|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.6.2010 9:56:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3976
   RE: Julijske čveke 2008 - 6.del
23.6.2010 10:50:01   
tims
Samo na hitrco se javim.

Aja, najprej dobro jutro.

Vsem bolančkanim želim hitro okrevanje Tian, Nina, Živa (kakanje), Bor... user posted image

Nina je pa tud šla dons v vrtec. Mi je včeraj P rekla, da če bo brez vročine naj kar gre, glede na to, da je brez pikic.

Metuljčica, čestitke za prvo obletnicouser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo meli pa včeraj podelitev spričeval. Joj, kakšna čustva so to. In ponos, veselje, žalost (ker je že konc prvega razreda). Ni da ni. Pa neki so nam zaplesal, pa zapel, pol smo dal učitlcam darila... Luštn še pa še. Pa še Nina je bila ful pridna celo predstavo. Je lepo sedela v naročju in gledala Tima, pol se je pa še mal igrala s posodicamiuser posted image . Res je blo lepo. S spričevalom smo pa tud zelo zadovoljni. user posted image

Me pa dons na polno zvija. Me tale fuzbal mal zdelujeuser posted image . Ssodelavcem greva domov že ob dveh, da ne bo kakšne panike in da boca pravočasno prišla pred tv.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3977
   [Brisano sporočilo]
23.6.2010 11:05:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3978
23.6.2010 11:20:35   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

HD - meni je varuška rekla, da bi bilo bolje kot vsi sirupi v bistvu dat glicerinske svečko, kadar se začepi. imaš kaj izkušenj? ker ona je to imela za svojo hči, res da 18 let nazaj, ampak ji je pomagala s tem, ji sirupi niso pomagali oz je mela krče po njih.

jp! pomaga. ampak raztopi samo tisti čepek... če je trdo. če pa ni trdo pa ne nardi nč. mi jih mamo vedno doma... ampak jih HB nismo že nekaj časa rabli...

a se to dobi sam na recept? al lahko kar kupim?

ne ne, niso na recept. kupiš kr tko.

Neposredna povezava do sporočila: 3979
   [Brisano sporočilo]
23.6.2010 11:25:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3980
23.6.2010 11:54:34   
dzanika
Drage julijke!

Vidim da je tut h vam prišla novička. user posted image    Rada bi se vam vsem zahvalila za čestitke in lepe želje!!  Porod je bil res ekspresen tko da sem jo dobro odnesla (tudi brez šivov)... user posted image    S Kajo pa se počutiva odlično!  Hvala vsem še enkrat!  user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
23.6.2010 13:07:22   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

Drage julijke!

Vidim da je tut h vam prišla novička. user posted image    Rada bi se vam vsem zahvalila za čestitke in lepe želje!!  Porod je bil res ekspresen tko da sem jo dobro odnesla (tudi brez šivov)... user posted image    S Kajo pa se počutiva odlično!  Hvala vsem še enkrat!  user posted image user posted image

Dzanika, kako lepo da si se nam že javila user posted image   vama s Kajo želimo obilo cartanja in čim več prespanih noči!!!

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
23.6.2010 16:04:28   
Majuska
očitno je RR potihnil zaradi fuzbala user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
   [Brisano sporočilo]
23.6.2010 16:46:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3984
23.6.2010 19:42:33   
3jeMi
punce... tok tok user posted image ... ne mi rečt, da jokate po kotih?... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3985
23.6.2010 20:08:20   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

punce... tok tok user posted image ... ne mi rečt, da jokate po kotih?... user posted image

Neee, samo otroka smo spravljali spat user posted image

Med tekmo so bile ceste pri nas skorajda prazne, spodaj v lokalu pa tišina, so očitno vsi pozorno spremljali dogajanje user posted image   v tem času sem šla na pošto, v knjižnico in na sladoled - sem vse v miru opravila user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
   [Brisano sporočilo]
23.6.2010 20:24:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3987
   [Brisano sporočilo]
23.6.2010 21:45:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3988
23.6.2010 21:54:46   
Inigo
js bi pa skor jokala... pa mogoč še tut bom! izpit ni šel najbolje, slovenija je zgubla... eh, drek pa to! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3989
23.6.2010 21:56:23   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

js bi pa skor jokala... pa mogoč še tut bom! izpit ni šel najbolje, slovenija je zgubla... eh, drek pa to! user posted image user posted image user posted image

tk ko mi mali reče: mami, zdaj sem pa žalosten. mogoče bom jokal! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
24.6.2010 6:56:28   
Majuska
Jutro bejbe,

kako gre? Moja fanta gresta k babici, jaz pa še malo počivat ...  sem včeraj malo zabluzila na kompu user posted image

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
24.6.2010 7:58:56   
tims
Dobro jutro,

js pa sem jokalauser posted image . Men je blo pa ful hudo. Živci so delal svoje. Sej potihem se mi je zdel, da bomo zgubil, ampak upala sem pa še vedno. Še dons sem ful žalosna, ampak vseeno pa prov ponosna na fante, ker so tokrat zelo velik dosegel. Bravo našiuser posted image user posted image user posted image

Drugač je pa včeraj našo Nino vzgojiteljica ful pohvalila. Je rekla, da je bla tok pridna, da je preverjala, če nima slučajno vročino, ker je bila tok mirna. Lepo za mizo sedela pri jedi, ko so šli ven, je lepo šla v garderobo, potem se je lepo pri mizi igrala.... In tudi ko sem jaz prišla ponjo, sem jo dobila pri mizi. Sem tud doma potem preverjala, če je vse ok, ker je bilo doma stanje zelo podobno. Hmmmm, le kaj si je omislilauser posted image user posted image

Bor, user posted image user posted image

Dzanika, user posted image  za ekspresen porod. Čist v logu julijkuser posted image  upam, da boš še poročala, kako vama greuser posted image .
Zdej grem pa delat. Dons bomo verjetno šli prej domov, ker je jutri praznik user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
   [Brisano sporočilo]
24.6.2010 8:25:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3993
   [Brisano sporočilo]
24.6.2010 8:29:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3994
   [Brisano sporočilo]
24.6.2010 8:55:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3995
24.6.2010 8:59:23   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: populis
tims: pridna Ninauser posted image user posted image . Kaj takega jaz verjetn ne bom doživela, pričakujem pogovorne ure zaradi neposlušnosti in še česa.
Lep zaključek pri Timu v šoli, so se mi kr oči zasolzile.

Tole se je zdej prvič zgodiluser posted image . Zelo velikrat sem pa že poslušala, kako je tega in unga ugriznila, kako se ščipa, kako meče po tleh igrače, kako kar gre iz sobe ven, skratka: prava mala razbojnicauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3996
   [Brisano sporočilo]
24.6.2010 9:03:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3997
24.6.2010 9:14:04   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Pa sej to ni resuser posted image user posted image user posted image aaaaaaaaaaaaa sem kr pikasta ratala. Skratka dobili smo pravico do otroškega dodatka in 15.6 bi naj dobili prvo nakazilo. Pogledam Larin in moj TRR, nakazila ni. Kličem na CSD in mi pravi da imam dolg za nazaj(90 €, ki sem jih morala vrnitki, ker nam OD ni pripadal za leto 2009) in da se mi je tam poračunalo. Haloooooooooooooooooo 90 € sem ji nakazala nazaj v roku, ki je bil določen na odločbi. Majko jim csdjevsko.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dihaj, dihaj, počasi.... user posted image   Kaj pa je rekla, ko si ji povedala, da si vrnila denar? A imaš še kakšno dokazilo, da si jim vrnila denar?

Neposredna povezava do sporočila: 3998
   [Brisano sporočilo]
24.6.2010 9:14:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3999
   [Brisano sporočilo]
24.6.2010 9:20:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.