aleunam
|
Dan! Nadinne, jaz pa sem slišala, da bo julij vroč. Bomo komentirale septembra. Zakaj pa te peče lopatica? A ti je stol razdražil kožo? Valentina85, če imaš priložnost, kar prespi kakšno urico brez slabe vesti. Bomo morale po porodu biti še kako aktivne. Sama razmišljam o tem, da se moram začeti malo rekreirati, vsaj kakšen bolj aktiven sprehod, da si malo kondicije naberem. Se spomnim pri sestrici, da ti kar energije poberejo. Avgust pa bo tu kot bi mignil in potem tudi tebe čaka dopust. Kaj pa naj jaz rečem, ko najbrž morja sploh ne bom videla? Bomo videli kaj še bo, saj se je poletje še komaj začelo. Phelps, do novembra maš še nekaj časa, da spremeniš trenutni rekord z dojenčki. Kapesanta, ko je bila moja sestrica v vrtcu, so imeli navado, da za RD vsak nekaj prinese, ampak ni se smelo pretiravati. V skupini jih je bilo približno 15 (nisem sigurna) in je nesla 2-3l gostega soka, napolitanke, smokije, liziko za vsakega, bombone in eno vrsto sadja. Tudi pri bombonih so rekli nekako 2 na vsakega. Niso jih hoteli preveč razvaditi, so želeli red. Kaj bo za kosilo? Ker sva danes same z mamo, bova zelenjavni narastek - kuhan brokoli, cvetačo, predhodno podušene bučke in čebula, potem pa vse v manjši pekač, vmes polijem eno stepeno jajce z žlico kisle smetane in povrhu sir. Zraven bo paradižnikova solata. Pa dober tek vsem, ki imate malico. Vidim, da nisem edina, ki ji ni za delo, misli pa uhajajo na morje... Sem razmišljala še o Balatonu. Doli smo bili večkrat, ampak zaradi adrenalinskih užitkov. Tokrat pa bi mogoče malo bolj dopustniško morali en vikend reskirati. Vam povem, da sem nad ponudbo pri njih zelo zadovoljna - apartmaji ful zrihtani, okolica mi je všeč, poceni pa tudi.
|