Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.5.2010 13:53:47
|
|
|
|
Srčekgirll
|
VSE NAJBOLJŠE MAJ ZA TVOJ DOPOLNJENI 2. ROJSTNI DAN.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.6.2010 21:14:32
|
|
|
|
suzy85
|
hojla! samo da vas na kratko pozdravim! sem nas komaj našla na koncu druge strani... jutri greva končno po slikce od poroke in komaj čakam... nekaj pa jih tako lahko vidite na FB prijeten vikend!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.6.2010 21:30:22
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Ojla! Evo me jst sm že z dopusta, smo bli od nedelje pa do danes na Lošinju (Bučanje). Bilo je brez veze. Vreme smo mel samo 2x lepo, no pa še dns, sam dns smo šli domov, drgač pa sam dež in oblačno. Vid se je kopal v morju in bilo je luštno, jst pa sm šla sam do kolen v vodo, več ne kr je bla zame pre mrzla in nism hotela se kej prehladit. Zdej pa ljubo doma in sm začela že prpravljat stvari (prat in likat) za in zame (morem it v pondeljek še v nabavo po par stvari). Tko, lep večer vsem skupaj pa se še kej javim. Tud ve se bi kaj javile žihr, k se že dolg niste, slabo čvekate zadnje čase .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 7.6.2010 8:49:21
|
|
|
|
kasso
|
SG, tudi svakinja je bila tale teden na morju, pa pravi da jih je zeblo. škoda, da ni posijalo sonce že kak dan prej. Suzy, ja neki sem jih že videla, lušni ste Vprašanje, ker sem bolj pozabljive sorte.A sem mogoče jaz kateri od vas posodila navodila za telovadit na Leg magic? Se mi zdi, da sem eni poslala po pošti, a se ne spomnim komu. Je že dolgo tega, zdej sem pa privlekla tole moje mašino na plano, navodil pa ne najdem.
< Sporočilo je popravil kasso -- 7.6.2010 8:52:50 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 7.6.2010 12:46:56
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso SG, tudi svakinja je bila tale teden na morju, pa pravi da jih je zeblo. škoda, da ni posijalo sonce že kak dan prej. Suzy, ja neki sem jih že videla, lušni ste Vprašanje, ker sem bolj pozabljive sorte.A sem mogoče jaz kateri od vas posodila navodila za telovadit na Leg magic? Se mi zdi, da sem eni poslala po pošti, a se ne spomnim komu. Je že dolgo tega, zdej sem pa privlekla tole moje mašino na plano, navodil pa ne najdem. pa saj ne rabiš navodil.. tudi jst imam leg magic...pa če želiš ti posodim navodila, da si prekopiraš.. ampak pr meni leg magic še vedno počiva v kotu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 7.6.2010 22:37:06
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso SG, tudi svakinja je bila tale teden na morju, pa pravi da jih je zeblo. škoda, da ni posijalo sonce že kak dan prej. Suzy, ja neki sem jih že videla, lušni ste Vprašanje, ker sem bolj pozabljive sorte.A sem mogoče jaz kateri od vas posodila navodila za telovadit na Leg magic? Se mi zdi, da sem eni poslala po pošti, a se ne spomnim komu. Je že dolgo tega, zdej sem pa privlekla tole moje mašino na plano, navodil pa ne najdem. pa saj ne rabiš navodil.. tudi jst imam leg magic...pa če želiš ti posodim navodila, da si prekopiraš.. ampak pr meni leg magic še vedno počiva v kotu ja bi te lepo prosila, ker jaz sem en čas delala po navodilih in en dvd je bil zraven. Se mi zdi boljše in zelo učinkovito kot da bi kar tako....se ne spomnim točno kako so ponovitve in katere vaje, pa raztezanja itd...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 8.6.2010 11:43:08
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Ojla! Kako ste kaj danes? Jst sm bolna. Napadla me je nekakšna trebušna viroza. Včeraj sm pojedla edino zajterk in pol popoldne sm bila čist boga, bruhala , tko da nism mogla nč jest pila sm bl malo, sm se prisilila (rmanov čaj). Me je pa tko bolelo v želodcu da sm komaj ležala. Danes sm še švoh, a upam da bo bolje. Jedla sm bl malo k enostavno ne morem. Upam, da ste ostale ok in da ne bo še kera staknila viroze. Včeraj sm si prpravila za v porodnišnico in za za domov (ena skrb manj). Zdej pa bom še malo počivlala pol pride pa moj oči in bo začerl raztavljat omare pr men in pr tašči, pol k moj pride iz službe bomo dali pod v spalnico in preselili spalnice. Pol pa se bomo postopoma preselili na vrh kjer bo več placa.
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 8.6.2010 11:45:09 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.6.2010 13:07:49
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Helow! Kaj je zdej to, ste že vse na morju? Al se vam ne da nč več čvekat ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.6.2010 14:51:16
|
|
|
|
kasso
|
Mislim, da ni nobeni za čvekat , razen midve malo vztrajava. Danes sem peljlala moji punci k okulistu. Obe bosta dobili očala, tako da smo naočalniki v naši družini od danes v večini
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.6.2010 15:06:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Mislim, da ni nobeni za čvekat , razen midve malo vztrajava. Danes sem peljlala moji punci k okulistu. Obe bosta dobili očala, tako da smo naočalniki v naši družini od danes v večini a se bomo kaj vidli da pokažete očala? kakšen kofetek bi lahko padel a ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.6.2010 21:49:17
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: kasso Mislim, da ni nobeni za čvekat , razen midve malo vztrajava. Danes sem peljlala moji punci k okulistu. Obe bosta dobili očala, tako da smo naočalniki v naši družini od danes v večini a se bomo kaj vidli da pokažete očala? kakšen kofetek bi lahko padel a ne? Jaaaa, dobimo jih najbrž v torek, potem se slišmo :)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 13.6.2010 14:09:41
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: kasso Mislim, da ni nobeni za čvekat , razen midve malo vztrajava. Danes sem peljlala moji punci k okulistu. Obe bosta dobili očala, tako da smo naočalniki v naši družini od danes v večini a se bomo kaj vidli da pokažete očala? kakšen kofetek bi lahko padel a ne? Jaaaa, dobimo jih najbrž v torek, potem se slišmo :) ok
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 14.6.2010 9:29:13
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: kasso Mislim, da ni nobeni za čvekat , razen midve malo vztrajava. Danes sem peljlala moji punci k okulistu. Obe bosta dobili očala, tako da smo naočalniki v naši družini od danes v večini a se bomo kaj vidli da pokažete očala? kakšen kofetek bi lahko padel a ne? jst enostavno nimam kaj za napisat, nimam časa, če pa ga že imam, je to ob 23h zvečer,ko ni nobene gor.. kasso bom poiskala navodila, pa ti pošljem, upam da mi jih je od brata punca vrnila..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 14.6.2010 21:38:39
|
|
|
|
nia5
|
Hoj hoj po dolgem času Kako ste kaj? Mi smo super, jaz še kar brez šihta , ampak guramo, z Nio se imava lepo, uživama cele dneve zunaj, ko pa je še ati doma, pa je še toliko lepše. Kahlica uspeva sto na uro, tako da ji dam le še čez noč pleničko gor, danes ko se je zbudila, pa me je tako lepo presenetila, ker me je najprej vprašala :"kje pa je moja kahlica mami" , tako da sem ji mogla takoj plenico slečt in je šla lepo lulat, tako sem ponosna na mojo pikico, ker je tako lepo in hitro sprejela kahlico, pa čeprav ji še uide včasih Bolani hb nismo nič, z Nio se lahko že pogovarjam skoraj kot z odraslim, ker se vse že zmenima, začela je s tistim slavnim "zakaj", pa odgovoriš, pa spet "zakaj" , a ona pa meni ko jo kaj vprašam odgovori "zato", te mam hudiča (pa čeprav ji jaz nikoli ne odgovorim le z zato ) Nič lepo se imejte, pa se bom potrudila, da se javim večkrat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 16.6.2010 13:19:03
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Ojla! kako smo? Pr nas super. Končno se je malo ohladilo zunaj, čeprav že pogrešam sonček. Jst sm začela že počasi odštevati dneve, še 15 dni...uf, gre čas hitro. Mi smo se preselili v višji štuk (večje stanovanje), sam ful je še drobnarij za prnest pa tašča si more dol odnest, nekaj bo tud tuki pustila, k spodi ne bo mela kam kej dat (posodo naprimer). Drgač pa uživam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 18.6.2010 20:11:45
|
|
|
|
nia5
|
Oh samo to pa je hudo, škoda, zgleda tako , kot da bi se vse med samo skregale
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 18.6.2010 20:14:11
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Ojla! kako smo? Pr nas super. Končno se je malo ohladilo zunaj, čeprav že pogrešam sonček. Jst sm začela že počasi odštevati dneve, še 15 dni...uf, gre čas hitro. Mi smo se preselili v višji štuk (večje stanovanje), sam ful je še drobnarij za prnest pa tašča si more dol odnest, nekaj bo tud tuki pustila, k spodi ne bo mela kam kej dat (posodo naprimer). Drgač pa uživam. Le še 15 dni? A te je kaj strah? Mene ziher bo naslednjič, ker vem kaj me čaka , po drugi strani pa hočeš da je čimprej za tabo. Dobro da se selite še pred porodom, da ne bote pol meli še s tem gužve.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 20.6.2010 15:33:26
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Oh samo to pa je hudo, škoda, zgleda tako , kot da bi se vse med samo skregale Ja sej Pa tilči res ne vem, kaj se je zamerilo Pri nas se navajamo na očala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 20.6.2010 18:31:49
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Oh samo to pa je hudo, škoda, zgleda tako , kot da bi se vse med samo skregale Ja sej Pa tilči res ne vem, kaj se je zamerilo Pri nas se navajamo na očala Pri nas pa na kahlo , no v bistvu smo se že navadili , tako da porabim eno plenico v celem dnevu (no ponoči) , ju3 pa na lov za spodnjimi hlačkami, ker nima niti enih
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 20.6.2010 20:31:51
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Oh samo to pa je hudo, škoda, zgleda tako , kot da bi se vse med samo skregale Ja sej Pa tilči res ne vem, kaj se je zamerilo Pri nas se navajamo na očala Nič nisem zamerila,samo po pravici povedano,se mi ne da pisati .Pa ves čas se nekaj dogaja:rojstni dnevi,Nejcu rastejo vse štiri šestice in ga kar močno boli;pa vrt,že veselo kuham jagodno marmelado ,počasi bodo še maline;tašča je šla v torek na operacijo za hemeroide,v petek pa je morala iti nazaj ,ker je začela krvaveti-vzrok:vnetje sečil.tako da smo šli danes na obisk k njej,potem pa še na rojstni dan. zrihtali smo od Nejca sobo,kamor se bova preselila z možem,otroka bosta šla pa v spalnico.Za Nejca sedaj išemo posteljo.Rada bi tako malo višjo,pa da ima spodaj omaro in pisalno mizo Kasso... za navanje na očala Nia... za kahlico.Pri nas zaenkrat raje polulamo copatke Srčekgirl..kako gre hitro čas.Še malo pa boš držala štručko v naročju Jana...že uživa na dopustu.Joj,kje je še moj dopust.No,spisek imam že narejen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 20.6.2010 20:58:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo še mene. Sej bi se res lahko mal večkrat tuki javla sam se mi kr ne da nč napisat. Itak sm pa full mal doma, greva ponavad s Tajem že dopoldne vn pa sva skoz okol, pol grem pa po Gajo v vrtec pa domov. Ponavad sm do pol odmih sama z obema in ni šans da lohk kej napišem, mamo noro . Zvečer pa sm ponavad že pred deveto v pojstli. Drugač smo pa ok, tamal je že full velik, skoz bi sam jedu, prov požeruh je. Ponoč na srečo še vedno spi, sam zdej par dni se mi že pred šesto zbuja. V petek gremo pa na morje, komi čakam. SG ti maš pa zdej še čist mal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.6.2010 9:24:19
|
|
|
|
kasso
|
Zgleda, da se nobeni res ne da pisat ..mogoče bo pozimi boljše tilči, tudi Varjo je matralo, ampak ji hodijo šele petice ven, še ena mora, potem bo komplet, pa spet nova porcija šestic .... Z našim dopustom oz. morjem letos ne bo nič, ker bomo celo poletje zidali. Otroci bodo šli za teden dni s taščo, jaz pa po pravici povedano morja niti ne pogrešam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.6.2010 12:58:55
|
|
|
|
tally
|
Men se ne da pisat , pa mal mi tudi cajt nagaja, nisem pa nobeni nič zamerila . Aleks ful malo spi čez dan, skos ga je treba neki animirat, da ne joka, potem pa pride še Emilija iz vrtca in je žur vsak dan , zvečer pa z mojim kakšno rečeva pa je že čas za spanje. Emilijo bomo avgusta vzeli vn iz vrtca ker bomo skoraj cel mesec odsotni, morala pa bo iti na operacijo žrelnice , ker ma povečano in mamo skos težave z njenim noskom pa še na govoru se ji je začelo poznati. Zaenkrat smo dobili datum v decembru, kje je še to, upam da bomo zrihtali, da bo kaj prej ker tole je že obup. Kahla-neki časa je šlo lepo in je bila par dni brez pleničke, potem pa kot bi odrezal, noče niti slišati za kahlico ali školjko, ne doma ne v vrtcu. Tako da smo naredili korak nazaj in spet imamo pleničko. Enkrat bo že suha. Kasso upam na lepo vreme naslednji teden, pa na kakšno kavico .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 22.6.2010 10:13:50
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Helow, helow! Ja ampak smo se res neki polenile s pisanjem . Jst grem vsake tolk mal k julijkam pisat (v pričakovanju) pa še tam bl malo pišem. Drgač pa uživam še teh par dni do PDPja. Me daje mal gnezdenje in komi čakam stisnt k sebi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 22.6.2010 10:13:53
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Ojla! kako smo? Pr nas super. Končno se je malo ohladilo zunaj, čeprav že pogrešam sonček. Jst sm začela že počasi odštevati dneve, še 15 dni...uf, gre čas hitro. Mi smo se preselili v višji štuk (večje stanovanje), sam ful je še drobnarij za prnest pa tašča si more dol odnest, nekaj bo tud tuki pustila, k spodi ne bo mela kam kej dat (posodo naprimer). Drgač pa uživam. Le še 15 dni? A te je kaj strah? Mene ziher bo naslednjič, ker vem kaj me čaka , po drugi strani pa hočeš da je čimprej za tabo. Dobro da se selite še pred porodom, da ne bote pol meli še s tem gužve. Ne nč me ni strah, zaenkrat. V bistvu spet komi čakam it rodit, upam da bom mela tak porod k pr Vidku, sam da upam tokrat na svoje popadke in ne umetne.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?