|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
23.6.2010 8:14:46   
miskula
Dobro jutro!
Hvala vsem za spodbudne besede, JA z mojo pikico bo vse v najlepšem redu.
Glede kopalk pa, jaz jih tudi nimam, in mislim da te moje velike joškice ne bodo šle zdaj v bikinkeuser posted image  Moram probat, kakšna je situacija. Pa nove kupit čimprej.
Prejt je zaljubljena rekra da se je prijavla že v šolo starševstva, kaj pa ostale kdaj mislite obiskovati MS.?

Aja pa še to, midva z mojim sva se že odločila, da pikice ne misliva obdržat če bo kaj narobe. Ne me obsojat, samo tako je v tem času. Lahko rečemo da je tem otrokom lepo, da živijo v svojem svetu, samo jim je tudi hudo, ker se v marsikateri stvari hočejo primerjati z normalnimi otroji vendar jim to potem ne uspe. Življenje se bi spremenilo za 1000% in ne samo meni s tem bi obremenile tudi stare starše, in ostale, tega pa nočem. In bo težko vem, solze bodo tekle v potokuuser posted image
Vendar jaz sem še vedno pozitivna in v nestrpnem pričakovanju vesele novice, vem da je sreča na moji strani, vsaj to leto!! user posted image

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
23.6.2010 8:23:59   
lidik
miskula jaz sem prepričana, da bo s tvojo pikico vse vredu in da ti sploh ne bo treba niti slučajno razmišljati o tem, da bi bilo kaj narobe. Jaz močno stiskam pesti, da bodo ti tedni čakanja čimprej minili - čeprav vem da bo vsak dan dolg za najmanj dva. Ampak punca misli pozitivno in jaz ti povem, da tvoja pikica je prava borka in da je vse vredu in da uživa v maminem bušiju.

Simi27 super seznamček po starosti - samo meni se že sedaj lahko spremeni na 30 let. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojej, me nekaj časa ni bilo tu gor, pa zdaj bom počasi komaj uspela vse prebrati kaj ste načvekale.

In kako ste drugače? Jaz komaj čakam da bo ura pol ena, da grem na pregled. Čeprav itak vem da mi danes ne bo delal UZ-ja in vem da ne bom videla pikice vseeno komaj čakam. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
23.6.2010 8:31:04   
aischa1
Miskula ti samo misli pozitivno in misli samo na to da je z pikico vse v najlepšem redu.Ztvojo odločitvijo se strinjam jaz bi tudi tako naredila glej v moji okolici je družina.ki imajo z DS bolnega otroka in res niso lepe saj so res tej otroci nekjaj posebnega a potrebno je veliko truda z njimi.Vse povsod jo imajo sabo ne smejo jo pustit same niti sekundo ker ztakoj naredi kaj po svoje kar ni prav.Ne oziraj se na druge poslušaj svoje srce in svoje domače saj ti bodo oni stalin ob strani ob težkih trenutkih.Želim ti vso srečo in vse bo še dobro z tvojo pikico držim ti pesti.user posted image user posted image .Jaz tudi komaj čakam ponedeljek,da zvem da je z mojo pikico vse v redu saj so se sedaj krvavitve ustavile.

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
23.6.2010 8:51:24   
KatyK79
miskula - jaz te nič ne obsojam, tudi jaz bi se odločila enako! Sploh pa ne razmišljaj v tej smeri ker bo vse ok!!!

ja materinka šola.....enkrat po dopustu, se pravi od sept. dalje!

drugače pa ČESTITAM vsem za uspešne preglede in držim pestke za vse ki vas pregled še čaka user posted image

moj veseli dan prihaja jutri user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
23.6.2010 9:00:39   
maya1505
miskula  v tem primeru te noben ne sme obsojati, ker pač niso v tem in ne vejo kako bi se oni počutili tako da ti poslušaj svoje srce in družino, se pa strinjam da za takega otroka je potrebno več kot le starševstvo...tako da zaenkrat pogumno naprej in ne preveč razmišljat o tem ...

za materinsko šolo pa bova z mojim šla v oktobru user posted image

mojo angino pa sem si pridelala v službi, ker pač delam v zdravstvenem domu in vidm da mi ni ušla user posted image

kako ste danes kaj moje user posted image ?

pozdravček

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
23.6.2010 9:09:30   
čebelica11
Miskula, držimo pesti, da bo vse v najlepšem redu in tudi verjamemo v to. Tudi ti moraš verjeti, ker moč pozitivnih misli (pa lahko rečete drugače) zelo pomaga. Jaz sem trenutno brez težav (da potrkam), na začetku je bilo nekaj krčev, a če včasih (ker berem precej literature o nosečnosti) začnem razmišljati o slabih stvareh, raje preusmerim misli na vozičke in ostale stvari, ki jih bomo morale nabaviti za naše pikice in s tem preusmerim misli na pozitivno. Vem pa, da to ni enostavno. In te razumem. Samo pogumno naprej. user posted image

Drugače pa za vse, ki trpite za glavoboli. Tudi mene občasno boli glava, se ne poslužujem nobenih zdravil, ker ne želim škoditi svoji pikici, raje malo potrpim. Je pa lahko to eden izmed znakov povišaneg krvnega tlaka, jaz osebno imam sicer težave z nizkim tlakom, ampak to ni težava, ker ni nevarno, bolj je nadloga, ker se mi zelo spi. Visok tlak pa je lahko nevaren v nosečnosti, tako da kontrolirajte redno tudi to, če le lahko.

Pa še mogoče eno mnenje, čeprav vem, da je veliko informacij na internetu in v različnih revijah. Meni je zelo všeč knjiga  Vse o nosečnosti in porodu, avtor: Anne Deans. Imam sicer doma tudi knjigo Nega matere in otroka, a mi je prva bolj všeč. Zanimivo branje, veliko veliko koristnih informacij, tako da zelo priporočam.

Lep dan vsem.   

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
23.6.2010 9:24:46   
simi27
Pozdravljene souser posted image !

No, moja NS je potekala kar ok. S pikico je vse ok. Slišali smo srček, vse okončine in organi so bili vidni. Velika je že 61,6 mm (teme-trtica). Tu so rezultati za nuhalno svetlino:
Nuhalna svetlina: 2,3 mm
Trisomy 21: glede na starost - 1: 681
                  moj izračun: 1 : 694 
Trisomy 18: glede na starost - 1 : 8033
                  moj izračun: 1 : 21438 
Trisomy 13: glede na starost - 1 : 18910
                  moj izračun: 1 : 100700 
Sem se odločila še za dvojni hormonski test. Čeprav je moj izračun verjetnosti za kromosomsko napako približno enak glede na mojo starost, sem vseeno mislila, da bodo rezultati boljši. Ampak kot ste že same napisale se je brezveze sekirati, ker si še vedno lahko ti tisti 1. Sicer sem imela nočne more, a mislim, da se bom sedaj umirila.
Na NS smo šli vsi trije. Sin je bil zelo priden in je zavzeto opazoval na monitorju kaj se dogaja Bilo mu je zelo všeč. Pušenjak nama je tudi namignil, kaj bo, a je rekel, da ni 100%. Tokrat verjetno za spol ne bova povedala nikomur, razen, če bo kasneje na vseh uz kazalo, da je X. Zaradi sina - ker ne vem, kako mu naj potem razložiš, da je dobil drugo, kot smo vsi pričakovali. No, ga je Pušenjak vprašal, kaj bi raje imel in je moj sin rekel: "Dojenčka". Res sem bila ponosna nanj. 

Glede kopalk - jaz sem si ravno v ponedeljek kupila ene iz stare kolekcije za 24 eur. Dobila sem jih v Nami. Sem vzela malo nižje, modrc pa imam košarico E. Me je skoraj kap. Predlagam vam, da si kupite samo modrc, v kolikor imate spodnji del ok. Tudi sama sem gledala samo modrce in so od 19 eur naprej. Vam pa povem, da boste te modrce rabile še drugo leto, v kolikor boste dojile.

Lidik - seznam je naredila mag3. Jaz sem samo uredila svoje podatke. user posted image

Miskula - mislim nate in upam, da bo vse ok. Brez veze se je sekirati.

< Sporočilo je popravil simi27 -- 23.6.2010 9:37:49 >

(odgovor članu maya1505)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
23.6.2010 9:33:33   
mag3

OJla punce user posted image .

Kako ste kaj? Vreme se končno izboljšuje in jutri gremooooooo na morje. Tudi jaz se probam ne obremenjevati in mislit na to, da bi bilo kaj narobe z mojim user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

Simi27 super seznamček po starosti - samo meni se že sedaj lahko spremeni na 30 let. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lidik, seznamček po starosti sem pa jaz naredila. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
23.6.2010 10:03:48   
zaljubljena23
miskula, ne bom te obsojala...Ker sva se tudi z mojim že na začetku N tako odločila, da če bo šlo kaj narobe, da z otročpkom ne bo vse vredu, da ga ne bi obdržala...Žal...Razlogov ne bom pisala za kaj...Pač vsak ima svoje mnenje...Drugače pa sem sama mnenja, da bo pri vama vse ok...Boš videla, da bodo prišli lepi rezultati...

Aischa, čestitke tvojemu, da te je postavil na realna tla, sama sem lani imela mesečno kalvarijo glede tega, ker nisem vedela, kaj bo prinesla moja N, pripravili so me že na konec, ampak jaz sem upala in verjela v pozitivo do konca, dokler beta hcg res ni padel...Nikoli nisem obupala, želela sem si, da bi pikica bila borka, ampak žal se je končalo drugače...Sem se nekako sprijaznila, sprejela to dejstvo...Hočem reči, da zmeraj moramo misliti pozitivno (tudi ti miskula) in nikoli obupat...Tako da punci, jaz verjamem, da črnih oblakov nad decembrskim seznamčkov ni več...Zdaj še sije samo sonček in tako bo do konca...user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
23.6.2010 10:45:00   
lidik
simi27 oprosti, sem potem videla ja, da sem gledala samo tvojo spremembo, prvotnega seznamčka pa še ne.

mag3 ne bit žalostna no - sej nisem jezna ali kaj takšnega. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sam sporočiti sem hotela spremembo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
23.6.2010 10:53:25   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: aischa1

Po vseh teh istih izkušnjah ki so nas pestile bi se lahko zmenli,da se kdaj dobimo pa kakšno rečemo.Kaj praviš?Jaz probam čim več počivat nekaj da te uprašam kaj je tudi tebi potem pritekla ven ta strdnjena kri taqka temne ker  meni je ginekolog rekel da to bo šlo ven da se ne bi slučajno ustrašlauser posted image user posted image

Sej si iz Kopra a ne? Jaz imam namen priti v Koper (tudi zaradi faksa user posted image  ) in predno bom šla ti bom pisala in upam da se bova lahko uskladile user posted image  . Ti bom pa vsaj par dni prej povedala.

Ja o teh izcedkih sem govorila. Da tudi meni je bila najprej taka temna, potem pa vedno bolj rjava in potem fertik user posted image  . Kar ene par dni mi je še teklo - ne full, ampak tolk, da se je notri spucala ta kri.
Se oglasim pri tebi v Kp user posted image

Miskula upaj na najboljše. Imej v glavi, da so tele NS prej živciranje nosečnice kot pa karkoli drugega. Sama sem prebrala tisto brošurico o NS (mi jo je dala G) in sem bila full presenečena nad tem, v kolikih primerih je sploh res napaka ploda. In kolikokrat pravijo, da ni in potem vseeno je user posted image
Po tej brošurici sva se oba z mojim spraševala a bi sploh šla-da se ne sekirava za brezveze... ampak nisem mogla, da ne grem pogledat svoje pikice, samo zato sva šla.
Priznam pa tudi jaz (in moj je rekel isto), da če bi bilo z mojo pikico kaj narobe (da bi prej odkriti) je tudi ne bi obdržala, pa čeprav si full želiva otročička.
Mislim da je to odločitev vsake posamezne družine in te/nas nima nihče pravice obsojati.
Boš videla, da bo vse ok.

Čebelica jaz tudi trpim zaradi nizkega pritiska (že od prej) in se mi tudi tako spi. Še vedno spim vsaj 1-2x predno grem zvečer spat user posted image  
Za glavobole pa nič ne pijem. Bom raje trpela, samo da bo z pikico vse ok. Če sem prej trpela hude migrene po 2 tedna (ker ni bilo efekta od tablet in inekcij) bom pa tudi sedaj preživela tele glavobole user posted image

materinska šola... kdaj pa priporočajo začeti hoditi v šolo? Jaz imam pregled pri svoji G 7.7. in jo bom takrat vprašala kdaj mi priporoča.
Kam boste hodile? A bo katega hodila v ZD Šiška?

Lidik ti pa tudi kar izpuhtiš vsake koliko user posted image

< Sporočilo je popravil alma82 -- 23.6.2010 10:54:07 >

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
23.6.2010 10:55:10   
lidik
ha ha ha alma82 ja to pa res ja. Mah če je bila takšna gužva, da nisem mogla vsemu slediti. user posted image Sej zdaj je pa boljše. Pa upam, da bom lahko bolj redno sledila. 

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
23.6.2010 10:56:14   
KatyK79
sem bila zdele v Emporiumu....majo ful kopalk, po ful visokih cenah. sem ene od Lisce probala...samo kaj ko nimajo košarice user posted image
sem se odličila da še kr 1 mesec počakam ker zizike rastejo in ne vem kaj bo čez 1 mesec.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
23.6.2010 11:00:37   
simi27
Materinska šola - misva z mojim ne bova šla, čeprav moram poklicati, da mojemu dajo novo potrdilo. Mogoče bom sama šla na kakšna predavanja, saj sem bila pred tremi leti. Po moje ni ne vem kakšnih sprememb. Midva sva hodila v ZD Šiška - mislim, da je bilo 3/4x. In je bilo kar ok. Glede dihanja - jaz sem največ odnesla na telovadbi. Sem hodla v ZD Fužine in je bilo res fajn. Poleg telovadbe smo na koncu še vizualizirale porod in pri tem vadile dihanje. Res super. Priporočam...

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
23.6.2010 11:04:53   
alma82
Simi a telovadbe v Šiški ne moreš imeti?
Kdaj pa greš lahko v Šiški v materinsko šolo? Pri katerih tednih?

Gre še katera v Šiško?

< Sporočilo je popravil alma82 -- 23.6.2010 11:05:47 >

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
23.6.2010 11:15:12   
BabyKitty
alma82 v Šiški je telovadba 1x tedensko... stane pa 30 EUR... Materinska šola pa poteka trenutno... naslednja pa nevem kdaj bo... sama še nevem a bom šla v šiško, ali v kranj...

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
23.6.2010 11:18:31   
špica84
alma mogoce bom sla jaz ce ne bom na fuzine user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
23.6.2010 11:37:38   
maya1505
punce jaz bi se tudi telovadbi pridružila, tako da se priporočam za kakšne informacije....user posted image user posted image user posted image
hvala

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
23.6.2010 11:42:38   
simi27
Alma82- jaz imam G v Fužinah. Tam sem tudi izvedela za telovadbo. Telovadba je zastonj, izvaja jo sestra Vesna. Lestos se izvaja enkrat zvečer, dva dneva pa popoldne ob pol dveh. Se pa ne spomnim kateri dan.

Ker nama ni zneslo iti v MŠ v Fužine, sva šla pač v Šiško. Priporočam, da greš/greste v MŠ v 7/8 mesecu, tako da bodo informacije do poroda ostale v glavi in da boste še lahko sedele par uric skupaj. V Šiški vem, da je bila MŠ popoldne, in da sva takrat bila midva med najmlajšimi (pa sem bila stara 29 let!). 

špica84 - a imaš ti G na Fužinah?

< Sporočilo je popravil simi27 -- 23.6.2010 11:56:52 >

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
23.6.2010 12:00:59   
simi27
Sem našla link za MŠ v Fužinah, kjer je omenjena tudi aerobika.
http://www.zd-lj.si/zdlj/content/view/302/356/

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
23.6.2010 13:11:21   
KatyK79
tudi jaz imama namen hoditi na telovadbo v ZD Fužine.
samo šele takrat ko zunaj ne bo več vremena oz. ko bodo dnevi krajši!

a MŠ se izvaja po Zd al kako?
sem mislila da je to v Lj. porodnišnici!

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
23.6.2010 13:45:23   
ula77
evo,da se še ena nova pridruži.
Zibala bova  25.12.2010, juhu!!!!.user posted image Še kdo takrat?
Smo iz Posavja,...preseljeni.user posted image

Ste opravile ns? Pri svojih 33 letih izračun 1/2284.
Je še kaka 33-letnica?

Uživajte ter zdravo nosečnost želiva!

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
23.6.2010 14:20:58   
Mjavmjav
Miskula zelo iskreno si to napisala, marsikatera si verjetno ne bi niti upala. In mislim da te nihče niti približno ne misli obsojati. Verjetno je bolj pametno, da starši vnaprej res premislijo ali bi bili kos takšni nalogi, ker sicer je precej nepošteno do otroka.. sam nič kriv, vendar ne dobi ustrezne oskrbe, nege in pozornosti. Dejansko je bolje, da se ne tvega, ker si niti predstavljamo ne, kako to izgleda. Že tako ali tako ne vemo kaj točno nas čaka user posted image
Ampak vama se sigurno ne bo treba odločati, ker bo vse ok!! user posted image

Ula77 dobrodošla!!! Te bo Mag3 dodala na seznamček in boš videla, koliko sotrpink je v isti starostni kategoriji in z istim PDP.user posted image

Jaz tudi iščem kakšno primerno obliko vadbe. Ful bi šla na jogo za nosečke probat, ampak se mi zdi da je v poletnih mesecih nikjer ni... tko da bom šla mogoče kar na tako navadno pa malce bolj pazila. Sicer sem pa do pred kratkim tudi sama vodila te vadbe za nosečnice, tako da vas lahko tudi jaz gonim, če bo sila user posted image user posted image šala seveda...

No pa še en zabaven in trenutno zelo aktualen citat delim z vami:
"What`s the difference between the English football team and a tea bag?
Tea bag stays in the Cup longer..."

Danes bo še zabavno ja... glejte da boste vse navijale... morda pa kakšna začuti prvo brco user posted image user posted image

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
23.6.2010 14:26:20   
dangermouse
Dobrodošla ula77!
Zanimivo... zgleda, da imava veliko skupnega user posted image
Jaz sem pred pol leta preseljena k mojemu dragemu v Posavje, letos bom 33 in pričakujemo 24.12.
Uživaj v nosečnosti, pa se še kaj potipkamo!

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
23.6.2010 14:34:37   
mag3
     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT.OTROK , SPOL , NASLEDNJI PREGLED(NP), NS, SRČEKuser posted image , SPOL, PREBIVALIŠČE

1.12.2010
user posted image **NiNa**, 29, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , user posted image , Gorenjska
user posted image  natasa.jurman, 26, 2user posted image , 1 user posted imageuser posted image , user posted image , Sevnica
user posted image  
thevenus, 1user posted image ,  user posted image
user posted image  Slavi83, 27, 3user posted image , 0user posted image , user posted image , Lj

2.12.2010
user posted image miskula, 33, 1user posted image , 0user posted image , user posted image ,  user posted image
user posted image Anonimna, 2user posted image , 2user posted image , user posted image , Novo mesto
 user posted image *Jagodka, 29, 1user posted image , 0user posted imageuser posted image , user posted image , Lj

3.12.2010
user posted image  rubica, 31, 2user posted image , 1user posted image , user posted imageuser posted image , Lj

4.12.2010
5.12.2010
user posted image  Loona, 24, 1user posted image , 0user posted imageuser posted image , Lj
user posted image  birdy, 22, 3user posted image , 2user posted image , NP 29.7.2010,  user posted image , user posted image , Smlednik
user posted image  Baby Kitty, 21, 1user posted image , 0user posted imageuser posted image , Kranj

6.12.2010
user posted image mag3, 33, 2user posted image , 1user posted image ,
NP 22.7.2010user posted image , user posted image , Bela krajina
user posted image  marinci, 28
, 2user posted image , 1user posted image , NP 23.6.2010user posted image  user posted image , user posted image user posted image , Celje
user posted image Mjavmjav, 29, 1user posted image , 0user posted image , user posted image ,
user posted image , Vrhnika

7.12.2010
8.12.2010
user posted image   Jancci, 32, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , user posted image , Kr

9.12.2010
10.12.2010
user posted image   kattix, 21, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , Lj
user posted image  enček, 28, 1user posted image , 0user posted imageuser posted image , user posted image , Ce

11.12.2010

user posted image  
Čebelica11, 28, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , user posted image
user posted image  fuego, 29, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
user posted image KatyK79, 30, 1user posted image , 0user posted image , NP 24.6.2010user posted image , user posted image , LJ
user posted image  nani, 30, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , user posted image , Lj 

12.12.2010
user posted image  ManUr, 22, 1user posted image , NP 22.6.2010, user posted image ,user posted image ,  Mb

13.12.2010
 user posted image  MYown, 1user posted image , 0 user posted image , user posted image

14.12.2010 
user posted image  *srečka*, 32, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , Nm
 user posted image  *Star*, 24, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , user posted image , Lj
user posted image  **axa**, 25, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

15.12.2010

user posted image  
Lidik, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 23.6.2010, user posted image , CE
user posted image  Mety1, 31, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , Gorenjska 
user posted image  urskaf, 29, 2user posted image , 1user posted image , NP 30.6.2010, Ce 

16.12.2010
user posted image  maya1505, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 7.7.2010, user posted image , Vrhnika

17.12.2010
user posted image  mamica00, 28, 3user posted image , 2user posted image , user posted image , Velenje
user posted image  buba88, 22, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

18.12.2010
user posted image  tasika12, 36, 3user posted image , 1user posted imageuser posted image , user posted image , Mb 
user posted image  jona klara, 31, 1user posted image , 0user posted image , user posted image ,  user posted image

19.12.2010
user posted image  *Sava*, 31, 2user posted image , NP 30.6.2010, user posted image , Lj

20.12.2010 

user posted image Frutiq, 32, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , NG 
user posted image  polari, 27, 2user posted image , 1user posted imageuser posted image , Ptuj

21.12.2010
user posted image levinja20, 20, 1user posted image , 0user posted image ,  user posted image

22.12.2010 
user posted image  twilight princess, user posted image
user posted image  DeVilla, 35, 3user posted image , 2user posted image , user posted image , user posted image , Gorenjska

23.12.2010
user posted image aprill, 25, 2user posted image , 1user posted imageuser posted image , user posted image , Tolmin 
user posted image zaljubljena23, 25, 2user posted image , 1user posted image , NP 19.7.2010, user posted image , user posted image , Ptuj-Rače 

24.12.2010
user posted image  Pika555, 25, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , user posted image  
 user posted image  kar_ena, 25, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , Lj
user posted image  dangermouse, 32, 1user posted image , 0user posted image , NP 6.7.2010, 12.8.2010, user posted image
user posted image  tinca12, 1user posted image

25.12.2010 
 user posted image pinkalonca, 28, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , user posted image , Gorenjska
  user posted image  kepca, 2user posted image , 0user posted image , user posted image ,   user posted image  
user posted image  ula77, 33, user posted image ,  Posavje

26.12.2010
27.12.2010
 user posted image  simi27, 32, 2user posted image , 1user posted imageNS 22.6.2010, user posted image , Litija 
user posted image  GITA14, 30, 1user posted image , 0user posted image , NP 9.7.2010, user posted image , user posted image
user posted image  obcinarka, 35, 1user posted image

28.12.2010 
user posted image  KOLIBRI, 1user posted image , user posted image , user posted image
user posted image  alma82, 27, 2user posted image , 0user posted image , NP 7.7.2010, user posted imageuser posted image , Dolenjska

29.12.2010
30.12.2010

31.12.2010
user posted image  suziflo, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.6.2010, NS 22.6.2010, user posted image , user posted image , Mb
user posted image  špica84, 25, NP 20.7.2010, NS 22.6.2010, Lj

04.01.2011
user posted image  aischa1, 31, 5 user posted image 3 user posted image , user posted image , user posted image , Koper

5.01.2011
user posted image  Arwenko, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 13.7.2010NS 1.7.2010, user posted image , Ce

SKUPAJ NAS JE SREČK user posted image
DECEMBERKE 2010: 58 !!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  
Z nami so bile:

mića user posted image   user posted image
DIANE user posted image user posted image
Tajmi user posted image  user posted image  
Anabel85 user posted image  user posted image
xoxox user posted image  user posted image
*dotika* user posted image  user posted image
čmaja
 user posted image  user posted image
Tulipan13 user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK         SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA     SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.       VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• nosečnost in delo
  •  
  • TUKAJ                          TUKAJ 
HOROSKOP

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?