|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI
19.6.2010 14:49:46   
tinkamiška
Jst vas samo pozdravim....po zeloooo dolgem času, 9. mesecih...jutri imam rokuser posted image

Bebiii...zate pa stiskam debele pesti!!!! Naj tokrat rata!user posted image user posted image user posted image

Pestke tudi za vse ostaleuser posted image

Pozdravček,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
19.6.2010 18:27:11   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

Jst vas samo pozdravim....po zeloooo dolgem času, 9. mesecih...jutri imam rokuser posted image

Bebiii...zate pa stiskam debele pesti!!!! Naj tokrat rata!user posted image user posted image user posted image

Pozdravček,
Tinka

srečno, pa javi ko bo za tabouser posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
19.6.2010 18:53:43   
Anonimen
Pozdravljene punce sej vas redno berem na forumu včasih kaj napišem...ampak zdaj pa imam eno resno vprašanje včeraj sem imela punkcijo in že po tistem me je nekaj bolelo v spodnjem delu pa sem si misla ah sej je normalno danes je bolečina manjša ampak še vedno v spodnjem delu posebaj na desni strani imam bolečino. Daj mi pomagite a grem juter se pokazat ali je to normalno. 

Neposredna povezava do sporočila: 1378
19.6.2010 19:36:10   
Rielka
BEBIII pridno grej in pazi na svoje pikiceuser posted image user posted image user posted image

Zal vam morem povedat da pri meni je vsega konecuser posted image ,imam ze rdec izcedek in to pomeni da bo najkasneje jutri se ulilauser posted image .Sva cisto na tleh,saj sva upala da tokrat pa bo uspelo.Naredila sem tudi test in je pokazalo en velik minus,1001 vprasanje,zakaj nama na uspe,zakaj?A odgovora ne dobiva.
V jeseni v nov boj....
A Utrogestan si ne vec ustavljam-mislim,ce preneham?
Enkrat se  bo tudi nama uresnicila ta velika zeljauser posted image .
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
19.6.2010 19:40:54   
upanje81
Da te boli v spodnjem delu trebuha,  je čisto normalno. Sploh če si imela veliko foliklov. Mene je bolelo vse do transferja ampak ne tko, da ne bi mogla živet, tudi nič protibolečinskega nisem vzela, čeprav so mi dali za domov 3 ketonale, ampak čutila sem pri hoji, na WC-ju, itd kar je normalno, sem pa pridno počivala in veliko pila (vodo). Če pa boš napihnjena, ti bo zastajala voda, boš težko dihala pa se le pojdi pokazat. Drugače pa počivaj in se spočij do ET.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
19.6.2010 19:53:54   
el.k
Upanje81 najlepša ti hvala ja sej ko počivam ni mi nč ampak ko se vsedem go grem na WC in ko se smejim me samo na desni krer sem imela več foliklov kot pa na levi zaboli midva sva že misla it v maribor zjutraj da ni kaj narobe. Meni niso nč dali za sabo sem  pa te misla vprašat kaj pa aspiri?

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
19.6.2010 22:22:07   
aja12
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Rielka

BEBIII pridno grej in pazi na svoje pikiceuser posted image user posted image user posted image

Zal vam morem povedat da pri meni je vsega konecuser posted image ,imam ze rdec izcedek in to pomeni da bo najkasneje jutri se ulilauser posted image .Sva cisto na tleh,saj sva upala da tokrat pa bo uspelo.Naredila sem tudi test in je pokazalo en velik minus,1001 vprasanje,zakaj nama na uspe,zakaj?A odgovora ne dobiva.
V jeseni v nov boj....
A Utrogestan si ne vec ustavljam-mislim,ce preneham?
Enkrat se  bo tudi nama uresnicila ta velika zeljauser posted image .
Lp

rielka, ma ne no. kera katastrofa. narava pač dela svoje, čeprav ji vse skušamo pomagat . jest itak vem, da bomo tud me prišle do tistga plusa, do takrat pa se bomo zgleda še mal kalile in postajale močnejše in močnejše.
rielka, potoči vse user posted image , ki jih imaš, pol na na en poletni dopust, nato pa v nove boje, ni kaj. sem si pa tud jaz , tko kot verjetno že mnoge med vami, rekla : to ni fer."
jest bom jutri še test naredila, da bom ja ziher. utrogestan si pa še dajem. če bo test negativen in se jutri res ful ulije , pol bom pa nehala.

za vse ostale , navijam do konca, da greste oz. gremo čimprej na drugačen tip foruma, a la user posted image

eno sporočilo bi pa vseeno za vse dala tukaj še posebej: FUL MI POMAGAJO VAŠE SPODBUDE IN TOPLE BESEDE. ta forum je neprecenljiv.

lp, aja12

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
19.6.2010 22:27:06   
aja12
rielka,
imaš zs.

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
20.6.2010 13:36:06   
Rielka
aja12 kako je stanje?user posted image user posted image user posted image
No pri mene je vsega konec,je prislauser posted image .Brala vas bom se naprej,se se kaj oglasila.Jeseni pa v nov postopek,tako pac jeuser posted image ,obupala pa nisva!!!

(odgovor članu aja12)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
20.6.2010 15:09:56   
aja12
zdravo punce,

rielka, tudi pri meni se je včeraj brez dvomov zaključilo. dans tut testa nisem delala, saj bi bilo brez veze.

do jeseni vas bom brala sem pa tja, drugač pa mal odklopla, potem pa greva v nov boj. sej smo močni in ne bomo kar tko obupali.

navijam za vse čakajoče!
lp, aja12

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
20.6.2010 18:28:48   
Anonimen
titty, kako kaže? Si že dobila M? Moje še vedno ni, me že malo skrbi.. user posted image Drugače se ne bi sekirala, tako me je pa strah, če bi mi slučajno podaljšali, da ne bi mogoče potem celo prekinili postopek, ko grejo na dopust.. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aja12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1386
20.6.2010 20:25:10   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Dan punceuser posted image
Grejem dve blastocide user posted image user posted image , test 05.07
Imamo 12 zarodkov, 3 blastociste ostale pa zvem po pošti, pravi da niso vse dovolj razvite, pa bodo počakali do jutri.
Lep vikend želim vsem, jaz šibam noge dvignit v luftuser posted image

draga moja love you držim pestke mučo,mučo, fejstuser posted image user posted image user posted image user posted image

IVYY - še vedno navijam zate in držim pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
21.6.2010 7:07:44   
Anonimen
rielka, aja, žal mi je za vaju!! user posted image user posted image user posted image  

bebiii, super rezultat!! user posted image user posted image user posted image Lepo ju grej!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 1388
21.6.2010 8:12:16   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi
titty, kako kaže? Si že dobila M? Moje še vedno ni, me že malo skrbi.. user posted image Drugače se ne bi sekirala, tako me je pa strah, če bi mi slučajno podaljšali, da ne bi mogoče potem celo prekinili postopek, ko grejo na dopust.. user posted image user posted image user posted image user posted image

kot se meni zdi, so dr. na kliniki nekak do sredine julija, tako da mislim, da nebi smelo do tega prit, da bi ti prekinli postopek (ker se mi zdi, da že morjo vedet, do kdaj sprejemajo v postopke, glede na dopuste potem), no moje razmišljanje in tud upam ,da se vse ok razplete ... ko pa boš prišla do testa ßhcg user posted image , boš mogla it pa v Leonišče

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
21.6.2010 8:46:56   
Rielka
aja12 skoda,user posted image
IVYY kako si,je se vedno navijam za tebeuser posted image
golobica82 kako je pocutje?

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
21.6.2010 9:18:41   
Urshy78
IVVY, kakšno je stanje? še vedno belina? a boš kšn testek naredila prej?? ful mislim nate user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
21.6.2010 9:29:01   
TittyK
Skuštrana suzi, ma sploh jo nisem še dobilauser posted image Tudi mene sekira isto, ali bodo prekinili postopek al kaj. Po drugi strani pa ima prav Loremi, da te ne morejo sprejeti v postopek in potem kar prekiniti, ker grejo na dopuste. Ne vem nouser posted image Bomo videli, kaj bodo rekli v četrtek. Mi pa prav teži, da pride zdaj user posted image in potem moraš na UZ. Sploh si ne predstavljam, kako to zgleda, če vse lije iz meneuser posted image user posted image

Bebii bravouser posted image
Rielka in Aja, pogumno naprejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
21.6.2010 9:43:20   
golobica82
Rielka, Aja zelo mi je žal za vaju!!!!user posted image  user posted image  user posted image

Mislim, da se vama še danes ali jutri pridružim - dol me že tako boli, pa šraufa, oblija me tisti pot in vročina, ko me prve dni menstre, pa tisti zorni občutek kovine, bljak... Tud izcedek postaja rjave barve... user posted image  

Očitno bomo v novi borbi innove borke skupaj jeseni....

Mavrica72 kako kaže?

(odgovor članu TittyK)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
21.6.2010 9:48:04   
Anonimen
titty, tud jaz mislim, da ti ne morjo potem kar prekinit postopka. Da itak vejo kaj delajo in si naredijo malo rezerve. Mogoče sploh delajo do konca julija, samo uradno pa samo do sredine. user posted image Ne vem no.. mene je malo strah, da bi mi sedaj podaljšali suprefact, pa potem še stimulacijo.. user posted image user posted image

(odgovor članu golobica82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1394
21.6.2010 10:08:43   
Rakica_80

IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

Pozdravček,
Tinka

Jaaa ciaoooo Tinkamiškauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala ti fuull ker misliš name, sploh ne morem verjet, da je že toliko časa mimo od kadar sva sedele skupaj na ET.....
Jaz ti želim čim lažji in hiter porod, pa javi kako je bilouser posted image

Jutro punce, vidim, da se je spet nekaterim slabo končalouser posted image user posted image user posted image user posted image Rielka, aja12,zelo mi je žal, nimamo kaj to je res loterija, kot nekatere , ki pravijo, dejte se malo na odklop in v nov boj naprej! Držite se.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Suzi in Titty, ne bojte se, ne morejo vam kar tako prekinit postopka, verjetno delajo dežurni zdravniki, ne grejo vsi na dopuste na enkratuser posted image samo sproščenouser posted image
Naša IVYY, se vam bo oglasila, čim bo imela časuser posted image
Zarjaa, kako pri tebi situacijaaaa???user posted image

Jaz sem komaj drugi dan po ET in me že fajn šaraufauser posted image , pustimo se presenetit, je še dooolgauser posted image
Lepo mi boditeuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
21.6.2010 11:08:16   
mavrica72
Pozdravček vsem skupaj

Še ena, ki ji ni uspelo v tem poskusu user posted image .  Sem danes naredila še enkrat test in ponovno negativen. Sedaj sem tudi nehala jemat prometrium tako da čakam kdaj se bo ulilo, ker pri meni je še vedno spodaj sama belina, brez kakršnihkoli izcedkov.

Rielka, aja12 - držita se, smo na isti poti in jeseni gremo ponovno v boj. Samo obupat ne smemo.

Golobica82 - upam, da se bo pri tebi lepše končalo in da ti znaki in izcedki pomenijo kaj dobrega. Tudi jaz sem v drugem poskusu mislila da je vsega konec, ko me je skoz šraufalo in še začela sem rahlo krvavet. To je bilo že na 11 dan, ampak potem se je vse srečno končalo. Je pa res, da mi je takrat že tudi test pokazal da je ratalo. Evo, še user posted image  za srečo.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
21.6.2010 11:13:05   
špica84
ma ne no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bebiii dejmo pupa :)
Ivvy kaksno je stanje pri tebi

a ve kdo kje je naša baguska jo prav pogresammmmm

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
21.6.2010 11:20:37   
jona klara
MAVRICA, AJA 12, RIELKA- res mi je žaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bebiii, ivyy- dajmo čakam na pluske!user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
21.6.2010 11:22:13   
jona klara
upanje 81- držim pesti zate, kako si? še belimna, kaj ša špikeci v jajčnikih? mora uspeti, navijam zateuser posted image user posted image

bagusko pa tudi jaz pogrešam, po mojem je samo na morju, na off

Neposredna povezava do sporočila: 1399
21.6.2010 11:42:25   
Rakica_80
Tudi jaz mislim, da je naša BaguSka na enem lepem in dolgem dopustuuser posted image
Kar se pa tiče pluskov, jaz se bom še načakala, saj sem komaj 2 dan po ETuser posted image
Mavrica72, zelo mi je žaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kar se pa tiče Prometriuma, je tudi meni user posted image zamujala, ko pa sem nehala jemat, mi je phitro priteklauser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?