Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 19.6.2010 14:49:46
|
|
|
|
tinkamiška
|
Jst vas samo pozdravim....po zeloooo dolgem času, 9. mesecih...jutri imam rok Bebiii...zate pa stiskam debele pesti!!!! Naj tokrat rata! Pestke tudi za vse ostale Pozdravček, Tinka
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 19.6.2010 18:27:11
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška Jst vas samo pozdravim....po zeloooo dolgem času, 9. mesecih...jutri imam rok Bebiii...zate pa stiskam debele pesti!!!! Naj tokrat rata! Pestke tudi za vse ostale Pozdravček, Tinka srečno, pa javi ko bo za tabo
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 19.6.2010 18:53:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene punce sej vas redno berem na forumu včasih kaj napišem...ampak zdaj pa imam eno resno vprašanje včeraj sem imela punkcijo in že po tistem me je nekaj bolelo v spodnjem delu pa sem si misla ah sej je normalno danes je bolečina manjša ampak še vedno v spodnjem delu posebaj na desni strani imam bolečino. Daj mi pomagite a grem juter se pokazat ali je to normalno.
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 19.6.2010 19:36:10
|
|
|
|
Rielka
|
BEBIII pridno grej in pazi na svoje pikice Zal vam morem povedat da pri meni je vsega konec ,imam ze rdec izcedek in to pomeni da bo najkasneje jutri se ulila .Sva cisto na tleh,saj sva upala da tokrat pa bo uspelo.Naredila sem tudi test in je pokazalo en velik minus,1001 vprasanje,zakaj nama na uspe,zakaj?A odgovora ne dobiva. V jeseni v nov boj.... A Utrogestan si ne vec ustavljam-mislim,ce preneham? Enkrat se bo tudi nama uresnicila ta velika zelja . Lp
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 19.6.2010 19:40:54
|
|
|
|
upanje81
|
Da te boli v spodnjem delu trebuha, je čisto normalno. Sploh če si imela veliko foliklov. Mene je bolelo vse do transferja ampak ne tko, da ne bi mogla živet, tudi nič protibolečinskega nisem vzela, čeprav so mi dali za domov 3 ketonale, ampak čutila sem pri hoji, na WC-ju, itd kar je normalno, sem pa pridno počivala in veliko pila (vodo). Če pa boš napihnjena, ti bo zastajala voda, boš težko dihala pa se le pojdi pokazat. Drugače pa počivaj in se spočij do ET.
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 19.6.2010 19:53:54
|
|
|
|
el.k
|
Upanje81 najlepša ti hvala ja sej ko počivam ni mi nč ampak ko se vsedem go grem na WC in ko se smejim me samo na desni krer sem imela več foliklov kot pa na levi zaboli midva sva že misla it v maribor zjutraj da ni kaj narobe. Meni niso nč dali za sabo sem pa te misla vprašat kaj pa aspiri?
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 19.6.2010 22:22:07
|
|
|
|
aja12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rielka BEBIII pridno grej in pazi na svoje pikice Zal vam morem povedat da pri meni je vsega konec ,imam ze rdec izcedek in to pomeni da bo najkasneje jutri se ulila .Sva cisto na tleh,saj sva upala da tokrat pa bo uspelo.Naredila sem tudi test in je pokazalo en velik minus,1001 vprasanje,zakaj nama na uspe,zakaj?A odgovora ne dobiva. V jeseni v nov boj.... A Utrogestan si ne vec ustavljam-mislim,ce preneham? Enkrat se bo tudi nama uresnicila ta velika zelja . Lp rielka, ma ne no. kera katastrofa. narava pač dela svoje, čeprav ji vse skušamo pomagat . jest itak vem, da bomo tud me prišle do tistga plusa, do takrat pa se bomo zgleda še mal kalile in postajale močnejše in močnejše. rielka, potoči vse , ki jih imaš, pol na na en poletni dopust, nato pa v nove boje, ni kaj. sem si pa tud jaz , tko kot verjetno že mnoge med vami, rekla : to ni fer." jest bom jutri še test naredila, da bom ja ziher. utrogestan si pa še dajem. če bo test negativen in se jutri res ful ulije , pol bom pa nehala. za vse ostale , navijam do konca, da greste oz. gremo čimprej na drugačen tip foruma, a la eno sporočilo bi pa vseeno za vse dala tukaj še posebej: FUL MI POMAGAJO VAŠE SPODBUDE IN TOPLE BESEDE. ta forum je neprecenljiv. lp, aja12
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 19.6.2010 22:27:06
|
|
|
|
aja12
|
rielka, imaš zs.
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 20.6.2010 13:36:06
|
|
|
|
Rielka
|
aja12 kako je stanje? No pri mene je vsega konec,je prisla .Brala vas bom se naprej,se se kaj oglasila.Jeseni pa v nov postopek,tako pac je ,obupala pa nisva!!!
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 20.6.2010 15:09:56
|
|
|
|
aja12
|
zdravo punce, rielka, tudi pri meni se je včeraj brez dvomov zaključilo. dans tut testa nisem delala, saj bi bilo brez veze. do jeseni vas bom brala sem pa tja, drugač pa mal odklopla, potem pa greva v nov boj. sej smo močni in ne bomo kar tko obupali. navijam za vse čakajoče! lp, aja12
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 20.6.2010 18:28:48
|
|
|
|
Anonimen
|
titty, kako kaže? Si že dobila M? Moje še vedno ni, me že malo skrbi.. Drugače se ne bi sekirala, tako me je pa strah, če bi mi slučajno podaljšali, da ne bi mogoče potem celo prekinili postopek, ko grejo na dopust..
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 20.6.2010 20:25:10
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Dan punce Grejem dve blastocide , test 05.07 Imamo 12 zarodkov, 3 blastociste ostale pa zvem po pošti, pravi da niso vse dovolj razvite, pa bodo počakali do jutri. Lep vikend želim vsem, jaz šibam noge dvignit v luft draga moja love you držim pestke mučo,mučo, fejst IVYY - še vedno navijam zate in držim pestke
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 21.6.2010 7:07:44
|
|
|
|
Anonimen
|
rielka, aja, žal mi je za vaju!! bebiii, super rezultat!! Lepo ju grej!
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 21.6.2010 8:12:16
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi titty, kako kaže? Si že dobila M? Moje še vedno ni, me že malo skrbi.. Drugače se ne bi sekirala, tako me je pa strah, če bi mi slučajno podaljšali, da ne bi mogoče potem celo prekinili postopek, ko grejo na dopust.. kot se meni zdi, so dr. na kliniki nekak do sredine julija, tako da mislim, da nebi smelo do tega prit, da bi ti prekinli postopek (ker se mi zdi, da že morjo vedet, do kdaj sprejemajo v postopke, glede na dopuste potem), no moje razmišljanje in tud upam ,da se vse ok razplete ... ko pa boš prišla do testa ßhcg , boš mogla it pa v Leonišče
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 21.6.2010 8:46:56
|
|
|
|
Rielka
|
aja12 skoda, IVYY kako si,je se vedno navijam za tebe golobica82 kako je pocutje?
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 21.6.2010 9:18:41
|
|
|
|
Urshy78
|
IVVY, kakšno je stanje? še vedno belina? a boš kšn testek naredila prej?? ful mislim nate
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 21.6.2010 9:29:01
|
|
|
|
TittyK
|
Skuštrana suzi, ma sploh jo nisem še dobila Tudi mene sekira isto, ali bodo prekinili postopek al kaj. Po drugi strani pa ima prav Loremi, da te ne morejo sprejeti v postopek in potem kar prekiniti, ker grejo na dopuste. Ne vem no Bomo videli, kaj bodo rekli v četrtek. Mi pa prav teži, da pride zdaj in potem moraš na UZ. Sploh si ne predstavljam, kako to zgleda, če vse lije iz mene Bebii bravo Rielka in Aja, pogumno naprej
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 21.6.2010 9:43:20
|
|
|
|
golobica82
|
Rielka, Aja zelo mi je žal za vaju!!!! Mislim, da se vama še danes ali jutri pridružim - dol me že tako boli, pa šraufa, oblija me tisti pot in vročina, ko me prve dni menstre, pa tisti zorni občutek kovine, bljak... Tud izcedek postaja rjave barve... Očitno bomo v novi borbi innove borke skupaj jeseni.... Mavrica72 kako kaže?
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 21.6.2010 9:48:04
|
|
|
|
Anonimen
|
titty, tud jaz mislim, da ti ne morjo potem kar prekinit postopka. Da itak vejo kaj delajo in si naredijo malo rezerve. Mogoče sploh delajo do konca julija, samo uradno pa samo do sredine. Ne vem no.. mene je malo strah, da bi mi sedaj podaljšali suprefact, pa potem še stimulacijo..
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 21.6.2010 10:08:43
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška Jst vas samo pozdravim....po zeloooo dolgem času, 9. mesecih...jutri imam rok Bebiii...zate pa stiskam debele pesti!!!! Naj tokrat rata! Pestke tudi za vse ostale Pozdravček, Tinka Jaaa ciaoooo Tinkamiška Hvala ti fuull ker misliš name, sploh ne morem verjet, da je že toliko časa mimo od kadar sva sedele skupaj na ET..... Jaz ti želim čim lažji in hiter porod, pa javi kako je bilo Jutro punce, vidim, da se je spet nekaterim slabo končalo Rielka, aja12,zelo mi je žal, nimamo kaj to je res loterija, kot nekatere , ki pravijo, dejte se malo na odklop in v nov boj naprej! Držite se. Suzi in Titty, ne bojte se, ne morejo vam kar tako prekinit postopka, verjetno delajo dežurni zdravniki, ne grejo vsi na dopuste na enkrat samo sproščeno Naša IVYY, se vam bo oglasila, čim bo imela čas Zarjaa, kako pri tebi situacijaaaa??? Jaz sem komaj drugi dan po ET in me že fajn šaraufa , pustimo se presenetit, je še dooolga Lepo mi bodite
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 21.6.2010 11:08:16
|
|
|
|
mavrica72
|
Pozdravček vsem skupaj Še ena, ki ji ni uspelo v tem poskusu . Sem danes naredila še enkrat test in ponovno negativen. Sedaj sem tudi nehala jemat prometrium tako da čakam kdaj se bo ulilo, ker pri meni je še vedno spodaj sama belina, brez kakršnihkoli izcedkov. Rielka, aja12 - držita se, smo na isti poti in jeseni gremo ponovno v boj. Samo obupat ne smemo. Golobica82 - upam, da se bo pri tebi lepše končalo in da ti znaki in izcedki pomenijo kaj dobrega. Tudi jaz sem v drugem poskusu mislila da je vsega konec, ko me je skoz šraufalo in še začela sem rahlo krvavet. To je bilo že na 11 dan, ampak potem se je vse srečno končalo. Je pa res, da mi je takrat že tudi test pokazal da je ratalo. Evo, še za srečo.
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 21.6.2010 11:13:05
|
|
|
|
špica84
|
ma ne no bebiii dejmo pupa :) Ivvy kaksno je stanje pri tebi a ve kdo kje je naša baguska jo prav pogresammmmm
|
|
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 21.6.2010 11:20:37
|
|
|
|
jona klara
|
MAVRICA, AJA 12, RIELKA- res mi je žal bebiii, ivyy- dajmo čakam na pluske!
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 21.6.2010 11:22:13
|
|
|
|
jona klara
|
upanje 81- držim pesti zate, kako si? še belimna, kaj ša špikeci v jajčnikih? mora uspeti, navijam zate bagusko pa tudi jaz pogrešam, po mojem je samo na morju, na off
|
|
RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI 21.6.2010 11:42:25
|
|
|
|
Rakica_80
|
Tudi jaz mislim, da je naša BaguSka na enem lepem in dolgem dopustu Kar se pa tiče pluskov, jaz se bom še načakala, saj sem komaj 2 dan po ET Mavrica72, zelo mi je žal kar se pa tiče Prometriuma, je tudi meni zamujala, ko pa sem nehala jemat, mi je phitro pritekla
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?