Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 22:46:24
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 dober večer še od mene! kak ste kaj? pri nas vse po starem. ooo,dober večer...sem ravno včeraj mislila na tebe...če ti lahko pošljem vabilo na FB.. ja veš da, lepo da se spomniš na mene
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 22:47:52
|
|
|
|
LILA100
|
ja midva z mojim sma tudi bila na bojni nogi včeraj, zgleda da polna luna dela svoje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 22:48:53
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca In kdaj se dobimo na kavi? no,kdaj??? ja zdaj bi pa res bil čas da se kaj vidimo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 22:50:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Da vas malo potolažim s totimi letami.Jaz sem tudi pri 28-ih rodila-Maksa,Saš-a pri 29-ih,ta 4-tega pa bom pri 31-h.Tak sem se odločla.Aja,Leo pa pri 21-ih. Te bi že zaj lahko bil na poti,al se motim...teoretično mislim. Ne,bom drugo leto komaj tolko.Okoli decembra ga mam v planu začet delat.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 22:50:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zaj pa še moj raport. Najprej šiht v kafani,pridem domu,me ded razkuri v nulo,da je malo falilo,da se nisem obrnila pa šla nekam do drugega šihta.Pridem v Lidla,me tota naša kvazi namestnica(dnevna izmenovodja)dr a celih pet ur v glavo.Tak,da če bi mi še kaki zoinla,bi jo točno v 3 pm poslala.Po koncu pa še vedno skadimo enega skupaj,pa se k meni obrne,pa mi reče:Kaj VI pa se ne menite z nami?Jaz pa nazaj.Ne vem.Pr a !!!!!Pol, pa pridem domu,pa še ded spet v mene začne lajat! si imela slab dan...bo jutri boljše... Iz tvojih ust,v božja ušesa!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 22:51:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zaj pa še moj raport. Najprej šiht v kafani,pridem domu,me ded razkuri v nulo,da je malo falilo,da se nisem obrnila pa šla nekam do drugega šihta.Pridem v Lidla,me tota naša kvazi namestnica(dnevna izmenovodja)dr a celih pet ur v glavo.Tak,da če bi mi še kaki zoinla,bi jo točno v 3 pm poslala.Po koncu pa še vedno skadimo enega skupaj,pa se k meni obrne,pa mi reče:Kaj VI pa se ne menite z nami?Jaz pa nazaj.Ne vem.Pr a !!!!!Pol, pa pridem domu,pa še ded spet v mene začne lajat! kera je bla? Eno samo možnost ti dam,da ugibaš.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 22:52:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 ja midva z mojim sma tudi bila na bojni nogi včeraj, zgleda da polna luna dela svoje Pol sma pa midva verjetno čudna,ker se že dva dni nisma nič skregala... Bodi srečna.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 22:52:56
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zaj pa še moj raport. Najprej šiht v kafani,pridem domu,me ded razkuri v nulo,da je malo falilo,da se nisem obrnila pa šla nekam do drugega šihta.Pridem v Lidla,me tota naša kvazi namestnica(dnevna izmenovodja)dr a celih pet ur v glavo.Tak,da če bi mi še kaki zoinla,bi jo točno v 3 pm poslala.Po koncu pa še vedno skadimo enega skupaj,pa se k meni obrne,pa mi reče:Kaj VI pa se ne menite z nami?Jaz pa nazaj.Ne vem.Pr a !!!!!Pol, pa pridem domu,pa še ded spet v mene začne lajat! kera je bla? Eno samo možnost ti dam,da ugibaš. blontna kura z roza pramenom
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 22:54:20
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 blontna kura z roza pramenom
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 22:54:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca In kdaj se dobimo na kavi? no,kdaj??? ja zdaj bi pa res bil čas da se kaj vidimo Za ponedeljek in četrtek še ne vem,al bom celi dan delala.V torek lahko pridem popoldan,v sredo po 11-i uri,v petek sem fraj,tak da sem celi dan na razpolago,v soboto pa do 12-h al pa po 5-ti popoldan.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 22:54:47
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 ja midva z mojim sma tudi bila na bojni nogi včeraj, zgleda da polna luna dela svoje Pol sma pa midva verjetno čudna,ker se že dva dni nisma nič skregala... jutri je nov dan...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 22:55:29
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca In kdaj se dobimo na kavi? no,kdaj??? ja zdaj bi pa res bil čas da se kaj vidimo Za ponedeljek in četrtek še ne vem,al bom celi dan delala.V torek lahko pridem popoldan,v sredo po 11-i uri,v petek sem fraj,tak da sem celi dan na razpolago,v soboto pa do 12-h al pa po 5-ti popoldan. ti al imaš urnik...hujši kot kak direktor
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 22:55:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zaj pa še moj raport. Najprej šiht v kafani,pridem domu,me ded razkuri v nulo,da je malo falilo,da se nisem obrnila pa šla nekam do drugega šihta.Pridem v Lidla,me tota naša kvazi namestnica(dnevna izmenovodja)dr a celih pet ur v glavo.Tak,da če bi mi še kaki zoinla,bi jo točno v 3 pm poslala.Po koncu pa še vedno skadimo enega skupaj,pa se k meni obrne,pa mi reče:Kaj VI pa se ne menite z nami?Jaz pa nazaj.Ne vem.Pr a !!!!!Pol, pa pridem domu,pa še ded spet v mene začne lajat! kera je bla? Eno samo možnost ti dam,da ugibaš. blontna kura z roza pramenom Čestitke!!!! Zadeli ste prvo nagrado!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 22:56:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 blontna kura z roza pramenom Če pa je res taka!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 22:56:26
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zaj pa še moj raport. Najprej šiht v kafani,pridem domu,me ded razkuri v nulo,da je malo falilo,da se nisem obrnila pa šla nekam do drugega šihta.Pridem v Lidla,me tota naša kvazi namestnica(dnevna izmenovodja)dr a celih pet ur v glavo.Tak,da če bi mi še kaki zoinla,bi jo točno v 3 pm poslala.Po koncu pa še vedno skadimo enega skupaj,pa se k meni obrne,pa mi reče:Kaj VI pa se ne menite z nami?Jaz pa nazaj.Ne vem.Pr a !!!!!Pol, pa pridem domu,pa še ded spet v mene začne lajat! si imela slab dan...bo jutri boljše... Iz tvojih ust,v božja ušesa! upanje umre zadnje
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 22:56:52
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 blontna kura z roza pramenom Če pa je res taka! bi jo res rada vidla
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 22:57:16
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zaj pa še moj raport. Najprej šiht v kafani,pridem domu,me ded razkuri v nulo,da je malo falilo,da se nisem obrnila pa šla nekam do drugega šihta.Pridem v Lidla,me tota naša kvazi namestnica(dnevna izmenovodja)dr a celih pet ur v glavo.Tak,da če bi mi še kaki zoinla,bi jo točno v 3 pm poslala.Po koncu pa še vedno skadimo enega skupaj,pa se k meni obrne,pa mi reče:Kaj VI pa se ne menite z nami?Jaz pa nazaj.Ne vem.Pr a !!!!!Pol, pa pridem domu,pa še ded spet v mene začne lajat! kera je bla? Eno samo možnost ti dam,da ugibaš. blontna kura z roza pramenom Čestitke!!!! Zadeli ste prvo nagrado! kaj pa je nagrada? da nikoli več ne delam z njo? kaj te je dala za prvo blagajno?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 22:57:21
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čestitke!!!! Zadeli ste prvo nagrado! kaj je nagrada ?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 22:57:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca In kdaj se dobimo na kavi? no,kdaj??? ja zdaj bi pa res bil čas da se kaj vidimo Za ponedeljek in četrtek še ne vem,al bom celi dan delala.V torek lahko pridem popoldan,v sredo po 11-i uri,v petek sem fraj,tak da sem celi dan na razpolago,v soboto pa do 12-h al pa po 5-ti popoldan. ti al imaš urnik...hujši kot kak direktor Ja,nisem si ga sama napisala. No,edino za kafano.To pa bom ju3 vidla,če bom lahko tak delala.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 22:58:23
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 blontna kura z roza pramenom Če pa je res taka! bi jo res rada vidla po eni uri dela z njo, si je ne bi več želela videt
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 22:58:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zaj pa še moj raport. Najprej šiht v kafani,pridem domu,me ded razkuri v nulo,da je malo falilo,da se nisem obrnila pa šla nekam do drugega šihta.Pridem v Lidla,me tota naša kvazi namestnica(dnevna izmenovodja)dr a celih pet ur v glavo.Tak,da če bi mi še kaki zoinla,bi jo točno v 3 pm poslala.Po koncu pa še vedno skadimo enega skupaj,pa se k meni obrne,pa mi reče:Kaj VI pa se ne menite z nami?Jaz pa nazaj.Ne vem.Pr a !!!!!Pol, pa pridem domu,pa še ded spet v mene začne lajat! kera je bla? Eno samo možnost ti dam,da ugibaš. blontna kura z roza pramenom Čestitke!!!! Zadeli ste prvo nagrado! kaj pa je nagrada? da nikoli več ne delam z njo? kaj te je dala za prvo blagajno? Ja,itak.Kak pa drugače? Če ona nima cajta za nič....bla...bla...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 22:59:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čestitke!!!! Zadeli ste prvo nagrado! kaj je nagrada ? Hmmmm.....
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 23:00:35
|
|
|
|
matcar
|
Na polovici smo!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?