|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
22.6.2010 8:48:15   
jana84
pa, ne da bom tud danes kavo kuhala...
user posted image

Evo eno, za lepši dan...Jaz semsvojo že spila. Ima mama ta teden dopust, pa zajtrkujeva skupaj...In ona skuha tud kavico...mmm, kako zadiši ko se primajem dol k njej v kuhinjo!

Mene je pa včeraj tako nekaj zvilo, da nisem vedla kaj je z mano...Sem bla mal na računalniku, pa mi je ful slabo začelo delat, čist na vrh grla sem imela, ven pa ni hotlo...Pol pa so mi noge in roke začele odpovedovat, pa vrtelo se mi je, pa zeblo in vroče hkrati...Grozno, v glavnem. Sem se v momentu ulegla na postlo na levi bok, pa ni hotlo bit nič bolje...Se pokrijem kot sred zime...In kličem mami po mobitelu, da če lahko pride domov in me pogleda, kaj da je z mano...No, ko je čez 10minut prišla (je bla ravno na pokopališču), mi zmeri pritisk in je bil čist v redu, al celo mal višji kot ga imam po na vadi (110/80)...In tud počutla sem se malo bolje. Pa je rekla, da mi je mogoče na hitro padel pritisk in da se je zdej že popravil in da kar naj še ležim na levem boku, da me bo minilo...In sem res ležala in tud zaspala sem za eno urco...Grozno, no, ker nisem vedla kaj naj nardim...Sem bla kot mlad teliček, ki ne ve kje se ga držijo okončine in kje glava...Pol ko sem pršla mal k sebi se hitro pojedla malo sladkega peciva in je blo pol krepko boljše - mogoče mi je sladkor padel? user posted image

No, v glavnem danes je vse v redu, tako da ni panike. Zaenkrat...
Se pa zdej odpravljam med psihološke knjige in zapiske...Brrrr...

Sasadejan, kdaj imaš ti pregled, 5.7.? No, jaz imam zabeleženo 7.7., zato me zanima...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
22.6.2010 9:05:07   
sasadejan
Jana samo, da si danes boljše. Pazi nase.

Pregled imam 07.07., 05.07. pa imam pregled za sladkor user posted image .

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
22.6.2010 9:18:41   
caroline1
Dobro jutro še od mene pa nekaj dneh.

Ja še malo pa grem. Interneta pa nekaj cajta ne bo user posted image bom vsaj vidla če sem odvisna ali lahko živim brez user posted image  fb se mi zdi na trenutke kar koristna zadeva. veliko stvari zveš, je pa res, da tudi veliko časa "zabušiš". Če si na bolniški, pa ga imaš itak preveč!

Jana upam, da si ok, pa da te slabost ne preseneti več. naslednji pregled pa 19.7.
Včeraj sem imela pregled in kot vsakič do zdaj mi je delal UZ. user posted image skače in brca na polno. Zgleda vse v redu! spet pa ni 100% pokazal ali je pupek ali pupika! zredila sem se pa 0,5 kg od prejšnjič. zadnjič pa v istem času 4 user posted image .  moje počutje je zmerno dobro. Po UZ ledvic prejšnji teden imam spet kar nekaj kontrol. Dolgcajt ne bo! Stanovanjce počasi dobiva osebni prizvok in postaja tako, kot ga želim! Ko se udomačim, se pa prijavim v šolo za starše. V Celju je to zgleda vsak teden. Od pon do čet po 4 urce na dan. Atiji imajo pa samo v pon za dve urci!

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
22.6.2010 9:45:36   
anju
hej!

ah, sm kr malo naveličana hodit v službo. šef je včasih nadležen, pa zmedo dela, pa malo sem lenobna. nakako slabo mi je. jana84, če bi se mi zgodilo kot tebi, bi se prav tako ustrašila. pri sebi kr opažam slabo moč. v nedeljo sem sesala, kar celo stanovanje, res imam preveč nižin in skozi neki za odmikat, ko sem končala mi je blo tako slabo, da sem kar en čas sedela in globoko dihalauser posted image  jah, bo treba bolj počasi, samo že tako se mi zdi, da nisem ravno produktivna.

kolumbo sterilizacijo sem si bolj kruto predstavljala. sem tudi sama proti obročkom, sploh hormonski kontracepciji, pa sva se drugač navadlauser posted image  zaenkrat naprej ne razmišljam:)

caroline1 spet sem te pomalem pogrešala. pa majabar se ni javila že en čas, pixieM tudi ne, BLOOM že dosti časa ne... caroline kako ti je v novem kraju? lepo za pregled! jaz komaj čakam...

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
22.6.2010 10:02:14   
Pokora
Najki, držim pesti da sem vam danes razkrije kaj dobite!

Jaz bi tudi raje imela tehtnico kot škorpijonko. Al pa devico, sam to bi bilo pa kar malo zgodaj.

Kolumbo, nekje sem prebrala, da če se hočes sterilizirati, da moraš oddati neko prošnjo in potem mora preteči določen čas, da imaš čas za razmislek ali to res želiš ali ne. Ne vem pa kako dolgo mora biti to obdobje, niti se ne spomnem kje sem brala o tem.user posted image

Jana84 mogoče pa ne bi bilo napak če ti še sladkor pogledajo glede na to, da ti je bilo po sladkem bolje. Si se verjetno kar ustrašila. Držim pesti da je bil to samo enkraten primer. Pa hvala za kavico! Zgleda tako njami!

Ko berem te pogovore o kilcah, me je že kar malo zaskrbelo da se prehitro redim. Ker sem doma, je hrana stalno pri roki, poleg tega je prisoten še dolgčas in je taakoo dobro skoz neki mletuser posted image  Do sedaj sem pridelala 6kg. Sem prav zvlekla materinsko od prve nosečnosti ven in je samo 1 kilca več, tako da se sedaj bolj brez slabe vesti lahko bašemuser posted image  Itak pa računam da me bo pobralo z dojenjem, tako kot v prvo. Naš mulc je šele pri 8m začel jesti gosto hrano, pa še to s tako muko, da joj. Do takrat se je pa samo dojil in jaz sem se dobesedno posušila. Sem bila kot okostnjak.

Včeraj sta šla dva moja sorodnika na fuzbal v JAR. To sta mislim da edini dve osebi ki ju poznam da sta nekaj nekje zadela. Je bila neka nagradna igra, ju je sin prijavil in sta bila izžrebanauser posted image  Smo se vsi veselili z njima kot bi sami zadeli potovanjeuser posted image  Poznam pa primer, ko je od prijatelja sodelavka že 2x zadela avto. Enkrat minija, enkrat pa ta novega Fičkota.

Končno je spet malo sončka! Sem ga prav vesela!

Neposredna povezava do sporočila: 3130
22.6.2010 10:15:03   
caroline1
Pokora dobrodošla...moje kilce tudi grejo gor! 7,5 do zdaj! Ampak ni sile user posted image . Sem tudi jaz skoz doma, podobno kot ti, pa ješ pa počivaš in je rezultat tak kot je!

Anju- ne vem kaj naj rečem. Trenutno se počutim malo zgubljeno. Sem se res lepo navadila na Lj. Ampak sem očitno tak ptič selivec, da se bom tudi še na Celje privadila. user posted image  Dnevi grejo ful hitro in nekak se mi zdi skoraj nemogoče, da zapuščam Lj že jutri. Ko pogledam svojo sobo in je notri samo še par drobnarij, me kar nostalgija prime.

Kar se tiče znamenj. Mi je čist vseeno kaj bo moje detece. Tehtnice so simpatične s svojo neodločnostjo, device pa s svojo zgubljenostjo in nežnostjo! Glede na to, da je user posted image  po Uz za dva tedna naprej, pa mislim, da škorpijon ne bo.

Tudi jaz pogrešam kar nekaj punc! Sploh tistih iz začetka, ki so bile precej aktivne.

Najki- upam, da ne bosta preveč pogrešala atija. Bo pa toliko bolj veselo, ko se vrne user posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
22.6.2010 10:27:42   
pixieM
Pozdravljene punce!

Vidim, da ste pridne, vam komaj sledim. Saj če sem iskrena, vas berem pridno, za kaj napisat pa mi vedno zmanjka časa.
Veselim se naslednjega tedna, ko imam morfologijo. Komaj čakam, da vidim malo bebico, ki me tako veselo brca. Zadnjič sem ene parkrat prejela tako brco, da je prav zabolelo!!! Kako šele bo?! Ampak je lepo, ker tako vem, da je očitno z user posted image vse ok. Prej sem preverjala z Angelsoundom, zdaj pa mi ni potrebno, ker je dete kar živahno.
Veste kaj me muči zadnje čase?! Sanje! Imam tako čudne sanje, da ne vem kaj naj si mislim. Prav grozno je. Sanja se mi vse. Od tega kako se skregam z družino (pa imamo zelo lepe odnose), grem nazaj k bivšemu (mislim halo?!), do poroda in vsega povezanega z otrokom. Mojemu nočem nič omenjat, ker ga nočem strašit še z mojimi nerazumljivimi sanjami. Imam občutek, da ga že tako skrbi kako bo, ampak mi noče nič povedat, ker sem jaz bolj tista skeptična. Ampak ga vidim, da ga nekaj daje. Samo povedat mi noče. In zaradi tega si mislim, da ga skrbi kako bo z user posted image , ker je on najbolj navijal in me prepričeval, da si ustvarima družino.
Se opravičujem, ker sem zamorila, me je res ''tiščalo'' nekomu povedat in glede na to, da moj noče nič komentirat, pač tu jamram. Prava tragedija sem!user posted image
Uživajte in čim manj neprijetnosti vam želim! Še posebej zdaj, ko bomo šle na dopust - seveda, če bo vreme kaj lepše, ker zdaj vse bolj spominja na zimouser posted image .

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
22.6.2010 10:41:13   
sasadejan
pixieM - veš, da imam tudi jaz full čudne sanje, pa še tok v živo jih sanjam, da k se zbudim, da mi srce tok razbija. sanje so pa tok bedne, kr eno varanje in ne vem kaj še vse. zgleda, da smo tok zmatrane :).
Jaz tudi mojemu nič ne omenjam sanj, ker je brez veze, da ga še s tem obremenjujem.

Že tako, ga s tem, ko me vsak dan kaj novega boli user posted image . Ampak saj to paše zraven, ko pa imamo naše živahneže v trebuščku :). Moj tudi včasih tako brcne, da me tok zaboli user posted image . Ampak važno, da ga čutim. Če ga pa nebi čutila bi se pa bala kaj je narobe - kok znam komplicirat user posted image .

Uživajte danes v sončku, ker vprašanje, kok časa še bo :).

Drugače blagor vam, ki greste kmalu na dopust. jaz grem šele nekje na sredini avgusta v Pulo.

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
22.6.2010 10:41:47   
kpmk
hej..tudi jaz pozelooooo dolgem času se oglašam.... ja vmes smo bili na dopustu na Rodosu in mali je praznoval 14m. sedaj sem še ta teden na dopustu in vas lahko malo preberem....

jaz sem se zredila 7kg in sem bila malo skregana (ker sem se do 20t zredila 3, sedaj v 4t pa kar za 4user posted image , hja ni kej dopust je kriv user posted image )

spola še vedno nočemo vedeti, čeprav se dr vedn pošali kako lepo se vidi user posted image

jana84 - kok je že tudi tvoj velik, pa predvidevam da že lepo hodi, no naš je tudi shodiluser posted image user posted image   pa hvala za kavo, njam

pozdravčke in vas še pridem pogledat, če me še niste odpikale user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
22.6.2010 10:42:44   
anju
tule je sonček in temp. je prešla 20 stopinj. me ima da (vam) predlagam kolektivniuser posted image

pixieM poskusita se pogovoriti. kot sem prebrala si imata oba kaj povedat. nič ni nenormalno, tvoje so samo sanje, njega je mogoče začela stiskat nova vloga. to niso male reči. pogovorita se!

caroline js sm se tako udomačila, da si zdaj prav ne predstavljam selitve. jeseni bo 2 leti kar smo "na svojem". mulček je hitro osvojil, čeprav je še vedno rad pri noni spodaj. moj pa tudi mislim da se je unesel. prvotni plani so bili, da bi ostala v Ljubljani, ampak sedaj je prav nič ne pogrešam. ko sem v Ljubljani vedno pomislim kako fajn je, da smo na frišnem zraku doma:)

Pokora sem v službi ne doma, samo če nimam s sabo dovolj hrane, sem kar vnaprej živčnauser posted image

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
22.6.2010 10:44:13   
caroline1
pixieM- to s čudnimi sanjami daje tudi mene na trenutke. mislim, da nas vsaj tiste, ki gremo prvič skozi nosečnost, daje strah pred neznanim. in črviček dvoma je vedno v nas. konec koncev se mi zdi, odločitev biti mama ali ata, najpomembnejša odločitev. in ker ne vemo kako se bomo odzivale, imamo bolj rahel spanec...pa se nam več in bolj intenzivno sanja user posted image  tudi mene skrbi, ker bom brez šihta, kaj bo čez leto pa še mal...stroški so in ostajajo...rezerv ni, pa bomo že nekak! brez skrbi, vse se uštima!

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
22.6.2010 10:45:09   
sasadejan
kpmk -  kako se ti je zdelo na Rodosu? Midva z možem sva bila konec maja in moram rečti, da so se grki pokazali čisto v drugi luči kot so se leta prej. Zgleda da jih vsi problemi, ki jih imajo obremenjujejo :). drugače je pa Rodos lep a ne user posted image .

Glede kil se pa ne obremenjuj, zdaj imamo vsaj dober razlog. S kilami se bomo pol obremenjevale user posted image .

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
22.6.2010 10:47:50   
pixieM
sasadejan - tudi jaz sanjam to! Varanje (z moje ali njegove strani), kreganje (z mojim, domačmimi),... In res vedno so te sanje zelo žive in ko se zbudim sem prav v šoku!
Zaenkrat me ne boli nič... razen raztezanje kakšne vezi v trebuhu, ker se mi zdi, da mi res počasi raste ta moj trebušček. Kar naenkrat me bo pa razgnalo, kot bombouser posted image . In tudi jaz sem tak paničar. Če me brca me boli, če ni nič pa trkam po trebuščku, da naj se zbudi user posted image . Čisto ponorela sem.
Tudi jaz komaj čakam na dopust. Po vsej verjetnosti grema šele v sredini julija nekam v Istro. Pa ne predaleč. Letos bi tako ali tako še zadnjič, da boma sama.

Neposredna povezava do sporočila: 3138
22.6.2010 10:48:54   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

pozdravčke in vas še pridem pogledat, če me še niste odpikale user posted image

ah, dej!user posted image
lepo za pregled in dopustuser posted image

jana na tvoji kavi bi se blo prav fino zdaj družno dobit! meni se prav nič drugega ne da, če bi pa debatirala z vami kje na sončku, verjamem da bi oživelauser posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
22.6.2010 10:52:08   
sasadejan
anju - nam ki smo v službi delaš skomine user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
22.6.2010 11:00:26   
sasadejan
pixieM - zgleda da je vse to paničarjenje in te sanje normalno, ko greš prvič skozi nosečnost. Itak pa nobena ne bo popolnoma mirna, dokler ne bo imela svoje štručke pri sebi.

Jaz tudi s prsti trkam, da ga malo znerviram, da me brcne, in če je mami zraven je čist panična, da naj neham, da ne bom kaj narobe naredila. Kok se smejim ko ji rečem, da tamal brca in da naj da roko na moj trebušček. Da tok nežno, da še jaz ne čutim njene roke, kaj šele, da bi ona brco čutila. Čist je panična. K da nebi nikoli rodila - hahahahahahahah

Neposredna povezava do sporočila: 3141
22.6.2010 11:27:04   
jana84
hejla!
Lepo je brat da ste se spet po dolgem času oglasle nekatere tukaj! Se človek že sprašuje kam so nekatere pobegnile...Prejle sem ugotovila, da sta dve čist z začetka seznama "pobegnile" k septembrkam.. Pa ne vem al jih tukaj brišem, al pustim še gor...Mogoče bom sam kakšno opombo dala, da nas ne bo preveč skrbelo...

Dopust: komja čakam, še slabe 3tedne pa šibamo v Dalmacijo...Komaj čakam, res, da se malo namočim, upam da ne bo premrzlo, ker pol ne bomo imeli kam ta malga vtaknit...
Vidim da se ene odpravljate v Istro, pa še ne veste kam. Midva z možem sva bla dve leti nazaj, kosem bla noseča za Jakoba v Dugi Uvali v hotelu Croatia...Je ful poceni hotel, plaža je ful lepa, tud senčka je čist zraven...Res luštno...In še notranji in zunanji bazen imajo...Sicer mislim, da se notranji z julijem mesecem zapre, nisem pa 100%...Pa imajo še tenis igrišča, za košarko, odbojko, pa igrala za otroke, pa mini golf, pa ne vem kaj še vse...Edin "mičken" problem je, da je do plaže kar nekaj stopnic...Če pa greš malo bolj naokrog pa greš lahko bolj po ravnem...In še ful lepa sprehajalna pot je tam okrog čist ob obali speljana...Meni je ful pasalo, ko sem bla noseča se pol po večerji še malo sprehodit...Edino kar mi je žal je da nisva vzela polnega penziona, ker je bolj malo "gostiln" v bližini. Ker to je v bistvu sam hotelski kompleks, daleč naokrog pa ni nič...Je pa res v miru...
OK mal reklame...bo že...

Glede sanj: ne se preveč obremenjevat, ker sanje so samo odraz da nas nekaj skrbi in nismo popolnoma sproščene niti med spanjem...Večina nosečnic se mi zdi da ful živo sanja in ful čudne sanje...Je pa res, da sem jaz ko sem bla noseča za Jakoba, sanjala ene parkrat da sem rodila fantka in sem ga res...

Tako, zdej pa res za knjigo...Sem zdej malo prečekirala še po netu, kaj vse se dobi za ta izpit...Pa vidim, da bo kar najboljš najprej sploh za splošno orientacijo v psihologiji kar srednješolski učbenik prebrat...No, jana, kar lepo za knjigo...

bodte pridne, se slišmo kaj jutri...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

Neposredna povezava do sporočila: 3142
22.6.2010 11:49:35   
anju
jana84 še enkrat ti moram priznat, da si pridnauser posted image  jaz imam recimo še psihoanalizo za naredit in si nikakor ne predstavljem, da bi Lacana zdaj v roke vzela, še Freuda bi pogojno samo prakso, brez teorije... ampak enkrat bom končala, pravimuser posted image

punce res ni treba paničarit. smo (sorazmerno:)) mlade in zdrave. povečini gre samo prav kot mora it. ob vsem kar vemo, pa same ne delamo kake škode. hočem rečt, da je lahko naš najboljši vpliv sproščenost, zaupanje in pozitivnost. tudi ko se otroček rodi je dobro ostat sproščena in poslušat svoje telo. nikdar ne pride ženska narava toliko do izraza kot v materinstvu. čeprav se ne zavedamo, pravzaprav s poslušanjem svojega telesa vemo več kot strokovnjaki in drugi izkušeni okrog nas. telesa smo drugačna in izkušnje različne. kar je pravilo za nekoga, za drugega ni. zaupajte si in uživajte, tiste, ki ste prvič noseče, v bistvu nikoli več ne boste imele tako popolnega dopusta, kot ga imate zdaj! ja, tudi, če ste še v službi!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
22.6.2010 11:55:47   
filisa
horoskop - mi je čist vseeno kaj bo, saj ne dam dost na te stvari. Bo pa najverjetneje tehtnica  - tud ok user posted image .

missD- dvojčki neradi čakajo na svoj PDP, tako, da se zna zgodit, da jih pričakaš tud kak mesec ali dva prej. Znanka je imela rok sredi junija, rodila pa konc aprila dve zdravi user posted image  user posted image .

Glede sanj oz. bi prej lahko rekle nočnih mor pa si ne delajte preveč skrbi, saj so v user posted image  precej običajne. Je pa res hudo, ko sanjaš določene stvari tako živo...

anju - res lepo napisano user posted image  . Tud jaz se strinjam s teboj, da je treba le lastnemu telesu znat prisluhnit (pol pa user posted image ), pa ne moreš kaj dost narobe nardit!

Meni pa tako vreme čist paše. Joj se že sama sebi čudim user posted image , ko sem pa drugače bolj poletni tip...

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
22.6.2010 12:15:37   
sasadejan
filisa -  tehtnice smo zakon user posted image

anju -  res si dobro napisala in se popolnoma strinjam s teboj. Samo malo strahu je pa vedno prisotnega.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
22.6.2010 12:57:02   
Pokora
Anju se trinjam s tabo - zavestno, ampak kaj ko v nas vedno ostaja en črviček. Dobro, jaz imam za sabo res tri slabe izkušnje in me je v prvem tromesečju na smrt skrbelo, čeprav sem si zavestno dopovedovala, da se bo tokrat fracek obdržal. No zdaj ko jo vsak dan čutim mi je veeeliko lažje. Še vedno pa ostajajo skrbi, če bo z malo pikico vse ok (jaz sem med tistimi, ki nismo več relativno mladeuser posted image ). Ampak bouser posted image

Te ki ste prvič noseče res uživajte na dopustu. Saj so kasnejši dopusti tudi lepi, ampak niso več tako mirni in brezskrbni, predvsem pa lenobni. Včasih se vprašam kaj sem sploh počela ko nisem imela otroka. Se mi zdi da mi je moralo biti grozno dolgčas, čeprav je resnica daleč od tega!

Moram vam pa povedati da sem si vedno želela biti noseča poleti, da bi ahko bila z bauhijem na morju. Sem vedno govorila da bom takrat celo poletje na morju. No pa je naneslo tako da bom z bauhijem celo poletje domauser posted image  Zdej pa računam da bom drugo leto celo poletje na morju z obema otročkoma, moj bo pa na obiske hodu čez vikend. Upam da bo vsaj ta želja uslišana!

Jaz imam tudi zelo žive sanje. Ravno v soboto sem se na smrt skregala s sosedi. Ne vem sicer zakaj, samo vem da je bilo hudo. Sem bila potem še cel dan čisto pod vtisom sanj. Najbolj pa sanjam te žive sanje v času ko gresta fanta od doma, do takrat ko vsatnem.

Jana 84 meni si tudi totalna faca da imaš toliko energije in predvsem samodiscipline, da se spraviš za knjige!

Caroline1 no lepo da me vsaj ena razume kako je s tem basanjemuser posted image

Ko sem že pri hrani; sem prejle kupila ribice in lignje za kosilo. Vsak torek na koncu ulice ustavi potujoča ribarnica in sem za naju s tamaučkom kupila mole (ne poznam, ampak so baje dobri), za moža pa lignje, ker je alergičen na ribe. Pol mam pa cel projekt priprave tega, ker se nič od rib ne sme dotakniti moževe hrane...

Neposredna povezava do sporočila: 3146
22.6.2010 12:59:33   
Pokora
Pa še ena aktualna, nogometna, da vas malo nasmejim:

On Monday Spain meet Honduras at Johannesburg,
on Tuesday Greece meet Argentina at Polokwanaand,
on Wednesday England meet France at the airport

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
22.6.2010 13:16:21   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: sasadejan

kpmk -  kako se ti je zdelo na Rodosu? Midva z možem sva bila konec maja in moram rečti, da so se grki pokazali čisto v drugi luči kot so se leta prej. Zgleda da jih vsi problemi, ki jih imajo obremenjujejo :). drugače je pa Rodos lep a ne user posted image .

Glede kil se pa ne obremenjuj, zdaj imamo vsaj dober razlog. S kilami se bomo pol obremenjevale user posted image .

Rodos - ma ja od najbolj nesramnih, do najbolj prijaznih Grkov smo doživeli user posted image  mi2 sva bila pred 5 l na Krku in je bila drugačna luč... tako da nekaj jih res tare, verjetno ta krizauser posted image  drgač je bilo pa potovanje tokrat lepše, saj sva imela s sabo najinega navihančka, ki ratuje pravi popotnik user posted image , ja ja lep je pa zelo, to pa.....ja!
Aja v kakšni luči si mislila - boljše ali slabše? meni se zdijo odnosi slabši, je pa res da to so le izjeme, so bili pa tudi ZELO zelo prijazni.

kg - ma sej jst se tud ne, sam mam pa z rdečo v knjižici obkrožene kg user posted image , pri prvem ko sem se vsega skupaj zredila skor +30 pa ničuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3148
22.6.2010 13:19:46   
Roberta69
Vidim, da nebesna znamenja omenjate in ker o njih nimam prav veliko pojma, sem šla malo pogledat: otrok v znamenju DEVICE
http://www.mojmalcek.si/teme/dojencek/127/horoskop_devica_24_avgust_22_september.html, TEHTNICE http://www.mojmalcek.si/teme/dojencek/128/horoskop_tehtnica_23_september_22_oktober.html, ŠKORPIJONA http://www.mojmalcek.si/teme/dojencek/129/horoskop_skorpijon_23_oktober_22_november.html.

Naš otroček bo najverjetneje škorpijonček in imamo že malce izkušenj, ker je očka škorpijon... bi rekla, da imajo veliko enkratnih lastnosti in par takooooo težkih user posted image .

BTW: kako se na RR-ju naredi link in namesto url-ja napiše besedo (sem šla gledat FAQ, pa ni razloženo)?

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
22.6.2010 13:22:24   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

Vidim, da nebesna znamenja omenjate in ker o njih nimam prav veliko pojma, sem šla malo pogledat: otrok v znamenju DEVICE
http://www.mojmalcek.si/teme/dojencek/127/horoskop_devica_24_avgust_22_september.html, TEHTNICE http://www.mojmalcek.si/teme/dojencek/128/horoskop_tehtnica_23_september_22_oktober.html, ŠKORPIJONA http://www.mojmalcek.si/teme/dojencek/129/horoskop_skorpijon_23_oktober_22_november.html.

Naš otroček bo najverjetneje škorpijonček in imamo že malce izkušenj, ker je očka škorpijon... bi rekla, da imajo veliko enkratnih lastnosti in par takooooo težkih user posted image .

BTW: kako se na RR-ju naredi link in namesto url-ja napiše besedo (sem šla gledat FAQ, pa ni razloženo)?

he he kak cute,.... pr nas sva oba z možem škorpijona, ta mali škratek je oven, tako da to pa je huda trmasta kombinacija user posted image , user posted image  na poti pa bo tehtnica, tako da upam, da bo malo omilil to trmarijo user posted image user posted image

se pa strinjam da imamo škorpijoni ene fajne super lastnosti user posted image user posted image

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......