Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 7:59:04
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Nič picike, grem malo pogledat kak je v spalnici na dormeu ležat . botrca kaj se te hvališ z dormeom moram delat malo reklame, če je tako fajn spat na njem
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 8:08:33
|
|
|
|
ly117
|
Jutro. Mi smo že tudi od 7 pokonci. Ata v trgovini mali okoli mene skače, jaz pa na jutranji dozi.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 8:09:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Drage moje,bilo je prijetno klepetat z vama,ampak moj je zaspal,sama pa se bom šla malo družit s Alexom C. Kar dva maš al kako ? Jap,pa obadva mam skoraj enako rada,sem ugotovila Samo eden je sigurno bolj koristen kot drugi. Ali se motim.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 8:10:42
|
|
|
|
Sacherca
|
Dobro jutro tudi od mene Midva z malim pokonci, moj se v sluzbi....Greva pol z malim k najboljsemu sosedu,da nekaj na zar vrzemo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 8:14:47
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Drage moje,bilo je prijetno klepetat z vama,ampak moj je zaspal,sama pa se bom šla malo družit s Alexom C. Kar dva maš al kako ? Jap,pa obadva mam skoraj enako rada,sem ugotovila Samo eden je sigurno bolj koristen kot drugi. Ali se motim. Je,ja.Totega smotanega Crossa nikak ne morem pripravit do tega,da bi posodo pomil...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 8:19:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Drage moje,bilo je prijetno klepetat z vama,ampak moj je zaspal,sama pa se bom šla malo družit s Alexom C. Kar dva maš al kako ? Jap,pa obadva mam skoraj enako rada,sem ugotovila Samo eden je sigurno bolj koristen kot drugi. Ali se motim. Je,ja.Totega smotanega Crossa nikak ne morem pripravit do tega,da bi posodo pomil... Saj sem vedla.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 8:57:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca moram delat malo reklame, če je tako fajn spat na njem uh, jaz pa se nea naspim na dormeu. Ni šans. Medtem ko pa moji doma in Lija spijo kot veliki
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 9:00:32
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro. Mah, včeraj bilo vsega enostavno preveč. Lija je padla na rob mize v dnevni in si presekala čelo oz. fajno buško dobila. Takoj sem ji namazala z margarino pa led gor dala, tak a modro nima nič, samo črta se vidi. Naredila sva napako, da je nisva pelala h zdravniku . Ma celo noč sem bila gor in jo opazovala, če je kaj narobe. Tak da sem danes kot zombi. Zdaj pa šibamo dude kupit pa malo na sprehod, pol pa tak šibam delat. Lep pozdrav vsem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 9:09:32
|
|
|
|
marta82
|
Žalostno jutro. Sem izvedela, da mora mami v ponedeljek peljat Kinga (našega zlatega prinašalca) uspavat. Je že čisto bogi.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 9:19:32
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutro. Mah, včeraj bilo vsega enostavno preveč. Lija je padla na rob mize v dnevni in si presekala čelo oz. fajno buško dobila. Takoj sem ji namazala z margarino pa led gor dala, tak a modro nima nič, samo črta se vidi. Naredila sva napako, da je nisva pelala h zdravniku . Ma celo noč sem bila gor in jo opazovala, če je kaj narobe. Tak da sem danes kot zombi. Zdaj pa šibamo dude kupit pa malo na sprehod, pol pa tak šibam delat. Lep pozdrav vsem. tasa za Lijo. Ne si očitat,ker je nisi peljala k zdravniku,ti naši mali bauci so bolj žilavi,kot si mislimo.Lepo jo opazujte 72 ur,zaradi pretresa možganov,upam in verjamem,da bo vse vredu...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 12:54:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Žalostno jutro. Sem izvedela, da mora mami v ponedeljek peljat Kinga (našega zlatega prinašalca) uspavat. Je že čisto bogi. marta podpis!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 12:54:44
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutro. Mah, včeraj bilo vsega enostavno preveč. Lija je padla na rob mize v dnevni in si presekala čelo oz. fajno buško dobila. Takoj sem ji namazala z margarino pa led gor dala, tak a modro nima nič, samo črta se vidi. Naredila sva napako, da je nisva pelala h zdravniku . Ma celo noč sem bila gor in jo opazovala, če je kaj narobe. Tak da sem danes kot zombi. Zdaj pa šibamo dude kupit pa malo na sprehod, pol pa tak šibam delat. Lep pozdrav vsem. tasa za Lijo. Ne si očitat,ker je nisi peljala k zdravniku,ti naši mali bauci so bolj žilavi,kot si mislimo.Lepo jo opazujte 72 ur,zaradi pretresa možganov,upam in verjamem,da bo vse vredu... se strinjam
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 13:02:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Žalostno jutro. Sem izvedela, da mora mami v ponedeljek peljat Kinga (našega zlatega prinašalca) uspavat. Je že čisto bogi.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 13:03:32
|
|
|
|
Sacherca
|
marta82 tudi od mene Tasa ne se sekirat,hitro se lahko vsakemu zgodi...Opazujte in kot je sami napisala,ce bi bilo karkoli sumljivega hitro k dezurnemu. Moja necakinja je 3krat zletela...Enkrat s postelje,enkrat s previjalne,enkrat po stopnicah...Res so zilavi ti nasi mali bauci. Upam,da ne bo dezja popoldan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 13:04:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Naredila sva napako, da je nisva pelala h zdravniku . Ma celo noč sem bila gor in jo opazovala, če je kaj narobe. Tak da sem danes kot zombi. ne sekiraj se...v tistem trenutku soi naredila kar si mislila da je najboljše....opazuj jo in boš videla,če bojo kake spremembe(zenice,bruhanje)... za lijo pa
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 13:07:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Moja necakinja je 3krat zletela...Enkrat s postelje,enkrat s previjalne,enkrat po stopnicah...Res so zilavi ti nasi mali bauci. M tudi...saj sem še tu večkrat pisala....pa s postle,pa s kinderpeta,pa povsod... Pa A ko je bila mala,se je v štok zaletela in groza,cela krvava,kot bi je pol manjkalo,jaz v paniki....hitro k na urgencu...,ker je imela malo čelo počeno...pa so rekli,da to ni nič takega,da včasih zgleda huje....(preventivno pa itak glavo slikajo)
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 13:09:27
|
|
|
|
arabela*
|
Mi nič posebnega....dopoldne štacuna,pa sprehodek......pol sem na hitrco kosilo spocala( riž z zelenjavo,pa kislo zelje zabeljeno in s krajnsko)..zdaj pa smo tak same,je moj šel na trening...zvečer pa tak malo po lentu spet ..upam da vreme zdrži
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 20:21:05
|
|
|
|
katy83
|
ku, ku, je katera tu? sem prišla malo pozdravit, ker sva s tamalim sama, ata je šel na eno pijačo s kolegom, jaz pa za pc nisem nič kaj brala za nazaj, bom jutri al pa v ponedeljek, da še kaj pokomentiram včeraj sva bla z mojim v Avstriji, T pa je bil v varstvu pri moji mami. je sicer pasalo malo, ampak nekak sva ga pogrešala naslednji teden pa je moj 4 dni fraj, tak da si izborim 1 dan zase - malo šopinga, pa frizer, pa kaka kavica.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 22:11:39
|
|
|
|
arabela*
|
čer mi smo maloprej z lenta prišli...smo šli malo jest...bograč in cigansko pečenko ....... zdaj pa lepo v miru grem še na sladoled
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 22:14:19
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ...da si izborim 1 dan zase - malo šopinga, pa frizer, pa kaka kavica. pravilno
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 22:15:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mi smo maloprej z lenta prišli...smo šli malo jest...bograč in cigansko pečenko ....... zdaj pa lepo v miru grem še na sladoled kakšna pa je to pečenka? Ti si pa res lahko srečna, ješ ko huda uš, pa ob poznih urah a suha kot zobotrebec...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 26.6.2010 22:15:56
|
|
|
|
botrca
|
Pa dober večer vsem skupaj .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?