|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
26.6.2010 22:22:09   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

kakšna pa je to pečenka? Ti si pa res lahko srečna, ješ ko huda uš, pa ob poznih urah a suha kot zobotrebec...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

ni slabo,svinjsko meso,pa kaša zravenuser posted image ..pa česnova omaka

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
26.6.2010 22:23:12   
arabela*

Pa dober večer vsem skupaj user posted image .

čer botrca

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
26.6.2010 22:25:45   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

kakšna pa je to pečenka? Ti si pa res lahko srečna, ješ ko huda uš, pa ob poznih urah a suha kot zobotrebec...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

ni slabo,svinjsko meso,pa kaša zravenuser posted image ..pa česnova omaka

če pa je res...user posted image ...ta jed mi pa diši...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
26.6.2010 22:26:19   
botrca
Zadnje objave: Mariborčanke spet user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
26.6.2010 22:27:22   
botrca
In kdaj se dobimo na kavi?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
26.6.2010 22:27:49   
arabela*

če pa je res...user posted image ...ta jed mi pa diši...user posted image

ja nislabo...user posted image ....

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
26.6.2010 22:28:50   
arabela*

če pa je res...user posted image ..

saj vem...ma ne zredim se jaz.....lahko žrem ko voluser posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
26.6.2010 22:30:00   
matcar
Čer!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
26.6.2010 22:31:17   
matcar
Da vas malo potolažim s totimi letami.Jaz sem tudi pri 28-ih rodila-Maksa,Saš-a pri 29-ih,ta 4-tega pa bom pri 31-h.Tak sem se odločla.Aja,Leo pa pri 21-ih.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
26.6.2010 22:35:00   
matcar
Zaj pa še moj raport.
Najprej šiht v kafani,pridem domu,me ded razkuri v nulo,da je malo falilo,da se nisem obrnila pa šla nekam do drugega šihta.Pridem v Lidla,me tota naša kvazi namestnica(dnevna izmenovodja)druser posted image a celih pet ur v glavo.Tak,da če bi mi še kaki zoinla,bi jo točno v 3 pm poslala.Po koncu pa še vedno skadimo enega skupaj,pa se k meni obrne,pa mi reče:Kaj VI pa se ne menite z nami?Jaz pa nazaj.Ne vem.Pruser posted image a user posted image !!!!!Pol, pa pridem domu,pa še ded spet v mene začne lajat!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
26.6.2010 22:35:16   
katy83
pred pol ure rodila moja svakinja. user posted image user posted image user posted image
Timotej dobil sestrično Lariso. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
26.6.2010 22:35:50   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

pred pol ure rodila moja svakinja. user posted image user posted image user posted image
Timotej dobil sestrično Lariso. user posted image user posted image user posted image
Iiiiii,kak lepa novica! Čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
26.6.2010 22:40:40   
botrca

čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
26.6.2010 22:40:53   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Iiiiii,kak lepa novica! Čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image tudi od mene user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
26.6.2010 22:41:16   
botrca

Zaj pa še moj raport.
Najprej šiht v kafani,pridem domu,me ded razkuri v nulo,da je malo falilo,da se nisem obrnila pa šla nekam do drugega šihta.Pridem v Lidla,me tota naša kvazi namestnica(dnevna izmenovodja)druser posted image a celih pet ur v glavo.Tak,da če bi mi še kaki zoinla,bi jo točno v 3 pm poslala.Po koncu pa še vedno skadimo enega skupaj,pa se k meni obrne,pa mi reče:Kaj VI pa se ne menite z nami?Jaz pa nazaj.Ne vem.Pruser posted image a user posted image !!!!!Pol, pa pridem domu,pa še ded spet v mene začne lajat!user posted image user posted image user posted image

si imela slab dan...bo jutri boljše...user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
26.6.2010 22:42:12   
sami0804

Da vas malo potolažim s totimi letami.Jaz sem tudi pri 28-ih rodila-Maksa,Saš-a pri 29-ih,ta 4-tega pa bom pri 31-h.Tak sem se odločla.Aja,Leo pa pri 21-ih.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Te bi že zaj lahko bil na poti,al se motim...teoretično mislim.

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
26.6.2010 22:42:14   
botrca
Jaz sem se danes tudi skregala z mojim in od jutra sploh ne govoriva.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
26.6.2010 22:42:57   
LILA100
dober večer še od mene!

kak ste kaj? pri nas vse po starem.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
26.6.2010 22:43:46   
sami0804
matcar,botrca user posted image user posted image user posted image ...ni nam lahko...ženskam...

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
26.6.2010 22:43:54   
arabela*

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
26.6.2010 22:44:18   
LILA100

Zaj pa še moj raport.

kera je bla?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
26.6.2010 22:44:50   
LILA100

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
26.6.2010 22:44:55   
arabela*

Jaz sem se danes tudi skregala z mojim in od jutra sploh ne govoriva.

jaz tudi malo mojega nadrla...ampak se že meniva in se dalje imva radauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
26.6.2010 22:45:10   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100

dober večer še od mene!

kak ste kaj? pri nas vse po starem.

ooo,dober večer...sem ravno včeraj mislila na tebe...če ti lahko pošljem vabilo na FB..

(odgovor članu LILA100)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
26.6.2010 22:45:30   
arabela*
škilim nogomet...pridem .....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?