Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 22.6.2010 8:51:35
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara nič,morem jo na joško vreč...vsaj ena z zdravim obrokom...vsaj 2 meseca še...pol pa navali na konzerve in ti si drznes 3 kave spit??????
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 22.6.2010 8:53:56
|
|
|
|
ema tiara
|
še čik bi prižgala pa ga nimam...
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 22.6.2010 9:19:36
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kerensa, kdaj pa začneš delat? 98%-no 2. julija, 99%-no izvem v petek, 100%-no pa tako ali tako ni nikoli. Sploh pa ne pri meni. IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 kako jo pa pripravis, da je taprava? Saj ne vem, ali je "ta prava" ali ne. Kupim lonček v Mercatorju in jo skuham enako, kakor Barcaffe. In popijem. Diši pa kot sto hudičev. IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala A Kerensa sploh kaj dela Računalnik pa to že,ampak služba Kerensa je imela sedaj enoletni dopust, julija pa očitno spet začne hoditi v službo. IZVIRNO SPOROČILO: mateyka kerensa je trenutno na stalnem dopustu. Popravek - beri prejšnji citat.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.6.2010 11:46:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.6.2010 11:48:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 22.6.2010 11:48:52
|
|
|
|
ema tiara
|
vse kosilo kuhate?
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 22.6.2010 12:00:00
|
|
|
|
Kerensa*
|
Čips glodam.
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 22.6.2010 12:10:13
|
|
|
|
ema tiara
|
jaz pa bonbone...sem dala zrezke ven pa pri komp.razmišljam v kakšno stanje jih naj spravim
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 22.6.2010 12:12:05
|
|
|
|
Kerensa*
|
Predlagam, da jih pustiš v zmrznjenem stanju.
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 22.6.2010 12:12:43
|
|
|
|
ema tiara
|
prepozno...zdaj bo pa treba kuhat
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 22.6.2010 12:13:29
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* rešujem formatirane slike, podatke.....pesti prosiiiiim, da dobim vsaj kakih 50% slik nazaj na racunalnik.... Kaj si pa delala??
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 22.6.2010 12:13:34
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Vsak ima svoje merilo kaj je kompliciranje in to kar je za enega kompliciranje, ni nujno da je tudi za drugega. Za drugega je lahko to način življenja, zato mu ni težko, ne komplicira in mu ni hudega, saj vsi uživajo v tem. Tak da je nesmisel pisat o kompliciranju v določenih pogledih. Evo, s tem se totalno strinjam. Live and let live.
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 22.6.2010 12:13:42
|
|
|
|
Kerensa*
|
Imaš mogoče psa?
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 22.6.2010 12:13:53
|
|
|
|
Klemy82
|
a tole je še kr aktualno... No, pri nas bodo pa danes neke paprike polnjene s samo bio zelenjavo... mater, kok sem jst bio zadnje čase (you wish)
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 22.6.2010 12:14:08
|
|
|
|
Najaa
|
Kerensa, pa ravno na petek začneš delat? Boš lahko prvi delovni dan takoj zvečer zapila.
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 22.6.2010 12:14:57
|
|
|
|
ema tiara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Imaš mogoče psa? žal ne,samo 6lačnih gobčkov...no do počitnic samo dva
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 22.6.2010 12:15:04
|
|
|
|
Najaa
|
Pri nas bo pa juha, ker je tamala doma z vročino in obožuje zelenjavne juhe.
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 22.6.2010 12:15:40
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Boš lahko prvi delovni dan takoj zvečer zapila. Ou nou... žurat grem pa ta četrtek. Greš zraven?
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 22.6.2010 12:16:06
|
|
|
|
ema tiara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pri nas bo pa juha, ker je tamala doma z vročino in obožuje zelenjavne juhe. pikapoke...naš je pa danes-zaenkrat-po točno 7 dneh brez vročine
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 22.6.2010 12:17:28
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* rešujem formatirane slike, podatke.....pesti prosiiiiim, da dobim vsaj kakih 50% slik nazaj na racunalnik.... Kaj si pa delala?? formatirala....ampak mi ze klofa nazaj slike, ki so bile izbrisane 2008
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 22.6.2010 12:17:49
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Boš lahko prvi delovni dan takoj zvečer zapila. Ou nou... žurat grem pa ta četrtek. Greš zraven? Bi šla, sam imava z mojim ravno obletnico poroke. Kam pa greš? Jaz rada hodim ob četrtkih ven.
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 22.6.2010 12:18:51
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* rešujem formatirane slike, podatke.....pesti prosiiiiim, da dobim vsaj kakih 50% slik nazaj na racunalnik.... Kaj si pa delala?? formatirala....ampak mi ze klofa nazaj slike, ki so bile izbrisane 2008 Zdej jih pa hitro posnemi na cd-je. Jaz se najbolj bojim tega, da mi slike zginejo, sem prav navezana na njih.
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 22.6.2010 12:18:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pri nas bo pa juha, ker je tamala doma z vročino in obožuje zelenjavne juhe. pikapoke...naš je pa danes-zaenkrat-po točno 7 dneh brez vročine Končno!
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 22.6.2010 12:18:59
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kam pa greš? Franci na balanci. Ta teden je TREBA it' ven v četrtek, ker bo v petek praznik in se ne bo nič pametnega dogajalo, pa še podaljšan vikend bo in bodo ljudje ušli iz Ljubljane.
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 22.6.2010 12:19:49
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kam pa greš? Franci na balanci. Ta teden je TREBA it' ven v četrtek, ker bo v petek praznik in se ne bo nič pametnega dogajalo, pa še podaljšan vikend bo in bodo ljudje ušli iz Ljubljane. Maš prav ja. Mogoče se pa z mojim prikaževa, če ga bom zvlekla v Francija. A gre shorty tud?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?