|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
22.6.2010 13:18:41   
KatyK79
punce a ste letos že kej kopalke gledale....jaz si moram neki kupt pa bi si rada čist klasične, itak avgusta še ne bom taka da bi rabila posebne žakle od kopalk kupovat! je pa res da ne vem če bi ble zgoraj ok bikinke ker ne vem če bodo lahko joške držale user posted image

kakšen predlog user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
22.6.2010 13:28:42   
urskaf
Hojla punce, da se še jst malo glasim. user posted image Saj preberem vas še, sam nimam časa pisat.

mag3
-> kak lepi seznam si naredla, zelo pohvalno, da se tak trudiš.

KatyK79 -> Meni se taaaaaaaaaaak lušta kopalke kupit, si jih že nisem par let, letos so pa take lepe vsepovsod, pa si jih ne upam, glih zaradi modrca, da mi ne bi bil sam letos prav. user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
22.6.2010 13:33:45   
špica84
jaz sem jih kupila v kepci prav luškane,pa še tako drage spet niso bile

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
22.6.2010 13:42:00   
KatyK79
špica84 - samo to so verjetno prav nosečniške ane??? dvodelne? pa cena?

no jaz bi dvodelne, enodelne mi glih niso, pa neki pocen!

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
22.6.2010 13:42:26   
zaljubljena23
miskula, sem zelo vesela, da si se spet oglasila...Želim ti, da ti 3-4 tedne minejo zelo hitro (a si mogoče kaj brala po netu o puncah, ki so tole že dale skozi...Se točno ne spomnim, koliko je tisti magični teden, če ne dobiš pošte v tistih tednih, da je potem ziher vse ok...Mislim, da je 2 tedna (nisem pa čist ziher))....In seveda močno stiskam za lepe rezultate...Glede brcik pa si se na napačno obrnilauser posted image

OO slavi, ti pa že imaš datum za 3D..Si pa hitrauser posted image ..Meni je itak rekel, da pred 26.tednov naj ne bi hodila, ker bodo moje zalogice ovirale preiskavo...Sicer pa sem jaz v nečem še bolj hitra, mam datum za materinsko šolo, ki jo začnem 18.10.user posted image user posted image user posted image , me je sestra na zadnjem pregledu kar prijavila, saj je na Ptuju zelo gužva in še omejeni so s prostorom...

maya, ojoj ti prav ne zavidam te angine...čimprej se pozdravi...

katy, jaz za kopalke še nisem gledala, ker bo letos bolj malo časa za namakanje riti, za posebne priložnosti pa bom kar stare uporabilauser posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
22.6.2010 13:45:10   
špica84
kopalke so dvodelne,cena pa je bila 40€,koker bi verjetno dala tudi v kaksni drugi trgovini za kopalke

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
22.6.2010 13:51:17   
KatyK79
špica - a imaš kakšne od teh?

http://www.kepica.si/spodnje-perilo-nogavice-anita-kopalke.html

meni so STROMBOLI lepe...no samo verjetno imajo tam kaj več izbire kot tu na netu

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
22.6.2010 13:52:39   
špica84
podobne so tistim na slikci 3 user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
22.6.2010 14:06:21   
Mjavmjav
Uuuuuu, kopalke... dobro temo ste načele... jaz sem pred kratkim oblekla moje stare in vam povem, da je iz modrca vse ven lezlo... ne vem če bom zdržala z njimi čez poletje user posted image
ampak tele enodelne pa tiste z 'majčko' mi pa tut nekak ne potegnejo... pa saj pomoje pri kopalkah ni panike - lahko tudi v klasičnih štacunah pogledamo. Je pa res da je 40€ kar sprejemljiva cena user posted image

Uh, jaz sem danes dala na zimovanje še dvoje hlače... ful se mi že manjša izbor oblačil, ki so mi prav (čez rit! ne čez trebuh) in me ne tiščijo... user posted image

Maya drži se! nič ti ne zavidamo bolezni zdajle... upam, da bo čimprej bolje!! Nekdo mora kužka sprehajati! user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
22.6.2010 14:15:31   
birdy
Hoj,
evo moj pregled je za mano. Zgodil se je čudež, moj hemoglobin je super tko da ne rabim železa.user posted image Kar je čudno pri prehrani ki jo imamuser posted image Zredila sem se 1,5kg od zadnjega pregleda. No ja, men je to kr vredu, vsega skup pa 3,5kg. Če bo šlo tkole počas naprej bo super. Če bi pa še mal pomerkala pri hrani se pa verjetno sploh ne bi več zredila, ampak merkat se pa jst ne znam kej preveč. Slišala sem srčekuser posted image Oh, kako mu razbijauser posted image
Nč, to je to, zdej pa moj dragi pride domov tko da hitro grem.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
22.6.2010 14:18:27   
KatyK79
birdy - user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
22.6.2010 14:22:04   
mag3
KatyK tele STROMBOLI so tudi meni všeč. user posted image  

Jaz sem si pa zadnjič kupila v Liscini prodajalni, so imeli lanske modele in sem dala 12€. V internetni prodaji jih imajo po 32€, prej so bile pa 53,9€.user posted image user posted image  

Spodaj je link, samo da so moje rdeče. Za 12€ nisem bila kaj preveč zbirčna, ker redne cene so od 45€ naprej.

http://www.lisca.com/index.php?page=dvodelne-kopalke-elena-2&lang=si_SI&local=si

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
22.6.2010 14:23:12   
mag3
Bravo Birdy. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
22.6.2010 14:24:41   
KatyK79
evo sedaj imam pa še jaz slikico user posted image

mag3 - lepe so....bom še mal mal pregledala tole Liscino ponudbo!

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
22.6.2010 14:48:33   
tasika12
Pozdravljena,

upam da bodo izvidi o.k. in da bo čakanje nanje hitro minilo; mene pa še to čaka, jutri odpotujemo na morje in pridemo nazaj za mojo AC, to je  6.7., še dobro da si napisala da ne boli.
Kako dolgo pa moraš počivat, oz ležat?

Lp Tasika

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
22.6.2010 15:09:11   
birdy
Tassika in Miskula, vsi držimo pesti za vaju!!!!! Pa verjemita da bo z vajinimi otročki vse vreduuser posted image

Moram pa priznat da mam sama sicer dobre rezultate, vsekakor pa ne tolk kot ostale decembrke. In sem se resno zasekirala, sploh glede na to da sem mlada. In ko sem se tako (brez razloga) sekirala sem se nečesa spomnila. Od mojga fotra sodelovka ima odraslo hčerko z DS. In ker je ona precej odprte narave sem jo enkrat vprašala, če ji je kej žal za hčerko, ker nikoli ne bo taka kot ostali, ker ne bo nikoli srečna. Pa mi je lepo odgovorila: ampak ona je srečna, v svojem svetu. Ona ne razume da je drugačna. Potem sem mela pa še v šoli profesorico ki ima prav tako hčerko z DS. In je rekla, pri otrocih sploh ni problem, problem je v starših ki se ne morejo sprijaznit. Ko se starši sprijaznijo pa gre vse lepo in so vsi srečni. Skratka, na koncu sem v tistem sekiranju ugotovila da se brezveze sekiram, da bi mi bilo hudo ampak da tudi ti otroci so srečni. In da so posebni otroci.

Samo pri vama bo vse vredu, se pa lahko keri koli od nas to zgodi, NS ne pomeni druzga kot tveganje. Lahko padeš v tisto 1, ne glede na to kaj je zadaj. In če slučajno padeš v tisto 1, je treba ravno na te besede pomislit.
Upam da nisem sitna, pa da nisem kere zastrašila. Tko jst razmišljam in priznam da me že neki časa tole muči, mogla sem dat ven.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
22.6.2010 15:27:40   
dangermouse
Birdy Se čisto strinjam s tabo. Vsaka je lahko tudi v tisti eni tisočinki procenta. Škoda se je obremenjevat in živet v strahu. Otroček je v naših trebuščkih že narejen in takšen kot je, nam je namenjen, da ga imamo radi. Z naknadnimi preiskavami ne moremo več nič vplivat, zato se vprašam, če je sploh dobro, da iščemo odgovore.
In na srečo je vsakim staršem ravno njihov otrok najlepši, najpametnejši, najboljši in ga imajo najraje... tako da se nimamo česa bati, samo veselo in pozitivno naprej do konca nosečnosti!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
22.6.2010 15:33:03   
maya1505
hvala punce, bom pa mal doma počivala pa na internetu visela user posted image pa mal vas spremljala user posted image , drugače sem pa antibiotik dobila samo ji ni bilo preveč všeč ker sem ga pred kratkim nehala jest za uroinfekt (k mi ga je moja G.predpisala)...
mijvmjav za kužka pa ni panike je doma še en sprehajalec pa bo za oba poskrbel user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
22.6.2010 15:35:42   
mag3
Se strinjam z Birdy, čeprav vem, da bi se tudi jaz težko sprijaznila. Smilil se mi bi otrok, da ni tak kot ostali, čeprav res je in to je edino dobro pri tej strani, ker se te otroci ne zavedajo drugačnosti. Živijo v svojem svetu in jim je LEPO.

< Sporočilo je popravil mag3 -- 22.6.2010 15:36:51 >

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
22.6.2010 16:15:04   
ManUr
Oi,

evo mene iz 2.pregleda. Srček bije, vsi krvni testi so vredu, prav tako urin. Imam B poz. krvno skupino in toksoplazmozo sem že prebolela pred nekaj časa. Jupi:), tega me je bilo malo strah, ker odhajam na morje in tam imam mucke. Nebom se jih rabla v velikem loku izogibat user posted image . vprašala sem jo kaj ona meni o odhodu na morje, pa je rekla,da lahko grem,ker vse poteka kot mora, edino naj bo v blizini vseeno bolnisnica, ce bi se kaj zgodilo... kopam se lahko koliko zelim, ni ovir. Mi bo telo in pikica v busceku sama povedala oz.nakazala če ji ne pase...

Naslednji pregled imam 20.7. user posted image .

Jaz pa si kopalk letos nebom kupovala, imam se kr nekaj lanskih, ker pa si nikoli nisem kupovala zelo ozkih, so mi se vse prav. Tak da imam letos moznost vse lanske modele ponosit, pa nekaj prisparat, ker ene niso nobene, zame ko bom 2 meseca na morju user posted image , in bom raje veselo zapravlala za pikico. Nisem vec ravnodusna do trgovinic za novorojencke, imam ze kar nekaj oblacil, bodijev , spalno vreco,... user posted image . Komaj cakam september, ko je mesec najine pikice in takrat kupujema postlico,previjalno,itd.
Vozicek pa bosta tast in tasca kupla. Bravo. Čeprav je drag, sta rekla da ga bosta kupila. Pa sem rekla, super, najlepsa hvala, da lahko gremo potem skupaj po njega v Trzin v Peg perego trgovino, da bova mi2 tak kupila se stolcek za hranjenje. pa sta rekla da bosta tudi to kupila, tako da sma zelo vesela. Nisa pricakovala nic, zato pa je to toliko vecje presenecenje.  Po vozicek pa gremo prej:), nekje julija.

Se malo pa bo ze prva polovica za nami, hitro se nam bliza 20i teden. meni minevajo dnevi,tedni kot za salo, neznam vam povedat, kak se ze zdaj veselim tega malega bitjeca, kak se ga veseli sele moj dragi, to mi daje tako energijo,veselje, voljo...

Naj nam hitro mine,

lepo bodite souser posted image  in prijeten teden se naprej, jaz pa ju3 odhajam na oddih na morje imeli bomo pa lepo vreme, katere se greste pravtako namakatuser posted image user posted image .

papa

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
22.6.2010 17:58:57   
aischa1
Pozdravljene moje souser posted image  kako ste kaj?Jaz sem danes dobila izvide iz bolnice moja krvavitev ni bil hematom tako da ne vem iz kje  je prišla.Danes je že boljše  zjutraj je šla ven še strdnjena stara kri tako da upamo na najboljše in da v ponedeljek,ko imam pregled izvem že boljše novice.Na odpustnici piše,da naj nzmerno počivam tako da nimam strogega ležanja.

(odgovor članu ManUr)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
22.6.2010 18:38:40   
zaljubljena23
UU spet same lepe novičkeuser posted image user posted image user posted image čestitke vsem...

Birdy, mah jaz sem tele zadeve z NS dala že na stranski tir...Sem tudi ugotovila, da pri puncah, ki imajo boljše rezultate še zmeraj lahko pride do napak pri otročku...Nikjer ni zapisano, da ne moremo past v tisto številko 1...Tako, da kakorkoli bo, bo, jaz verjamem, da bomo vse na koncu rodile zdrave otročičke...

aischa, super da se krvavitve umirjajouser posted image user posted image Le tako naprej...Tvoja pikica kaže, da je prava borka

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
22.6.2010 19:28:32   
aischa1
Zaljubljena23 ja res je moja pikica je prava borka in upam da tako tudi ustane zaenkrat kaže dobro.Čeprav sem šla v bolnico zaradi krvavitev in mislila negativno a mož me je bodril da je vse v redu in naj ne mislim negativno.A ko sem mojo pikico vidla na ekranu kako je lepo zrasla vidla sem tudi rokice ki jih je imela iztegnjene stran od njenega majhnega telesca in tiste majhne rokice sem bla takoj bol veselauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
22.6.2010 20:58:33   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: mag3

IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

Jaz sem tukaj, sicer nekam metulava, me spet daje glavobol

Zaljubljena23 tudi mene zelo velikokrat daje glavobol, ampak bolj popoldan in zvečer. user posted image

Mene tudi spet boli glava. In tudi mene začenja boleti šele popoldne in zvečer user posted image  grem spat z glavobolom. Ustanem pa brez njega. user posted image
Upam da je to znak, da je vse ok user posted image   glede na to, da nas je več, ki nas mučijo user posted image

Čestitke user posted image  za NS user posted image

Miskula čeprav si imela slabe rezultate, to še nič ne pomeni. Veliko veliko jih je, ki so imeli slabe rezultate, pa vseeno ni bilo nič narobe. Meni se tudi teli testi zdijo bolj mučenje nosečnic user posted image  . Tako kot pravi Mjavmjav ... kako je bilo pa prej. Pa še pikica te je brcnila user posted image  . Da ti pove, da je notri in da je z njo vse super user posted image  user posted image

Maya kje si pa ti angino našla user posted image  ? Upam da se lepo i čimprej pozdraviš.

KatyK jaz sem si kopalke kupila aprila, ker sem jih rabila za poročno potovanje ... ubistvu jih na koncu sploh nisem rabila, ker nisva šla user posted image  . Tako da imam še troje nove kopalke z etiketami za tole poletje user posted image  (je pa res, da ne vem če bodo šle tele joškice še noter user posted image  - moram jih probat)

Aischa meni tudi niso ugotovili od kje krvavitev. Ampak važno da je z našimi pikicami vse ok. Sem brala, da hako da pride ko česa podobnega tudi zaradi kakšnega vnetja spodaj... ti vseeno čimveč počivaj in božaj pikico user posted image
Ti si bila tako kot jaz mislila negativno, naši fantje pa pozitivno. Jaz sem svojega na urgenci še nadrla, naj neha govoriti, da je vse ok, ker tega ne ve user posted image  . Pa je bilo res vse super user posted image  . Pol mi je pa rekel ''A sem ti rekel da bo vse kul.'' user posted image
Bivše Majčiče smo nekaj posebnega user posted image  in naše pikice so prave borke male user posted image

Zdej grem pa spet dol z računalnika ... ker moji buči ne paše gledat v ekran user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
22.6.2010 22:11:42   
aischa1
Ja Alma82 midve sva res nekaj posebnega a deli nas tudi ista izkušnja najprej obedve izgubimo najine pikice pol spet zanosimo a sedaj so nas še krvavitve obe dve pestile a midve se ne dava in greva lepo skupaj do konca. Naše pikice so pravi borci.Po vseh teh istih izkušnjah ki so nas pestile bi se lahko zmenli,da se kdaj dobimo pa kakšno rečemo.Kaj praviš?Jaz probam čim več počivat nekaj da te uprašam kaj je tudi tebi potem pritekla ven ta strdnjena kri taqka temne ker  meni je ginekolog rekel da to bo šlo ven da se ne bi slučajno ustrašlauser posted image user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?