|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
24.6.2010 21:51:38   
arabela*
o....tortica je prišla,pa lušte prineslauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
24.6.2010 21:53:20   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

o....tortica je prišla,pa lušte prineslauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
24.6.2010 21:54:23   
botrca
Tasa_m lepo se imej danes z marčevkami. Pa jutri v Banovcih tudi.
Elevitka tebi tudi lep dopust.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
24.6.2010 21:57:04   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Ly117 sem ti poslala zs

Pridem po forenzikih nazaj...

Sem ti že odpisala.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
24.6.2010 21:57:18   
arabela*
grem mojega pocarkljat...pridemuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
24.6.2010 21:57:31   
ly117
Čer botrca.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
24.6.2010 21:57:42   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Ko smo prej o P. A mogoče ve ( seveda tiste ki jo imamo ) kdaj gre Krepsova na dopust.

Verjetno v juliju, ker imamo mi 9.avgusta posvetovalnico.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
24.6.2010 21:58:22   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Tasa_m lepo se imej danes z marčevkami. Pa jutri v Banovcih tudi.
Elevitka tebi tudi lep dopust.

Podpis.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
24.6.2010 21:59:07   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Ko smo prej o P. A mogoče ve ( seveda tiste ki jo imamo ) kdaj gre Krepsova na dopust.

Verjetno v juliju, ker imamo mi 9.avgusta posvetovalnico.

Aha te pa tak ko lani. Fajn, boma šla avgusta.

Hvala marta.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
24.6.2010 22:00:52   
botrca

dudiko mu ne pozabi dat user posted image ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
24.6.2010 22:05:36   
ly117

dudiko mu ne pozabi dat user posted image ...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Botrca točka zate. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
24.6.2010 22:11:40   
botrca

Botrca točka zate. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ...hvala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
24.6.2010 22:14:48   
botrca
Saraya imaš zs.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
24.6.2010 22:23:37   
sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: koala
pri nas pali samo ignoriranje

Pri nas tudi.

pri nas je ravno danes spet M zagrabilo..tak da se je po hrbtu peljala z glavo nazaj po podu,čez celo sobo,vmes pa štokuser posted image ...pol veš kaj naredi ipikauser posted image ....jaz jo skušam umirit,tak da jo cartamuser posted image

Na žalost,ko mojo S.zgrabi njena sveta jeza,ne pomaga nič:ne cartanje,ne ignor,tudi kaka po riti prileti(ups...upam da s CSD-ja ne berejo),tak da je kar pestro.Edino upanje,da jo bo enkrat minilo,me še drži pri zdravi pameti.
Eh,samo jamram,pa nisem htela.Smo bli pa danes na sladoledu s sosedo,ki ma istega živčka,kot je naša...je mel vmes en taki izpad s dretjem...moja dva pa vsak na svojem sedežu...ej,prisežem,da sem dobesedno vidla kak jima angelska krilca rastejo,pa svetniški sij okoli glaveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
24.6.2010 22:27:15   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Smo bli pa danes na sladoledu s sosedo,ki ma istega živčka,kot je naša...je mel vmes en taki izpad s dretjem...moja dva pa vsak na svojem sedežu...ej,prisežem,da sem dobesedno vidla kak jima angelska krilca rastejo,pa svetniški sij okoli glaveuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
24.6.2010 22:27:26   
botrca
Sami0804 s trmo se vsi starši ubadamo, samo da eni več eni manj. Ne sekiraj se ti kar povej kar ti leži na duši, zato pa smo tukaj.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
24.6.2010 22:28:53   
botrca
Ly117 čestitke za 9000 objav...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
24.6.2010 22:29:47   
arabela*
botrca...zsuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
24.6.2010 22:31:33   
botrca

botrca...zsuser posted image

sem ti odgovorila user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
24.6.2010 22:31:47   
ly117

Ly117 čestitke za 9000 objav...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

U pa res. Hvala. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
24.6.2010 22:32:11   
botrca
Nekaj me zanima. A je elevitka T.B. na fb? Tiste ki ste njene prijateljice mi povejte.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
24.6.2010 22:32:22   
sami0804

Bravouser posted image user posted image user posted image user posted image še malo pa bom za vamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
24.6.2010 22:33:00   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: koala
pri nas pali samo ignoriranje

Pri nas tudi.

pri nas je ravno danes spet M zagrabilo..tak da se je po hrbtu peljala z glavo nazaj po podu,čez celo sobo,vmes pa štokuser posted image ...pol veš kaj naredi ipikauser posted image ....jaz jo skušam umirit,tak da jo cartamuser posted image

Na žalost,ko mojo S.zgrabi njena sveta jeza,ne pomaga nič:ne cartanje,ne ignor,tudi kaka po riti prileti(ups...upam da s CSD-ja ne berejo),tak da je kar pestro.Edino upanje,da jo bo enkrat minilo,me še drži pri zdravi pameti.
Eh,samo jamram,pa nisem htela.Smo bli pa danes na sladoledu s sosedo,ki ma istega živčka,kot je naša...je mel vmes en taki izpad s dretjem...moja dva pa vsak na svojem sedežu...ej,prisežem,da sem dobesedno vidla kak jima angelska krilca rastejo,pa svetniški sij okoli glaveuser posted image user posted image user posted image

mah saj ne pomaga nič ne...ampak spustit je v tisti ipike ne morem,ker je njej vseeno...al se sfocka,al z glavo zabije...tak da jo preventivno zgrabim in probam umijat...sicer dobim kakšno po nosu....obveznouser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
24.6.2010 22:34:36   
arabela*

Nekaj me zanima. A je elevitka T.B. na fb? Tiste ki ste njene prijateljice mi povejte.

joj si ti radovedna...saj nema veze....pač nekdo,ki želi bit tvoj frenduser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
24.6.2010 22:37:08   
sami0804

joj si ti radovedna...saj nema veze....pač nekdo,ki želi bit tvoj frenduser posted image

jaz sem pa mislila,da se ve vse poznate med sebojuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?