene je ko sem bila prvič na blagajni po pol ure pustila samo! hvala bogu je bila tu Tasa ( še enkrat hvala), da mi je pomagala, ker je njej vse težko. V sredo pa sma mele srnje, ker ni za mano preštelea denarja pa sem ji dala 10eur premalo ko mi je menjavala drobiž! valda sem mela pri obračunu 10 eur viška, pa ko je ugotovila kaj sma naredili sem ji samo rekla da sma obe zajebali, pa je bla tiho ko rit!!! Mene pa je danes kuj durh nekaj zaj....vala.Pa Fato sem špilala,pol pa mi na koncu reče,da sem kao vse naspol naredla,pa da ma ona samo 2 roki.Jaz pa njej nazaj,da jaz tudi.Pa je bla tiho,ni komentirala. ja saj ma non stop pripombe! meni tudi vedno naroči sto stvari, ko jih tak ne moreš nardit! pa mi je zadnjič rekla, da ona ni tak slaba drugače, samo da se včasih malo zadere! Ma,ja.Sem glih Tasi rekla,ko smo šle domov,kak je blo to v hoferju.Nas je blo tudi 6 ob zaključku,pa smo 3 trgovino pucale,ostale pa so ostalo še naredle,akcije pa to.Tu pa moraš vse sam,pol, pa ti reče,da moraš malo bolj stopit.15 min do koca pa sem mela vse nareto.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 23:24:21
|
|
|
|
LILA100
|
nič grem spat, sem utrujena ker sem danes delala eno naduro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 23:24:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 mene je ko sem bila prvič na blagajni po pol ure pustila samo! hvala bogu je bila tu Tasa ( še enkrat hvala), da mi je pomagala, ker je njej vse težko. V sredo pa sma mele srnje, ker ni za mano preštelea denarja pa sem ji dala 10eur premalo ko mi je menjavala drobiž! valda sem mela pri obračunu 10 eur viška, pa ko je ugotovila kaj sma naredili sem ji samo rekla da sma obe zajebali, pa je bla tiho ko rit!!! Mene pa je danes kuj durh nekaj zaj....vala.Pa Fato sem špilala,pol pa mi na koncu reče,da sem kao vse naspol naredla,pa da ma ona samo 2 roki.Jaz pa njej nazaj,da jaz tudi.Pa je bla tiho,ni komentirala. Hm,blondno rozasti zmaj v Lidlu?Moram otroke peljat tja,da vidijo to čudo ja zmaj, ki se ima za nekaj več, zna pa za en drek kaj!!!!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 23:25:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 nič grem spat, sem utrujena ker sem danes delala eno naduro Kaj pa te naj jaz rečem? Nočko,Lila!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?