Anonimen
|
koala.ček, upam, da že uživate! pa da je tvojemu všeč stanje po brazilski tiste, ki še dopustujete - naj vam bo vreme naklonjeno. nam je bilo. hvala, ledenka! ampak sem vseeno sesuta. pripravljanje za na plažo, vse te stvari prenesti na plažo, se tam igrati kot otroci, potem vse pospraviti in pripraviti otroka da ne hodijo goli naokrog, v stanovanju vse razpakirati in posušiti, otroka stuširati in pripraviti za spanje,... začaran krog. kot sem že povedala, sem sesuta! še dobro, da nisem popustila mojemu, ki je želel kampirati,... uhuhu, kako bi bila šele potem sesuta! pa zeblo jih je ponoči v šotorih,... eelyy, mislim nate in malo kepico. vse bo okej, boš videla! upam, da je z očetom že v redu. so mu priporočili kakšne telovadne vaje? se mi zdi, da se s kakšnim raztegovanjem izogne kakšnega dodatnega krča. Leela, dodatno vam pošiljam miljon , upam, da sta tvoja mulčka že okej! FLASKA, dokler je samo nogomet, ni panike! samo da ste vi dobro! ivana, si šla zopet na potep z vlakom? imaš pravo filmsko življenje... škoda, ker ti osvajalec ni bil všeč, bi še bolj godilo samozavesti,... ah; pa sem spet v Lj,... ob vikendih je tako prijetno biti tu. mir in tišina,...
|