|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
24.6.2010 12:49:53   
phelps
aluap, London in jadranje? user posted image Zelo, zelo sem ti folš user posted image

Ja, danes je zadnji šolski dan (oh, kje so ta leta), mladina že nakupuje alkohol, policaji se pa šetajo po mestu. No, saj mi nismo bili nič boljši user posted image

Moj vikend bo pa na off, ker res potrebujem počitek, greva le na turnir trojk in odbojko na mivki, fuzbal mi očitno ni dovolj, želim še malo testosterona user posted image

Danes gremo eno uro prej iz službe, pravkar izvedela, jeeej user posted image

Punce, uživjate in preživite vikend tako, kot da ste na svetu samo ve in vaše male pikice! user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
24.6.2010 13:06:53   
maa2010
Jaz pa potujem v Prago za 1 teden :) Moj trebuscek me se ne ovira, razen pri spanju user posted image in nabavila sem si tudi novi trolley z 4 kolesi, da se bo sam poganjal user posted image

Uzivajte souser posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
24.6.2010 13:49:58   
lottyka
Prav lep pozdrav vsem,

Hvala za odgovore okoli brcik, sem se kar pomirila. Bodo ko bodo. Moram reči da ga čedalje več čutim to pa je tudi nekaj.

UZ - jaz sem ga imela prvič, potem nuhalno in to je to. Prejšnjič mi je sicer delala ampak mi je merla in gledala MV in nisem sploh vidla na ekran. Tako da kot da ga ni bilo.

Gastritis je tudi meni poznan. Svojo mladost kar veliko preživela v bolnici zaradi tega. Sedaj ga imam že kar nekaj časa pod kontrolo imam pa tud jaz probleme z vračanjem kisline in zgago. Si pomagam z donatom in pa do sedaj sem vzela tudi že 4x Rupurut, ko  res ni več šlo. Ampak se da. Sem pa tja Rupurut ne škodi. Če pa bi se mi vrnil v vsej svoji obliki pa ne bi odlašala z obiskom zdravnika.

Spodnje hlače - jaz imam tudi probleme ker me spodaj vse moti, da bi nosila te ki so do prsi pa mi ni, sploh zdele poleti ne. Sem pa ugotovila da me tele sloggi čist nič ne vežejo niti motijo. Tako da sem jih še ene par nakupila.
http://www.3suisses.si/si/shop/izdelek/perilo/noc/trgovina-sloggi/vsi-izdelki/set_-3-slip-sloggi-hot-hips-+-1-darilo*-/35200,7961,13928,16489.html?cpt=10
sanje - res je da so postale bolj intenzivne. Mene je matralo user posted image in s tem povezane sanje kakšen teden dva nazaj. Je pa trajalo kar več dni skupaj user posted image , da me je malo minil.

Drugače pri meni nič novega, počivamo, gremo na sprehod in spet počivamo user posted image . Komaj čakam ponedeljek pregled in torek ko imam že morfologijo.

Vse ki odhajate na podaljšan vikend uživajte in seveda tudi vse ki ostajate doma. Mi bomo doma ostali in upam da bo vreme lepo, da bomo kakšen piknik naredili.

< Sporočilo je popravil lottyka -- 24.6.2010 13:51:32 >

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
24.6.2010 13:57:21   
aleksa83

user posted image
Midva sma tudi  imela take male lepe plane, pa je šlo vse po vodi,...

Moj more delati jutri za praznik, pa še v soboto,....user posted image

Pa že za 1 in2 maj je delal,... brezveze,....

V glavnem, ve pa se imejte fajn,....
jaz si bom tudi nekako probala narediti fajn, koliko se bo dalo pač,....

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
24.6.2010 14:07:44   
malajka84
vsem, ki potujete ali si boste privoščile oddih za podaljšan vikend želim čim lepše dni!! fouš sem vam pa tk al tk;)user posted image midva bova pa kr doma n u soboto dobiva obisk..drgač pa nič kaj ekstra vikend ne bo

sanje----hja tud pr men so...ampak je tko d enkrt so une ta grozne za znoret, da se zbudim, pa skor ne upam oči nazaj zapret..pol drugič pa....uf..jih pa najraj ne bi odprla;) heehe

dans mi bojo spremenl nick...ampak bi prosla, da na seznamu kar BOSTINA ostane, ve bote tk vedle kdo pa kaj...drugi pa....:)

< Sporočilo je popravil BOSTINA -- 24.6.2010 14:10:25 >

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
24.6.2010 14:41:41   
aleunam
Dobrodošla, nova user posted image !

user posted image  

Še uro in pol... Danes nisem za "delo", tudi brca v rit me ne bi premaknila. user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
24.6.2010 14:53:26   
majabar
phelps, sem bila 3 dni brez interneta, ga nimava doma, ampak samo v službi. So me tudi doma v Sloveniji pogrešali. A sem še vedno tu. Lepe sanje;)!
pajac, se strinjam. Tudi jaz sem pomislila na proteinurijo. Nekaj bo treba urediti. Vem, da ni OK, če me je samo nehalo boleti. Urin je še vedno bogi.
Soncchhek, bom imela pregled, ja. Tudi tu jih imajo enkrat na mesec. Urejava zavarovanje. Če nama ne uspe v 14ih dneh (ko bi morala imeti naslednjega), bova šla nekam samoplačniško.
aleksa, kar visok pritisk. Dobro se spočij! Ojoj, zdaj berem, da moraš še čez vikend delati:(.
nadinne, pijem ogromno, morda že preveč Recimo vsaj 4 litre na dan, morda tudi 5.
aleunam, sladoled;). Ni boljšega!

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
24.6.2010 14:54:56   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka

Spodnje hlače - jaz imam tudi probleme ker me spodaj vse moti, da bi nosila te ki so do prsi pa mi ni, sploh zdele poleti ne. Sem pa ugotovila da me tele sloggi čist nič ne vežejo niti motijo. Tako da sem jih še ene par nakupila.
http://www.3suisses.si/si/shop/izdelek/perilo/noc/trgovina-sloggi/vsi-izdelki/set_-3-slip-sloggi-hot-hips-+-1-darilo*-/35200,7961,13928,16489.html?cpt=10

To je cena za 3 komade?

Evo, našla nizke hlačke za user posted image ... Poceni, ne vem pa kako je z kvaliteto.

http://www.neckermann.si/si/nm2/zenska-moda/wsch/spodnjice_zenska/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9lZHM9JWMzJTlmJmZoX3ZpZXdfc2l6ZT05JiZmaF9zdGFydF9pbmRleD00NSZmaF9zZWNvbmRpZD1zaV8yODU4NCZmaF9saXN0ZXJfcG9zPTUyJmZoX2xvY2F0aW9uPSUyZiUyZm5lY2tlcm1hbm5fc2klMmZzaV9TSSUyZmNhdGVnb3JpZXMlM2MlN2JuZWNrZXJtYW5uX3NpX3NpXzEwODclN2QlMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdibmVja2VybWFubl9zaV9zaV8xMDg3X3NpXzIzOTglN2QlMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdibmVja2VybWFubl9zaV9zaV8xMDg3X3NpXzIzOThfc2lfMjQwMCU3ZCZmaF9yZWZ2aWV3PWxpc3Rlcg==/m-28584/index.html

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
24.6.2010 16:24:11   
Renesme**
jaz imam en komplet belih spodnjih hlač iz neckermanna, sem jih prvič naročila, pa so mi bile prevelike, sem kar navadne nosila, zdaj so mi pa ravno prav- vredu so!user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
24.6.2010 17:55:18   
aleksa83
majabar:ne jaz ne delam čez vikend, moj dela :/
jaz sem v bolniški zaradi pritiska, me je moja G. že hotela enkrat v bolnico dati, pa se mi je potem stanje izboljšalo,...

Me veseli, da bo lepo vreme, da si boste lahko malo privoščile,..., le pa uživajte 500 na urouser posted image

Me je moj dragi potolažil, da si boma doma lepo skup odpočila, ko pride iz šihta in sem se že sprijaznila,...user posted image

Lep sončen podaljšan vikend,...

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
24.6.2010 18:28:06   
majabar
:) Še dobro, sem narobe napisala. Potem si pa le vzemita nekaj časa za boljše počutje! Pri nas je končno posijal sonček, je deževalo celo noč.

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
24.6.2010 20:23:56   
lottyka
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

To je cena za 3 komade?

Ja tu so res drage, to sem prilepila samo zaradi modela. Jaz sem dobila en paket kjer so 3 noter cena pa je 20 EUR za 3. Drugače so 1 kom mislim da 9,90 EUR. Sedaj čakam da dobijo spet kakšen paket ker jim je zmanjkalo sigurno kupim še kakšnega. Meni zelo odgovarjajo.

user posted image pa mamo res sedaj eno novo. Dobrodošla malajka user posted image .

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
24.6.2010 21:10:31   
orlica
Helo souser posted image . Cas bezi in bezi. DAnes sem ugotovila, da se moj user posted image premika, a ma tko nezne premike, da mora bit mir in tisina okoli mene, da sploh kaj zacutim. cas tko hitro mineva, da nimam casa da pridem do racunalnika, kaj se da vse preberem kaj ste napisale.
Tukaj kjer sm na svedskem in se pogovarjal z zenskami o nosecnosti, mi pravjo, da pri njih je samo 1x UZ in to na zacetku med 16 - 20tednov. Nato jih pregleduje babica in to poslusa samo srcek. UZ ni vec, ker pravjo da ne sme bit user posted image prevec obsevan. Mogoce dajo se en UZ odvisno je ali ga zenska prenizko nosi, starost... - pregledajo ce je vse v redu. Porod ne sprozajo z umetnimi popadki. ampak ko bo otrok pripravljen, bo sam prisel ven. tud po 3 t po roku rojevajo in to brez problema. prvo nosecka je sam en dan v bolnici, nato gre domov. nato hodi patronazna njen na obisk. lahko gre se isti dan domov ce hoce. ce pa drugic rodis, gres se isti dan. ne komplicirajo in so bolj flegma za vse stvari. mi se pa sekiramo, ker UZ bo in kaj bo. Za spol sploh ne zvejo. ker na zacetku je prezgodaj da jim sploh lahko povedo. pa kok kil lahko nos in podobne stvari k nosecnice kao ne smejo, tega ni. mogoce bi se pa mi mogel mal ozrt po tej drzavi.
lepo se mejte in bodte flegma.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
25.6.2010 8:03:15   
aleunam
Orlica, čist flegme pa res ne moremo biti. Meni kar ustreza naš zdravstveni sistem, kar se user posted image  tiče, sploh ko sem prebrala tvoj post. Me zanima koliko se jih tam rodi z DS, pa raznimi drugimi težavami, na katere bi lahko bile user posted image  opozorjene... Ne vem, jaz raje čakam 2-3 ure in rešim pregled (od urina do "vpogleda"), samo da vem, da je vse ok. user posted image  Mogoče tako razmišljam, ker sem prvorodka in ker sem prvič imela IMN.user posted image

Lottyka, a niso takih imeli v Neckermannu? Sem ravno zaradi teh hlačk šla včeraj na njihovo spletno stran, ampak jih nisem zasledila. Vem pa, da so bile cenejše, približno takšna cena, kot jo navajaš (okrog 20€).

(odgovor članu orlica)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
25.6.2010 10:28:38   
phelps
Oila!

Tole glede sevanja in ultrazvokov, slikanja in snemanja je res - ni dobro. Skandinavske dežele imajo te stvari veliko bolj sproščene kot pri nas, menda so tudi bolj napredni, kar se tiče nege nosečnice in potem dojenčka. Sodit pa jaz ne morem, ker nisem zdravnica user posted image Orlica, kar na Švedskem si? Fino. user posted image

Jaz sem si tudi pred leti kupila tiste Sloggi spodnjice in so zakon. Kupila sem jih v Londonu, 70% razprodaja. Sedaj se sploh spomnila nisem nanje, ste mi dale dobro idejo.
Neckermannov katalog sem tudi pregledala in so mi padle v oči ravno te, ki jih omenjate. Skrbi me le tista elastika ob robovih, ki je videti precej (pre)močna. Če jih bo katera naročila, le poročajte.
Jaz si moram pa kupit nosečniško pižamo, ker mi srajčke vse zlezejo do prsi user posted image . Nikoli prej nisem nosila spalnih srajčk, celo eno Gap sem potegnila iz dna omare, ki mi jo je oči prinesel iz Kalifornije in je vesel kot radio, ker jo sedaj nosim user posted image

Gremo naprej pospravljat user posted image , potem pa piknik user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
25.6.2010 10:35:20   
phelps
Bistvo sem pa pozabila user posted image Kje kupiti nosečniško pižamo? Eno reklamo iz Popka sem videla, ampak je 70 eur, kar je za 4 mesece, kolikor jo bom še nosila odločno preveč. Tam nekje do 50 eur še dam zanjo.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
25.6.2010 10:35:59   
november2010
Hoj hoj!

Da se še jaz javim malo, da ne boste čisto name pozabile.... vas redno berem, ampak k pisanju se pa malo težje spravim.....

Tale teden je dejansko imel zame samo en delovni dan - samo včeraj sem bila v službi od pondelka do srede pa na B. Ne vem če sem že omenila, ampak jaz imam že cca 16 let zelo hude migrene in tudi v nosečnosti mi ni nič prizanešeno z njimi, stanje pa se še toliko bolj poslabša, ker ne smem jemati tablet razen lekadola, ki pa meni ne pomaga nič bolj kot navaden bonbon. Tako da se zgodi, da veliko popldnevov enostavno preležim v postelji z migreno.... :(

Očitno imam pa poleg tega še mal smole.... sem bila v nedeljo na koncerrtu Perpetuum Jazzile in je imel nekdo, ki je sedel za mano, s seboj kamero in stojalo. In s tistim stojalom je toliko časa operiral, da se je vse skupaj meni zvrnilo direkt na glavo user posted image user posted image user posted image user posted image So mi solze od bolečine dol tekle, nato pa je sledil tridnevni glavobol.... zdravmica mi pomagat itak ni mogla, tako da sem že res mislila, da se mi bo mal zmešal.... ampak zdaj je ok, končno.....

Brcike.... tudi jaz jih že kar intenzivno čutim, kak dan malo bolj, drugega malo manj.

Sanje.... jaz mislim, da v celem življenju še nisem toliko presajala, kot sanjam v tej nosečnosti..... pa še na polovici nismo :)

UZ - tudi jaz spadam med tiste, ki uz imajo na vsakem pregledu, sicer zelo na hitro, ampak ravno dovolj, da si potem lahko spet pomirjen , da je vse ok. Imam 1.julija pregled, takrat bom noseča točno 20t, sam dvomim da mi bo že M delala. Pričakujem, da mi bo tam nekje okrog 20. julija delala.

Morje - jaz bi tud, jaz bi tud!!! :) Mi gremo šele 26. julija, ampak glede na to, kako hitro čas mineva, sem prepričana, da bo tudi naš datum kmalu tu!

Oprema za dojenčka - previjalno imamo še pri meni doma, tako da jo bomo enkrat poi morju prretovorli sem in upam, da bomo našli nek prostor v kopalnici zanjo, ker je res ogromna... ampak meni je ful pomembno, da je velika, da imam vse pri roki in tudi vsa oblačila imam potem v predalih, ima previjalna tri ogromne predale. Posteljico, oblačilca, lupinca - to pa že načeloma vse imamo, tako da ne bo potrebnih kakih drastičnih nakupov, mal preuredit, neuporabno stran vržt, pol bom pa vidla ali je kaj za dokupit.
Voziček bosta pa kupila tašča in tast, bo pa quinny freestyle.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
25.6.2010 10:41:06   
november2010
Nekja000 - Sočustvujem s tabo, tudi jaz sem imela podoben primer z bivšim, ampak se je pol umiril in smo se vse lepo zmenili, tako da zdaj kar lepo funcioniramo. Tako da ti res želim, da bi se ta zgodba čimbolj srečno končala.,..

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
25.6.2010 11:20:54   
aleksa83
Vsem vam želimmm lep podaljšan vikend, predvsem pa veliko sončka,...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image VSEEMM

user posted image user posted image user posted image

Aleksa

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
25.6.2010 11:32:47   
lottyka
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam
Lottyka, a niso takih imeli v Neckermannu? Sem ravno zaradi teh hlačk šla včeraj na njihovo spletno stran, ampak jih nisem zasledila. Vem pa, da so bile cenejše, približno takšna cena, kot jo navajaš (okrog 20€).

Za Neckermann ne vem. Jaz to kupim v Domžalah v veleblagovnici zgoraj. Ampak nimajo zmeraj teh po 3 skupaj pakiranih, tako da sedaj spet čakam da kaj dobijo.

Orlica moram reči da po tem kaj ti pišeš še dobro da imamo mi tako kot imamo. Vsaj veš da je vse vredu. Si ne predstavljam da ne veš če je vse o.k. in pa da bi šel že isti dan domov po porodu, pa da ti sploh ne kontrolirajo ne krvi, ne urina,... Se strinjam z aleunam raje čakam tu vsak mesec po več ur.

phelps tudi jaz sem imela isti problem. Na koncu sem kupila eno v H&M ki ima tako res velko majico, že napol spalno srajco in spodaj pajkice, ki skoraj nimajo elastike. Te nosečniške so meni predrage.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
25.6.2010 12:16:42   
nadinne
Hojla!

aleunam, tudi jaz sem zasledila točno te nizke spodnjice v Neckermannu...so še druge, ampak najprej bom naročila samo en komplet da vidim kako se obnese elastika, pa tudi nisem vajena nizkih spodnjic. Sam tistih do jošk pa nočem user posted image Glede kvalitete...jaz že vrsto let naročam pri Neckermannu, pa je večinoma vredu kvaliteta...ene 5 let kar drži, en komplet spodnjic pa imam celo že več kot 10 let, pa je vse kot novo, razen spodaj se počasi trgajo...zaradi vložkov in to, kar pa je normalno. Tako da jaz jih bom definitivno naročila.

orlica, pol uživaš na Švedskem? Sem ti kar folš user posted image Gled UZ...načeloma jih res ne bi bilo treba delat na vsakem pregledu, razen če je kaj rizičnega, ampak samo en pregled oz 2 to se mi pa zdi kar malo. Mene bi pobralo od stresa, če mi ne bi več nobenega naredila, da se prepričam da je vse ok. Ne vem kaj bi bolj škodovalo...stres ali UZ! Gled urina in krvi pa se mi zdi čisto pametno...saj ne škodi. Jaz mislim, da bom deležna UZ še sedaj na morfo, potem pa verjetno samo še na koncu...tak občutek imam.

Pižame...jaz imam kar stare, ker imam itak tako široke, da ni problema...zej poleti pa itak spim samo v mikici in spodnjicah. Mi niti na misel ne pride, da bi kupovla kako nosečniško, ker cene so naravnost oderuške!

november2010 joj prejoj user posted image Imaš pa res smolo user posted image Upam da se ne bo ponovilo...mislim tako huda migrena. Moj ima migrenske napade, pa vem kako je bogi takrat...ti pa sploh ko niti proti bolečinam ne moreš nič vzeti. Počivaj, pa privošči si čim več sprostitve user posted image

majabar, upam da se čimprej pozdraviš! user posted image

aleksa83, tudi tebi lep podaljšan vikend! user posted image Zakaj pa naj bi imela ti visok pritisk? Jaz ga imam vedno nekje med 120-130 zgornjega, pri zdravniku pa če je sreča kakih 138, drugače pa tudi 150! Pa mi vedno rečejo da je do 150 še ok. Prvič ko mi je pred pregledom merila, sem imela pritisk 154/86 in sem bila malo kregana...ko sem pa povedala za sindrom bele halje, pa so mi rekli naj doma merim. No na srečo sem imela sedaj dvakrat tudi na pregledu samo 138 user posted image Doma imam normalnega.

Glede sanj...tudi jaz sanjam veliko...pa tudi dosti o user posted image user posted image Vsebina sanj je sigurno povezana z našimi občutji in strahovi...to opažam pri sebi...sama količina sanj pa je enaka, ker že nekaj let nisem prespala cele noči v enem kosu in se ponoči zbujam...torej je normalno da se spomnim sanj. Ker sanjamo vedno vsi, samo da če spimo vso noč, potem se zjutraj ne spomnimo, sedaj pa se ponavadi več zbujate (wc, boleč križ itd.) in se spomnite kaj ste sanjale. Torej uživajte v času, ko celo veste kaj vaši možgani producirajo ponoči user posted image

Uživajte v sončku...zunaj je prav prijetno...mene je edino alergija že notri pregnala user posted image Do večera me ne bo ven.

Sedaj grem pa tudi jaz še malo pospraviti do kosila user posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
25.6.2010 17:18:15   
majabar
Upam, da ste čim bolj proste na današnji dan!
Jaz sem včeraj cel dan preživela z mlajšo hčerko od mojega dragega. Do sedaj sva se samo 2x videli po par minut. In moram reči, da me je sprejela več kot super! Celo dan je razlagala, da ima zdaj še eno mamo in da bi rada šla v Slovenijo in nekaj besed v slovenščini sem jo naučila. Dragi je bil seveda navdušen. Tako sta zdaj obe hčerki presrečni in midva seveda tudi. Sva pa srečala enega 'čarovnika', ki trdi, da sigurno nosim punčko. No, bomo videli na naslednjem pregledu. Sem kupovala majčke, bolj primerne za nosečnice in mi je rekla prodajalka, da je ravno tista, ki sem jo hotela, primerna za začetne mesece. Sem ji povedala, da sem v 6. in ji je bilo kar nerodno.
Jaz mojega malčka čutim občasno tudi 10 cm nad popkom in čisto spodaj, včasih pa čisto ob straneh. Kako telovadi, prav hecno. Pa ob glasbi vedno pleše zraven:).
No, še to. Sem naredila en seznam imen in so tu glasovali: Liam, Tristan, Tian po 5, Ian in Brin po 4, Tai 3 glasovi. Ostali so dobili manj.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
25.6.2010 18:46:39   
phelps
majabar, jaz navijam za Brin user posted image , meni je všeč Brina za punčko, pa mojemu ni.

Lottyka, jaz imam to pižamo s pajkicami iz H&M že iz časov pred nosečnostjo (črtaste hlače so in rjav zgornji del z žepki - imaš isto? user posted image ) in se strinjam, da je super udobna. Žal je pa tukaj moja nesrečna sramna kost oz. vezi okoli nje, ki se raztezajo in še vedno boli. Sploh ne prenesem, da me karkoli veže, sploh ponoči.
Če bo katera imela podobne težave, meni je ginekologinja priporočila kocko ledu na točno tisto mesto kjer boli, ali en poseben pas, ki vse skupaj skup drži (da se okoli bokov), kupi se v lekarni. Meni pomaga gibanje, če sedim je huje.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
25.6.2010 19:51:00   
simonmojca
Zdravo user posted image

kako ste kaj user posted image
blagor vsem ka ste na morju, mi pa kar doma dopustujemo (podaljšan vikend) moj ni bil za to, da bi šla na morje user posted image  no ja, pa saj ga razumem pri nas v kampu - prikolici sta šla že moja starša in brat & njegova ter obe nečakinji (tako, da bi se mogli stiskat ali pa šotor postavit.

pižame jaz za enkrat nimam problemov, ker imam od prej večje pižame (rada sem komot user posted image ) in še to nosim samo hlače, gor pa navlečem spodnje mikice in mikice za doma - ka so pa tudi malo večje.
Ko pa bo potrebno si bom pa kupila v H&M samo hlače - večje, da jih zaviham (tako kot te zdaj) in večje mikice z naramnicami ali pa spodnje mikice večje (daljše) pa bo situacija rešena user posted image

phelps joj revica se mi kar smiliš s temi bolečinami oz. se mi kar vse punce smilite, ka imate bolečine take ali drugače, jaz moram kar potrkat na les oz. po glavi user posted image  zaenkrat nimam nobenih problemov, sploh ne vem da sem noseča - razen po vedno večjem trebuhu user posted image  in seveda, da ne pozabim po ogromnem apetitu user posted image  in po brcikah, ki so vedno močnejše. Upam, da ne bom imela nobenih problemov skozi user posted image , čeprav ponavadi imam jaz tako srečo, da vedno ko se pohvalim, da je vse OK nastopijo težave user posted image .

No vse user posted image  imejte se blazno lepo in čim manj težav

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
25.6.2010 19:56:38   
november2010
Majabar: LIAM je men res svetovno ime, ampak mojemu pa sploh ne potegne..... :( tako da odpade. Pri nama je trenutno na prvem mestu Adam. Bomo videli ali bo tudi na koncu tako, do novembra je še kar nekaj časa :)

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?