november2010
|
Hoj hoj! Da se še jaz javim malo, da ne boste čisto name pozabile.... vas redno berem, ampak k pisanju se pa malo težje spravim..... Tale teden je dejansko imel zame samo en delovni dan - samo včeraj sem bila v službi od pondelka do srede pa na B. Ne vem če sem že omenila, ampak jaz imam že cca 16 let zelo hude migrene in tudi v nosečnosti mi ni nič prizanešeno z njimi, stanje pa se še toliko bolj poslabša, ker ne smem jemati tablet razen lekadola, ki pa meni ne pomaga nič bolj kot navaden bonbon. Tako da se zgodi, da veliko popldnevov enostavno preležim v postelji z migreno.... :( Očitno imam pa poleg tega še mal smole.... sem bila v nedeljo na koncerrtu Perpetuum Jazzile in je imel nekdo, ki je sedel za mano, s seboj kamero in stojalo. In s tistim stojalom je toliko časa operiral, da se je vse skupaj meni zvrnilo direkt na glavo So mi solze od bolečine dol tekle, nato pa je sledil tridnevni glavobol.... zdravmica mi pomagat itak ni mogla, tako da sem že res mislila, da se mi bo mal zmešal.... ampak zdaj je ok, končno..... Brcike.... tudi jaz jih že kar intenzivno čutim, kak dan malo bolj, drugega malo manj. Sanje.... jaz mislim, da v celem življenju še nisem toliko presajala, kot sanjam v tej nosečnosti..... pa še na polovici nismo :) UZ - tudi jaz spadam med tiste, ki uz imajo na vsakem pregledu, sicer zelo na hitro, ampak ravno dovolj, da si potem lahko spet pomirjen , da je vse ok. Imam 1.julija pregled, takrat bom noseča točno 20t, sam dvomim da mi bo že M delala. Pričakujem, da mi bo tam nekje okrog 20. julija delala. Morje - jaz bi tud, jaz bi tud!!! :) Mi gremo šele 26. julija, ampak glede na to, kako hitro čas mineva, sem prepričana, da bo tudi naš datum kmalu tu! Oprema za dojenčka - previjalno imamo še pri meni doma, tako da jo bomo enkrat poi morju prretovorli sem in upam, da bomo našli nek prostor v kopalnici zanjo, ker je res ogromna... ampak meni je ful pomembno, da je velika, da imam vse pri roki in tudi vsa oblačila imam potem v predalih, ima previjalna tri ogromne predale. Posteljico, oblačilca, lupinca - to pa že načeloma vse imamo, tako da ne bo potrebnih kakih drastičnih nakupov, mal preuredit, neuporabno stran vržt, pol bom pa vidla ali je kaj za dokupit. Voziček bosta pa kupila tašča in tast, bo pa quinny freestyle.
|