katy83
|
tak sem rekla, da si bom danes najprej cajt vzela za ljubljanske srake. Če katero moti, da jaz tu gor pišem, bi bila zelo vesela, da mi to pove, da ne bom vaše teme umazala, pa da imam en razlog več, da ne grem na RR. Torej, najprej komentar na dolgi post od Aglaie: btw, brala sem ga včeraj, pa sem danes že pozabla kaj vse je pisala mene se še kr drži nosečniška skleroza aglaia, saj veš kolikokrat sem ti že povedla, da si prava faca, ne? Pa da se strinjam s tabo, pa ne vem kaj sem še ti vse na dušo pihala? no, zdaj... ni nič drugače ja, imaš pač svoj način izražanja, poveš tako kot pač znaš. Pa kaj? Hvala bogu si direktna in si upaš. Ko sem brala tvoj post, evo sem sebe not našla. - tudi jaz bi včasih raje šla malo v službo, kjer sem delala študentsko delo, pa magari bi gledla pijance, malo me mika da bi šla, ker doma mam včasih vsega prek glave - tudi mene ubija rutina, pač to nisem jaz, mali se zbudi, ga nahranim, ga je treba previt, preoblečt, se pobruha, jovo na novo...skratka, rutina. - kreganje z mojim je vsakdanja rutina, tečna sem kot , derem se na njega brez razloga, če bo šlo tak naprej... , sama sebi sem tečna, pa imam btw tudi jaz zlatega otroka, ki ne rabi neke pretirane pozornosti, ampak jaz sem jezna na mojega, ko pride iz službe pa mi veselo razlaga to pa ono, pa koga je srečal, jaz, jaz pa ima edine stike preko prekl RR in FB. aja, pa gsm-a. res, zelo sem družabna. ok, priznam, saj se tu pa tam dobim s kom na pijači, ampak z malim to ni isto. no, da ne bo zdaj kake dileme. Svojega otroka imam rada bolj kot vse na svetu, želela sem si ga, priden je, pa še kakega bi imela eh, zdaj sem nekaj bluzla, no pa saj vse veste kaj sem hotela povedat, ne? kaj drugega ne bom komentirala, ker vas pač ne poznam tak, pa da ne bo zdaj zgledalo, da se vtikujem. aja, mož od krtkove: veš, po eni strani tudi tebi hvala za tvoj post. Izrazil si svoje moško mnenje in čeprav se z mojim dragim veliko pogovarjava, imam zdaj malo bolj osvetljeno kako pa moški razmišljate, se počutite. Midva imava zdaj kr neko krizo odkar je Timotej z nama in sva se oddaljila, ampak verjamem, da bo bolje. evo, to je delček mene. fajn še naprej čvekajte, ker vas je res noro brat. lp, Katy
|