|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske srake
21.6.2010 21:50:23   
marjanaj
Mah sem usrano rit možu poturila, naj malo opravlja svoje dolžnosti kot "Fotr".

Aja sem se spomnila, kaj sem hotela pokomentirati. Meni se zdi da imam moža, ki je najboljši človek na svetu. Pa ne, da bi se hvalila s tem, ampak za moje pojme je "nadmož" če sem že jaz "badmama"  user posted image  In ga imam res najrajši na celem svetu. Joj kako sem osladna user posted image . Vem, da vsak dan komaj čaka, da pride iz službe da bo z mano in tamalim. Z veseljem ga previja in se z njim ukvarja cele popoldneve. Ful je tudi vesel, če prideva k njemu v službo in gremo skupaj na kosilo. Ali pa če ga prideva iskat v službo in gremo skupaj kam, zdaj na primer h kakšnemu prijatelju, da deci gledajo fuzbal, navijajo ob pirih in vpijejo, in ob tem je čisto presrečen, če sva ob njemu. Ni mu težko skuhat, pospravljat, se ukvarjat z mano in s Tiborjem. Tudi spat ga da skoraj vsak večer on, pa to ni ravno lahko naloga pri našem lumpiju. Uf, tako zgleda, kot da se jest nič ne ukvarjam s tamalim, ap se! Res ja! Ampak ravno zato mu z veseljem pustim, da gre kdaj žurat za celo noč in ko se zjutraj priplazi domov, ko se midva ravno zbujava niti nisem huda, čeprav vem, da bo cel dan useless, ker ga bo tako glava bolela da bo komaj gledal user posted image  (hehehe, prav mu je, kaj pa meša viski in pivo user posted image ). In potem bo ves skesan in mu bo žal, da je zamudil cel dan z nama, čeprav mu rečem, da ni panike, ker se imava midva lahko tudi brez njega fino. user posted image   Ok, zdej ga moram nehat hvalit, da jih ne bom po buči jutri dobila. Pa se bo vse obrnilo. user posted image  Ajde, se grem zdej možu malo posvetit. Je dal že tamalega spat. user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 51
21.6.2010 21:51:06   
neka_noč
Marjanaj moj je imel pa danes "sralni dan". user posted image user posted image user posted image user posted image   Se je trikrat, en za drugim tako podelal, da je malo manjkalo, da ni vse ven steklo. user posted image Smredelo je pa tudi. user posted image Je pa mala sraka potem dala tak lep brezzobi in zadovoljni nasmešek, da mi je srce zaigralo in sem z veseljem sčistila malo posračkano ritko.user posted image user posted image

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 52
21.6.2010 21:52:58   
marjanaj
Ja sej, to je pa najlepše. Ko se mala rita sprazni in imajo mulci tak blažen nasmešek na obrazu! user posted image  Kot da bi ti rekli: "No mami, jaz sem opravil svoje, zdaj pa še ti spuci svoje." user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 53
21.6.2010 22:01:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

Ja sej, to je pa najlepše. Ko se mala rita sprazni in imajo mulci tak blažen nasmešek na obrazu! user posted image  Kot da bi ti rekli: "No mami, jaz sem opravil svoje, zdaj pa še ti spuci svoje." user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
21.6.2010 22:02:25   
neka_noč
No, midva sva se z mojim user posted image pogovorila in si povedala kaj naju "moti" oz. kako interpretirava en drugega in ugotovila, da oba narobe. user posted image
In še nekaj; ugotovila sva, da se zanemarjava kot partnerja. Najin partnerski odnos je na psu, zato pa so med nama trenja. Oba le skrbiva za oba najina fanta, za najino vez pa ne. Od slej bo drugače.
Nič, grem zdaj "gradit" najin partnerski odnost - obe sraki sta že v posteljah. user posted image

Nočko.

P.s.: Tivoli - predlagam, da se ob 10-ih do 10.30 dobimo npr. v Čolnarni. V kolikor katera pride kasneje, ker ji ne bi znesel urnik, pokliče katero Srako, da povemo lokacijo kje se (trenutno) nahajamo. Npr. če bomo šle vozičkat. To bolj leti na mamice s "prikolicami" - nosečke bodo itak točne. user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 55
21.6.2010 22:03:17   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   .....   in mamica zadovoljno puca....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
21.6.2010 22:12:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa1975

Dober večer,

Ja dajmo se še naprej imeti lepo,
ker si sploh ne predstavljam življenja brez RR

NAX nisi me razumela (mlada) je bilo mišljeno v tem smislu
-moje osebne izkušnje- da sem pri vajinih letih sprejemala drugače  (dojenčka odgovornost..)
danes pa ko imam 35. je mogoče malo manj panik,strahu...(ne znam se izraziti)ti povem kaj več v živo

rada vas imam in ste vse fejst punceuser posted image user posted image

smo si pa različne hvala bogu je bolj zanimivouser posted image

Da še tole pokomentiram. saša se strinjam, mogoče z leti drugače gledaš na vse skupaj. Ampak jaz mislim, da vsaka dela tako kot misli, da je prav. Nekatere so panične, nekatere ne, nekaterim je materinstvo samo v veselje, nekatere imamo tud grozne trenutke. Jaz imam mojega komarčka najraje na svetu, pa bi mu vseeno kdaj zavila vrat. In mislim, da pri 35. ne bo nič drugače, ko bo xxuser posted image otroček na poti.
Hotela sem povedat to, da jaz zase mislim, da nisem niti slučajno slaba mama zato, ker sem stara šele 25. Tud če bi bila stara 35, bi ravnala isto. Meni je pomembno, da je moj user posted image srečen, pa če tud ni vse po regelcih. Če bi napisala kaj vse ni po reglcih, bi jih/vas verjetno pol dol padl od šoka. Pa kaj.

(odgovor članu sasa1975)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
21.6.2010 22:20:12   
pupa*81
Če bi napisala kaj vse ni po reglcih, bi jih/vas verjetno pol dol padl od šoka. Pa kaj.

ja, you badmama you! user posted image user posted image user posted image zihr gledaš španjolce s pivom v roki k jst user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
21.6.2010 22:37:47   
amazonka3
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

P.s.: Tivoli - predlagam, da se ob 10-ih do 10.30 dobimo npr. v Čolnarni. V kolikor katera pride kasneje, ker ji ne bi znesel urnik, pokliče katero Srako, da povemo lokacijo kje se (trenutno) nahajamo. Npr. če bomo šle vozičkat. To bolj leti na mamice s "prikolicami" - nosečke bodo itak točne. user posted image

user posted image user posted image user posted image  Da, tudi jaz se strinjam in upam, da vas (nas) pride čim več.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 59
21.6.2010 22:45:50   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

Če bi napisala kaj vse ni po reglcih, bi jih/vas verjetno pol dol padl od šoka. Pa kaj.

ja, you badmama you! user posted image user posted image user posted image zihr gledaš španjolce s pivom v roki k jst user posted image user posted image user posted image

To pa jst počnem po novem  user posted image user posted image user posted image .

Ej nax....Tai je mel tud ful krčke a ne?! Katere kapljice ste vi uporabljal?

< Sporočilo je popravil MaliMišek -- 21.6.2010 22:46:06 >

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 60
21.6.2010 22:47:51   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3

IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

user posted image user posted image user posted image  Da, tudi jaz se strinjam in upam, da vas (nas) pride čim več.

Za naju je ta ura, zaenkrat, še prezgodi user posted image . No če povem po pravici, sem jaz takrat še sto na uro zalepljena in ne Gal, ki je itak pokonci cele dneve in noči user posted image .

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 61
21.6.2010 22:50:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

pupa user posted image user posted image raj sploh ne vpraši kaj vse še počnemuser posted image Jaz sem nadbadmamauser posted image

MM jaz sem Taiu prvo dala Antiflat, pa mu niso pomagale, potem pa BioGaia in so bile neki časa kar uspešne. So sicer še bili krči, ampak ne tok hudi. Pol so pa kar naenkrat tud te BioGaia neki zatajile, sam še vedno je bilo bolj kot pa če mu ne bi nič dajala. Ima Gal krče?

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
21.6.2010 22:53:34   
MaliMišek
Ja Gal ima ful krče user posted image , kakšen dan bolj drugi spet manj. Mu pa dajem Bio Gaio, pa še uno sladko ****rijo na dudo, takrat ko tolk joka, da je čisto moder v obraz (da se vsaj malo pomiri in zadiha user posted image ). Se mi pa zdi, da zdaj ko sem se jaz malo umirila, da tudi Gal ni več tako histeričen ob krčih....ne vem sicer, če je to kaj povezano s tem user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
21.6.2010 22:55:24   
MaliMišek
Ajde, se grem zdej možu malo posvetit. Je dal že tamalega spat. user posted image

Jaz sem "dala" pa obadva spat user posted image .

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 64
21.6.2010 23:00:44   
Anonimen
MM ja ful pomaga če ti pri krčih nisi živčna. Men je bilo na začetku groza. Že sam to k sem ga gledala kok je bogi k ga je zvijal in je zadržal dih, sem pol še sama zadrževala dih in bila čist živčna, ker nisem vedela kako naj mu pomagam. Ti povem, da zdej k ima krče, ga probam sam hitr zamotiti in se ful manj dere. Se napenja in se hoče zadret, pa probavam čimprej preusmerit na neki druzga. Ful pomaga.
A pol mu BioGaia nič ne pomaga? Kaj pa Antiflat si že probala? Te ful hvalijo (no pri Taiu žal niso delovale). Pa mislim, da ene Lefaxin (joj ne vem če sem prav napisala). Pa še ene italijanske so baje fajn (NN ve katere).
Upam, da bo šel Gal čimprej čez tele krčeuser posted image

(odgovor članu MaliMišek)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
21.6.2010 23:02:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

MM kok si grozna. Nič ne delaš za uspešen zakonuser posted image No ene se zdele posvečate možekom, druge ste jih dale že pat, mojga pa sploh še ni iz šihtauser posted image In kako nej pol človek naredi kej za zakonuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 66
21.6.2010 23:05:00   
MaliMišek
Nax se mi zdi, da mu je po Bio Gai bolje, ker sem vmes že obupala in nehala dajat za par dni in je bil ful revček. Jst tud upam, da krčki čim prej minejo...bi se rada že vsaj malo naspala. Se pa spomnim nax, da si bila tudi ti ful boga, ko je imel Tai krčke.

Sem pa tudi jaz slišala za ene italjanske kapljice. NN lahko pomagaš kako se imenujejo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 67
21.6.2010 23:07:50   
MaliMišek

MM kok si grozna. Nič ne delaš za uspešen zakonuser posted image No ene se zdele posvečate možekom, druge ste jih dale že pat, mojga pa sploh še ni iz šihtauser posted image In kako nej pol človek naredi kej za zakonuser posted image

Se bojim, da bi mi "zakon" propadu, če mojga ne bi dala spat. je bil danes prvi dan v službi, ustat more ob štirih in je bil res ful. ful zmatran.

No sej ti pa tud ne boš mogla narest xx user posted image . Jst ga vsaj teoretično lahko začnem nadlegvat v postli user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
21.6.2010 23:16:15   
Anonimen
MM ja teli krči te res čist izmozgajo, ker je najhuj k user posted image se dere ko nor, pa mu ne moreš pomagat. Oz probavaš vse možne prijeme in pol si vesel, če ker v tistem trenutku pomaga. Jaz sem bila kak dan z živci že čist na konc, ker sem bila res enostavno sita tega dretja po cele dneve.
Drugač ne vem al veš al ne, zato bom napisala. Za krče ful pomaga če ga daš tist čas ležat na svojo roko, da leži na trebuščku, ker mu s tem z dlanjo ml pritisneš na bušija. Da nam zdej neki pametovala, ampak tako so men povedal in res ga je to najbolj pomirilo.
Aja ti si bila srečnica katere mož je bil en mesec domauser posted image Je hudo zdej k si sama z Galom? A ne da ni panike? Si ga šla že nadlegovat al boš vzorna žena in ga pustila spatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 69
21.6.2010 23:46:21   
mkbk
Ooo MM a tvoj je biu 1 mesec doma...moj pa še ni bil...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   [Brisano sporočilo]
22.6.2010 9:13:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
   [Brisano sporočilo]
22.6.2010 9:27:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
22.6.2010 9:46:31   
amazonka3

Za naju je ta ura, zaenkrat, še prezgodi user posted image . No če povem po pravici, sem jaz takrat še sto na uro zalepljena in ne Gal, ki je itak pokonci cele dneve in noči user posted image .

Škoda user posted image , bomo še pred dopusti eno popoldansko vžgale, a prav user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 73
22.6.2010 10:41:57   
marjanaj
cojka jah ga zvija malo ja. Ampak zdaj se je že navadil. Ponavadi kaka zdaj samo enkrat na dan. Problem je samo v tem, da tudi jest noče, valda ker ima še polno rit! In potem ponavadi dobim tak paket v plenico ko mu končno proradi, da sto let pucam. user posted image  Me pa zadnje čase res moti, da ne je. Včasih samo na 5-6 ur. user posted image  In zato imam tudi mleka manj se mi zdi... user posted image  Upam, da se ne bodo zaloge spraznile.

duda meni gre pa fuuuuuuuuuul na živce kakšen magični učinek ima duda. Lahko se dere na vse grlo (pa pojma nimam zakaj, ker sem ga ravno previla, jest tudi noče, zvija se tudi ne), tako da ga tudi v naročju ne morem potolažiti. V bistvu prav nikakor. In potem mu dam dudo in je kot bi odrezal. V sekundi utihne in začne dudljati. Bah. Brezveze. Kako pa potem otroka odvadis od dude? user posted image

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 74
22.6.2010 13:12:48   
katy83
tak sem rekla, da si bom danes najprej cajt vzela za ljubljanske srake. user posted image
Če katero moti, da jaz tu gor pišem, bi bila zelo vesela, da mi to pove, da ne bom vaše teme umazala, pa da imam en razlog več, da ne grem na RR. user posted image

Torej, najprej komentar na dolgi post od Aglaie:
btw, brala sem ga včeraj, pa sem danes že pozabla kaj vse je pisalauser posted image   mene se še kr drži nosečniška sklerozauser posted image
aglaia, saj veš kolikokrat sem ti že povedla, da si prava faca, ne? Pa da se strinjam s tabo, pa ne vem kaj sem še ti vse na dušo pihala? user posted image
no, zdaj... ni nič drugačeuser posted image   ja, imaš pač svoj način izražanja, poveš tako kot pač znaš. Pa kaj? Hvala bogu si direktna in si upaš. user posted image
Ko sem brala tvoj post, evo sem sebe not našla.
- tudi jaz bi včasih raje šla malo v službo, kjer sem delala študentsko delo, pa magari bi gledla pijance, malo me mika da bi šla, ker doma mam včasih vsega prek glave
- tudi mene ubija rutina, pač to nisem jaz, mali se zbudi, ga nahranim, ga je treba previt, preoblečt, se pobruha, jovo na novo...skratka, rutina.
- kreganje z mojim je vsakdanja rutina, tečna sem kot user posted image , derem se na njega brez razloga, če bo šlo tak naprej... user posted image , sama sebi sem tečna, pa imam btw tudi jaz zlatega otroka, ki ne rabi neke pretirane pozornosti, ampak jaz sem jezna na mojega, ko pride iz službe pa mi veselo razlaga to pa ono, pa koga je srečal, jaz, jaz pa ima edine stike preko prekluser posted image  RR in FB. user posted image user posted image user posted image  aja, pa gsm-a. res, zelo sem družabna. user posted image  ok, priznam, saj se tu pa tam dobim s kom na pijači, ampak z malim to ni isto.

no, da ne bo zdaj kake dileme. Svojega otroka imam rada bolj kot vse na svetu, želela sem si ga, priden je, pa še kakega bi imela user posted image

eh, zdaj sem nekaj bluzla, no pa saj vse veste kaj sem hotela povedat, ne?

kaj drugega ne bom komentirala, ker vas pač ne poznam tak, pa da ne bo zdaj zgledalo, da se vtikujem.

aja, mož od krtkove: veš, po eni strani tudi tebi hvala za tvoj post. Izrazil si svoje moško mnenje in čeprav se z mojim dragim veliko pogovarjava, imam zdaj malo bolj osvetljeno kako pa moški razmišljate, se počutite.
Midva imava zdaj kr neko krizo odkar je Timotej z nama in sva se oddaljila, ampak verjamem, da bo bolje. user posted image

evo, to je delček mene.
fajn še naprej čvekajte, ker vas je res noro brat. user posted image  
lp, Katy

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.