ManUr
|
Oi, evo mene iz 2.pregleda. Srček bije, vsi krvni testi so vredu, prav tako urin. Imam B poz. krvno skupino in toksoplazmozo sem že prebolela pred nekaj časa. Jupi:), tega me je bilo malo strah, ker odhajam na morje in tam imam mucke. Nebom se jih rabla v velikem loku izogibat . vprašala sem jo kaj ona meni o odhodu na morje, pa je rekla,da lahko grem,ker vse poteka kot mora, edino naj bo v blizini vseeno bolnisnica, ce bi se kaj zgodilo... kopam se lahko koliko zelim, ni ovir. Mi bo telo in pikica v busceku sama povedala oz.nakazala če ji ne pase... Naslednji pregled imam 20.7. . Jaz pa si kopalk letos nebom kupovala, imam se kr nekaj lanskih, ker pa si nikoli nisem kupovala zelo ozkih, so mi se vse prav. Tak da imam letos moznost vse lanske modele ponosit, pa nekaj prisparat, ker ene niso nobene, zame ko bom 2 meseca na morju , in bom raje veselo zapravlala za pikico. Nisem vec ravnodusna do trgovinic za novorojencke, imam ze kar nekaj oblacil, bodijev , spalno vreco,... . Komaj cakam september, ko je mesec najine pikice in takrat kupujema postlico,previjalno,itd. Vozicek pa bosta tast in tasca kupla. Bravo. Čeprav je drag, sta rekla da ga bosta kupila. Pa sem rekla, super, najlepsa hvala, da lahko gremo potem skupaj po njega v Trzin v Peg perego trgovino, da bova mi2 tak kupila se stolcek za hranjenje. pa sta rekla da bosta tudi to kupila, tako da sma zelo vesela. Nisa pricakovala nic, zato pa je to toliko vecje presenecenje. Po vozicek pa gremo prej:), nekje julija. Se malo pa bo ze prva polovica za nami, hitro se nam bliza 20i teden. meni minevajo dnevi,tedni kot za salo, neznam vam povedat, kak se ze zdaj veselim tega malega bitjeca, kak se ga veseli sele moj dragi, to mi daje tako energijo,veselje, voljo... Naj nam hitro mine, lepo bodite so in prijeten teden se naprej, jaz pa ju3 odhajam na oddih na morje imeli bomo pa lepo vreme, katere se greste pravtako namakat . papa
|