|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
26.6.2010 7:59:04   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Nič picike, grem malo pogledat kak je v spalnici na dormeu ležat user posted image .

botrca kaj se te hvališ z dormeomuser posted image user posted image user posted image user posted image

moram delat malo reklame, če je tako fajn spat na njem user posted image user posted image user posted image   

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
26.6.2010 8:02:49   
sami0804
Jutro user posted image

Jutranja kava,računalnik,mularija brenči tam nekje okol glave,možek v službi...
čisto navadno sobotno jutrouser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
26.6.2010 8:08:16   
sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Drage moje,bilo je prijetno klepetat z vama,ampak mojuser posted image je zaspal,sama pa se bom šla malo družit s Alexom C.

Kar dva maš al kakouser posted image ?

Jap,pa obadva mam skoraj enako rada,sem ugotovilauser posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
26.6.2010 8:08:33   
ly117
Jutro. user posted image

Mi smo že tudi od 7 pokonci. Ata v trgovini mali okoli mene skače, jaz pa na jutranji dozi.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
26.6.2010 8:09:43   
ly117

Drage moje,bilo je prijetno klepetat z vama,ampak mojuser posted image je zaspal,sama pa se bom šla malo družit s Alexom C.

Jap,pa obadva mam skoraj enako rada,sem ugotovilauser posted image user posted image user posted image

Samo eden je sigurno bolj koristen kot drugi. Ali se motim.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
26.6.2010 8:10:42   
Sacherca
Dobro jutro tudi od mene user posted image

Midva z malim pokonci, moj se v sluzbi....Greva pol z malim k najboljsemu sosedu,da nekaj na zar vrzemo...

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
26.6.2010 8:14:47   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Je,ja.Totega smotanega Crossa nikak ne morem pripravit do tega,da bi posodo pomil...

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
26.6.2010 8:19:13   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Je,ja.Totega smotanega Crossa nikak ne morem pripravit do tega,da bi posodo pomil...

Saj sem vedla.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
26.6.2010 8:57:17   
tasa_m
moram delat malo reklame, če je tako fajn spat na njem user posted image user posted image user posted image   
uh, jaz pa se nea naspim na dormeu. Ni šans. Medtem ko pa moji doma in Lija spijo kot veliki user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
26.6.2010 9:00:32   
tasa_m
Dobro jutro.

Mah, včeraj bilo vsega enostavno preveč. Lija je padla na rob mize v dnevni in si presekala čelo oz. fajno buško dobila. Takoj sem ji namazala z margarino pa led gor dala, tak a modro nima nič, samo črta se vidi. Naredila sva napako, da je nisva pelala h zdravniku user posted image . Ma celo noč sem bila gor in jo opazovala, če je kaj narobe. Tak da sem danes kot zombi.

Zdaj pa šibamo dude kupit pa malo na sprehod, pol pa tak šibam delat.

Lep pozdrav vsem.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
26.6.2010 9:09:32   
marta82
Žalostno jutro.user posted image  Sem izvedela, da mora mami v ponedeljek peljat Kinga (našega zlatega prinašalca) uspavat. Je že čisto bogi.user posted image user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
26.6.2010 9:15:33   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Žalostno jutro.user posted image  Sem izvedela, da mora mami v ponedeljek peljat Kinga (našega zlatega prinašalca) uspavat. Je že čisto bogi.user posted image user posted image

marta user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
26.6.2010 9:19:32   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dobro jutro.

Mah, včeraj bilo vsega enostavno preveč. Lija je padla na rob mize v dnevni in si presekala čelo oz. fajno buško dobila. Takoj sem ji namazala z margarino pa led gor dala, tak a modro nima nič, samo črta se vidi. Naredila sva napako, da je nisva pelala h zdravniku user posted image . Ma celo noč sem bila gor in jo opazovala, če je kaj narobe. Tak da sem danes kot zombi.

Lep pozdrav vsem.

tasa user posted image user posted image user posted image user posted image za Lijo.

Ne si očitat,ker je nisi peljala k zdravniku,ti naši mali bauci so bolj žilavi,kot si mislimo.Lepo jo opazujte 72 ur,zaradi pretresa možganov,upam in verjamem,da bo vse vredu...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
26.6.2010 12:54:27   
botrca

marta user posted image user posted image user posted image user posted image

podpis!

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
26.6.2010 12:54:44   
botrca

Dobro jutro.

Lep pozdrav vsem.

tasa user posted image user posted image user posted image user posted image za Lijo.

Ne si očitat,ker je nisi peljala k zdravniku,ti naši mali bauci so bolj žilavi,kot si mislimo.Lepo jo opazujte 72 ur,zaradi pretresa možganov,upam in verjamem,da bo vse vredu...

se strinjamuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
26.6.2010 13:02:44   
arabela*

user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
26.6.2010 13:03:32   
Sacherca
marta82 user posted image tudi od mene user posted image

Tasa ne se sekirat,hitro se lahko vsakemu zgodi...Opazujte in kot je sami napisala,ce bi bilo karkoli sumljivega hitro k dezurnemu. Moja necakinja je 3krat zletela...Enkrat s postelje,enkrat s previjalne,enkrat po stopnicah...Res so zilavi ti nasi mali bauci.

Upam,da ne bo dezja popoldanuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
26.6.2010 13:04:17   
arabela*

Naredila sva napako, da je nisva pelala h zdravniku user posted image . Ma celo noč sem bila gor in jo opazovala, če je kaj narobe. Tak da sem danes kot zombi.

ne sekiraj se...v tistem trenutku soi naredila kar si mislila da je najboljše....opazuj jo in boš videla,če bojo kake spremembe(zenice,bruhanje)...

za lijo pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
26.6.2010 13:07:07   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Moja necakinja je 3krat zletela...Enkrat s postelje,enkrat s previjalne,enkrat po stopnicah...Res so zilavi ti nasi mali bauci.

M tudi...saj sem še tu večkrat pisala....pa s postle,pa s kinderpeta,pa povsod...
Pa A ko je bila mala,se je v štok zaletela in groza,cela krvava,kot bi je pol manjkalo,jaz v paniki....hitro k na urgencu...,ker je imela malo čelo počeno...pa so rekli,da to ni nič takega,da včasih zgleda huje....(preventivno pa itak glavo slikajo)

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
26.6.2010 13:09:27   
arabela*
Mi nič posebnega....dopoldne štacuna,pa sprehodek......pol sem na hitrco kosilo spocala( riž z zelenjavo,pa kislo zelje zabeljeno in s krajnsko)..zdaj pa smo tak same,je moj šel na trening...zvečer pa tak malo po lentu spetuser posted image ..upam da vreme zdržiuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
26.6.2010 20:21:05   
katy83
ku, ku, je katera tu?user posted image

sem prišla malo pozdravit, ker sva s tamalim sama, ata je šel na eno pijačo s kolegom, jaz pa za pc user posted image
nisem nič kaj brala za nazaj, bom jutri al pa v ponedeljek, da še kaj pokomentiram user posted image
včeraj sva bla z mojim v Avstriji, T pa je bil v varstvu pri moji mami. je sicer pasalo malo, ampak nekak sva ga pogrešala user posted image

naslednji teden pa je moj 4 dni fraj, tak da si izborim 1 dan zase - malo šopinga, pa frizer, pa kaka kavica. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
26.6.2010 22:11:39   
arabela*
čeruser posted image

mi smo maloprej z lenta prišli...smo šli malo jest...bograč in cigansko pečenkouser posted image .......

zdaj pa lepo v miru grem še na sladoled user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
26.6.2010 22:14:19   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

...da si izborim 1 dan zase - malo šopinga, pa frizer, pa kaka kavica. user posted image

pravilno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
26.6.2010 22:15:27   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

mi smo maloprej z lenta prišli...smo šli malo jest...bograč in cigansko pečenkouser posted image .......

zdaj pa lepo v miru grem še na sladoled user posted image

kakšna pa je to pečenka? Ti si pa res lahko srečna, ješ ko huda uš, pa ob poznih urah a suha kot zobotrebec...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
26.6.2010 22:15:56   
botrca
Pa dober večer vsem skupaj user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?