|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
28.5.2010 13:53:47   
Srčekgirll

VSE NAJBOLJŠE MAJ ZA TVOJ DOPOLNJENI 2. ROJSTNI DAN.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
4.6.2010 21:14:32   
suzy85
hojla!
samo da vas na kratko pozdravim! sem nas komaj našla na koncu druge strani...user posted image

jutri greva končno po slikce od poroke in komaj čakam... user posted image nekaj pa jih tako lahko vidite na FB

prijeten vikend!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

Neposredna povezava do sporočila: 4377
5.6.2010 21:30:22   
Srčekgirll
Ojla!

Evo me jst sm že z dopusta, smo bli od nedelje pa do danes na Lošinju (Bučanje). Bilo je brez veze. Vreme smo mel samo 2x lepo, no pa še dns, sam dns smo šli domov, drgač pa sam dež in oblačno. Vid se je kopal v morju in bilo je luštno, jst pa sm šla sam do kolen v vodo, več ne kr je bla zame pre mrzla in nism hotela se kej prehladit. Zdej pa ljubo doma in sm začela že prpravljat stvari (prat in likat) za user posted image in zame (morem it v pondeljek še v nabavo po par stvari).
Tko, lep večer vsem skupaj pa se še kej javim. Tud ve se bi kaj javile žihr, k se že dolg niste, slabo čvekate zadnje časeuser posted image .

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
7.6.2010 8:49:21   
kasso
SG, tudi svakinja je bila tale teden na morju, pa pravi da jih je zeblo. škoda, da ni posijalo sonce že kak dan prej.

Suzy, ja neki sem jih že videla, lušni ste user posted image

Vprašanje,
ker sem bolj pozabljive sorte.A sem mogoče jaz kateri od vas posodila navodila za telovadit na Leg magic? Se mi zdi, da sem eni poslala po pošti, a se ne spomnim komu. Je že dolgo tega, zdej sem pa privlekla tole moje mašino na plano, navodil pa ne najdem.

< Sporočilo je popravil kasso -- 7.6.2010 8:52:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 4379
7.6.2010 12:46:56   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

SG, tudi svakinja je bila tale teden na morju, pa pravi da jih je zeblo. škoda, da ni posijalo sonce že kak dan prej.

Vprašanje,
ker sem bolj pozabljive sorte.A sem mogoče jaz kateri od vas posodila navodila za telovadit na Leg magic? Se mi zdi, da sem eni poslala po pošti, a se ne spomnim komu. Je že dolgo tega, zdej sem pa privlekla tole moje mašino na plano, navodil pa ne najdem.

pa saj ne rabiš navodil.. tudi jst imam leg magic...pa če želiš ti posodim navodila, da si prekopiraš.. ampak pr meni leg magic še vedno počiva v kotu user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
7.6.2010 22:37:06   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Vprašanje,

pa saj ne rabiš navodil.. tudi jst imam leg magic...pa če želiš ti posodim navodila, da si prekopiraš.. ampak pr meni leg magic še vedno počiva v kotu user posted image

ja bi te lepo prosila, ker jaz sem en čas delala po navodilih in en dvd je bil zraven. Se mi zdi boljše in zelo učinkovito kot da bi kar tako....se ne spomnim točno kako so ponovitve in katere vaje, pa raztezanja itd...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
8.6.2010 11:43:08   
Srčekgirll
Ojla!

Kako ste kaj danes? Jst sm bolna. Napadla me je nekakšna trebušna viroza. Včeraj sm pojedla edino zajterk in pol popoldne sm bila čist boga, bruhala , tko da nism mogla nč jest pila sm bl malo, sm se prisilila (rmanov čaj). Me je pa tko bolelo v želodcu da sm komaj ležala. Danes sm še švoh, a upam da bo bolje. Jedla sm bl malo k enostavno ne morem.
Upam, da ste ostale ok in da ne bo še kera staknila viroze.
Včeraj sm si prpravila za v porodnišnico in za user posted image za domov (ena skrb manj).
Zdej pa bom še malo počivlala pol pride pa moj oči in bo začerl raztavljat omare pr men in pr tašči, pol k moj pride iz službe bomo dali pod v spalnico in preselili spalnice.user posted image Pol pa se bomo postopoma preselili na vrh kjer bo več placa.

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 8.6.2010 11:45:09 >

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
11.6.2010 13:07:49   
Srčekgirll
Helow!

Kaj je zdej to, ste že vse na morju? Al se vam ne da nč več čvekatuser posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 4383
11.6.2010 14:51:16   
kasso
Mislim, da ni nobeni za čvekat user posted image , razen midve malo vztrajava.
Danes sem peljlala moji punci k okulistu. Obe bosta dobili očala, tako da smo naočalniki v naši družini od danes v večiniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4384
12.6.2010 15:06:53   
tally

Danes sem peljlala moji punci k okulistu. Obe bosta dobili očala, tako da smo naočalniki v naši družini od danes v večiniuser posted image

a se bomo kaj vidli da pokažete očala?user posted image kakšen kofetek bi lahko padel a ne?

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
12.6.2010 21:49:17   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: tally

a se bomo kaj vidli da pokažete očala?user posted image kakšen kofetek bi lahko padel a ne?

Jaaaa, dobimo jih najbrž v torek, potem se slišmo :)

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
13.6.2010 14:09:41   
tally

Jaaaa, dobimo jih najbrž v torek, potem se slišmo :)

ok user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
14.6.2010 9:29:13   
jana81

jst enostavno nimam kaj za napisat, nimam časa, če pa ga že imam, je to ob 23h zvečer,ko ni nobene gor..
kasso bom poiskala navodila, pa ti pošljem, upam da mi jih je od brata punca vrnila..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
14.6.2010 21:38:39   
nia5
Hoj hoj po dolgem času user posted image
Kako ste kaj?
Mi smo super, jaz še kar brez šihta user posted image , ampak guramo, z Nio se imava lepo, uživama cele dneve zunaj, ko pa je še ati doma, pa je še toliko lepše.
Kahlica uspeva sto na uro, tako da ji dam le še čez noč pleničko gor, danes ko se je zbudila, pa me je tako lepo presenetila, ker me je najprej vprašala :"kje pa je moja kahlica mami" user posted image , tako da sem ji mogla takoj plenico slečt in je šla lepo lulat, tako sem ponosna na mojo pikico, ker je tako lepo in hitro sprejela kahlico, pa čeprav ji še uide včasih user posted image
Bolani hb nismo nič, z Nio se lahko že pogovarjam skoraj kot z odraslim, ker se vse že zmenima, začela je s tistim slavnim "zakaj", pa odgovoriš, pa spet "zakaj" user posted image , a ona pa meni ko jo kaj vprašam odgovori "zato", te mam hudiča user posted image (pa čeprav ji jaz nikoli ne odgovorim le z zato user posted image )

Nič lepo se imejte, pa se bom potrudila, da se javim večkrat user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
16.6.2010 13:19:03   
Srčekgirll
Ojla!

kako smo? Pr nas super. Končno se je malo ohladilo zunaj, čeprav že pogrešam sonček. Jst sm začela že počasi odštevati dneve, še 15 dni...uf, gre čas hitro. Mi smo se preselili v višji štuk (večje stanovanje), sam ful je še drobnarij za prnest pa tašča si more dol odnest, nekaj bo tud tuki pustila, k spodi ne bo mela kam kej dat (posodo naprimer). Drgač pa uživam.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
18.6.2010 20:11:45   
nia5
Oh samo to pa je hudo, škoda, zgleda tako , kot da bi se vse med samo skregale user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4391
18.6.2010 20:14:11   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Ojla!

kako smo? Pr nas super. Končno se je malo ohladilo zunaj, čeprav že pogrešam sonček. Jst sm začela že počasi odštevati dneve, še 15 dni...uf, gre čas hitro. Mi smo se preselili v višji štuk (večje stanovanje), sam ful je še drobnarij za prnest pa tašča si more dol odnest, nekaj bo tud tuki pustila, k spodi ne bo mela kam kej dat (posodo naprimer). Drgač pa uživam.

Le še 15 dni? A te je kaj strah? Mene ziher bo naslednjič, ker vem kaj me čaka user posted image , po drugi strani pa hočeš da je čimprej za tabo. Dobro da se selite še pred porodom, da ne bote pol meli še s tem gužve.

Neposredna povezava do sporočila: 4392
20.6.2010 15:33:26   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Oh samo to pa je hudo, škoda, zgleda tako , kot da bi se vse med samo skregale user posted image

Ja sej user posted image
Pa tilči res ne vem, kaj se je zamerilo user posted image

Pri nas se navajamo na očala user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
20.6.2010 18:31:49   
nia5

Ja sej user posted image

Pri nas pa na kahlo user posted image , no v bistvu smo se že navadili user posted image , tako da porabim eno plenico v celem dnevu (no ponoči) user posted image , ju3 pa na lov za spodnjimi hlačkami, ker nima niti enih user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
20.6.2010 20:31:51   
tilči

Ja sej user posted image

Nič nisem zamerila,samo po pravici povedano,se mi ne da pisatiuser posted image .Pa ves čas se nekaj dogaja:rojstni dnevi,Nejcu rastejo vse štiri šestice in ga kar močno boli;pa vrt,že veselo kuham jagodno marmeladouser posted image ,počasi bodo še maline;tašča je šla v torek na operacijo za hemeroide,v petek pa je morala iti nazaj ,ker je začela krvaveti-vzrok:vnetje sečil.tako da smo šli danes na obisk k njej,potem pa še na rojstni dan.
zrihtali smo od Nejca sobo,kamor se bova preselila z možem,otroka bosta šla pa v spalnico.Za Nejca sedaj išemo posteljo.Rada bi tako malo višjo,pa da ima spodaj omaro in pisalno mizo

Kasso...user posted image za navanje na očala
Nia...user posted image za kahlico.Pri nas zaenkrat raje polulamo copatkeuser posted image

Srčekgirl..kako gre hitro čas.Še malo pa boš držala štručko v naročjuuser posted image

Jana...že uživa na dopustu.Joj,kje je še moj dopust.No,spisek imam že narejenuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
20.6.2010 20:58:28   
Anonimen
Evo še mene. Sej bi se res lahko mal večkrat tuki javla sam se mi kr ne da nč napisat.
Itak sm pa full mal doma, greva ponavad s Tajem že dopoldne vn pa sva skoz okol, pol grem pa po Gajo v vrtec pa domov. Ponavad sm do pol odmih sama z obema in ni šans da lohk kej napišem, mamo norouser posted image .
Zvečer pa sm  ponavad že pred deveto v pojstli.
Drugač smo pa ok, tamal je že full velik, skoz bi sam jedu, prov požeruh je. Ponoč na srečo še vedno spi, sam zdej par dni se mi že pred šesto zbuja.
V petek gremo pa na morje, komi čakam.
SG ti maš pa zdej še čist maluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4396
21.6.2010 9:24:19   
kasso
Zgleda, da se nobeni res ne da pisat user posted image ..mogoče bo pozimi boljše user posted image

tilči, tudi Varjo je matralo, ampak ji hodijo šele petice ven, še ena mora, potem bo komplet, pa spet nova porcija šestic ....

Z našim dopustom oz. morjem letos ne bo nič, ker bomo celo poletje zidali. Otroci bodo šli za teden dni s taščo, jaz pa po pravici povedano morja niti ne pogrešam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
21.6.2010 12:58:55   
tally
Men se ne da pisat user posted image , pa mal mi tudi cajt nagaja, nisem pa nobeni nič zamerilauser posted image . Aleks ful malo spi čez dan, skos ga je treba neki animirat, da ne joka, potem pa pride še Emilija iz vrtca in je žur vsak dan user posted image , zvečer pa z mojim kakšno rečeva pa je že čas za spanje.

Emilijo bomo avgusta vzeli vn iz vrtca ker bomo skoraj cel mesec odsotni, morala pa bo iti na operacijo žrelnice user posted image , ker ma povečano in mamo skos težave z njenim noskom pa še na govoru se ji je začelo poznati. Zaenkrat smo dobili datum v decembru, kje je še to, upam da bomo zrihtali, da bo kaj prej ker tole je že obup.

Kahla-neki časa je šlo lepo in je bila par dni brez pleničke, potem pa kot bi odrezal, noče niti slišati za kahlico ali školjko, ne doma ne v vrtcu. Tako da smo naredili korak nazaj in spet imamo pleničko. Enkrat bo že suha.

Kasso upam na lepo vreme naslednji teden, pa na kakšno kavico user posted image .

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
22.6.2010 10:13:50   
Srčekgirll
Helow, helow!

Ja ampak smo se res neki polenile s pisanjemuser posted image . Jst grem vsake tolk mal k julijkam pisat (v pričakovanju) pa še tam bl malo pišem. Drgač pa uživam še teh par dni do PDPja. Me daje mal gnezdenjeuser posted image in komi čakam user posted image stisnt k sebi.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
22.6.2010 10:13:53   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Ojla!

Le še 15 dni? A te je kaj strah? Mene ziher bo naslednjič, ker vem kaj me čaka user posted image , po drugi strani pa hočeš da je čimprej za tabo. Dobro da se selite še pred porodom, da ne bote pol meli še s tem gužve.

Ne nč me ni strah, zaenkrat.user posted image V bistvu spet komi čakam it rodit, upam da bom mela tak porod k pr Vidku, sam da upam tokrat na svoje popadke in ne umetne.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?