Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.6.2010 20:14:38
|
|
|
|
Masha_M
|
"Samo"ledene kave in sendviči. In malo domačega rdečega ribeza. Zame pa brezkofeinska bela kava z natrenom in voda.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.6.2010 21:10:14
|
|
|
|
anajrim
|
Jej punce...danes je bilo res super...le malo me je prezeblo... Dan je bil super...popoldan pa sem še plavala in mi je full pasalo...ker so pred nami zelo lepi dnevi se bom lahko vsak dan naplavala...kar mi pri mojem otekanju tudi koristi... Sem imela ctg in pregled...ctg nič resnega ni kazal...na pregledu vse ok...bomo videli čez en teden pa spet ctg...
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.6.2010 21:13:33
|
|
|
|
petrca2507
|
Na sadno kupo sem pa čist pozabila, da bi jo lahko naročila. Ampak je bila tudi ledena kava super. Če se ne motim, je anajrim naročila neko ledeno čokolado. Smo pa na začetku imele mal smole z natakarjem, ki je poskrbel za mokro osvežitev anajrim in sina od NN. Si raje ne predstavljam, kaj bi lahko bilo, če bi bila na pladnju še kakšna sadna kupa.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.6.2010 21:54:08
|
|
|
|
neka_noč
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 Na sadno kupo sem pa čist pozabila, da bi jo lahko naročila. Ampak je bila tudi ledena kava super. Če se ne motim, je anajrim naročila neko ledeno čokolado. Smo pa na začetku imele mal smole z natakarjem, ki je poskrbel za mokro osvežitev anajrim in sina od NN. Si raje ne predstavljam, kaj bi lahko bilo, če bi bila na pladnju še kakšna sadna kupa. ....tukaj pa moram vskočit.. Bi jo moj sin brez "kakršnegakoli problema" pomezil.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 25.6.2010 9:40:51
|
|
|
|
marjanaj
|
bcljka sporoča: "Zvezda je rojena. Z 52 cm in 3.640 g je priletela na oder sveta Pika Dimnik. Njena najvecja obozevalca mami in oci."
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 25.6.2010 10:34:51
|
|
|
|
Mjavmjav
|
Jaaaa!! Čestitke!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 25.6.2010 11:08:26
|
|
|
|
neka_noč
|
ŠE TUKAJ ČESTITKE za Piko!!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 25.6.2010 11:08:58
|
|
|
|
Masha_M
|
Pa sta/smo jo le dočakali! Čestitke še posebej mamici in očijuin pozdravčke mali Piki!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 25.6.2010 11:38:53
|
|
|
|
candy24
|
Ooooooo bcljka ČESTITKE!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 25.6.2010 12:09:00
|
|
|
|
candy24
|
Dobro jutro bejbe, jaz sem spala do zdaj. Včerajšnjo garanje v kuhinji me je kar izčrpalo. Hkrati se opravičujem, ker sem zaradi tega (včeraj) zahinavila in nisem prišla v Tivoli. Ampak sta se tašča in tast vrnila iz potovanja po Severu in sva jih z pogostila s kosilom. Sta bila ful vesela. Iz Norveške sta mi prinesla ful tople volnene rokavice z izvezenim severnim jelenčkom, da me pozimi ne bo zeblo, ko bom vozičkala. A ni to lepo? Skratka, naredila sem dve lazanji in jogurtovo strjenko z vročimi malinami. Torej, če pogledamo z druge plati, praktično nisem ničesar zamudila, ker sem se jaz basala doma. Hec! Ful fajn, da ste uživale. Mjavmjav - sem te dodala na seznam ; oprosti, ker sem tako neažurna katrinka - ah, saj te pa imam (tetra plenice); imam največje in najmanjše (z barvnim robom) od Tosame. In, sta pobelila? Predvidevam, da ti zaradi tega ni uspelo priti na telovadbo... Vse vas pozdravljam!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 25.6.2010 13:01:18
|
|
|
|
anajrim
|
bcljka-cestitke candy-super rokavicke mi gremo pa sedaj na druzinski piknik in praznovanje. Bom spet jedla. Vcerajsnji tus v colnarni... Sem potem razmisljala da smo mu vse skupaj se placale, namesto da bi bilo gratis...hehehe
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 25.6.2010 13:06:23
|
|
|
|
petrca2507
|
bcljka...čestitke za Piko.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 25.6.2010 14:04:21
|
|
|
|
Masha_M
|
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim Vcerajsnji tus v colnarni... Sem potem razmisljala da smo mu vse skupaj se placale, namesto da bi bilo gratis...hehehe Pa še same smo pobrisale, namesto da bi on. Matr smo smotane.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 25.6.2010 20:10:59
|
|
|
|
anajrim
|
Pa res je ...je bilo videti da nam je bolj nerodno kot pa njemu. .hehehe....naslednjič ne bomo tako prijazne
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 25.6.2010 20:17:54
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M "Samo"ledene kave in sendviči. In malo domačega rdečega ribeza. Zame pa brezkofeinska bela kava z natrenom in voda. a res, sm pa same sladke dobrote pricakovala - to je zato k po sebi gledam...hehe IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj bcljka sporoča: "Zvezda je rojena. Z 52 cm in 3.640 g je priletela na oder sveta Pika Dimnik. Njena najvecja obozevalca mami in oci." iiiiiiiiiiiiiiii iskrene cestitke, sem vedela da bos nepricakovano hitr rodila in ne v ponedeljek, cestitke za vajino princesko IZVIRNO SPOROČILO: candy24 In, sta pobelila? Predvidevam, da ti zaradi tega ni uspelo priti na telovadbo... ups...sorry cist pozabila...o joj ja sva pobelila - je dnevna sedaj lepa,cista - rumeno bela...sicr morva se tricetrt bajte pospravt - a ne dons,ni sans...jutr...mogoče
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.6.2010 7:40:39
|
|
|
|
anajrim
|
candy 24 sporoca, da se jima je 25.6. ob 23.14 rodil Oskar, 4170g, 54 cm. Presrecna sta.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.6.2010 8:21:29
|
|
|
|
neka_noč
|
Še tukaj Candy - ČESTITKE!!!! Mere Oskarja so "konkretne" , upam, da si ti ok...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.6.2010 8:52:24
|
|
|
|
petrca2507
|
Čestitke Candy.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.6.2010 9:17:25
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim candy 24 sporoca, da se jima je 25.6. ob 23.14 rodil Oskar, 4170g, 54 cm. Presrecna sta. oooooooooooo...cestitke za oskarja
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.6.2010 10:04:40
|
|
|
|
Masha_M
|
O hudo, zdaj pa kar padajo ven. ;) Čestitke za Candy in novega srakoperčka ter obilo starševskih užitkov. Drugače grem pa jaz zdaj počasi malo spakirati (predvsem mojo super-duper special hrano) in na Obalo namočiti (vsaj) noge v morje. Papa za 1 dan!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.6.2010 20:57:29
|
|
|
|
katrinka
|
mi kot pravi zabarji smo pa celo dopoldne se sprehajal po ljubljani...me tace ubijajo...lahko noc
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 26.6.2010 21:35:55
|
|
|
|
petrca2507
|
Jaz sem bila pa včeraj na KD Barje na frizbi 4fun tekmi s psicam. Z najmlajšo sem 2x stala na stopničkah: 1x na 2. mestu in 1x na 3. mestu. Danes pa sem bila v Domžalah na agility tekmi, kjer je kolega z mojo mlajšo psico osvojil 3. mesto, kolegica pa 2. mesto s starejšo psico. Jutri imamo vse skupaj dan za počitek in bomo šle k mojim staršem na Jesenice. masha...kako je bilo na morju?
|
|
[Brisano sporočilo] 26.6.2010 22:12:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?